מחזור 34 בליגת העל: מכבי חיפה חוזרת לפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏7/5/10.

1. Don Joan Roman Member

אניימה לא לוזר, הוא לא אשם שקבוצה לוזרית החתימה אותו, אם יש לו שכל בקופסא הוא עוזב אותם בעונה הבאה ולא מחדש את החוזה שלו, חבל בשבילו ששוער ענק כמוהו לא יזכה בתואר החשוב מכולם, אולי יהיה לו גביע אבל שום דבר מעבר.

אדם, תודה, אתה בהחלט יודע לדרוך על היבלות כמו שצריך

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/10
  2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

"רק אנחנו בוכים", מאיפה ההמצאה הזאת?
    כל הפורום הזה עמד על הרגליםי אחרי השערורייה שהייתה נגד צ'לסי לטובת ברצלונה, כולל אוהדי חיפה. כולם פרט לאוהדי ברצלונה מן הסתם. כאן זה פרט לכל האנשים בארץ, "כל העולם כולו שונא את הפועל" וזה. וחאלס לדבר בדיעבד, מה לא ספורטיבי בלשים שביעייה לאשדוד? מכבי תל אביב פתחה רגליים נגד חיפה כמו שרמוטה מתל ברוך. אם השופטים היו כמו שצריך, אז היינו עכשיו חוגגים אליפות שניה ברציפות.

יא חתיכת טיפש, תגובה אחרי זה אתה טענת שכל עם ישראל שמח עכשיו, אז ברור שכולם נגד הקבוצה שלי. אני לא ראיתי את המשחק אבל הבנתי שמכבי חיפה הייתה פשוט מזעזעת, בטח לא ציפיתי שבית"ר תשים שערים עצמיים. אתם הקבוצה הכי לא ספורטיבית בארץ, משחק השרוכים הוא רק חלק מכך.

אנחנו הבאנו לכם אליפות ב94\95 עם גול בדקה האחרונה נגד הפועל חיפה, זה מה שנקרא ספורטיביות. תעשה לי טובה ואל תחפש איפה שאין.
    המכביזם מת, אתה אמור להיות עצוב לא פחות מאוהדי הפועל. אתם נהייתם הדבר שכל השנים אתם כל כך שנאתם - לוזרים.

העיקר שהפועל הקהל הכי מגעיל בארץ.
    אותו קהל שאחרי מה שקרה למני לוי תלה שלטים שקוראים להחלמתו.

שקר.

3. Telkiyski Member

אני חושב שבתור מנהל הפורום טון דיבור קצת פחות מתנשא מכביסטי ויהיר יהיה הולם יותר, אבל מאוהדי מכבי אין למה לצפות.

ואגב אף אחד לא באמת דיבר על אוהדים אבל אם כבר מתעסקים בזה אז אין בכלל מה להשוות, אנשים עם דמעות בעיניים עמדו ומחאו כפיים ואמרו תודה לשחקנים האלה באדום, דבר שאוהדי מכבי בחיים לא היו עושים בסיטואציה דומה באיצטדיון רמת גן.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש פה כמה הודעות עם ירידה לרמה האישית,חבל שנתחיל להשעות אנשים...

בקשר לכדורגל עצמו,שחם,לא ראית את המשחק שלנו,נכון שלא שיחקנו טוב אבל תקפנו כל הזמן ובית"ר עשו בונקר,תפסיקו לנסות למצוא פגם בכל דבר,הניצחון שלנו היום היה מוצדק,כמו שאם הייתם מנצחים את מכבי היום זה היה מוצדק.

בקשר למכבי,אני ממש מבין אותם שהם חוגגים ככה,לא נשאר להם כלום מהעונה אז לפחות שהפועל היריבה השנואה שלהם לא תזכה,אני בטוח שאם המצב היה הפוך הייתם חוגגים שהרסתם (אולי) להם אליפות באותה המידה,אבל אני בטוח טועה כי אוהדי הפועל מושלמים ותמיד צודקים.

