מחזור 35: הצוללת טבעה בבית מול ברצלונה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Apr 30, 2010.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מה כבר יש לזיגיץ' חוץ מהגובה שלו? הוא סטייל סנטר של כדורסל, לא שווה כלום מחוץ לרחבה, רק מתבלבל ברגליים. הניצחון היום שייך לוויסנטה ולואקין.

2. riquelme1 Member

זיגיץ' רחוק מלהיות חלוץ שמתבלבל בין הרגליים, הוא אומנם נירא גבוה וגמלוני, אבל הוא יודע לשחק גם על הקרקע, הוא יודע להשתלט יפה מאוד על כדורים ויש לו טכניקה גם במסירה, הגובה שלו מטעה הרבה אנשים.

מה גם שהנוכחות הפיזית שלו היא משמעותית מאוד, כל פעם שהוא נכנס הוא יוצר אימה אצל המגנים(דבר שיכול להוריד לחץ מוייה שנמצא בתקופה איומה), הוא סקורר בלא מובן המילה, זיגייץ' חלוץ נפלא שלא מקבל מספיק קרדיט, ושהוא מקבל הוא תמיד מוכיח שמגיע לו.

ולנסיה הייתה מסוכנת רק ב10 דקות ב180 דקות נגד אתלטיקו, זה היה שזיגיץ' היה על המגרש.

וייה נמצא בתקופה איומה, ובכלל הוא נמצא בעונה בינוית מאוד, יש לו 20 שערים 7 מתוכם בפנדלים, וכולם הגיעו בסיבוב הראשון, שולנסיה לא טובה הוא לא מביא ערך נוסף, הוא נמצא יותר מדי מאחורה והחילוף של אמארי היה מצויין.

ויאריאל בדיחה, 3-0 לבארסה.

3. xavi6 Member

ששששששש...שבו, שבו בשקט. רק אתה בויאן, רק אתה.

גולאסו!!!

מעניין אותי איפה הגאון כדורגל נרו רוקו שהדגיש יפה "הוא לא לרמה" איפה אתה ג'יי ריקלמה שלא מודה שהילד הזה פשוט סקורר ומתאים לרמה כ-ח-ל-ו-ץ? מה קרה נעלמתם ומאז שהוא כובש לא מדברים עליו? אין לכם כבוד עצמי.

Last edited: May 2, 2010
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ככה אלופה צריכה לשחק, ככה ברצלונה צריכה לשחק. סוף סוף לחץ על כל כדור, שליטה במרכז המגרש, סוף סוף חזרנו להגנות הספרדיות החלשות. צריך לומר את האמת, ההבדלים בין ויאריאל לאינטר הם שמיים וארץ, אבל בכל זאת אנחנו יודעים לנצל זאת היטב. בוזאן שוב מוכיח שהעמדה היחידה שמתאימה לו היא חלוץ חוד באמצע, וכשהוא משחק שם הוא גם נותן את התוצרת. המשחק הזה כבר מוכרע, יאללה למשחק הבא.

5. hai80 Member

מצאת אחלה הגנה כדי להוכיח שבוז'אן סקורר , טוב שלא הלכת על זו של חרס בתחילת העונה וזהו.

6. ארסנל ונגר Member

מה עם מחמאות לגבי המשחק הפתוח של ויאריאל? מגיע להם.

7. riquelme1 Member

יש לה מאמן מטומטמם, אתזה כולנו יודעים. לפץוח נגד ברצלונה עם קשר אחורי אחד, 3 קשרים התתקפיים ו2 חלוצים זה התאבדות.

8. xavi6 Member

מגיע להם מחמאות על המשחק הפתוח שלהם בקאמפ נואו. בבית שלהם אין להם ברירה-זה הכבוד שלהם. לחלק מהקבוצות יש כזה, תתפלא.

איכסה ברסה, איכסה, איכסה איכסה איכסה. אני לא מבין את פויול או צ'אבי לא תופסים לבוסקטס באוזן וצורחים לו "כששחקן פצוע עוצרים!!!". לא מגיע לנו לנצח את המשחק הזה, לא ככה. מיילא אינטר, שמצידי אם אטו היה מדמם על הריצפה הייתי רוצה שימשיכו, אבל ויאריאל? הם בזבזו דקות מהדקה הראשונה? אני לא יודע איך לאכול את הילד הזה בוסקטס. הוא פשוט תופעה, במשחק הוא מדהים, אבל באופי משהו בו כ"כ מסריח שבא לי לבעוט לו בגולגולת.

