הוא לא עמד אפילו על 8 אלף, כל ניסיון של מי מכאן להפוך את הקהל שלו לאיזה קהל תומך וטוב הוא לא יותר מניסיון פאתטי, כל הקהלים בארץ הם חרא אחד גדול, החל מבית"ר, דרך מכבי חיפה, מכבי ת"א, הפועל ת"א ועד הפועל רעננה, כשאתה מסתכל על קהלים באירופה איך הם מתנהגים אתה מבין שהקהלים פה הם כלום ושום דבר משום בחינה
לא טענתי שאנחנו מייצגים את "צ'ה" וכאלה. והכמה חברים שלך מהתיכון לא ישנו את הפועל מן הסתם. שתי הקבוצות היחידות פה שמסמלות משהו בחברה הישראלית זה הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים, לטוב ולרע אצל שני הצדדים. מכבי חיפה היא בעצם אשדוד עם תארים לדעת אנשים (למרות שהיא מייצגת את הצפון וזה) ואתם? מכביזם! שיהיה...
אחי, צא מהסרט, אתם כבר מזמן לא מייצגים שום דבר בחברה הישראלית. לא חברי התיכון שלי שינו את זה אלא כל דור האוהדים שלי, זה שלפניו וזה שאחריו. ולזה שאמר שלא היו אפילו 8 אלף - אין לך מושג. אתה מוזמן לבדוק ולהגיד לי מה גילית.
גם אם הם לא מייצגים משהו בעינייך, הם מייצגים משהו בעיניהם וזה מה שחשוב. כמו שחלק מאוהדי בית"ר מייצגים את דעות הימין הקיצוני, ככה אוהדי הפועל מייצגים דעות שמאל ואם זה בשלטי אנטיפה או צעדות 1 במאי כאלה. אני אישית שמח שזה ככה, אם זה לא היה ככה אז לא הייתי שונא אותם כמו שאני שונא אותם עכשיו.
אין לי מושג אבל גם לך לא, אתה זורק מספר שמתבסס על מכירת המנויים כשבפועל ראינו בכל עונה קרחות גדולות מאוד ביציעים הצהובים בבלומפילד, 7 וחצי אלף גג ממוצע. נ.ב אין דבר כזה מכביזם בכדורגל, המכביזם מת בשנות ה50, אם כר קבוצה כל שהיא בארץ יכולה לשיי לעצמה מכביזם לפי ההגדרה שלך זו רק מכבי חיפה
ציטוט מקודש הקודשים מהלינק של זידאן : "מכביזם זה להתגאות אחרי תארים והצלחות (מחלקת הכדורסל) ולא להתגאות ולעשות את עצמך אלוף העולם למרות שסיימת מקום 7 (מחלקת הכדורגל בתקופת לוני)" אז מה קרה פה במשך עשור כאילו?! אם אתם לא מנסים לשחק אותה שחצנים, מה אתם כן? כי קשה להאמין שהדור הצעיר של האוהדים שלכם (אלה שהכינו את השלט שבתמונה) באמת מאמינים שהאליפות "שייכת" לכם או משהו כזה. ואם כן, זה די עצוב. לפחות נכון לאותו רגע שבו הבאתם את השלט האדיר הזה (עונת 08/09 מחזור 2 נראה לי). אני באמת אשמח שתסביר לי למה האליפות "שייכת" לכם, ובכלל למה אתם חושבים שיש בכם משהו שונה ממכבי חיפה נניח. http://img20.imageshack.us/img20/3739/82403331.Xxx
כי אנחנו מכבי, וכל דבר פרט לאליפות הוא כלום מבחינתנו (לא במובן של "אם לא תביאו את הדרבי אתם מתים" אלא במובן של אכזבה אמיתית והרגשת כישלון עצמי). ואנחנו שונים מחיפה כי מדובר בדבר שהוא פחות או יותר ב-DNA של המועדון, או לפחות החל בשנותיו הראשונות. חיפה הייתה מועדון בכלל לא מעניין עם 70 שנות קיום וגביע בודד עד שהגיע יעקב שחר (קודם כספונסר, אח"כ כבעלים). מכבי היא פטריית כמהין, חיפה היא רוטב בטעם כמהין. הטעם יכול להיות דיי דומה אם הרוטב טוב, אבל לעולם לא ישתווה לדבר האמיתי. קרא לזה שחצנות, אני קורא לזה מצליחנות.
אתה מדבר על זה שחיפה לא הייתה כלום עד שיענקלה הגיע? ומה אתם הייתם ב-17 העונות שלפני מיטש? ורדר ברמן?!
http://media.tumblr.com/tumblr_lk2453J14r1qbkrt6.Xxx אתה באמת רוצה שנשווה את כמות התארים שחיפה לקחה ב-20 שנה האחרונות לכמות שלכם? אתה רוצה שאני אכתוב פה את המאזן העלוב שלכם מולם?
הבט בתאריך ההצטרפות שלי, אני לא משתמש וותיק יותר מדי.. והיסטוריה של מועדון מודדים לפי 20 שנה אחרונות. מתחת לאליפות תמיד נחשב לכישלון במכבי, לפחות בעיני האוהדים. זה לא אומר שמכבי לא נכשלה הרבה בעשורים האחרונים, היא נכשלה, בזה אין ספק.