מחזור 35 בעליון ו33 בתחתון: הפער בצמרת צומק ל2 נק' ; עכו ירדה ליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏13/5/16.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. על מנת להפעיל לחץ על קבוצה כזאת או אחרת, בטח בצורה כל כך עוצמתית כמו שמכבי מפעילה מאז יום שבת, צריך לובי בתקשורת.
    להפועל באר שבע אין כזה, למכבי תל אביב יש.

2. זכותה של מכבי להפעיל לחץ בתקשורת, זכותי להגיד שזה מלמד על אחיזה גדולה של מכבי בתקשורת בארץ, שמדובר בסיקור לא שווה ולא הוגן, וזכותי גם להגיד שהרבה מהטענות של מכבי מלמדים על צביעות.

3. אני חושב שמכבי תל אביב כבר הרבה זמן מתעסקים בהכל חוץ מבכדורגל.
    זה קרה לפני משחק העונה עם זיו אדלר והצהוב לבן חיים, זה קרה אחרי התיקו בסמי עופר עם התלונות למכבי חיפה, זה קרה אחרי משחק הגביע מול סכנין, זה קרה אחרי האירועים עם ראיקוביץ' וסכנין בליגה, וזה קורה גם עכשיו.
    שימו לב שבהפועל באר שבע לא מדברים בכלל על חיפה ולא מתעסקים בנושא, שקט מוחלט. כדי להוציא כותרת שקשורה לבאר שבע הכתבים השונים היו צריכים ללכת לדבר עם אוהדי הקבוצה על הנושא.

אם מכבי תל אביב בשלוש השנים האחרונות הייתה סמל למקצוענות ולדרך ניהול שאחרים חיפשו להעתיק, אני חושב שהשנה מכבי תל אביב יכולה ללמוד הרבה מאוד מבאר שבע. וכן, לא סתם אמרתי שאליפות של באר שבע היא נגד כל העולם, משחק שבו שתי המתמודדות על האליפות פוגשות שתי קבוצות שסיימו את העונה והתקשורת מתעסקת רק ביריבה של באר שבע, זה אומר הכל בעיני (דרך אגב, אם מכבי חיפה לא מפסידה בבלומפילד באר שבע אלופה לא משנה מה יקרה בטרנר, אפשר להסתכל על הדברים גם בצורה הזאת, אבל את מי זה מעניין, בואו מראש נצבע את הדברים בצורה שאו שמכבי תזכה באליפות או שסכנין היא בית שאן בלי שבכלל ראינו איך סכנין משחקת).

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

אומנם הסיכויים לא לטובתינו אבל אין מה למכבי חיפה לשמור כוחות לגמר. ההרכב יהיה שונה לגמרי בגלל אילוצים. מי שמשחק צריך לתת את הכל ובפירוש לשחק בשביל להשיג נקודות.
    עדיין על ב"ש לבנות רק על עצמה.

3. Telkiyski Member

אמרת הכל. סחתיין.
    אם זה היה הפוך אגב, וב"ש הייתה פוגשת את הנוער של חיפה בעוד שמכבי הייתה מאחרת את סכנין, הפסטיבל התקשורתי היה סביב איזה בושה זה שמכבי חיפה משחקת עם הרכב כזה חסר במחזור האחרון, שלא יהיה ספק.
    או שאם דודו גורש היה דוחף את חיים סילבס וממשיך לשחק עד סוף העונה, בוואן היו כבר עושים משדר מיוחד על איך יכול להיות שקורה דבר כזה.

אבל מה שהכי הזוי (כי זה שהם שולטים פה בהכל זה ידוע), זה שהם עוד מעזים להגיד שהכל נגדם.

חייל שוקולד אוהב/ת את זה.
  4. קשר שמאלי Member

http://7-boom.co.il/images/uploads/55549_547658%D7%955748.Xxx

5. amn Member

1. מסכים איתך שלמכבי יש יותר אחיזה בתקשורת.
    מצד שני, מכבי היא לא הקבוצה שמרבית כלי התקשורת תומכים בה. לא זכור לי שבעונת האליפות הראשונה אחרי עשור (ובסטנדרטים של מכבי והציפיות ממנה, ולאחר כל כך הרבה שנים של "אליפויות קיץ", זה בעיניי די מקביל ל-40 שנים שלכם) עשו סדרת כתבות על האליפות הממשמשת ובאה.

2. צביעות יש בכל הצדדים, ללא יוצא מן הכלל. גם בקרב אוהדי ב"ש שמדברים על הכרטיסים הצהובים של מכבי חיפה, בעוד שבאר-שבע עשתה את זה בעצמה רק לפני כמה חודשים.

3. מסכים איתך. לא מבין מה השתנה, אבל כן, משהו התנפץ בשקט שהיה במכבי עד העונה.

לגבי הפסקה האחרונה - אליפות צריך לקחת, ולכן כמו שאנשים התבאסו/לגלגו/לא יודע איך לקרוא לזה על זה שלסטר זכתה באליפות מהבית.
    אנשים רוצים לראות קבוצה זוכה באליפות בזכות עצמה, ולכן עיקר הפוקוס הוא על הקבוצה שתלוייה בעצמה. וכמו שאמרתי, האליפות של באר-שבע to lose.
    אם באר-שבע לא תיקח את האליפות, היא תוכל לבוא בטענות אך ורק לעצמה. מיותר לציין, שגם מכבי, גם אם באר-שבע תנצח מ-5 שערים עצמיים של קנדיל/קדוש שבעטו בעיטות שוער לתוך השער שלהם.

