מחזור 34 בליגת העל: מכבי חיפה חוזרת לפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏7/5/10.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איבדו את המכביזם כבר אמרנו?
    לבוא לשחק על תיקו זה אנטי מכביזם, אתם תמיד טענתם שאתם שואפים לניצחון וכל מיני חארטות כאלה ואתמול ראינו שהמכביזם נקבר סופית. קרחות ביציעים אחרי שניות? קודם כל, זה דור שדיבר על זה, אבל הקרחות התחילו אחרי 3-4 דקות, בדרבי 4-2 זה התחיל אצלכם בדקה ה80.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד אחד שמושפע מהליצנים בהנהלהת הפועל.

המכביזם מת? זה שיא המכביזם, אנחנו יודעים שיש לנו קבוצה פח, אנחנו יודעים שאנחנו לא מסוגלים לנצח עם חבורת האפסים האלה דרבי ביקשנו רק מלחמה לא להפסיד ולהרוס לכם את האליפות - זה מה שקרה. אם היינו משחקים על ניצחון היינו מפסידים.

יודע מה? בשבילך המכביזם מת. אבל הלוזריות של הפועל לנצח נשארת!

הקבוצה הכי טובה שלכם בהיסטוריה, הגלאקטקוס האדום, ועדיין לא הייתם אפילו פעם אחת במשך כל העונה הסדירה במקום הראשון ובעטתם בדלי הענק שמילאתם.

אז קיצר תמשיך לבכות, אני אוהב לראות את זה, כולם פה אוהבים לראות את זה, אתה מספר 1, אוהבים אותך.

אסיים בשני שירים:

אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אבי ז'וזה מוריניו.

שער 5 להתעורר
    כי לא שומעים אתכם יותר
    אתם הבטחתם נקמה
    אבל תקועים שם בפינה
    שער 2 שב עכשיו
    שער 7 אחריו
    איפה כל האדומים?
    למה הפועל לא שרים?

מות המכביזם! יחי הלוזריות של הפועל - לנצח.

זה התחיל בדקה 80 כי קיבלנו 4! בואנה בתחילת שנות ה-90 כשקיבלתם 4 אפילו לא מילאתם את היציעים שלכם על מה אתה מדבר? כל דרבי שהייתםפ מפסידים אפילו 1:0 הייתם הולכים דקה 80, אל תבוא לדבר איתי על קהל, למה אני יבייש אותך בצורה כזאת שאתה תתבייש להיכנס פה לפורום, על כל טענה ליצנית שתביא לי על הקהל של מכבי שבאמת סובל כבר 15 שנה סבל קשה מנשוא, אני יביא לך דברים הרבה יותר עלובים של הקהל של הפועל.

קראתם לנו הפועל רעננה עם היסטוריה אז אתם הפועל מרמורק עם קהל, עלובים בלי תארים וחסרי אופי.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/10
  3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצוב שאוהד הפועל יודע יותר טוב ממך מה זה מכביזם.

לוזריות זה לבוא למשחק בלי אף כוונה לנצח אותו.

בוא נסה אותי, פעם אחרונה שאתה איימת עליי שאני "יתבייש להיכנס לפורום" יצאת שקרן, עיוות עובדות והקשבת לכל מיני רשימות אדומות שיקריות למיניהם. בוא, תגרום לי להתבייש להיכנס לפורום.

מנהל פורום שהוא ערס מקלדת :aaatv:

4. Don Joan Roman Member

לוזריות זה למלאות את הדלי שלוש שנים ברצף ולבעוט בו ברגע המכריע, זה לוזריות.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ורק לפני שתביא עוד איזה טענה הזויה כמו הקרחות, אני רק אציין שלמרות המשחק אתמול מהרגע שיצאו כרטיסים למשחק נגד בית"ר "לאן", האתר בו נמכרים כרטיסים ליציע הצפוני של הפועל, קרס פעמיים.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול ללמד אותך מה זה מכביזם, מכביזם כשיש קבוצה זה לבוא ולתת לכם 6, אבל כשאין קבוצה זה לבוא ולעשות הכל ולמנוע ממכם אליפות.

לוזריות זה לבוא ולבעוט בדלי פעם אחר פעם, כמה זמן זה קרה כבר? הפסקתי לספור.

