יש כאן יותר מדי משתמשים שמרשים לעצמם לסטות מהנושא. אני וכל מנהל אחר כאן לא נהסס להסיר ולערוך תגובות לפי שיקולנו. אם אתם יודעים שאתם הולכים לכתוב שטויות, עדיף לכם לעצור. זה הזמן שלכם שירד לטמיון...
אף אחד לא מכר משחק. למכור משחק זה לקבל כסף תמורת הפסד מה שעשו במכבי ב"ש, מה שעשו במכבי ת"א זה לא מכירה ולא נעליים, הם פשוט מאוד שיחקו פחות טוב והפסידו, להפועל היום היו חמישה מצבים לכבוש שערים ולנצח והיא לא ניצלה אותם, תבואו בטענות אך ורק לשחקנים שלכם ולא לכל העולם ואחותו כי אם שכטר לא היה מחזיק מעצמו יותר מדיי ועובד במקום להיות פרימדונה ואם ורמוט היה יותר מרוכז במשחק אז הייתם מנצחים 1:0 קטן ומתוק שהיה משאיר את הדברים בידיים שלכם ולא הייתם תלויים בחסדיהם של בני יהודה.
דבר ראשון כל הזמן אתה אומר שאתה לא אוהד הפועל, וכל תגובה שלך נראית ההיפך הגמור דבר שני, "לא מגיע לחיפה שיקחו אליפות בגלל מכירת משחק" מכירת משחק.. נניח......... אבל אתה שוכח שחיפה הובילה לאורך כל העונה בפור גדול על כל הליגה.. אז זה גם לא מגיע? אלא שלוזון עם השיטות שלו.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
אני לא אוהד הפועל וזה די ראש קטן להגיד מה זה מכירה..תאמין לי אני מודע להגדרה הזאת...מכבי "נתנו" את המשחק לחיפה...בשביל שתהיה מבסוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
תבין את ההודעה ואחרי זה תגיב... אני אומר שלא מגיע לחיפה לקחת אליפות שיגידו בגלל שמכבי נתנה משחק..מגיע להם אליפות כי לדעתי הם היו מנצחים גם אם מכבי היו נלחמים כמו היום... פעם הבאה תבין למה התכוון המשורר ואחרי זה תגיב ו...אני לא אוהד הפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אני רק לא מבין למה עכשיו בהפועל ת"א שוב מתחילים לבלבל את הראש. היום הם בעצמם פישלו ואת זעמם הם צריכים לפנות אל עצמם ולא אל היריבה העירונית או לואיס פרננדז שקיבל מ'אוהדי' הפועל מטר של חפצים על ראשו. אני מיבן היטב את הכעס של האוהדים כלפי מה שקרה, אבל מה פרננדס אשם במה שקרה? גם דבריו של אניימה לא מקובלים עליי ועדיף שיתרכז בגמר הגביע ולא מה שבני יהודה תעשה מולנו. בסופו של דבר האדומים גם צריכים לנצח בטדי והיות שבית"ר לא בדיוק קבוצה בליגה למקומות עבודה הייתי מצפה שיעזוב עכשיו את השטויות האלו. אולי כדאי שאנשי הפועל ת"א יסתכלו בתגובה הראשונה של דור אחרי המשחק כי הוא הגיב בהתאם. מי שלוקחת בשבוע הבא את האליפות היא האלופה הראויה. אם מכבי חיפה לא מסוגלת לנצח בעזרת המון הקהל הירוק שיגיע לבלומפילד אני לא הולך להאשים את לוזון או שום בן אדם אחר. הגיע הזמן שנתבגר קצת פה בפורום, לא?
אחלה.. זה שאתה כל הזמן אומר שאנחנו מתבכיינים על השיטה (מתביינים עלק.. בסופו של דבר חיפה בצדק מובילה את הטבלה) כשידענו מראש על השיטה הזו - זה פחות או יותר כמו שאתה מבכה עכשיו על המשחק של מכבי ת"א מול חיפה, ולא מיד לאחריו.. אין מה לעשות, הפועל לא ניצחה היום את מכבי, צרות שלה. צדק פואטי
לי אין שום צד מועדף וממש לא אכפת לי באופן אישי מי תיקח אליפות, וההרגשה שלי מתחלקת ל-2: דבר ראשון, אני שמח בשביל מכבי חיפה, בגלל שכל עניין הקיזוז הוא לא ספורטיבי, ומכבי חיפה עשתה מספיק בעונה הרגילה כדי להיקרא באופן מכובד וראוי "אלופת ישראל", ולדעתי (אין ויכוח, לדעתי) אם חיפה לא לוקחת אליפות זה עוול רציני. מצד שני, אלי גוטמן בנה קבוצה מדהימה בהפועל ת"א, והייתי מת לראות את אלי גוטמן מוביל עונה הבאה את הפועל ת"א לליגת האלופות, אני בספק גדול אם חיפה ואלישע לוי יצליחו לתת קמפיין שונה בהרבה ממה שנתנו העונה, מנגד אני חושב שהפועל ת"א כן הייתה מסוגלת לתת קמפיין חיובי, כמובן שזה תלוי בהגרלות וכו'... אבל בגדול הייתי רוצה שהפועל ת"א היא זו שתשחק בעונה הבאה בליגת האלופות.