עצם העובדה שמתחילת העונה האוהדים של חיפה כמעט לא צריכים להגן על הקבוצה שלהם ואוהדי בית"ר,מכבי תל אביב ואפילו הפועל חיפה "מגינים" עלינו מראה לי רק כמה הפועל לוזרית מבחינת האוהדים,מבחינת השחקנים הם דווקא קבוצה מדהימה ואם נזכה באליפות עצם העובדה שהפועל היו כל כך טובים רק תעלה את המניות באליפות הזאת.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם הבנת הנקרא אין לך?
    בכלל לא דיברתי על המשפט הזה בהקשר של "חיפה גרועה" ובכלל לא חיפשתי אתכם כמו שאתה חי בסרט שאני עושה, כולה אמרתי שגם ביום מסריח שלכם מבחינת משחק ניצחתם אותם כשהם היו גם מזעזעים.

מדהים שנותנים למנהל לדבר ככה, ועל דברים פחות נוראיים מוחקים הודעות.

ממש לא, זה יותר מראה שכל המדינה שונאת את הפועל וזה לא סוד. תמיד היה, תמיד יהיה.
    מכבי חיפה קבוצה בלי אויבים, שלאף אחד לא אכפת ממנה במידה והיא לא בקרב על האליפות. היריבה היחידה שלה היא הפועל חיפה, וגם זה בקושי. אין לכם אויבים וגם לזה יש חלק במאבק על האליפות.
    אפילו האוהדים שלכם יודעים שבכל הטענות שלנו אנחנו צודקים, פעמיים החודש קרה לי שאוהד סירב להגיד לי במה אני טועה כמו בן אדם על גבי הפורום "כי אני מזהם", הפניתי אותו לפרטית וגם שם הוא סירב להגיד לי, הפעם בגלל תירוץ עלוב אחר.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

סליחה? למה מה הוא כבר רשם? זו המציאות בן אדם, תפסיק להתמם. היה קורה אותו דבר אם זה היה הפוך ולא צריך להיות נביא בכדי להגיע למסקנה הזו. אך כפי שאמרו קודמיי ועוד הרבה לפני אתמול, לדון איתך זה כמו לדבר אל קיר, שיחה חסרת תכלית. ולפני שאתה בא בטענות למנהלים כאן, אולי תתחיל לעשות בדק בית עם עצמך? הגיע הזמן באמת.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

"אבל אני בטח טועה כי אוהדי הפועל מושלמים ותמיד צודקים".
    כמה פעמים אמרתי משפט בסגנון על חיפה ומחקו אותו בטענה שזה יוצר ריבים מיותרים, אני לא יתפלא אם גם זיו מחק לי אחת מההודעות האלו. זאת כל כך צביעות לכתוב את זה אחרי זה. תחליט, או שאתה לא מוחק את שלי או שאל תכתוב את זה לאחר מכן אתה. מה הוא כבר רשם? גם אני לא קיללתי אף אוהד חיפה.

8. ארסנל ונגר Member

שום גינוי בתקשורת על האבוקות והרימוני עשן של אוהדי הפועל אתמול, אבל ככה זה כשאתה מושך בחוטים...
    אז שיישארו עם החוטים - אנחנו מסתפקים בשרוכים של איתן טייב.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו אמר משהו בתקשורת על האבוקה של חיפה בזלצבורג?
    כששם זה באירופה ואבוקה באירופה מחייבת קנס. אני בעד אבוקות בכדורגל, בדרום אמריקה ובמזרח אירופה זה חוקי, אבל במדינות כמו ישראל זה לא, וזה חבל כי זה מוסיף המון לאווירה.

ואנחנו בכיינים ד"א. תמשיכו עם ה"תקשורת האדומה" שלכם.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחם לא הבאתם לנו שום אליפות ב-94/5...יצאנו למחזור אחרון...בהתחשב בעובדה שהפועל חיפה בכלל לא התמודדה איתנו על האליפות, אלא מכבי חיפה, ובכלל יצאנו למחזור האחרון בב"ש כשאנחנו בפלוס 2, וחיפה הפסידה לבית שאן ואנחנו ניצחנו את ב"ש אז איך הבאת לנו אליפות?

שחם זה שהיה ביזיון עדיין לא אומר שהקהל של הפועל לא הכי מגעיל ומשתמש באימרות נאציות והסתה, אתם כן. השלט של מוני להזכירך?

