מחזור 35:ויאריאל הורסת את החגיגות בקאמפ נואו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏9/5/09.

1. REAL MADRID Member

נותרו לעד לתום העונה שלושה מחזורי ליגה (כלומר 9 נקודות בקופה). ריאל מדריד וברצלונה כבר הבטיחו לפני 5695469 מחזורים את המקום בליגת האלופות ככה שהמקומות 1-2 תפוסים. 6 קבוצות ליגה עדיין בעלות סיכוי תיאורטי להגיע למוקדמות ליגת האלופות כאשר כולן בעלות סיכוי תיאורטי לסיים גם במקומות השלישי.

1. ברצלונה
    2. ריאל מדריד
    3. סביליה - 63
    4. ולנסיה - 59
    5. אתלטיקו - 58
    6. דפור - 56
    7. ויאריאל - 56
    8. מאלגה - 54

משחקים עד סוף העונה:
    סביליה: אוססונה (חוץ), דפורטיבו (בית), נומנסיה (חוץ).
    ולנסיה: אתלטיקו (חוץ), ויאריאל (חוץ), בילבאו (בית).
    אתלטיקו: ולנסיה (בית), בילבאו (חוץ), אלמריה (בית).
    דפוריטבו: חטאפה (בית), סביליה (חוץ), ריאל מדריד (בית).
    ויאריאל: ריאל מדריד (בית), ולנסיה (בית), מאיורקה (חוץ).
    מאלגה: גיחון (חוץ), בטיס (בית), אספניול (חוץ).

קשה למצוא פה קבוצות שלוח המשחקים שלהן קל באופן משמעותי של האחר ולכן אני חושב שהמקסימום שדפור תחלץ עד סוף העונה זה בין 4 ל-6 נקודות. האם זה מספיק בשביל מקום רביעי? לפי דעתי לא.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק האחרון שלנו נגד בארסה, כך שדווקא שם כשזה ממש קרוב לגמר הצ'מפיונס אנחנו יכולים להוציא 3 נקודות. אני מאמין שאת חטאפה ננצח כך שלדעתי הרבה תלוי במשחק בסביליה, שנה שעברה ניצחנו בראמון סנצ'ז פיחואן, לדעתי אם ננצח את שלושת המשחקים שלנו אנחנו נהיה במקומות 3-4.

3. xavi6 Member

אני משתמש וותיק בפורום של ברסה, אני חושב שאני יודע פי כמה וכמה מה הדעות שהולכות עם האוהדים היותר שרופים של מועדון אוהדים, מין הסתם כי אני אחד מהם. אין אוהד אחד שמעדיף את קסרס על פויול ואם אתה חושב ככה-תעלה את הדעה הזאת לפורום של ברסה מאניה, אני אפילו לא אגיב-אני יתן לתותחים הכבדים להגיב. והם לא נחמדים כמוני, הם נושכים. קייטה הוא הטעות היחידה, אבל הוא הרע במיעוטו, כי אם לא קייטה-רק חלב היה יכול להיכנס להרכב, וכידוע-פפ פשוט לא מנסה את חלב בקישור. נקודה. לא היה שחקן אחר להכניס, ולא-אי אפשר היה לשים את איניסטה בקישור במקום קייטה מהסיבה הפשוטה שהנרי היה פצוע. לכן פפ הלך על קישור חזק ואגרסיבי בדמותם של בוסקי וקייטה, ממש כמו מול צ'לסי בעונת הדאבל עם אדמילסון ומוטה. בהגנה אתה אולי היית מעדיף את קסרס, אבל לדעתי דרוגבה לא עשה לו בית ספר ועובדה שהוא הגיע רק למצב אחד וגם בגלל טעות בהגנה, זה לא שהוא ברח לטורה או משהו, ובפעם היחידה שהוא ברח לטורה-זה בגלל ששתיהם תפסו אחד לשני בחולצות (אדון ג'ו קול-אוביקטיביות לא תזיק לך. שניהם תפסו אחד בחולצה של השני) ודרוגבה היה מהיר יותר-אבל זה לא מנע מטורה להציל את הגול עם תיקול מדהים לכדור נטו (מה שכמובן אוהדי צ'לסי יכנו "פנדל")

אם קסרס היה פותח, אין לי ספק שמצבינו היה בכי רע באותו משחק.