אני לא בוכה היום...אני לא אשקיע כל כך הרבה זמן על דבר שהוא חיקוי לספורט האמיתי...פשוט אין מה לעשות אנחנו טוחנים מים... יהיה טוב...ואם יש משהו שאני צריך להגיד אולי לוזון גרוע וכל הדברים האלה אבל אחרי הרבה שנים בלי מתח על האליפות יש כבר שנתיים רצוף שיש מתח...אולי הרמה היא גועל נפש...אבל תמיד לא היה פה כדורגל ככה שלפחות יש מתח
חברים, הלהיט החדש היציע: אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אבי ז'וזה מוריניו. לא מתבייש בבונקר, ממש לא, אם היינו משחקים פתוח היינו מקבלים 5, זן הלחימה שרצינו בדרבי כל הזמן, פעם ראשונה אחרי שנתיים וחצי שהשחקנים נלחמים עד הסוף בדרבי. אם קטן קיבל שנה שעברה ציון 10 אז שטראובר מחר צריך לקבל 20. המטרה היתה לבוא ולא להפסיד להפועל בשום צורה וזה מה שקרה וטוב שכך, הצדק (מהקיזוז) נעשה. ולאלה שאומרים שאנחנו חוגגים כאילו זו אליפות? זו כאילו אליפות, רק המחשבה על אוהדי הפועל חוגגים אליפות וצופרים בת"א ומנצחים 3 דרבים בעונה ולוקחים דאבל, כאילו חרב העולם. ושוב: אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אבי ז'וזה מוריניו. המשחק הזה, במידה וחיפה לא תמעד עשוי להיות מגדל הקלפים של הפועל, כי ברור שאם הם לא יקחו אליפות הרוב מבין אניימה, דגלאס, שכטר וורמוט ילכו לאירופה אם תהיה הצעה...וזה יכול להחזיר את הפועל למקומם הטבעי, השאלה היא מה מכבי תעשה ואיזה שחקנים היא תביא, כי אי אפשר להמשיך להיראות שוב פעם כמו שאנחנו נראים, נכון זה יותר טוב מהשנה שעברה וזו שלפניה אבל אי אפשר ככה, שהבעלים יפתח את הכיס ויזרים כסף לשחקנים ישראלים טובים, זה הסיכוי היחידי לחזור למעלה ולא חסר שמות וכנ"ל לגבי זרים.
מה קשור אינטר?! מה רציתם שאינטר תפסיד בכוונה כי לאציו שמה זין? אל תיהיו צבועים. זו יריבות וכמו שליברפול נתנה לצ'לסי לנצח, לאציו נתנה לאינטר, מכבי נתנה לחיפה, ככה גם הפועל היתה נותנת אם זה היה הפוך, אין מה לעשות, ככה זה. אין אושר יותר גדול מלראות את כל אוהדי הפועל המומים ובוכים... עם ישראל היום שמח, כולו!
אין בעיה עם יריבות עירונית אבל ברגע שנגד מכבי חיפה משחקים כמו בית שאן ומול הפועל ככה, אז יש טעם לפגם וחוסר ספורטיביות ועוש לי טובה, אל תגידו שוב "הם גרועים" כי ראינו היום למה חבורת הזבל הצהוב מסוגלת. עצוב לראות שאוהדי מכבי תל אביב שמתיימרת להיות הקבוצה הגדולה של העיר צוהלים אחרי 0-0 שהורס אליפות להפועל. מתוך 10 הדרבים האחרונים שהיו נצחתם אחד, בדקה 89. קבוצה עלובה ומכורה שאני מאחל לה להפסיד שוב לסנטה קולומה בשנה הבאה. העיקר ה"גאווה" חזרה, גועל נפש. ואגב, עם ישראל חרא של עם.