חיי, די להוריד מערכו של הילד. מה, רק נגד ריאל ואינטר צריך לכבוד כדי להיות סקורר? הוא עשה בית ספר לבלם שלהם שהוא הקפטן שלהם. בית ספר.

9. ארסנל ונגר Member

התכוונתי בנימה צינית לנוכח התגובות של אוהדי בארסה על ה"גועל נפש" של אינטר, אז הנה היום שיחקו נגדה פתוח. איזה יופי אה?

10. xavi6 Member

אני הבנתי, זה כל מה שאתה וחבריך יודעים-לעקוץ. יאללה, קפל על עצמך ותתפלל ששנה הבאה תגרדו את המקום השני או השלישי.

11. ארסנל ונגר Member

מה לעשות? משתדלים. ככה זה בליגה עם טיפ-טיפה יותר מקבוצה אחת.

12. riquelme1 Member

אחרי צפייה חוזרת במשחק, אני מבין כמה ההודעה הזאת מגוכחת. חואקין היה גרוע כמעט כל המשחק, וויסנטה שכבר חודשים אני טוען שצריך להיות מועדף במקום מאטה החלש, היה אחראי לשתי השערים של ולנסיה, 2 השערים של זיגיץ', שבכלל היה אמור להיות שלושער תוך חצי שנפסל גול חוקי לחלוטין שלו, היו גולים של חלוץ גדול והשטלטות על כדורים קשים מאוד, פשוט חלוץ ענק.

כל הטוקבקים בסופר-דפורטה, כבר הרבה זמן טוענים שאמארי מתעלם מזיגיץ' למרות שהוא מוכיח את עצמו בכל פעם שמקבל הזדמנויות, זיגיץ' שיחק העונה פחות מ-400 דקות, ויש לו העונה 7 שערים.

רוב אוהדי ולנסיה רוצים שוייה ימכר בעונה הבאה, אני מסכים. וייה העונה בינוני מאוד, אין ספק שהוא חלוץ גדול אבלל לדעתי הוא ירד בכושר שלו אמוד מהשנים קודמות, שזיגיץ' על המגרש ולנסיה יותר מסוכנת מאשר וייה על המגרש, אני במקום ולנסיה מוכר את וייה ב30 מיליון יורו+בויאן קרקיץ'.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חלאס, אם אין משהו חכם להוסיף עדיף לא להגיב.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון..כי בשנים האחרונות/הבאות תהיה קבוצה חוץ מצ'לסי/יונייטד שתיקח אליפות

15. Raulito Madridista

שיערתי שבארסה תחזור מהמדרידגל עם כל הנקודות, אבל זה היה קל מידי בשבילה - ניצחון מוחץ, במגרש בו בארסה הפסידה יותר פעמים בעשור האחרון מאשר ניצחה שם, ומכאן האכזבה. ויאריאל פתחה את המשחק בצורה סבירה והגיעה למצב אחד טוב ולעוד חצי הזדמנות, אבל אחרי שנילמאר ביזבז את המצבים האלו - ידעתי בוודאות שבארסה תנצח. ויאריאל עלתה בהרכב התקפי מידי. אומנם היו ארבעה קשרים ולא שלושה, אבל רק אחד מהם עשה הגנה כמו שצריך - ברונו. להציב את איבאגאזה על החצי זה בעצם לבטל אותו. גם שילובו של קאסורלה, שלא פתח בהרכב המון זמן - היה שגוי. אם סנה היה כשיר, ונראה שכן, הרי הוא נכנס במחצית - הקפטן היה חייב לפתוח בהרכב. בארסה ביטלה מוקש קשה בקלות ונותר לה רק עוד אחד כזה בדרך לכתר, שכנראה יהיה שלה. ההחלטה לספסל את זלאטן יכולה לגרום למפנה. מי האמין שהשבדי יכנס רק ל-8 דקות. בוז'אן לקח את הצ'אנס שלו והסתער עליו עם גול יפה מאוד. בארסה כבר שברה שיא נקודות עם 90.