יש משפט שאומר באנגלית: if your are losing enough times it means that you are a loser

תווית לא נמחקת בשנה, גם לא ב-10 שנים.

ערס מקלדת, כמדומני לא איימתי עליך במכות אתה ממש לא מעניין אותי, רק כיף לראות אותך בוכה, בו הו אל תבכה...

בואנה לאורך שנים בשנות ה-90 וגם בשנות ה-2000 לא הייתם ממלאים אפילו את שער 7 ושער 5 בדרבים על מה אתה מדבר בכלל...

7. eran levy Member

טוב, מה קורה פה? זה אתר פרטי שלכם? אתם באמת חושבים שכולם רוצים לשמוע ויכוחי סרק על מי לוזר ומי ווינר? מה זה קשור לכדורגל? תפסיקו כבר עם ההעלבות האישיות ותתחילו לדבר על המשחק! היה משחק אתמול, וכותרת הפורום היא "מחזור 34 בליגת העל: מכבי חיפה חוזרת לפסגה" ואתם משווים גדלים כל הזמן. אולי מספיק?

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק - אני יהיה בוגר ואפסיק עם זה.

בנוגע למשחק, אבי נמני עלה עם מטרה אחת ברורה, לא לתת להפועל לנצח ויהי מה. לא משנה אם יהיה תיקו אם יגנבו ניצחון העיקר שהפועל לא תנצח. אין לי ספק שהוא ראה את הקלטת של אינטר ברצלונה בקאמפ נואו אולי 3-4 פעמים למרות שהוא ידע שאין לו הגנה כמו של אינטר, אבל הוא ידע טוב מאוד איך לסגור את שחקני הפועל, הפעולה הוירטואוזית היחידה שהיתה לשחקני הפועל במשחק היתה העקב של דה רידר (מדהים!) ששכטר הצליח להחמיץ מול שער ריק. איגור טומאסיץ' פשוט כזה שחקן שנוא, הוא אתמול מעט בישל להפועל לבד 3 שערים. עוד דבר יפה שאהבתי לראות זה את העובדה שהפועל לא עשתה אפילו התקפה אחת על האגף של דור מלול, אפילו פעם אחת לא עברו אותו, ודווקא לשם שינוי הוא היה יותר טוב בהגנה מאשר בהתקפה. רוני גפני עדיין מסננת והעובדה ששפונגין עוזב היא פשוט הקלה אחת גדולה, עכשיו צריך להיפטר מהשני.

ליאור ז'אן אולי נלחם, הוא אולי שחקן הגנה מצוין וגם קשר אחורי, אבל בכל הקשור להתקפה, אין לו מושג, לפחות 3-4 מתפרצות היו למכבי עם יתרון מספרי ואין לי ספק שאם הכדור אצל בוזגלו ולא אצלו, מכבי מגיעה למצבי כיבוש של 100 אחוז, זה פשוט מדהים כמה 0 כלים התקפיים יש למכבי העונה, הקבוצה היחידה שלא התחזקה בינואר, וכשיוהאן קרויף שיבחון נכנס בכלל ראיתי שחור זה לא יאמן איך הבן אדם הולך במגרש עם ראש למטה כאילו רץ 90 דקותכ שהוא בכלל נמצא 3 דקות על המגרש. הוא הראשון שצריך לעוף ממכבי, הוא החולי שנשאר בקבוצה הזאת, כזה אפס מאופס שנים לא היה במכבי.

קפילוטו צריך ללכת לשנת השאלה, אין לי ספק בכך, הגיע הזמן שהילד יקבל ביטחון בקבוצה קטנה כדי לחזור שחקן יותר טוב כי אני לא רואה סרט שיבנו עליו בעונה הבאה אם הבעלים יקצה כסף ומשאבים.

עמנואל מאיוקה למרות שהוא היה אגואיסט אתמול מראה כל הזמן השתפרות אם זה בהחזקת כדור, בעיטה, שמירה על הכדור, משחק ראש, גדל לנו חלוץ מעולה במכבי וטוב שמכבי לא מכרה אותו ליאנג בויז, כי אם הוא ימשיך ככה היא תוכל למכור אותו בכפול כסף.

