מחזור 35 בליגת העל: אשקלון בלאומית, ה.פ"ת במבחנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏19/5/11.

1. aloneli Member

גרועה גרועה..אבל בתחילת הפלאיוף הם שיחקו כמו קבוצה אלופה.
    מה שהיה בשבוע שעבר נגד אשקלון בכלל היה ביזיון.בסופו של דבר הפ הפסידו שני משחקים בדקות האחרונות ולא נראה לי שהם התרגשו יותר מידי..

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להגיד שנכון שרציתי שהפועל פ"ת תרד, אבל אני שמח בשביל 2 שהם נשארו:
    א. גילי לנדאו - לא יודע אני פשוט אוהב את הבן אדם כשהוא מאמן, פיוטי כשהוא מדבר, באמת רוצה.
    ב. הקהל של הפועל פ"ת - אין מה להוסיף ואין הרבה קבוצות שיביאו קרוב ל-1000 אוהדים למשחק חוץ שכזה ובכלליות הם מביאים כמה מאות לכל משחק (ולא 5-10 אוהדים כמו לא מעט קבוצות...)

ועוד דבר: אני מקווה שהם ישארו כי אחרי מה שכפ"ס עשו לקשטן מקווה שהם ישארו בלאומית...ואני מקווה שהפועל פ"ת תארח בליגה במגרש החדש שם.

-------------

פמשה פרימו ותומר סיני - ע-נ-ק חחחחחחחחח אני נקרע פה מצחוק

וואו בחיים שלי לא ראיתי את דוחא מלא ככה! 7,000 אוהדי סכנין מילאו את היציע מאחורי השער, את היציע המרכזי ואת החצי יציע שלהם בצפוני מפה לפה. איפה הם כל העונה? אין לי ספק שאם היה גם עוד יציע באמצע שמריב את התכולה ללמעלה מ-10,000 גם זה היה מלאה היום.

אגב מה המאזן של שלומי דורה מאז שמונה למאמן בני סכנין?

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/11
  3. Don Joan Roman Member

לא יודע למה אבל בכל פעם שבית"ר משחקת מול יריבה שנואה עידן טל נזכר לתת להם מתנות, כך הוא בישל בשנה שעברה את הגול לורמוט ועשה את העבירה שהובילה לשער של זהבי, כך היום במצב של אחד על אחד מול קנדיל הוא בעט ליציע ב"דוחא", פשוט מחלק מתנות העידן טל הזה ואח"כ הוא עוד מבקש שדרוג בשכר.

מזל טוב לסכנין על ההישארות בליגה, ת'אכלס בלי צביעות ובלי להיכנע לרגשות? זה הגיע להם, הם פשוט קבוצה לוחמת מדיי מכדי לנשור ללאומית, וגם לפ"ת מגיע להישאר בליגה, היורדות הן מוצדקות.

4. alexshw Member

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח שבסופו של דבר זה מה שיצא. בני סכנין, לפחות עד שלא תקום לה מתחרה שתנשל אותה מהתואר 'קבוצת הדגל של המגזר', היא כח בליגת העל וחבל לאבד אותה. יצא לי לראות כמה דקות מהמשחק בדוחא והיה רגע שבו המצלמה קלטה את כל היציעים וזה היה פשוט מרגש לראות את היציעים מפוצצים.
    הפועל פתח תקווה תנסה לא לשמוט הזדמנות נהדרת לקבל תנופה גדולה עם המעבר לאצטדיון החדש בעונה הבאה מול הפועל כפר סבא, שהיא קבוצה ראויה בפני עצמה.

חבל שהדרדרנו למקום ה-6. פחות 100K¤. משמעותי מאוד עבורנו.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/11
  6. Don Joan Roman Member

הבהמה הכי גדולה של משה פרימו, נהג אוטובוס שהפך לפרשן השד יודע איך ולמה, סתם אפס מאופס שמחמם אווירות בשביל מה הוא היה צריך להגיד את זה לסיני? אתה פרשן כדורגל? דבר כדורגל.

