לא ידעתי כל כך איפה לשים את זה ובאמת שאני לא בא לזרות מלח על הפצעים, אז מראש אני אומר לא מומלץ לאוהדי הפועל !!! פיסבוק שחקני הפועל אחרי המחזור ה-35, ענק מי שעשה את זה: Douglas da Silva אני מבטיח אישית, אני לא נותן לנו להפסיד בגביע Itay Shechter דגלאס בחיאת סתום Gili Vermouth איתי, למה חוסר הרגישות הזה? Itay Shechter שאני לא אעיף לך אחת גם כן Gili Vermouth http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx Bibras Natkhu שבועיים אני לא פה וזה מה שקורה? Gili Vermouth ביבי תגיד לנתנייתי שיהיה נחמד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx Itay Shechter אחותך מנתניה יא בן זונה Eran Zahavi על מה אתם מדברים לי יא סתומים? Gili Vermouth תזכיר לי מי אתה? Eran Zahavi זה מרמה"ש שתמיד בהרכב Gili Vermouth אהההה החלוץ? זה לא מרעי? Eran Zahavi לא לא, אתה מתבלבל, זה לאלה, מרעי על הספסל Gili Vermouth אז מה התפקיד שלך? Eran Zahavi אנא אערף, משהו במגרש ------------------------------ Vincent Enyeama left the group Hapoel Tel-Aviv ------------------------------ Victor Meri left the group ליגת העל Eli Guttman likes this ------------------------------ Gili Vermouth דבר עם הסוכן שלי Douglas da Silva עזוב, אני אהיה הסוכן שלך, יש לי 6 הצעות Gili Vermouth בדוק אתה מוצא לי קבוצה? Douglas da Silva אני מתחייב אישית ------------------------------ Yossi Abuksis חיפה מועדון חסר כבוד, מי חוגג אליפות שרוכים? ------------------------------ Eli Guttman joined the group תירוצים בין חברים, לפני שהם מתפרסמים בתקשורת Douglas da Silva יש לי אחלה תירוץ בשבילך, אני אישית לא נותן לאף אחד לעלות על הבלוף ------------------------------ Maccabi Tel-Aviv sent Hapoel Tel-Aviv a mirror using Gifts! Shura Ubarov, Dor Malul and 10 other players like this ------------------------------ Hapoel Tel-Aviv changed their RVSP status from attending to not attending UEFA Champions Leauge 2010/2011 ------------------------------ Eli Tabib בוא'נה, אם היה לי שקל על כל פעם שהמכביזם מת, הייתי יכול לקנות את יבואה, דה סילבה וידין במקום להעביר בחינם... Gabi Katsra likes this Gate 5 is silent over this http://i41.tinypic.com/21mrzwo.Xxx
אין לי סיבה לשבת בשקט, אם הם רוצים שלא יפתחו את זה(ואני אף פעם לא פותח את הדיונים האלה, הם תמיד נוצרים מ"השופטים תמיד עוזרים להפועל, ההתאחדות אדומה" ועוד טענות מפגרות בסגנון).
אז או שאתה בוחר להיות גדול מכל השאר ש"פותחים דיונים" ולא להיסחף לפרובוקציות או שאתה בוחר לקחת חלק בכך ולהיות בדיוק כמו אותם משחרי ריב. לפעמים להיות חכם פירושו לא לענות לדברים שמעצבנים אותך תוך הבנת המדיום שבו אתה משתמש. זו לא חוכמה לענות לכל מי שמצייץ ולומר "הם התחילו", זה אפילו די ילדותי. אז מישהו אמר "ההתאחדות אדומה", נו, אז מה? אז הנה, אני אומר "ההתאחדות צהובה", אז עכשיו צריך לתקוף אותי בגלל זה? אבל אולי יש כאלה, אז שיתקפו, אם זה עושה להם טוב. זה עושה לך טוב? תתקוף, אבל לפחות את תייפה את זה ובטח אל תגיד "הם התחילו". זה נשמע רע יותר מאשר להודות בכך שאתה רוצה שזה יימשך כך. וחבל, כי יש לך לפעמים דברים חשובים לומר, אתה אוהד טוב של הפועל ויודע לדבר לעניין, אבל לצערי הדברים האלו מקבלים את המשמעות הנכונה בגלל המלחמות האין סופיות שלך באחרים. חבל, פשוט חבל.
הדבר היחיד שמפריע לי זה שאחרי זה זאת הדעה של הציבור. זה כמו שאני יפרסם בעיתון "ערן לוי הוא בכיין רמאי אפס"(כמובן שלא בכוונה לפגוע, אלה הטענות להפועל), יחזור על זה פעם אחרי פעם, בסוף זה נכנס לראש של אנשים וזאת הדעה של הציבור. אף אחד לא רוצה שהקבוצה שלו תיראה באור כזה, כי אחרי זה חברים שלי באים אליי ואומרים "התקשורת אדומה" כשאין להם מושג על מה הם מדברים. אני בסה"כ מנסה להכניס לאנשים לראש את האמת, ולא נותן לאנשים להשפיע על דעת הציבור. זה בטח לא כדי לעצבן כמו שאנשים כאן חושבים, עברתי את גיל 4.
אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? שגם אם אלף איש יאמרו "ערן לוי בכיין רמאי אפס" זה לא יזיז לי. שיגידו מה שהם רוצים. אני לא מתייחס לדברים קשים שאומרים עליי אנשים שאני לא מכיר. כנ"ל עם הפועל. אז אומרים דברים על הפועל, אז מה? אתה אוהד שלהם וזה מה שחשוב, הרי לא תפסיק להיות אוהד של הפועל בגלל שאנשים שונאים אותה. זו הקבוצה שלך וזהו. ברגע שתבין את זה גם תבין שזה ממש לא חשוב מה אחרים אומרים.
אתה חושב שזה פוגע בי? ממש לא, אבל זה כן מפריע לי שזה מה שיוצא כשחושבים על השם "הפועל תל אביב". לא משנה איך תנסה להפוך את זה, אתה לא תרצה שיגידו עליך דברים כאלה, כי אף בן אדם לא רוצה. ולא כי זה פוגע בו.
טוב, אם אתה גם יודע מה אני רוצה ומה לא אז באמת שחבל על הזמן. הפועל ת"א קבוצה שנואה, כולם שונאים אותה והשופטים כל הזמן דופקים אותה. תאמין במה שאתה רוצה להאמין, אולי בעוד עשר שנים תביט אחורה ותבין.
וחזרה לנושא הפורום, למי שמעוניין: יש את התחושה הכללית באוויר שעכשיו, אחרי שחיפה עלתה שוב למקום הראשון, חזרו הפרופורציות ונעלמו הדיונים על הקיזוז:טוב או רע או שזה רק נדמה לי? נראה כאילו חזרו להתעסק בדברים החשובים - כדורגל: חיפה עולה למקום הראשון, אחי נצרת יורדת ליגה, הפועל רעננה ומסע ההישרדות שלה, כדורגל נטו. הייתכן?
מה כזה מפתיע? שבועיים(בעיקר אחרי המשחק בקריית אליעזר) הדיבורים האלה באו מכיוון אוהדי חיפה, אחרי שבועיים הם נעלמו, כי חיפה במקום הראשון. שוק ממש.
כמובן, הכל בגלל אוהדי חיפה, זה הכל אישי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/2gunsfiring_v1.Xxx יש מישהו אובייקטיבי כאן בפורום שיכול להתייחס לכך?
אני חושב שאם יש קבוצה שנפגעה באמת המקיזוז זו הפועל ר"ג שהייתה רחוקה שער אחד מלהיות בפליאוף האמצעי ועכשיו היא מרחק נגיעה מירידה/מבחנים. אף אחד לא מדבר על זה אבל אני מאוד מקווה שהפועל ר"ג תשאר בליגה. אני חושב באופן כללי לטובת הליגה שאם עכו ורעננה יירדו ובמקומן הפועל ר"ג אשקלון וק"ש יצטרפו זה יוסיף קצת עניין וצבע לליגה הזו. אני חושב שהעונה הזו הייתה עונה נוראית לליגת העלק, "אצטדיונים" ריקים, חוסר עניין, ליגה של 2 קבוצות. באמת שלא היה פה דבר כזה הרבה זמן, זה היה העתק מדויק של הליגה הסקוטית ושל הגרסא החדשה של הליגה הספרדית, תחרות מי תאבד פחות נק' מול שאר הליגה. אני מקווה שבעונה הבאה עם האצטדיון החדש בפ"ת, עם אשקלון מהדרום וק"ש מהצפון שיוסיפו עניין (למרות שק"ש היא סניף ביטר רק בצפון) תהיה ליגה קצת יותר צבעונית.
בעוד שבמכבי ת"א מנסים לבנות משהו שעדיין לא ידוע מה יהיה התוצרת שלו ובהפועל ת"א עדיין לא יודעים כמה שחקני הרכב ישארו מי שהכי יציבה כרגע היא מכבי חיפה שפחות או יותר תישאר עם השלד הנוכחי ואולי רק תתחזק ככה שאולי עונה הבאה הכל יהיה תלוי בשובע של שחקני חיפה. אם מכבי חיפה לא תרשים אז יהיה לנו מאבק משולש, חוץ מחיפה ושלושת התל-אביביות אני לא רואה אף קבוצה שיכולה להתמודד על האליפות. ד"א, רק לי הרגשה שביום שבת יקרה משהו סנסציוני במאבק האליפות, נראה לי ששחקני חיפה חגגו מוקדם מדי, אם שחקני בית"ר יפסידו להבועל ובגלל זה הם יקחו אליפות אני לא יסלח להם.