מחזור 34 בליגת העל: מכבי חיפה חוזרת לפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏7/5/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי? הייתי. משחק ליגת המילואים אוהדי הפועל בשער 7 אוהדי מכבי בשער 8, ולא 5-10, 500 בכל יציע והופ פתאום עף רימון על היציע של מכבי...כמובן שקיבלתם מכות אחרי זה. אנחנו לא ביוון ולא בסרביה ומזל שכך, אבל אנחנו לא רחוקים משם בכלל.

2. Fanatic Member

גם יקיר אילוז לפני שקיבל את הברכייה לפנים זרק רימון עשן לכיוון שער 11.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני נדהם לראות את אבוקסיס בוכה על חוסר הספורטיביות...

הוא והמילה ספורטיביות זה הדבר הכי מנוגד בעולם, הוא מייצג את כל החולי והרוע שבספורט והוא מעז לדבר על ספורטיביות? אותו שחקן שב-98/99 התחנן עד דמעות בפני שחקני בית שאן שיתנו להם לנצח, אני יגיד שוב, התחנן!!!!!!!!!! מעז לדבר על ספורטיביות? כנראה כשאשדוד באה להתבטל בבלומפילד שבוע שעבר זה היה ספורטיבי וזה שגונזאלס החליט שהוא הולך לטיול ומנסה לעבור שני שחקני הפועל ברחבה שלו, זה היה כשר...איזה כשר? זה צעד לגיטימי בכדורגל על מה אני מדבר בכלל שבלם מנסה לעבור שני שחקנים יריבים ברחבה.

יחי טוהר הספורט - הוא ניצח אתמול. אבי לוזון - מגיע לך. אבוקסיס - מגיע לך כפליים.

בסופו של דבר מי שאשם בכל מה שקרה בשבועות האחרונים זה רק אבי לוזון והמתח המזוייף שהוא ייצר עם הקיזוז שלא היה ולא נברא! רק זה מה שהוביל למשחק האנמי והעלוב של מכבי מול חיפה, לבונקר של מכבי בדרבי והלחימה עד זוב דם, לעובדה שבכלל היה פה מאבק יעאנו כאילו, בגלל הקיזוז העלוב והפאתטי שלו כשחיפה הובילה 16 הפרש, ופתאום זה נהיה 6 שנהפך ל-3 בזכות החישוב של האלגוריתמים של לוזון.

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/10
  4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן זה מאוד מצחיק לשמוע את הפועל מתלוננים שאשדוד באו לשחק מולנו בהרכב חסר,אנחנו ניצחנו בקושי 3-1 ואז הם באים ומפרקים לאשדוד את הצורה ואף אחד לא מדבר,לא היו שום מכירות,מכבי לא שיחקו מולנו בכל הכוח כי המוטיבציה שלהם היא בערך כמו המוטיבציה של כל אחד מאיתנו ללכת לעבודה ולדעת שאנחנו לא נרוויח מזה יותר כסף אלא פחות,אנחנו נלך כי מכריחים אותנו אבל נעבוד כמו חייל צה"ל שבוז.

5. Telkiyski Member

איזו שטות זו להגיד שאשדוד פתחה רגליים אלוהים
    מישהו פה בכלל ראה את המשחק בכלל שהוא מדבר ?!
    לאשדוד נתנו 4-0 באשדוד במחזור 21 עוד הרבה לפני שהגיע ה"מאני טיים"
    אם הייתם רואים את החיבוקים ונאומי המוטיבציה שמשה אוחיון נתן לשחקני קבוצתו במרכז המגרש לפני תחילת המשחק אולי הייתם מדברים אחרת, והכי מצחיק זה להגיד שגונזלס הזה ניסה לעבור שחקנים ברחבה, איזה שטויות
    איפה היו "הבדלי הרמות" שאדון פיהררבונקר דיבר עליהם בשני המשחקים האחרים העונה בין חיפה למכבי אה?
    אבל זה הכי כיף לכתוב "הפועל בכיינים", זה ממש לא מזיז לנו כי את האמת כולם יודעים.
    תשנאו, תפתחו רגליים, תצהלו, תקפלו.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

והנה אני עוד פעם יעלה את טעויות השיפוט שהיו שמות אותנו במקום הראשון, אבל מזה תתעלמו. רק שתבינו:

מחזור ראשון או שני, ארבייטמן עם שער ניצחון בנבדל דקה 90. אתם יכולים להוריד לעצמם 2 נקודות.
    מחזור 4, טישיירה בדקה ה15 עם עבירה של פנדל ואדום. רוב הסיכויים שהיינו מנצחים את המשחק הזה.
    מחזור 5, שער חוקי לגמרי של שכטר בדקה ה92 נפסל. נגמר 2-2.

