מחזור 36 ואחרון: תמו 40 השנים במדבר: הפועל באר שבע אלופת המדינה לעונת 2015/2016!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏20/5/16.

  1. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,727
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    אל תדאג אתה תראה אותו עוד הרבה אצלנו. למה ? "כי הוא סמל אז חייבים להשאיר אותו"
     
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/7/06
    הודעות:
    9,523
    לייקים שהתקבלו:
    1,876
    מציע לך לקרוא את ההודעות שלי לגבי דעתי על אוהדי סכנין, אותה הבעתי בדיון של חצי גמר הגביע לפני חודש. כי הקביעה שלך נובעת מבורות לגבי דעותי בנושא.

    "מעולם, אבל מעולם לא החזקתי מהאוהדים של סכנין יותר מדיי, אני מכיר את חברי האולטראס והם בלשון המעטה לא האנשים הכי חדים בקלמר. הקהל של סכנין בדיוק כמו רוב הקהלים, הוא הומופובי לעתים, אגרסיבי ונגרר אחרי פרובוקציות. אבל, אין הוא שונה במאומה מקהלים אחרים. הטענות שנשמעות פה מצד אנשים (חלקם אנשיםרציניים שאני מעריך) שכאילו דוחא הוא איצטדיון שמסוכן לשחקנים, הן טענות מנופחות שנודפות ריח מסריח של גזענות. קללות אל עבר שחקנים זה משהו טבעי במשחק, בכל איצטדיון, רק הקללות הגזעניות לא מקובלות, ובסכנין אין קריאות גזעניות קולקטיביות מצד כל האוהדים. בניגוד לבית"ר ובניגוד למכבי תל אביב."

    מי שמנסה לגנוב דעת זה אתה לפי דעתי, אתה מתאמץ למצוא משהו רע על סכנין, אפילו באקט שרוב אוהדי הכדורגל עושים אותו.
     
  3. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,633
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    גם בעונת 2002/03 האלופה לא הייתה הקבוצה עם ההגנה החזקה ביותר. הפועל ת"א ספגה רק 22 שערים ב-33 משחקים.
    להפועל של הדאבל(ספגה 26 שערים לעומת 15 של מכבי חיפה) אמנם הייתה הגנה שמורכבת מקשר אחורי במקור - באדיר, ודה-סילבה שהוא 'בלם עם נפש של חלוץ', שלא נדבר על דדי בן-דיין, אבל למרות הכישרון ההתקפי זו הייתה הגנה די יציבה בסה"כ, ואסור לשכוח את אניימה.
    המשחק של מכבי חיפה היום בכלל לא מעניין(הנה, כבר 2:0, ערן זהבי) מה שחשוב הוא גמר הגביע. וגם אם היא תנצח בגמר זה לא ישנה את דעתי שהקבוצה צריכה חריש עמוק בסגל, ורבים אחרים חושבים כך. כל ניצחון כזה כמו נגד הפועל באר-שבע עלול רק להטעות את המערכת ולחשוב שהכל בסדר.

    אגב אני עדיין חושב שטוני נאווקמה השחקן מס' 2 העונה בבאר-שבע אחרי אליניב ברדה, ולא מאור מליקסון. זכותכם לא להסכים.
     
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    לדעתי הוכחת יפה את דבריי. חוץ מזה, לא צריך להתאמץ למצוא משהו רע על סכנין, והייתי יוצא באותה מידה על אוהדי מכבי, חיפה ובטח שבית״ר אם היו עושים את סה.
     
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    דקה 52, נתון מדהים של 72 אחוז החזקה בכדור של מכבי ת"א. לדעתי אנחנו יותר פותחים רגליים מאשר סכנין...
    והנה כבר 3-0 אחרי הגנה נהדרת של קריאף. פשוט מתבייש בקבוצה שלי, זה לא מקובל עליי בשום צורה. שיילכו קיבינימט.
     
  6. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,727
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    גם אם מכבי תפסיד אליפות היא עדיין קבוצה גדולה ואימתנית. העברנו הרבה ביקורת על ג'ורדי העונה,אבל האוהדים של מכבי צריכים לקוות שהוא ישאר בקבוצה כמה שיותר זמן.
     
  7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/7/06
    הודעות:
    9,523
    לייקים שהתקבלו:
    1,876
    @EO11
    תשמע, מה אני אגיד לך, נסכים לא להסכים. אם ב"ש תנצח, אוהדי סכנין יחגגו עם אוהדי ב"ש, אותי זה מקסים :)
     
  8. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    אין טיפת כבוד למועדון והשחקנים האלה, זה בית שאן 2
     
    VAR ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  9. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,287
    לייקים שהתקבלו:
    7,214
    זה יותר גרוע מבית שאן. בית שאן מכרו את הפועל ת"א, שחקני מכבי חיפה מוכרים את הקהל שלהם.
     
    yakar, oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  10. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,727
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    ממש ממש לא מסכים איתך. תאמין לי שהדבר האחרון שמועדון כמו מכבי חיפה רוצה זה להיות תפאורה לאליפות של הקבוצה הכי שנואה עליו. כל מה שקרה בפליאוף זה רמאות, מה שאתה רואה הערב זאת היכולת האמיתית שלנו. אני אישית מבסוט, נראה את שחר מוכר מנויים אחרי שחשפו לו את הבלוף.
     
  11. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,603
    לייקים שהתקבלו:
    26,860
    מין:
    זכר
    שחר יא מטונף הלוואי שתאבד את כל הרכוש שלך. זבל זקן מסריח
     
    de Middenweg ו-Bluekipper אוהבים את זה.
  12. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,002
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    הם הולכים לסיים עם יותר נקודות מעונת גארסיה ופאקו, 3 פחות מסוזה, בעונת צ׳מפיונס. מכבי עשו שלהם, ב״ש קצת יותר.


    נ.ב.

    מבקשים מגאדיר להתחמם והוא עושה פרצופים. מפתיע.
     
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    אין לי מושג למה אוהדי מכבי חיפה בכלל נשארים במגרש? זו השפלה שאני לא מוכן לקבל. שחר צריך לעוף ומהר, ביחד עם חבורת הזבל שלו.
     
  14. Hapoel_Tel_Aviv Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/10
    הודעות:
    2,477
    לייקים שהתקבלו:
    550
    בסך הכל מחזירים על 2010
    אפילו אם מכבי חיפה תקח עכשיו גביע זה לא יחזיר לאוהדים מהבושה
     
    חייל שוקולד, ייא ו-Raulito אוהבים את זה.
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    נקמה של מכבי ת"א על ה10-0 המפורסם, בושה זו מילה עדינה לעומת מה שזה.
     
    de Middenweg אוהב/ת את זה.