מסכים איתך לגמרי! כמו שאמרתי משחק חוזר לא עומד על הפרק,אם כבר זה הפסד טכני לבית"ר שזה גם ככה לא משנה אחרי שהם כבר הפסידו.
אחת המחציות היותר גרועות שלנו העונה, בטח בתקופה האחרונה שחזרנו להראות כדורגל יותר טוב. משחקים לאט, מסירות שקופות, ארוכות, משחק בלי בסדר. אני הייתי מוציא את קטן ודבאשוילי ומעלה את אזולאי וורד, אבל לצערי אם להיות מציאותיים, החילוף היחידי שאני מאמין שלוי יעשה זה או הוצאה של בוקולי והכנסת גולסה, או הוצאת דבאשוילי והכנסת ורד. אני מקווה מאוד שהשחקנים יעלו בצורה אחרת לגמרי במחצית השנייה, כי להסתמך על תיקו תהיה טעות אדירה.
ללא ספק אחד המשחקים החלשים ביותר. לא ברור לי מה עובר על השחקנים. להוציא בעיטה חופשית אחת לא ראינו כלום. להיפך, קריית שמונה הרבה יותר מסוכנת ובלי לשים לב עוד עלול לקרות פה משהו מביך. לא יודע אם אלישע יעשה שינוי מיידי, אבל אין לי ספק שאם אחרי עשר דקות לא יהיה שינוי אז ורד יכנס, כנראה במקום אחד החלוצים.
לא קשה להבין מה עובר על השחקנים, לחץ, מתרגשים, רוצים את התיקו כמו מים ומתים שהדקה ה-90 תגיע. לא אתפלא אם יגמר 0:0, מה שצריך.
הפנדל הכי הזוי ומוקרץ שראיתי בכדורגל....חמד מתעופף לו שאף שחקן של ק"ש לא קרוב אליו בכלל, ליאני כנראה רוצה להתחרות בחכמון הנרקומן על תואר המצאת השנה. הפועל נדפקת וזה חשוב אבל חבל על ק"ש שנתנה משחק טוב ועמדה יפה על המגרש.
פנדל שערורייה, אבל זה לא משנה, חיפה אלופה כבר לפני שהתחיל הפלייאוף. אבל השופטים עוזרים רק להפועל! השדרן העלוב אומר שיש פנדל... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
תשעים אחוז מהפנדלים שנשרקים בעולם אינם פנדלים. העניין הוא שמגן ק"ש בפרוש תופס בחולצה של חמד. לפי הסטנדרטים האלה יש פנדל כי אסור לתפוס בחולצה...
עזוב אותך שי לא היה פנדל והכי מצחיק שמי שכביכול תפס את החולצה הוא איתן טיבי אבל מי שקיבל את הצהוב הוא גבאי שלא היה קרוב לחמד וע"פ ליאני הוא זה שעשה את הפנדל ככה שהשופט בבירור לא ראה כלום, לא הייתה נגיעה וחמד זרק את עצמו והשופט קנה את זה, לא היה מגע וגם אם היה מגע אז זה בטח לא כזה שיכול להפיל בחור גדול כמו תומר חמד. ועכשיו כבר 0-2 למכבי חיפה, תומר חמד מבשל וליאור רפאלוב כובש, שני שחקני העונה של מכבי חיפה ללא ספק. מזל-טוב! אליפות 12 למכבי חיפה, לא הכי מלהיבה ולא אליפות שתיזכר לדורות אבל אין ספק שמבין כל הקבוצות בליגה חיפה הייתה הכי ראויה לאליפות, וזאת אליפות מוצדקת.
אם כבר מסכמים את העונה אז בעיניי שחקן העונה תומר חמד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לקח לבחור לחמם מנועים, אבל ברגע שהוא התחמם הבחור היה בלתי ניתן לעצירה. רפאלוב תרם הרבה, אבל לדעתי חמד וגם בנאדו תרמו יותר. האחרון פשוט ייצב את ההגנה, דבר שמעולם לא יכולתי להאמין. האליפות חוזרת לכרמל הירוקה :aaa021:
מזל טוב לחיפה על האליפות. נשאר לכם רק לקוות שרפאלוב לא יעזוב בעונה הבאה לאירופה. אין אליפות להפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אדם, אני עוד זוכר איזה פנדל לפני שנתיים שלוש...ברוכיאן אתה מכיר לא? בדיוק כמו היום, קצת מגע מנדמה לי קינן, הבית"רי נופל ומקבל פנדל. נדמה לי שכבר התווכחנו על הפנדל הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ברור שחמד עשה הצגה, אבל טיבי כן משך בחולצה. סוג התפיסות שרואים גם בקרנות, דקל קינן הוא אחד השחקנים שלא פעם ולא פעמיים מחזיק בשחקנים או בחולצות יריביו. לאור הנפילה ליאני בהחלט לא היה צריך לשרוק, אבל כמו עם תמוז, ברגע שמגן עושה שטות שחקן ההתקפה נופל...
ציפיתי שעונת 10/11 תהיה טובה לכדורגל הישראלי ואני חושב שאם נוברים באשכולות 'טרום עונה' אפילו אמרתי את זה. אז טעיתי. נכון, הצלחת מגיעה לקופים. אבל הם לא שיחקו כמו אלופים, ולא אף קבוצה בליגה. אלופה צריכה להסתכל אחורה ולהגיד "שיחקנו טוב מאוד במשך כל העונה מלבד כמה משחקים בודדים" ולא כמו שחיפה תסתכל אחורה על העונה הזו ותגיד "שיחקתי דיי רע כל במשך כל העונה מלבד כמה משחקים בודדים". לא שהפועל יותר טובה, כן? או מכבי? פשוט עונה מכוערת שכזאת, ההיפך הגמור ממה שחשבתי שתהיה. נראה מה יהיה איתם (ועם הפועל ועם מכבי ועם כל הליגה) בקיץ. אם הם ישארו עם הסגל הנוכחי אני מתקשה להאמין שיצליחו לעלות לשלב הבתים בליגת האלופות ולכן לשחר אסור לנוח על זרי הדפנה ולהגיד "התקמצנתי ב10/11 וזכיתי באליפות, זה יעבוד גם ב11/12". כי ההתקמצנות אומנם עזרה לחיפה לזכות באליפות ('עזרה', זה לא שהמתחרות ממש דגדגו אותה) אבל הרבה ממהרים לשכוח את הכישלון המביך באירופה בהתחלה. אני בטוח שהדחה נגד קבוצה קקיונית במוק' ליגת האלופות תשפיע על הקבוצה יותר בעונה הבאה. מזל טוב.
מזל טוב לירוקים, האליפות חוזרת למקומה הטבעי, ואין ספק בכך. אלישע לוי 3 שנים ברציפות סיים 3 עונות בראש הטבלה, עונה שעברה גזלו לו את האליפות, הפעם זה לא עזר להפועל ת"א. אין ספק שהמועדון הגדול בארץ, הכי מסודר, מקצועי, מאוזן.. מכבי חיפה. האליפות נמצאת במקומה הטבעי. וכל הכבוד לאוהדי מכבי חיפה שידעו לכבד את המעמד ולא לקלל את אבי לוזון כאשר בירך את חיפה.