אני אפילו לא יילך קדימה, כי רק לפי הדברים האלה היינו כבר במקום הראשון(ואני מוסיף לחיפה איזה נקודה שלקחו להם נגד נתניה).

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs354.snc3/29322_1317107970150_1304277885_30890226_5373505_n.Xxx

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני רואה גם טענות מגוכחות בקשר לאבוקות.
    חיפה לא קיבלה כלום על האבוקה נגד זלצבורג. אנחנו בינתיים לא מורשאים להכניס מוצרי עידוד ל2 המשחקים הקרובים וזה עוד לפני ההעמדה מול בית הדין של ההתאחדות. תמצאו סיבה אחרת לחפש אותנו, חבורה של מושפעים.

8. Green Lantern Member

קיבלנו קנסות גם באבוקות נגד זלצבורג וגם נגד יובה.
    ושחם,בטח תהיה סובייקטיבי..
    אל תזכיר טעויות שיפוט נגד מכבי חיפה,אל תזכיר את הטעויות שיפוט הרבות לטובת הפועל..

עזוב,בוא לא ניכנס לזה,תמשיך להיות בטוח שכולם כל כך נגדכם כי הרי כולם שונאים אותכם(חתיכת סרט אתם חיים בו,אבל לא נהרוס).

אתה בטח מתכוון לשער ניצחון שלו נגד עכו..

כנראה שכשהפרנויה גודלת לה אנשים מתחילים להמציא דברים.גדול.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי עוד פעם תרשום את המילה פיהרר או נאצי או משהו בהקשר הזה, אתה לא תהיה פה. אין לי בעיה עם בן זונה, מזדיין ודברים כאלה, יש גבול.

שחם אתה פאתטי. אגב הגול של ארבייטמן לא היה באופסייד...

מות המכביזם - צודק. הלוזריות של הפועל חיה ובועטת - כמו תמיד.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/crybaby2.Xxx

תגיד שחם אתה לא עוצר שניה ואומר לעצמך מה אני צריך את זה? כאילו לא נמאס לך לבכות? יצאת לנו מכל החורים, כמו מכונת ירייה אתה טרררררררר מטיר עלינו את הבכי שלך ולא מהיום, שבוע אחרי שבוע, יום אחרי יום, נושא אחר נושא, לא נמאס? ברצינות אני שואל, אתה לא רוצה להפסיק? הרי זה לא משנה מה אתה תגיד נכון? אנחנו לא נשנה את הדיעה שלנו וגם אתה לא תשנה את הדיעה שלך, אז למה להמשיך לחפור על שטויות ולבכות למה? אנחנו נראים לך פה כמו קבוצת תמיכה? רשום בכניסה לפורום AA או סדנה כלשהי? למה אתה עושה לנו את זה? למה אנחנו צריכים להתעסק עם זה שבוע אחר שבוע נושא אחר נושא? אני אומר לעצמי מזל שיש מונדיאל ככה לא נצטרך במשך חודש שלם לראות אותך בוכה לבד בדיון על הקיץ של ליגת העל כי כולנו נהיה בפורום מונדיאל אבל אז אני חושב לעצמי אולי אתה אוהד איזושהי נבחרת ואז תבוא לבכות גם שם. באמת שאני אותך לא בכוונה להעליב או לפגוע, למה? למה אתה עושה בכוונה? למה אתה בכוח רוצה לעצבן? 1000 פעמים אמרו לך, 1000 פעמים ביקשו ממך, ל-מ-ה? מילא אני שאתמול באתי ואפילו שאני מנהל במשך יום אחד! אחד! באתי וזריתי לך מלח על הפצעים אחרי שכל השנה היית למעלה, אבל אתה עושה את זה באופן רציף יום אחרי יום עם שגיא, איגי ומי לא? אם זה לבכות או להתלונן או לא יודע מה? יש לך בעיה, תיקח את כל הטענות והמענות שלך, תשלח אותם להתאחדות, למוני הראל, לאלי טביב, לערוץ 2, לא יודע למי, למה אתה חייב לבוא ולתת לנו לסבול ככה? אתה נראה לי בן אדם אינטיליגנטי, בלי קשר לאיזה קבוצה שאתה אוהד, למה אתה לא יכול להתנהג ככה לפעמים? אחרי זה איתי שכטר מתפלא ששונאים את הפועל, רק בגלל האוהדים שלה, לא בגלל שום דבר אחר. למה אתה לא יכול להיות כמו דור! שאומנם הוא אוהד הפועל, אבל בניגוד אליך, אני כמעט לא זוכר אותו בוכה, תמיד מגיב עניינית, תמיד כותב באריכות ולעניין, ואני חלילה לא בא להגיד שאני כמוהו, גם לי יש את השטויות שאני כותב וזיוני השכל, אבל רבאק קח דוגמא ממנו, אוהד של הקבוצה שלך, ומתנהג אולי ב-180 מעלות ההיפך ממך. לא פעם ולא פעמיים אתה מדבר על מנהלים ככה, ועל כבוד ועל התנהגות, כשאתה בעצמך לא מראה אפילו טיפה רצון לשנות, טיפה רצון לתת אווירה של "וואלה כיף לי להתדיין עם שחם לשם שינוי". ואני ממש לא בא לפגוע בך או להעליב, וזו באמת לא הכוונה, אני בסך הכל רוצה שיהיה פה יותר נחמד לי, לך, לכולם, ווואלה אני מצטער שזה ככה פה, אבל כנראה שזו הדרך היחידה.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ימשיך לכתוב כאן מה שאני רוצה, יש כאן משהו כמו 3 אוהדי הפועל. דור מנהל ואני לא מצפה ממנו להיכנס לויכוחים האלה, אבל למה שאני יישב בשקט כשאני רואה אנשים כאן טוענים שהפועל בכיינים(ומזה ד"א הגיעה התגובה הראשונה שלי נגד חיפה, מזה יצא גם שאני בכיין)?
    בינתיים מה שיש כאן זה אחד נגד 100, כי יש כאן עשרות אוהדי חיפה, בית"ר ומכבי, אבל רק 2-3 אוהדי הפועל.

