מחזור 35 בעליון ו33 בתחתון: הפער בצמרת צומק ל2 נק' ; עכו ירדה ליגה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, May 13, 2016.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מתי?

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין שום דבר טוב בזה שניצחנו היום.
    לא בשם הספורט ולא נעליים. המועדון הזה עונה אחרי עונה הולך בנובמבר לים, מסיים את החודש וחצי האחרון בצורה טובה ואז שוכחים מה קרה כאן כל העונה. פתאום שוכחים כמה משומר היה נורא, ומתחילות האמירות של "בעצם אין מה למהר לחזק את הסגל כי אפשר לנצח את הקבוצות החלשות גם עם הסגל הקיים". אם זה היה תלוי בי גם היה עדיף שלא היו מסיימים בפלייאוף העליון.

ועוד דבר, אתם מדברים פה על הסיכוי של באר שבע לנצח את סכנין. אז א', אין לי ספק בכלל שהם יבואו עם לחץ מטורף. פי 10 יותר ממה שהיה היום. מילא תיקו שהיה מספיק אבל ניצחון?
    דבר שני, אין לי ספק שמכבי יבואו בטירוף לבלומפילד ונקבל בראש מהם בנוהל הרגיל.

ייא, Love Is Red and oranfu like this.
  3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה לאוהדי ב"ש:
    בשבוע הבא, טרנר יהיה מלא, וסכנין סיימה את העונה, האם אתם חושבים שיוקצו כרטיסים לאוהדי סכנין?
    אם כן, מאיפה רוכשים?

אם כבר אני גר בב"ש, אז זו הזדמנות לחזות ברגע היסטורי, ולא משנה איך יגמר המשחק.

4. DRORIKO Member

בשלישיה בטדי

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

למכבי הייתה ירידת מתח אחריי זכייה באליפות ואאל״ט גם גמר הגביע היה לפניי המשחק הזה. במחצית השנייה הם שכבו עלינו והיו ראויים לשער אחד לפחות, כשהשלישי נכבש בתוספת הזמן. אל תלכלך עליהם סתם.

6. Raulito Madridista

את המחזור המטורף הזה פספסתי בגלל עבודה. כבר חשבתי שנגמר בתיקו בסמי עופר ובסוף אני מגלה שלא רק שבאר-שבע הצליחה להפסיד במשחק כלכך חשוב ויקר עבורה כשהיא כבר מובילה - אלא גם משומר הכושל חתום על השער(ירוקים - זוכרים את הגול שלו נגד הפועל פתח תקווה לחיבור בעונת הבכורה של אלישע). נשמע כמו 1 באפריל. נשמע כמו בדיחה טובה. על חשבון באר-שבע.

כמו שכתבתי בנסיבות אחרות לגמריי בעונת הקיזוז - באר-שבע מגיעה למשחק האחרון כשהכל תלוי בה. אם לא תנצח, ולא חשוב מי היריבה - לא מגיע לה! מרחם על האוהדים שעשו את הדרך הארוכה וחזרו מבוישים. בשבוע הבא אם תתרחש היסטוריה זה יהיה כלכך מתוק. וההפסד ישכח. בינתיים זה מפגן לוזריות עצום. להפסיד דווקא היום אחרי 29 משחקים? פספוס במחזור האחרון יהיה בכייה לדורות.

Last edited: May 14, 2016
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מרחם על האוהדים? רק בגלל שאוהדי באר שבע כבר התחילו בחגיגות הם הפסידו היום. מזכיר את הקהל המפגר שלנו או הקהל של חיפה ב-2010.

חייל שוקולד and oranfu like this.
  8. Love Is Red Member

זה מה שקורה שחוגגים וחוגגים וחוגגים...
    כל כך צפוי!

9. DRORIKO Member

לא 10 גולים עצמיים,אבל אם הם יפתחו רגליים יראו את זה היטב. אנחנו מכירים טוב מאד את פס וחליילה ועוטמאן. שחקנים נרפים הם לא. אתה מהר מאד תראה אם הקבוצה זורקת או לא, וכן בהחלט יכול להידבק בה כתם.
    אם לאבוקסיס יש שכל הוא צריך לשים את האגו בצד ולהגיד לשחקנים שלו לאכול את הדשא.

10. Raulito Madridista

המצב הזה עדיין "חדש" להם. זה לא מכבי חיפה או הפועל ת"א שנאבקות על אליפות כל הזמן. האוהדים יכולים לחגוג. הם לא היו על המגרש והפסידו. זה אך ורק השחקנים שעל ההופעה היום אני מניח - מגיע להם לקבל בראש.

עוד שתי נק' על המחזור:
    - כל ניצחון כזה מכובד עלול לגרום לטעויות עתידיות של מכבי חיפה. זו עדיין קבוצה לא טובה שרוב העונה לא הופיעה גם אם היא ראויה למחמאות על הזמן האחרון. שמח שחן עזרא כובש.
    - מדד בית"ר בפלייאוף: 2 נצחונות ו-7 הפסדים. כל הכבוד. אין קבוצה כבר

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כשהקהל משרה אווירה שהכל סגור, גם השחקנים ישחקו בהתאם. אסור להמעיט בערך של השפעת הקהל על הקבוצה, בטח בשבוע כזה שבכל יום מדווחים בתקשורת שאוהדי באר שבע מתכננים להעביר את טרנר לחיפה.

דרך אגב, המדד בית״ר הזה - חוץ מניסיון (מביך האמת) לעקוץ, זה אמור להגיד משהו?

12. oranfu Member

מכבי ת"א תפעיל מכבש בתקשורת על זה ש"להיזהר שסכנין לא תפתח רגליים" ככה שיהיה עליהם לחץ גדול מאוד להתאמץ.

מקווה שיש להם יותר כבוד מאשר לשחקנים העלובים שלנו והם יפתחו רגליים.

חייל שוקולד likes this.
  13. DRORIKO Member

טוב אז אני חוזר בי. מודה לא ראיתי את המשחק,ראיתי באותו זמן את ההפסד שלנו לפ"ת(מה שממילא יתר את המשחק בטדי) פשוט הנחתי שאם מכבי חוטפים שלישיה אז הם עושים לנו דווקא. אתה היית במשחק בטח אז אני לא אתוכח איתך.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני אציין לטובתך שהם הציגו מחצית ראשונה זוועתית שנראתה כמו מכירת משחק לכל דבר, אבל מחצית שנייה הם הגיעו למספר מצבים טובים כאמור ושלטו לגמריי במגרש.

15. yakov_y YNWA

בית״ר ירושלים עם הפסד שביעי משמונת המשחקים האחרונים, אלי טביב פירק אותם, אשכרה קבוצה של שחקן אחד.