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טעיתי בקטנה, זה לא היה מחזור אחרון אלא כמה מחזורים לסיום, זה היה נגד מכבי חיפה וזה העלה אתכם למקום הראשון.
    לא טענתי שהקהל של הפועל לא עושה דברים כאלה, אבל לטעון שהוא הכי מגעיל וששאר הקהלים שעושים דברים כאלה(כולם בלי יוצאים מן הכלל, פרט לקבוצות בלי הקהל) לא מגעילים זאת צביעות(כל תגובה שלי אני יצטרך להשתמש במילה הזאת? קהילה מגעילה יש כאן). ועוד רמי ארמה לא עשה לכם כלום, אתה לא יכול להגיד אותו דבר על מוני פנאן המושחט.

12. riquelme1 Member

בוודאי שהיינו חוגגים, אין לי תלונות למשחק של מכבי אתמול, למרות שזה היה בונקר דוחה שכל המטרה שלו היה להרוס להפועל ולהרוס משחק, יש לי טענות לקבוצה שלפני 5 ימים שיחקה בצורה מחפירה נגד מכבי חיפה וכל התקשורת ואבי נימני בעצמו אמר: ''אלה הפערים''. אני אוהד הפועל ת''א כבר למעלה מ10 שנים, לעולם אוהבי מכבי לא היו מאושרים מתיקו בדרבי, ובאים נגד הפועל כל כך נחותים ועלובים, אני לא בוכה על זה, אני פשוט מאושר לראות את מכבי מתנהגת כמו מועדון קטן ועלוב.

אוהדי הפועל לא תמיד צודקים, עם המצב היה ההפך ולהפועל היו מורידים משיתקת הקיזוז, אני מבטיח לך שאף אחד בחיפה לא היה מתלונן על השיטה שנקבעה עוד בתחילת העונה.

ובקשר למנהלים, יש פה תופעה שהיא אנטי-הפועל, והמנהלים שצריכים למנוע את זה(ולא משנה מי הם אוהדים), רק הולכים עם הזרם הזה, מנהל מכביסט שקורא לקבוצה שלו ''מכבי איתן-טייב'', וקורא לקבוצה שלו להפסיד 10-0 במשחק נגד מכבי חיפה זה בזיון בפני עצמו, שלא נדבר על פליטת השטויות הקבועות שלו, והודעות ברמה של טוקבקטים זולים בוואן.

איך שלא תגמר העונה הזאת, ניהיה אלופים או לא, אני יודע שהפועל ת''א הנוכחית היא אחת הקבוצות הטובות והמהנות שראתה הליגה הישראלית מאז ומעולם.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

להנהלה באייסוקר אין אמצעים לשלוט ברגשות של אנשים. להפועל תל אביב יש שונאים רבים באייסוקר, כי יש לה שונאים רבים מחוץ לאייסוקר ואייסוקר הוא לא יותר מאשר מדגם מייצג.

אם יש מנהל (או משתמש) שאוהד את מכבי תל אביב ובוחר לקרוא לקבוצה כלשהי (וזה לא משנה אם הוא אוהד אותה או לא) בשם גנאי שהתוכן שלו אינו פוגע, שיבושם לו. ואם אותו מנהל מרגיש לו נכון יותר לקוות שקבוצתו תפסיד כדי למנוע אליפות מהיריבה השנואה עליו, שיבושם לו. אייסוקר לא מתיימר לחנך ספורטיבית אנשים. אנחנו כן מתיימרים ליצור כאן דיונים איכותיים שיעסקו בכדורגל ויהיו איכותיים ככל הניתן. משום כל הסרתי כאן כמה הודעות חסרות תוכן בהם פורסמו שירים או תמונות של שרוכים.

14. riquelme1 Member

עוד דבר שלא שאף אחד לא התייחס אליו, ואתמול לדעתי זה בלט מאוד, אתמול הפועל שילמה על המכירה של נאתכו, זה היה מורגש מאוד, האמת שהוא חסר לי מאוד מאז שהוא עזב, המסירות החכמות, החוכמת משחק, הסדר והמנהיגות, עם כל הכבוד לערן זהבי שהוא שחקן לא רע, הוא לא בלבל של נאטכו, ומאז שהוא עזב הפועל פחות מרשימה והחיסרון של שחקן כמוהו אתמול זעק לשמיים, שחקן שיכניס את הכדור החכם, שורמוט סגור כל המשחק ב2-3 שחקנים עליו.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל אוהדי הפועל שחיים בסרט - אף אחד מאוהדי מכבי לא שמח מהתיקו, כל אוהדי מכבי שמחים מהעובדה שכנראה התיקו הזה לא ייתן לכם אליפות וזו השמחה האמיתית, לשמוח מתיקו? את מי זה מעניין העיקר שחיפה מקום ראשון.