אולי זה נראה כאילו אני מציק וכולכם צודקים, אבל אם המצב היה הפוך ואתה היית לבד במערכה מול עשרות אוהדי הפועל, אז גם אתה היית יוצא פתאט בכיין אפס.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כאן בלחץ 5 אוהדי בית"ר ולפעמים זה עולה שחיים פותח עוד משתמש כדי להכפיש את קורנפיין ואמסלם, ועדיין זה לא שמחפשים אותך על דברים שוליים כי יש דברים שאתה לפעמים צודק בהם אבל להטיח יום אחרי יום את הטעויות שיפוט זה כבר מאוס ומה לעזאזל זה כבר משנה? למה ברצלונה, צ'לסי, מנ' יונייטד, אינטר, באיירן מינכן, ריאל מדריד וכ'ו לא נהנים או סובלים מטעויות שיפוט? ככה זה כל קבוצה ובכל ליגה אין מה לעשות.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

שחם, תפסיק להזכיר בכל פעם שאתם מיעוט כאן בפורום. אם זה ממש מפריע לך, אתה מוזמן להביא את חבריך האדומים, ככה יחסי הכוחות יתאזנו ולא תרגיש בודד.

13. ארסנל ונגר Member

מה עם חיים באמת? עזבו לרגע את הפרנויה שלו בצד, הידע שלו הוא נכס והוא גם שנון בכתיבתו. אם אני לא טועה הכינוי האחרון שלו היה "גומ אוויר" או משהו כזה לא? מישהו זיהה אותו לאחרונה?

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק ששם זה באמת מתאזן, כאן לא.
    אני חושב גם שזאת הפעם הראשונה או השניה שאני מזכיר את זה, וגם אז זה כדי להבהיר נקודה, אז חאלס לשקר.

15. eran levy Member

לדעתי גם אם המצב היה הפוך זה לא היה משנה את העובדה שהאישיות של הכותב מכתיבה את נוסח ההודעות ולא מושא האהדה. כשאדם יוצא מנקודת הנחה שכולם מחפשים אותו הוא יכול להיות גם אוהד בית"ר עזרא - הוא יחפש להחזיר. אז מישהו אמר על מישהו אחר שהוא בכיין. האם זו סיבה רצינית להמשיך ויכוחים מיותרים לעד? ועוד יותר מכך - האם אין כאן סימן ברור לחוסר בגרות?
    מה לעשות והכדורגל לא ישתנה בעתיד הקרוב. השופטים יחליטו מה שיחליטו, בין אם זה משרת את קבוצותינו ובין אם לאו. הדיונים על טעויות שיפוט מיותרים לחלוטין, בעיקר מכיוון שאלה אינם נושאי הדיון.
    הכל תלוי בסופו של דבר בכותבים ולא באף אחד אחר. הם אלו שיחליטו אם להתעלות על עצמם ולכתוב לעניין או להיסחף ולהמשיך את ה"מסורת". האם מטרת הפורום היא לעודד מלחמות בין קבוצות אוהדים? להשוות מי קיבלה יותר עונשים ומי פחות, מי קופחה על ידי השופטים/הקהל/העיתונות ומי פחות? אם כן - חבל מאוד.