מחזור 35 בליגת העל: אשקלון בלאומית, ה.פ"ת במבחנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏19/5/11.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

דני לוי ותומר סיני לא שמו שקל בהפועל פ"ת.

דני לוי כבר 15 שנה בהפועל פ"ת, אפשר לשלם משכורת מינימום עם הכסף שהוא שם בכל השנים.

2. Don Joan Roman Member

דני לוי יכול ללכת לעזאזל, ותומר סיני לא שם כסף? אז מי שם כסף אתה?

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

תומר סיני לא נושא תפקיד רשמי במועדון
    עזוב את זה שהוא רחוק מלהיות בעלים, אפילו ספונסר הוא לא
    בהתאחדות אין לו תפקיד רשמי.

תקציב הפועל פ"ת השנה עומד על 12 מליון.

5 מליון בא מההתאחדות לכדורגל
    מליון שקל ממאיר שמיר על הריסת מגרשי הנוער של המועדון
    5 מהחברה שהרסה את איצטדיון האורווה
    ומליון שקל מהכיס של גל חצור.

4. Don Joan Roman Member

אז אם הוא בכלל לא בעל תפקיד בקבוצה מה לזעזאל הוא עושה בכל הראיונות שקשורים להפועל פ"ת? משהו כאן לא מסתדר לי, גם לא שם שקל וגם מזיין את המוח כאילו7 הוא אבדאי.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק אחרון לעונה, נסיעה לצפון הרחוק, אין על מה לשחק ו300 אוהדים מגיעים ועושים תפאורה גדולה ומושקעת, כשיש עוד גמר גביע על הראש. העיקר ששבוע לפני זה מכבי לא עשו תפאורה לדרבי.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/250764_10150189812357954_827647953_6713769_5548210_n.Xxx

6. Yotam Member

אני לא מבין בכלל מה אתה מנסה להראות פה, עד כמה התפאורה חשובה למה שקורה במגרש?
    אני יכול לאמר שאוהדי הפועל הם מאוד סבלניים עם התקריות שקורות בקבוצה וזה עומד לרשותם, מצד שני, עד כמה אתה באמת חושב שזה חשוב התפאורה, זה לא עושה אותכם קהל טוב יותר משל מכבי תל אביב, אין פה כל כך תחרות.
    אם מה שחשוב לך זה להתגרות בקהל הצהוב והשנוא, ובקבוצה שלא מתחרה איתכם בכלל אז כדאי שתשים לב שהאליפות היא חלק יותר חשוב מ'להראות' עד כמה הקהל שלכם יפה ולהתגרות באופן מיותר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/violent1.Xxx

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום התגרות, עקיצונת אולי.

BTW, תיכננתי לשים את זה ב"צבע ביציע".

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקרה (או שלא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ), אני עובד בחברת הבטחון שמאבטחת את המשחקים של סכנין והמון אירועי ספורט בארץ, ומה שאתה אומר ממש לא נכון, דווקא ההיפך, במשחקים נגד בית"ר יש יותר הקפדה על הבדיקות. אבל מה לעשות שהבודק לא יכול לעלות על כל חפץ או חזיז שנמצא על האוהד?

אגב, מה יש לך להגיד על זה שהאוהדים של בית"ר גורמים נזק פעם אחר פעם כשהם באים לדוחא? כמו במשחק האחרון?

9. Don Joan Roman Member

שזה גועל נפש ושהאוהדים האלה צריכים להיתפס ולתת על כך את הדין, אתה אוליע חושב שאני סובייקטיבי לחלוטין אתה טועה.

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שאתה סובייקטיבי, אתה קצת מגזים בטענות שלך כלפי האוהדים והאנשים של הקבוצה השנייה.
    אתה לא יכול להאשים את הסדרנים שהם מקלים עם האוהדים של סכנין דווקא נגד בית"ר, כי זה לא נכון מהמון סיבות, שהעיקרית בהן היא שאין אף חברה אבטחה שתרצה לאבד את השם שלה ואת העבודה שלה בגלל חוסר מקצועיות. וכמו שאמרתי לך, אני עובד באותה חברת אבטחה, ואני יכול להגיד בבטחון שמה שאמרת בכלל לא נכון.

ושלא יהיה לך ספק, אני נגעל מההתנהגות של רוב האוהדים בדוחא, וזו אחת הסיבות למה אני הולך למגרש הזה פעם אחת במאה שנים, אבל מה לעשות שזה לא רק בסכנין? זוהי רמת האוהדים בכל הארץ, הייתי בהמון איצטדיונים אם זה בתור אוהד או בתור סדרן, והקהל של סכנין לא שונה מהקהל של קבוצות אחרות.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/11
  11. Raulito Madridista

כל-כך מיותר כל מה שקרה ביציע של סכנין, ראבאק נשארו בליגה שיחגגו כמו בני-אדם. אוהד אחד לא יוכל לראות יותר בעין אחת - קשה לקרוא על דבר כזה בעיתון.

בנוגע להפועל פ"ת - עם כל הסערות האלה שצצו פתאום אני לא יודע אם היא מגיעה לשבוע המכריע במצב טוב יותר מאשר הפועל כפר-סבא. פשוט מדובר בקבוצה של מטומטמים. כל הכבוד לגל חצור שבא ואמר את האמת ביציע העיתונות ושיבח את יובל נעים שבאמת הוציא מים מהסלע והביא לקידום של המון שחקנים צעירים. מעניין איך לא צצו חילוקי דעות קשים בין חצור ותומר סיני שהוא פשוט עיוור. אם יובל נעים לא היה מגיע - הקבוצה הזו הייתה יורדת ליגה.

