מחזור 35 בעליון ו33 בתחתון: הפער בצמרת צומק ל2 נק' ; עכו ירדה ליגה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, May 13, 2016.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע, בן ביטון עולה על משומר.
    ובכלל, הוא לא נופל מדסה לדעתי. דסה טוב ממנו התקפית אבל דווקא הגנתית פחות התרשמתי ממנו (בעיקר באחד על אחד).

סמואל אטו likes this.
  2. Raulito Madridista

הדיון הזה על משומר לא כל-כך מעניין, ועדיין:
    עלי עותאמן לא מגן טוב יותר ממנו? הוא כן. המגן הכי טוב בארץ חוץ מאלי דסה. נכון שהוא לא הצליח במכבי חיפה אבל זה לא משנה כרגע.
    משומר כבר בן 32. אני לא מעריץ של עופר ורטה אבל הוא בן 25 כך שאני עדיין לא מסכם את הקריירה שלו, אולי עוד ייצא ממנו משהו(גם הוא שחקן מתסכל). אני מעדיף גם את יובל שפונגין אם הוא כשיר ליותר משניים וחצי משחקים.
    משומר קיבל כל-כך הרבה הזדמנויות בקבוצה גדולה. אלעד גבאי היה יכול להיות יותר טוב ממנו התקפית, זה בטוח.

אגב, 'משחק השרוכים' קיבל את התואר הזה ובצדק. זה ממש לא היה עוד רגע של חוסר ספורטיביות בכדורגל. קבוצה אחת עצרה והפסיקה לשחק. אלמוג חזן היה היוצא מן הכלל מבחינת היותו ספורטאי אמיתי ואיתן טייב היה החלאה האנושית מהצד השני.

הפועל באר-שבע צריכה לנצח את בני-סכנין בבית, נקודה. מי שלא יכול לעמוד בלחץ - שיילך לשחק שש-בש, כמו שאמר שום יצחק.

3. yakov_y YNWA

כשזה נוגע למכבי נתניה, אני חייב לתקן.
    ברק לוי לא בישל בצורה הזויה שער ניצחון, הוא פשוט שוער מאוד גרוע, אם אתה חושב שזה מכור לך תסביר את ורד, חסן, לינגאנה, סיסאי ויש עוד כמה שחקנים אבל אם תראה את הגולים ששחקני ההגנה הביאו לשחקני יריב או את ההחמצות אתה לא תשווה בין זה לבין ברק לוי.

אם אתה רוצה ליפול על מכבי ת״א אז תציין את הפרשה עם גאל מרגוליס ואבי נימני למרות שגם פה אני חושב שזה היה רצונו של השחקן לא לשחק מסיבה מטומטמת.

דווקא ברק לוי, עומר ורד וגאל מרגוליס פתחו את העונה נהדר והידרדרו בצורה איומה.

4. Butragueño מנהלים

@Sir Alex Ferguson
    ברק לוי בישל בצורה הזויה שער כמעט לכל שחקני הליגה.

בשבילך, כאוהד ב"ש, הייתי נמנע מהודעות כאלה. תתמקד במשחק שלך ביום שבת. תשקיע בעידוד ולא בהתגוננות. גם אם מכבי ת"א, לדעתך, תתחיל לבכות ולתרץ את האליפות שלכם, אני מבטיח לך שאתה תהיה עסוק בחגיגות וזה יעבור לידך.
    איך קופמן אמר? ב"ש זכתה באליפות, היא יכולה רק להפסיד אותה.

5. yedidel Member

אז מי יורדת?

6. קשר שמאלי Member

משומר שווה הרכב בבית''ר. עם כמה שהוא גרוע, אין בליגה מגן יותר גרוע מאלעד גבאי.

oranfu likes this.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לדעתי שניר משען יותר טוב ממשומר ומאלעד גבאי. בשיא הרצינות. גבאי זה אידיוט ברמה אחרת.

8. קשר שמאלי Member

מסכים. משען היה טוב מאוד בעכו. אגב הוא גדל במכבי חיפה

9. Telkiyski Member

חיפה תחסר 8 שחקני הרכב בשבת בבלומפילד, אבל היי, בואו כולנו נעשה תעמולה סביב סכנין וזה שהיא הולכת למכור את המשחק.
    מדינת מכבי קלאסי.

oranfu, Civil, zivmay and 1 other person like this.
  10. Butragueño מנהלים

משחקי ההכתרה יחלו בשעה 21:00

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט העתקתי ציטוט שראיתי על מנת להביא לכאן את הצד השני של המשוואה.