7. Number 8 Member

שוב אנחנו מגיעים למאני טיים המזוייף... תמיד שאין על מה להילחם(מאבק על אירופה כמעט ולא היה לנו), השחקנים מתעוררים ומציגים כדורגל טוב, אז אולי באמת מה שהרבה אנשים אמרו ומה שראנגלוב ויצחקי אמרו אז זה נכון... יש הרבה שחקנים שלא עמדו בלחץ ובמחוייבות.

8. alexshw Member

זה לא מצדיק את ההתנהגות של הערס התורן מפ"ת. אל תשכח שזה בנאדם שהרביץ לאוהדים של קבוצתו.
    איך כל הרפש הזה הופך למליונרים, לא ברור לי.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/11
  9. Don Joan Roman Member

מסכים.
    והם הופכים למליונרים דווקא בגלל זה, תהיה בטוח שגם ליענקל'ה שחר יש פה לא קטן רק שהוא בניגוד לאחרים יודע לשמור עליו.

10. Number 8 Member

אם שמים רגע בצד את ההתנהגות הביזיונית שלו... אי אפשר שלא לשים לב שהבן אדם חי בסרט! הוא בטוח שלא עשה טעות בזה שפיטר את יובל נעים, חושב שלא היה צריך להביא מלכתחילה את יובל נעים והכי חשוב שהוא מקבל עצות מאיציק זוהר! יש לו מזל שהשחקנים שלו התעלו ברגע האחרון אחרת הוא היה מבלה עונה שלמה לפחות בליגה הלאומית. באמת שאין לי שום דבר נגד הפועל פתח תקווה, אבל אני מייחל לרגע שהיא תירד ליגה, רק ככה יבינו שהבן אדם הזה לא מתאים למועדון ובכלל לכדורגל, הוא רק מזיק וגורע.

11. Don Joan Roman Member

הבן אדם הזה מביא כסף והוא מחזיק את המועדון הזה בחיים, נכון שהוא לא הבן אדם המושלם בעולם ושהוא הזוי ושצריך לבקר אותו אבל בשורה התחתונה הוא מזרים כספים להפועל פ"ת ושומר אותה מעל המים אז צריך לתת לו את הכבוד המינימאלי ולקוות שהוא ישתפר כאדם וכמנהל.

12. Number 8 Member

התפקיד של הבעלים זה להביא כסף ולא להיות אחראי על הבעיות המקצועיות כי הוא פשוט לא מבין בהם וזה מה שהוא עשה וחבל, באמת מזל מאלוהים שהקבוצה שלו ניצחה היום, אחרת הוא היה יורד ליגה והוא היה האשם היחידי בזה. זה שהוא מזרים כסף זה טוב ויפה אבל הוא לא צריך להתערב בדברים שהוא לא צריך.

13. alexshw Member

חסר בעלים ש"הביאו" כסף וריסקו מועדונים? לא רק בארץ, גם בחו"ל.
    אז מה שהוא מביא כסף? התנהלות כזו מביאה להרס המועדון.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזרתי מסכנין פשוט טירוף מה שהלך שם...הניצחון הזה הגיע לסכנין שככל שהדקות עברו רק השתפרה ושיחקה יותר ויותר טוב... לנצח את הגועל נפש מירושלים זה תמיד כיף בטח כשהם ביציע בצד מפוחדים ובורחים למרכז היציע ברגע שפתחו את היציע הצפוני לאוהדי סכנין...

מגיע לאשקלון לרדת, לא יכול להיות שהם יהנו מההפקר ושבזכות השנאה של בית"ר לסכנין אז ישארו, יהיה מעניין לראות את פ"ת מול כפ"ס לדעתי זה שקול

15. Don Joan Roman Member

נהמועדון הזה הרוס ממילא, מישהו צריך לשקם אותו, אולי זה סיני, אולי לא, מה שבטוח למרות שההתנהגות שלו פסולה ולא מתאימה כל עוד אין מישהו אחר שמוכן להחזיק את המועדון אין מה לעשות.

"מפוחדים" בוא נראה אותכם גברים 200 איש על 7 אלף שזורקים עלייך חפצים מכל הבא ליד כולל אבנים.