אנחנו בעונה עלובה ואנחנו יודעים את זה אבל תראה מה עבר עלינו בקיץ והעונה הזאת, כמה שחקנים משמעותיים איבדנו ועדיין העונה הזאת היינו במרחק ניצחון מלסיים במקום השלישי את הליגה הסדירה, אתם לפני שנתיים עם רכש של מיליונים והבטחות של אליפות כמעט ירדתם ליגה ובגלל חסדים של שופטים נשארתם, אולי זה מראה על ההבדל בין 2 המועדונים ואם לא אז: בית"ר - 5 אליפויות ב-20 שנה האחרונות, הפועל ת"א - אליפות אחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx טעויות שיפוט? זה נקבע מלמעלה שיהיו טעויות שיפוט? שילמו לשופטים או הורו להם לשרוק נגד הפועל ובעד חיפה? זה טעויות אנוש ובכל ליגה כולל האנגלית/ספרדית/איטלקית יש טעויות שיפוט אבל רק אתם בוכים, "משחקים לא ספורטיבים", מה זה משחק לא ספורטיבי? שאתם נתתם רביעיה לאשדוד או שביעיה להפועל פ"ת זה ספורטיבי? אבל שמכבי חיפה מנצחת זה לא? בכיינים. ככה שזוכים באליפות אחת ב-22 שנה אז מחפשים תירוצים לכל דבר, בכיינים. בית"ר קבוצה מסריחה ולא ספורטיבית? מי אתה שתגיד את זה? עוד ילד מושתן שמספר לעצמו שקרים וחושב שכולם נגדו ונגד הקבוצה שלו, היום בית"ר במשחק שגם הפסד של 3-0 היה מתקבל ע"י האוהדים שלה בהבנה נתנה מלחמה ואם לא נגיחה ענקית של קינן אז גם מוציאה תיקו ומשאירה אותכם במקום הראשון, שבוע הבא אתה תראה כמה אנחנו ספורטיבים.
מכבי בית שאן ת"א - גאה להיות שייך, תודה. העיקר שהפועל לא אלופה. וחוץ מזה למה חבורת הזבל היתה מסוגלת? בעטה פעם אחת לשער של הפועל וגם זה היה בתוספת זמן, ואם לא שטראובר זה נגמר ב-5, למה היא מסוגלת? ליאור ז'אן לא יודע למסור פס הרס אולי 3 מתפרצות של מכבי בכיף, טומאסיץ' 3 פעמים החליק ברחבה והביא להפועל מצבים של 100 אחוז גול, למה היא בדיוק מסוגלת? הפועל היתה צריכה לנצח בקלות, זה שהם בעטו בדלי זה בעיה שלהם, מכבי ממש לא שיחקה יותר טוב ממה ששיחקה מול מכבי חיפה, היא פשוט שיחקה עם כולם בהגנה והעיפה כדורים, עמדה במשימה של לא להפסיד, הרי אם היה 1:0 להפועל וזה לא היה רחוק בכלל, הדיבורים היו אחרת. מכבי חיפה והפועל ת"א הספורטיביות היחידות? חחחחחחחחחחחחחחחח כנראה שכחתם איך מכבי חיפה שהובילה 1:2 על סכנין פתחה להם רגליים לפני כמה שנים כדי שישארו בליגה כשהיה עוד 5 דקות לסיום... וכנראה שאתם לא זוכרים אני אישית גם לא ידעתי על זה עד שזה פורסם לפני כמה שנים עונת 84/5 הפועל חיפה נאבקת בתחתית, מפסידה להפועל ת"א ברבע גמר הגביע 1:4 ואז שבת אחרי זה מול אותה הפועל, נותנת לה 1:4 ונשארת בליגה...ממש ספורטיבית, קיצר לך לישון על האף.
הכוונה במילה "מסוגלת" הייתה ליכולת ההגנתית של קבוצת הפח של נמני. אותו בונקר שהוצג בקרית אליעזר, ואותו בונקר שהוצג היום, איפה הוא היה ביום שני? מעניין שנגד חיפה נמני לא עלה עם שלושה בלמים ואם אתה גאה להיות שייך למכבי בית שאן אז דבר ראשון אני משתתף בצערך ובצער המועדון שאתה משתייך אליו כי זו כבר באמת נק' שפל חדשה. ודבר שני, אני גאה להיות אוהד הפועל תל אביב, תשנאו, תשמחו לאיד, תשירו הגאווה שלנו זה להיות שונים מכם ולהיות מה שכל עם ישראל הגועלי שונא. רק הפועל
אדם חולה עלייך אחי. ואיתי עם ישראל הוא חרא של עם אבל כולו שמח היום בהפסד של המועדון הכי בכייני שיש לעם הזה להציע, במקום להאשים את איתי שכטר שלא היה מסוגל לתת גול במשחק הכי חשוב שלכם העונה או בורמוט שהוא שחקן נהדר אבל היום היה בגדר נעלם על המגרש או בזהבי שעושה לעצמו רעש של סופרסטאר ונופל מהעומס בדיוק ברגע הכי קריטי שיש אתם שוב מאשימים את כל העולם, תיכף תאשימו את מאיר לוי שהאדום שהוא נתן למרעי מנע ממכם לכבוש או שיותר גרוע תאשימו את אורן זריף שלא חילק לכם אנרגיות.