אלופת הפלייאוף העליון זו מכבי ת"א - כל הכבוד, מתעלים כשאין על מה לשחק. לפניכן היא הפסידה לכל קבוצות הצמרת. אני מרוצה שאיווניר נשאר כי אני בטוח שזה גרוע עבור מכבי. אין ספק שהחזרה של ברק יצחקי מביאה דחיפה עצומה לקבוצה לקראת העונה הבאה, הוא היה חסר.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בכל האירועים מסביב לכדורגל שקרו בסכנין ביום שבת אשמה אך ורק המשטרה,לא יכול להיות שהם יתחילו להוציא אוהדים מהיציע ברגע שהגול של סכנין הובקע ולא יכול להיות שהם ירביצו לאוהדים על כלום.
    שימו לב שכל המשחק בין הקהל של בית"ר לבין החלק המפריד בינם לבין הקהל של סכנין עמדה שורת מגבניקים או יסמניקים שפשוט הרביצה לאוהדי בית"ר.

ומה הם אשמים במה שקרה לאוהד סכנין?חשבתי שהם אמורים להיות העונה מחוץ למגרשים,לא בפנים.איך זה יכול להיות שבן אדם זורק חזיז מחוץ למגרש לתוכו כאילו כלום?

נ.ב.-אמיר אין ספק שבטדי אתם גברים,40 איש עם ליווי משטרתי כבד וחנייה פרטית ליד המערבי זה באמת סכנת נפשות אמיתית.
    אל תבוא ותשפוט את אוהדי בית"ר שגם המשטרה וגם כל הכפר באים נגדם,בניגוד אליכם אנחנו תמיד מביאים 300-400 אוהדים לפחות לסכנין בעוד שאתם בקושי מביאים 40 לטדי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/11
  13. Don Joan Roman Member

יכול להיות אבל זה נובע אך ורק בשל המציאות מעל פניי השטח שבה ב"טדי" אין שום סיכוי להכניס פירוטכניקה ואילו בדוחא יש אפילו אמל"חים, אם בודקים אותם כ"כ חזק וכל כך טוב איך הם מכניסים לשם פצצות תאורה? אותנו מפשיטים עד התחתונים ובודקים אותנו עם כלבים לפניי שאנחנו נכנסים לאיכסטדיון הזה.

באופן כללי אני מסכים איתך, לא במשחקים נגד בית"ר ירושלים, בכל משחק מולכם בדוחא יש תחושה שהגענו לפעילות חבלנית בלב ליבו של ארגון טרור, ובשבת זה הגיע למקום השני ברמת הפחד(כן אני לא מכחיש, כשאתה 200 איש מול 7000 איש שחלקם מצוידים באמל"חים ובמקלות וגם הסדרנים והמשטרה נגדך זה מפחיד, מאוד) מהאיצטדיון הזה כשהשיא זכור מאותו משחק בדוחא לפניי חמש שנים, אפילו אלון יפת שקשק מפחד בדקות הסיום.

14. הפועל_כפר_סבא Member

אל תדאג אבא'לה, הבחור המתנשא מכפר סבא מתגייס עוד שבוע ובכל מקרה כמעט ולא תשמע ממנו בעונה הבאה..
    עוד משחק חשוב למועדון, אני כבר לא יודע מהלהגיד, רק שיהיה בהצלחה!

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

זה מצב מסובך וארוך שרק חושף את הבזיון של ההתאחדות בארץ שלא עושה את עבודתה כראוי.

מאיר שמיר הקים בהפועל פ"ת עמותת ניהול כשעזב.
    בעמותה היו חברים 7 אנשים שרונן אלעד עמד בראשה ודני לוי היה חבר בה, כשכל חבר מחוייב להעביר מליון שקל כל עונה ( כמובן שלא דני לוי ולא יתר 5 חברי העמותה לא העבירו שקל )
    שרונן אלעד עזב הקבוצה חזרה לעמותה שמנתה 6 חברים, ודני לוי בטריק גאוני כינס ישיבת עמותה ביום אחד ( בבוקר הודיע שיש בערב ישיבה ומה שמסוכם בה קובע. )
    2 חברי עמותה היו בחו"ל
    3 הגיעו ( לא כולל לוי )

בישיבה נערכה הצבעה בין ה אנשים מי יו"ר העמותה החדש
    דני לוי העלה את עצמו לבחירה, אחד עזב אותו ערב.
    2 היו בעד, 2 היו נגד
    והקול של דני לוי הכריע בעד

מאותו יום דני לוי "נחשב" בעל זכות חתימה בהפועל פ"ת ( לא בעלים! )
    דני לוי צירף לעמותה את חתנו תומר סיני
    שניהם הביאו את גל חצור בתור ספונסר

נגד דני לוי הוגשה תלונה על תקיפה ואסור לו להיות בעלים של קבוצת כדורגל אבל במקום לכנס ישיבת עמותה חדשה ולבחור ביו"ר הוא פשוט הודיע על פירוק העמותה ומינה את תומר סיני לבעלים של הפועל פ"ת
    בהתאחדות ובבקרת התקציבים לא מופיע תומר סיני בתור בעלים, אפילו לא מורשה חתימה
    בטח לא אחד שיכול לפטר/למנות מאמן

אחרי שדני לוי שהוא היחיד שכן שייך להנהלת הקבוצה הלך הבוקר הביתה ( למרות שלכו תדעו... הוא יכול לקום מחר בבוקר ולהגיד שהוא בחיים לא הלך )
    הקבוצה הולכת למפרק.

יום חג.