6. Telkiyski Member

שורה תחתונה, ב"ש הייתה קונה את הסיטואציה שהיא נמצאת בה כרגע (ניצחון בבית כדי לזכות באליפות) אחרי 34 מחזורים מתוך 35 שהיו עד כה.
    אוהדי ב"ש היו מוכנים למצב שבו הם נמצאים כרגע גם אחרי משחק העונה בבלומפילד שנגמר 0-0 ובטח שאחרי ה1-1 בטרנר במשחק העונה הקודם (בסיומו בש הוליכה את הטבלה בנקודה כשהיא יודעת שעוד יש לה משחק בבלומפילד).

זה לגמרי תלוי בבאר שבע, זה מצב שב"ש הייתה חותמת עליו עוד בקיץ. ניצחון בטרנר ויש אליפות.

אין טעם להתעסק בדברים שליליים. זה גם ככה לא עוזר.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יש לי תחושת בטן שהפועל חיפה יורדת. ק"ש תהיה לחוצה על תיקו וזה מריח כמו 0-1 קטן לעכו.
    וחיפה שצריכה לנצח את בני יהודה במשחק מכריע בשבילה ולא קובע כלום בשביל בני יהודה - זה כבר היה לנו לפני כמה שנים, לא? :).

8. Love Is Red Member

לדעתי ק"ש תרד היום, עכו יילחמו נגדם ויצליחו להנצל כרגיל, בני יהודה יגיעו בהרכב טלאים נראה לי וחיפה יצליחו לנצח.

9. Love Is Red Member

הגזמת, באמת כולם נגדם, כלומר הרוב השפוי שלא מקבל כסף ממיץ' גולדהאר ;)

10. Drama2 הסמל מעל הכל

בני יהודה מגיעים בהרכב החזק שלהם
    הם לא יעשו לחיפה חיים קלים אחרי מה שקרה בנינו לבין אשדוד

11. zivmay Member

פאקינג 9 שחקני הרכב נעדרים אצל חיפה, גורדי קרויף נפגש עם רוני לוי בצורה בזיונית בתקופה האחרונה ובתקשורת דממה וכמעט שכחתי את ראיקוביץ. אז עדיין כולכם נגדכם?
    מקווה שיפסיקו לבכות בשנים הבאות.

oranfu ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  12. alexshw Member

בפועל זה 6 - בניון, עטא ודגני לא באמת חיסור. גם סטויקו בחודש-חודשיים האחרונים לא גילה יכולת שונה ממש מלויטה.

13. Butragueño מנהלים

להגיד מכבי חיפה ולשייך לה שחקני הרכב זה היתממות. מלבד פלט שפצוע ונטע לביא, קשה לי לבוא ולהגיד לך ש-X או Y שחקני הרכב.
    כבר אמרתי את זה בדיונים אחרונים, אם תקח את הנצחון שלנו 3-1 על ב"ש או את הניצחון 2-1 על ב"ש או את התיקו 0-0 מול מכבי, אזי תראה שהיו 3 הרכבים שונים.

ב3-1: סטויקו, קריאף, חבשי, קינן, טוואטחה, ורמוט, נטע לביא, פירס, אוברניאק, בניון, פלט.
    ב2-1: סטויקו, משומר, קינן, וליינטה, מנחם, בניון, לביא, פירס, אוברניאק, עזרא, גוזלן.
    ב0-0: לויטה, קינן, חבשי, טוואטחה, משומר, מויאל, פירס, ריאן, עטר, אוברניאק ופלט.

פירס ואוברניאק ששותפו ב-3 המשחקים האלה, כלל לא בטוח שיפתחו בגמר הגביע, ולמעשה לא היו שחקני הרכב עד לפני חודש. אם הייתה שיטה בחיפה, הייתי מסכים איתך שיש שחקני הרכב חשובים שיחמיצו את המשחק מול מכבי ת"א. אבל לבוא ולהגיד שבגלל שאוברניאק, עטאא, דגני ו-וליינטה לא ישחקו אז מכבי חיפה תבוא בסגל חסר? זה שטויות.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/16
  14. yedidel Member

כל השינוי אצלכם זה מרכז השדה.
    כמה שירדו על אוברניאק, הוא מסתמן כשחקן הגנה אדיר.
    בלעדיו ובלי לביא אתם לא באותה רמה לדעתי (ויסלחו לי קריאף ומויאל)

שי ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  15. South Boy Member

אני דווקא נהנה לראות את מכבש התקשורת המכבי בימים האחרונים, כיף לי להסתכל מהצד ולראות איך הם יורדים על הברכיים שלהם ומתחננים לסכנין שתעשה בשבילם מה שהם לא הצליחו לעשות עונה שלמה, ואם הם ירצו או לא כל תשומת הלב שלהם על סכנין למעשה מורידה ציפיות ומסיטה את תשומת הלב באופן מוחלט מחיפה, שאני בטוח שלא אוהבים את העובדה שכבר סימנו אותם כמפסידים.
    הכלבים נובחים והשיירה עוברת, תנו למי שנואש לתשומת לב לנבוח כמה שהוא רוצה, כל אחד שיגיע בחייו למצב שבו הוא לא תלוי בעצמו יתחנן לעזרה.
    מה שחשוב הוא שיהיה שקט בצד שלנו גם בגזרת הקבוצה וגם בקהל, כולם יגיעו מפוקסים ורגועים שזה ההיפך ממה שרוצים שנהיה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/16