מבחינת יכולת המשחק מגיעה להפועל אליפות אפילו דאבל, אבל אני לא מבין איך אוהדי הפועל שרק בזכות הקיזוז בכלל נמצאים במאבק עד לסיום ולא הלכו לים כשהיה 16 הפרש למכבי חיפה, אומרים שמגיעה להם האליפות, על מה? על זה שהייתם מקום ראשון במשך שבועיים לעומת מכבי חיפה שהיתה במשך 33 שבועות במקום הראשון?

אני שמח על התיקו אתמול בשביל שני אנשים:

א. אבי נמני - רצחו אותו בתקשורת כל העונה, לפעמים בצדק לפעמים לא, אבל כל הזמן הוא לא אמר אליפות כלום רק אירופה ומה קרה? אנחנו באירופה. עכשיו חובת ההוכחה על גולדהאר. ובכלל מכבי לא קבוצה גדולה היא אפילו לא קבוצה טובה אבל ישנו גרף של שיפור מעונה לעונה, אם לפני 3 שנים כמעט ירדנו ליגה, שנה שעברה היינו במרכז הטבלה לא קרובים לא לפה ולא לשם והשנה היינו יותר למעלה אבל עדיין במרחק מהגדולות. בדיוק כמו הפועל של 3 השנים האחרונות, ההבדל הוא שהפועל עשתה רכשים וקנתה כמעט כל מה שזז עם 9 שחקני רכש בהרכב ולכן היא גם בנתה קבוצה כזו חזקה וטובה וזה מה שמכבי וגולדהאר צריכים לעשות בשנה הבאה, חובת ההוכחה עליהם.

ב. יוסי אבוקסיס - מגיע לך יא מחליא אחד.

ועוד דבר, אני לא מבין מה תוקפים את מכבי על הבונקר? זה בדיוק אחד לאחר עם אינטר, מה רציתם שמכבי ששיחקה פתוח בדרבי הקודם וקיבלה 4 תבוא לשחק פתוח ותיתן להפועל להשפיל אותה בפעם השלישית העונה? מכבי באה לשחק על הכבוד שלה בדרבים, לא על הכבוד שלה כמועדון, אותו היא ממש לא איבדה ביום שני אלא לפני כמה שנים עם לוני אז אל תבלבלו בשכל. מכבי באה ושיחקה כמו אינטר, נכון היא לא היתה צריכה להגן על ניצחון אבל כמו אינטר היא גם לא היתה צריכה לנצח היא ידעה שהיא צריכה נקודה בשביל אירופה וזה מה שקרה.

שחם, כמו שראית גיניתי את הביזיון שהיה בדקת דומייה ואני עדיין מגנה אבל עדיין אם אני עושה מאזניים הקהל של הפועל הרבה יותר גרוע. אגב כל הקטע של הכפייםן בסיום אני ראיתי בתוך שניות קרחות ביציעים שלא היו מביישים את אוכלי השרימפס והסושי בהיכל נוקיה, אז בבקשה ממך, אל תעשה מהקהל של הפועל מה שהוא לא. נכון כשהקהל של הפועל מעודד הוא הכי טוב בארץ! אבל כשהוא מקלל ומביא דברי שנטה ושנאה הוא הכי גרוע בארץ! כך שזה מתאזן.

ועוד דבר, אני לא מבין ממה אתם מתפלאים, איזה כלים יש לאבי נמני? איזה חיזוק יש לו על הספסל? מי הגיע בינואר? השחקנים היחידים שיש למכבי מבחינה התקפית שמסוגלים לתת משהו זה מאור בוזגלו ומאיוקה שאתמול עיצבן עם האגואיסטיות שלו, וטיפה אבידור, וחוץ מזה מה יש למכבי? איזה שחקן באמת טוב יש לה שיכול לשחק בהפועל או בחיפה? 0! וגם מאיוקה ואבידור לא מסוגלים לשחק בהפועל וחיפה, אז מה אתם רוצים? אין למכבי בכלל כלים התקפיים להילחם עם הכוח של הפועל אז מה רציתם? תאמינו לי שאם למכבי היתה אפשרות היא היתה משחקת על כל הקופה...

הפועל יותר טובה ממכבי לא ב-7 דרגות אלא ב-70.