לירן שטראובר אחרי ההצגה של אתמול, סלחתי לו על הכל, אפילו שהוא התנצל ולא סלחתי לו, על אתמול סלחתי לו על הקול, על ההשתחוות לקהל על העלבונות לקהל על ההחטאת פנדל בטדי. לירן מודה ועוזב ירוחם, ברוך שובך למכבי ת"א.

זה לא סוד, מכבי ת"א אם היא רוצה להיות לגיטימית במאבק האליפות צריכה 2 בלמים, אחד במקום ראלדס שיעזוב והשני במקום קפילוטו. צריכה מגן שמאלי במקום הפח גפני. צריכה קשר 50/50 עם כל הכבוד לשירן ייני ולז'אן ההגנתי, אין מי שייתן כדור חכם ויפה למעלה, מכבי צריכה עוד קשר אגף סטייל אילייב אבל יותר צעיר ורעב וכמובן שעוד חלוץ כי קולאוטי לבד לא יספיק, אין מה לעשות צריך לבנות קבוצה, בדיוק כמו שהפועל במשך השנתיים האחרונות הנחיתה את דה סילבה, יבואה, ידין, ווצ'יצ'ביץ', קנדה, ורמוט, שכטר, ומי לא בעצם? וכמובן שעוד קודם לכן היא הביאה את אניימה, לקחה את זהבי לנוער והעלתה אותו לבוגרים ועוד כהנה וכהנה.

בקשר להפועל - אניימה, שכטר, דה סילבה, ורמוט וידין. החמישה האלה, אם הם יעזבו אני לא יודע עד כמה יביאו להם מחליפים ברמה שלהם כי עם כל הכבוד טביב לא אידיוט, הוא יודע שאם הוא לא לוקח אליפות הוא לא יחזיר אפילו חצי מהכסף שהוא ישקיע בשחקנים, הרי זה ברור לכל שעל כל 2 מיליון יורו שהפועל תמכור את השחקנים האלה, טביב יכניס לכיס 1.5 מיליון, למה? ככה. הוא זה שהשקיע ומגיע לו להנות מהרווחים, כל שחקן שהפועל תצליח להשאיר זה יהיה מעולה מבחינתה אבל כבר עכשיו ברור שאם לא תהיה אליפות, זה יעלה להם הרבה מאוד כסף. ייתכן שזה מגדל הקלפים של הפועל. ייתכן! ביום שבת הבא נדע לאן נושבת הרוח, ואני מקווה שהיא תנשוב לחוף דאדו!

9. Telkiyski Member

מתוך 12 משחקי הדרבי האחרונים שהיו בבלומפילד הצלחתם לנצח אחד מסכן וגם הוא הגיע במהפך בדקה 89, ומה שאתה מתעסק בו זה "הלוואי שהרוח תשנב לחוף דדו". בינתיים הקבוצה שנראית כמו מגדל קלפים מתרסק היא מכבי תל אביב שלך מאז שנת 1996.

האמת שכל ההתנהלות שלך בתור מנהל פורום די מאכזבת אותי.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

נקודה שרציתי לציין אתמול...

למה שדבר כזה לא יהיה חוקי במגרשים בארץ?? או שתהיה הגבלה מסוימת...מוסיף הרבה הרבה הרבה צבע ותפאורה יפה...

אני אישית בעד וחושב שכמו שבהרבה מדינות זה מותר זה צריך להיות מותר גם פה

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה? כי יש לך משטרה מטומטמת.

12. Don Joan Roman Member

אם זה צריך להיות מותר או לא זה דבר אחד אבל גם כל הקבוצות נענשות על פתיחת אמצעי פירוטכניקה במגרשים גם הפועל צריכה לחטוף מנה.

13. Telkiyski Member

פחחח, למה שיגנו בכלל את זה?
    אפשר לחשוב שזה נזרק באופן אקראי ליציע אוהדי מכבי

מה שהיה יותר מסוכן אתמול זה להסתובב בין ים הבבונים הצוהלים מחוץ לבלומפילד

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאילו שאוהדי הפועל לא עשו את זה בעבר...

15. Telkiyski Member

ראית פעם אבוקה נזרקת לתוך שער 11?

אנחנו עדיין לא ביוון סרביה או פולין להזכירך