אדון איתי, אתם אלה שקראתם לנו מכבי בית שאן ת"א...אז אימצתי את זה. הגאווה שלכם זה להיות הקבוצה הכי שנואה בישראל ולא סתם, בגלל האוהדים המגעילים בגלל המנטליות והמשחק המגעיל שלכם לאורך כל ההיסטוריה אז אל תבוא ותבלבל בשכל על גאווה. להפועל מעולם לא היתה גאווה, הייתם חבורה של לוזרים ותישארו לוזרים. ושוב לגבי ספורטיביות, תעלה להודעה שלי כי ערכתי אותה, ואז תקרא וסתום ת'פה ואל תדבר על ספורטיביות כי זה לא קיים, בטח ובטח בישראל. אין לך מה להשתתף בצערי, אנחנו עדיין ועדון יותר מעוטר, אהוד ואהוב ממכם, אתם רק מגבירים את השנאה אליכם כל שנה. אני ממש לא בנקודת שפל אני בשמחה כי דפקנו לכם אליפות שהיתה אצלכם בכיס. אגב דגלאס הבטיח אישית! שישייה! איפה השישייה דאגלס? שישיית בירת מכבי תחולק בחגיגות האליפות של הפועל. אגב השיפוט של מאיר לוי - אחד המגעילים והחד צדדים שראיתי בשנים האחרונות.
אין לי טענה אחת לשחקנים הם נתנו עונה גדולה זו הקבוצה הכי טובה בארץ ואין לי ספק בכך. הגענו לכמות מצבים שהייתה אמורה להספיק לנו לשים את הכדור ברשת, וזה לא קרה. אנחנו נמשיך לתמוך בהם ונגיד להם תודה בטדי בשבוע על עונה ענקית. כנראה שאם הפועל רוצה אליפות במדינת הזבל הזו, היא צריכה להבטיח אותה 4 מחזורים לסוף. אריק איינשטיין אמר לא מזמן שמה שהפועל עושה גורם לו אושר ושאליפות זה פחות חשוב, אני לא אכחיש, אני שבור עכשיו, אבל את ככל רגעי האושר שהקבוצה הזו נתנה לי העונה לא אשכח, הדרבים, הנצחון בחיפה, בוינה, המסע באירופה. לחבורת הזבל בצהוב היה בדיוק רגע אחד של אושר השנה, והוא היה היום. הפועל תל אביב אני אוהב אותך.
עומר, אני מבין את השמחה שלך, אבל זה לא קצת פאתטי? וכקונטרה אוהד הפועל ת"א יכול להביא לך את הניצחון הגדול של הפועל שנה לפני כן על בית"ר, בימק"א המיתולוגי, כשהשמפניות כבר היו במקרר, במשחק שהרס לבית"ר את האליפות הראשונה, העניק למכבי חיפה את האליפות הראשונה ומבחינת הפועל בכלל היה לפרוטוקול.
על העונה אין לך מה לבוא בטענות, על המשחק הזה ספציפית כן כי כולם פשוט היו כלא היו. והפועל לא יכולה לקחת אליפות אפילו במדינת הזבל הזאת כי היא פשוט לוזרית. ברבאטוב אני לא יודע איך המשחק שהצגת קשור לספורטיביות? אם היא הייתה משחקת מול חיפה, מנצחת אותה ונותנת את האליפות לבית"ר אז היית יכול להציג את זה כטיעון ל"ספורטיביות" של הפועל, כשהיא מנצחת את בית"ר ונותנת את האליפות לחיפה זה לא מעיד על ספורטיביות, בדיוק כמו שאם בית"ר בעזרת השם תנצח את הפועל ותיתן את האליפותך לחיפה זה לא יעיד על ספורטיביות.
מה אתם יותר אהודים? שיטטט אל תעשה לי את זה, רציתי שכל האספסוף מהג'ונגל שישב היום בשער 11 יסמפט אותי! שיט! ואגב אם ציינת אוהדים מגעילים, לשיר הפועל זונה בצורה בהמתית קלאסית שלער 11 בזמן דקת דומיה לשחקן הפועל שנפטר, זה קהל לא מגעיל בכלל. דגלאס לא הבטיח שישיה, אלא אמר שאם מכבי תשחק בדרבי כמו ששיחקה מול חיפה, היא תקבל שישיה. האמת? הוא צודק, אם הייתם עושים בית שאן היום זה גם היה נגמר 8-0. תגיד שאתם מעוטרים יותר ואהודים יותר, זה ממש לא משנה לי. לא רוצה להיות אהוד כמוכם באוהדי שווארמות
יאמי יאמי טעים. נפצר ממני מלהיות במשחק אז לא יודע מה היה בדקת דומיה בכל אופן זה בושה וביזיון מסכים איתך. מי דיבר על אוהדים יותר טובים? את מי זה מעניין אוהדים לא מביאים אליפות, אלא שחקנים על הדשא. נו עמנואל מה תגיד? חבורת הקונפטי והפאתטי הרסה לכם בדרבי.
רק אני חושב שוינסנט אניימה הוא אחד הלוזרים הכי גדולים שהיו בכדורגל הישראלי? אין ספק שהוא שוער ענק ואחד הטובים שנחתו פה, גם בן-אדם טוב וספורטאי אבל שימו לב: גמר 2006 אחרי משחק גדול שלו הוא סופג בדקה ה-87 מיבוריאן, עונת 07/08 הוא שוב נותן גמר גדול וגם עוצר פנדל של בואטנג אבל בסופו של דבר את הפנדל המכריע הוא הודף לקורה ופנימה ושוב לא זוכה בתואר, בעונה שעברה במשחק העונה הוא נותן משחק אדיר אבל הפועל בסופו של מפסידה את המשחק ואת האליפות והעונה אחרי עונה גדולה שלו בכל הבחינות הוא כנראה שוב יפסיד אליפות, נחכה ונראה מה יקרה גם בגמר ביום שלישי.