מחזור 35: הצוללת טבעה בבית מול ברצלונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏30/4/10.

1. guyholl Member

אוססונה עוד תשלם על כל ההחמצות האלו.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/10
  2. Sempre Inter Member

ועדיין, הברקה גדולה של רונאלדו לא צריכה להשאיר את פלגריני בתפקיד.
    איזה ווינר הפורטוגלי. השחקן הטוב בעולם מבחינתי.

ההגנה של ריאל פח בצורה שלא תיאמן. איך בנו סגל כזה עם רביעייה כזו?

3. Raulito Madridista

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2010/05/02/futbol/1adivision/1272751757_extras_portada_3.Xxx

המלך רוצה לזכות בכתר. רונאלדו הוא המלך והוא משאיר אותנו במאבק האליפות ונותן לכל האוהדים(מברוק לאלה שניסו לדחוף את הקבוצה גם כששום דבר לא הלך) ללכת הביתה בחיוך. המועדון הזה ביצע כל-כך הרבה מהפכים בשנים האחרונות(חבל שרק במסגרת הליגה), אבל אני לא חושב שיש מהפכים שהיו בזכות איש אחד בלבד. שגיא כהן, שמתבזבז בערוץ הספורט והיה עדיף שהיה בוחר בחוג לדרמה, אמר משהו אחד נכון - אלו הדקות של רונאלדו והוא היה שם באמני-טיים. גם הגול הראשון שלו היה נפלא, גול שכולו טכניקה נהדרת. הוא עוד ניסה לפרגן פה ושם לגראנרו למשל, ובמצבים כאלה הוא חייב לבעוט לשער! פרז תמיד נראה רגוע ביציע הכבוד פרט לקלאסיקו, גם במצבים קשים, אבל היום הוא היה נראה מאוד מודאג. מילה על היגואין - בישול נהדר שלו. לפחות הוא עשה משהו במשחק הזה. לא ייתכן שכל פעם שהוא לא בשיאו - זה הופך ליום גרוע בו הוא מאבד אינסוף כדורים.

אז כאמור לרונאלדו צריך לשלוח זר פרחים(גם איקר הדף כדור נפלא אחרי קרן) אבל הקבוצה צריכה נזיפה בחדר ההלבשה. אולי מואלדאנו, כי פלגריני הוא לא האיש לכך. היום שיחקנו לא טוב וחזרנו אחורה - לימים בהם היינו מנצחים בברנבאו כשהמשחק הוא פינג-פונג בין רחבה לרחבה. ההגנה שלנו היום, הייתה תוהו ובוהו, חושך בברנבאו. היום ההגנה עשתה יותר טעויות מהרגיל, אבל זו אותה הגנה שכל העונה עושה במכנסיים. איך יכול להיות שבמשחק בו אנחנו מחזיקים בכדור קרוב ל-65% מהזמן, אוססונה בכל-זאת בועטת כל-כך הרבה לשער ומאיימת? מישהו צריך לתת את הדין על הדברים האלה. חובה לרכוש בקיץ מגן שמאלי או בלם, אחרת לא נתקדם וההגנה תמיד תהרוס את מה שההתקפה הפנטסטית שלנו עושה.

ב-30 הדקות האחרונות הקבוצה לא יצרה שום התקפה ראויה וזה חרפה, הפסקנו גם לשלוט בכדור. גאגו ואלונסו הציג יכולת בלתי-מספיקה ואיבדו המון כדורים. פלגריני הפעם עשה חילופים נכונים אבל הם לא הועילו. חבל שלקאקא לא היה כושר משחק ל-90 דקות, אבל הייתי מאוד מרוצה ממנו, בעיקר בהתקפה המשולבת עם כריסטיאנו כאשר קאקא חלף על פני שחקן של אוססונה שניסה לגעת בכדור בידו. קאקא היה נייד מאוד היום וגם מעט יותר מהיר. גוטי היום לא הועיל בשיט והציג שכונה. איבוד הכדור שלו 30 מטר מהשער בדקה ה-92 זה פשוט ביזיון. בדיעבד זה מצחיק(גם הבעיטה החופשית הייתה עלובה), אבל אם היינו סופגים...וואי, הוא היה סופג ביקורת קשה. גם הגול של מרסלו עם הראש זה דבר מצחיק.

4. xavi6 Member

כרגיל, דקות הסיום. ריאל תקח את האליפות, אלה הגולים שם אליפות, לא יעזור.

5. Telkiyski Member

דיי נמאס כבר מהגולים האלה שלהם בדקה 87 ו91 ונצחונות האלה והמהפכים שלהם בברנביאו !!
    אלוהים כמה מזל יש לקבוצה הזו !!!

ואגב xavi6 מה שאתה אומר נשמע נכון ולקלאסי אבל אל תשכח גם את ה3-2 על חטאפה שנה שעברה שהוא גם היה משחק קלאסי להגיד אחריו "זה נצחון של אליפות"

אני שונא את ריאל מדריד כבר נמאס מ3-2 האלה הזה שהם כל שנה מנצחים במחזורי ההכרעה בברנביראו משערי בדקה 90 עם המהפכים האלה

פיאניץ' :aaa031:

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני ממש לא מסכים, ראיתי רק את המחצית השנייה וגאגו כמעט ולא איבד כדור בה, הוא היה פשוט נהדר, אפילו עבר שחקן בדריבל!!! הייתי מהראשונים לבקר אותו כשהגיע ריאל מדריד, אבל צריך להודות שעושה רושם שהוא מוכן לעשות את הקפיצת מדרגה, רק חסר האיום על השער מבחינתי. פעם שנייה שאני רואה אותו בחודש האחרון ופעם שנייה שהוא משחק טוב.

7. אלי מתחן Member

מוריניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

8. פריד טאהר Member

כבר נמאס מהיגואין הזה, עם כל הכבוד לו ולשערים שלו עדיף כבר חלוץ אחר עם פחות שערים אך יותר תועלת בהתקפה. טכניקה בקושי , החמצות עד אינספור ..
    ריאל חייבת לצרף חלוץ בסגנון של "טבס" והחל מעונה הבאה לשחק עם שני חלוצים " רונאלדו הענק לדעתי בכלל לא חלוץ , הוא יותר שחקן כנף בקישור "