בזמן האחרון הלחץ של מכבי בתקשורת הוא אדיר, וכולם מתעסקים ביכולת שסכנין תציג בשבת בלי לדבר על כך שיש קבוצה בשם מכבי חיפה שגם אמורה להראות ספורטיביות ביום שבת, אותה מכבי חיפה שבמכוון נתנה הוראה לחמישה שחקני הרכב לקבל צהוב על מנת לא לסכן את השתתפותם בגמר, אותה חיפה שככל הנראה תחסר 8 שחקני הרכב במשחק מול מכבי ת"א.
    כולם מתנהגים כאילו זה לא משנה איזה יכולת תציג חיפה, וכאילו הניצחון של מכבי הוא בטוח, ועם זה כמובן אין בעיה, כשהשאלה היחידה זה היכולת של סכנין. הרבה מאוד צביעות לפי דעתי, וגם מלמד לא מעט על הכוח העצום שיש למכבי בתקשורת.

oranfu and Telkiyski like this.
  12. Butragueño מנהלים

אני מבטיח לך, שגם עם 11 שחקני נוער, מכבי חיפה תעשה הכל כדי לא להפסיד למכבי ת"א, ובטח ובטח לא לראות אותה חוגגת אליפות מול העיניים שלה. לגבי מחסור 8 השחקנים של חיפה - אם תוציא את נטע לביא, אין באמת הבדל בין שחקן לשחקן. נצחנו את ב"ש 3-1 ו 2-1 עם הרכבים שונים. הוצאנו תיקו מול מכבי בהרכב זוועה. אני אחזור שוב, כל עוד תנצחו את סכנין, אף אחד לא יתרכז בבכי של מכבי ת"א. וכמו שמכבי ת"א מנסה לחתור למקצוענות, לטעמי הם מהר מאוד יתקפלו מהתירוצים ויתקדמו לעבר ההכנות לעונה הבאה. כל הבכי מצד מכבי ומצד ב"ש כמקשה אחת הוא זמני לאורך משחקי העונה, כשזו תגמר, יהיו מרוכזים באלופה החדשה ופוף גמר גביע המדינה, צ'מפיונס, יורו 2016-2017.

קשר שמאלי likes this.
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסתכל רק עלינו ולא מעניין אותי איך סכנין תופיע למשחק, כי גם אם היא תתן את הכל אנחנו טובים יותר בכל אזור במגרש ובכל תחום אפשרי ולכן בכל מקרה המשחק תלוי בנו ורק בנו.
    עם זאת, כן חשוב לי להניח על השולחן את הכוח האדיר של מכבי בתקשורת, את העובדה שכולם מדברים על הספורטיביות של סכנין למרות שנקודת הפתיחה של חיפה היא הרבה יותר לא ספורטיבית (וככה גם ההצהרות של רוני לוי בשבועות האחרונים שלא מסתיר שהדבר היחידי שהוא חושב עליו זה גמר הגביע), לא לדבר על הצביעות של מכבי (אותה מכבי שביקרה את חיפה בזמנו על החגיגות של התיקו כשהם בעצמם עשו בדיוק אותו הדבר בדרבי בזמנו) ששכחו את הפעם האחרונה שציפו מהם לשחק בצורה ספורטיבית ומה הייתה התוצאה -

oranfu and Telkiyski like this.
  14. Raulito Madridista

ברור שלמכבי נוח להסתיר את אותו משחק פאתטי בו הם היו 'מכבי בית-שאן'. דור מלול נרדם ברחבה של מכבי חיפה ושוכח לחזור להגנה. שטראובר מצלם את ההרמות ואחרי שבוע-שבועיים ייתן הצגה בדרבי ויהדוף הכל. גם בוזגלו במשחק עם ריח של סירחון. להגנת מכבי אפשר לומר שהיו אוהדים כמו אורי משיח שסלדו מההופעה של הקבוצה. לא נורא, הם קיבלו את הכאפה בפנים עם הדאבל שלנו בטדי, ותודה לערן זהבי[ולכל אלה שיזכירו עוד פעם את העובדה שהפועל הפסידה לכפר-סבא במחזור הסיום של 2008 - אז קודם כל היינו קבוצה לא מספיק טובה גם לאחר החיזוקים בינואר, שנית - טלקיסקי וטופוזאקוב כבר המריאו לחופש, אז שחררו].

- אני שומע את זהבי מתייחס לתיקו של באר-שבע ולדבריו אחרי השבוע שעבר והוא כל-כך מלא בעצמו. לא נראה לי שזהבי עד כדי כך מתוחכם כדי לנסות 'להרדים את היריבה'. "אמרתי מה שהייתי צריך להגיד", עאלק. פטר בוס בכבודו ובעצמו עלה עם הרכב של פוצ'יווילי בטדי, עם יצחקי, בן-בסט ואפילו האיש והנעל יואב זיו. במכבי היו בטוחים שזה גמור.
    - והיום, מאבק הירידה. אין לי בעיה שניפרד מהפועל עכו. אני סולד מיואב כץ ועצוב לראות איך קבוצה כזו לא מתרוממת ובכל שנה אחרי הצהרות מנותקות מהמציאות על פלייאוף עליון זה נגמר במאבקי ירידה, אבל יש שם כמה שחקנים טובים, קבוצה עם קהל על הנייר לפחות ועוד ועוד, וכמובן ימי העבר המפוארים יותר. בני-יהודה לא תוותר בקלות, קבוצה ספורטיבית. ק"ש בעונה ביזיונית גם אם תבטיח את ההישארות.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם להמשיך את הנושא, שוב כדי להראות שיש איפה ואיפה, היום במשחקי הירידה יש קרב ראש בראש בין עכו לקריית שמונה, אבל גם יש קרב בין הפועל חיפה לבני יהודה שסיימה את העונה, מישהו שמע את התקשורת מדברת על הספורטיביות של בני יהודה? מישהו ראה את התקשורת מראיינת את אנשי בני יהודה ומפעילה עליהם לחץ לקראת המשחק?