מחזור 34: בארסה משפילה את ריאל בבירנבאו עם 2-6

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/5/09.

1. zivmay Member

וואו! אותה טיפשות! לא האמנתי שאותה טיפשת שחבר שלי מוציא מהפה, אני אשמע אתזה מעוד אחד.
    להשוות את בארסה של השנה ללפני שנתיים?
    מסי של השנה פשוט בשיא, כנ"ל אינייסטה. הנרי שמחליף את רונלאדניו השמן של אז. אני אפילו לא מדבר על אבידל ואלבש שנקנו ושינו את כל ההגנה.
    ואפילו לא דיברתי איזה הבדלים בין המכונה הזאת שנראת גראדוליה ואטו, לרייקארד של אז.

לבסט, מה שרציתי להגיד שאם אתה בא לשחק הגנה ורק הגנה! זה מה שצ'לסי עשתה ביום שלישי, תוכל להוציא 0-0 גם מברצלונה ( לצ'לסי יש יופי של שחקני הגנה).
    אבל שתאה בא לשחק כמו קבצה נורמאלית, ולא כמו הפועל יהוד אתה תחטוף בראש.
    אולי זה לא יגמר 5-6, אבל אני מאוד רגוע לגבי יום רביעי.
    הבקעת שער או 2 בברידג' זה דבר מתקבל בהחלט. או שהידינק ישכח שהוא צריך להבקיע שער, ושוב ישחק במערך של 9 בלמים ודרוגבה במקרה הטוב על החצי.

2. George Best Member

איזה בולשיט, בחיי.
    אתה חושב שזה קל להוציא 0-0 בקאמפ נואו?
    לא משנה באיזה מערך תשחק, סביר להניח שתספוג, צריך להיות ביום הגנתי יוצא דופן כדי לצאת עם רשת נקייה מהמגרש הזה, ועובדה שאף קבוצה לא יצאה העונה מהקאמפ נואו עם רשת נקייה (!!).
    אתה רוצה להגיד לי שאף קבוצה לא ניסתה את הבונקר?
    זה לא שצ'לסי מצאה נוסחת קסם לצאת מהקאמפ נואו עם רשת נקייה, היא הייתה צריכה להיות במיטבה מהדקה הראשונה ועד לשריקה האחרונה ועוד לקוות לכמה החמצות של בארסה.

משחקים של בית חוץ בין בארסה ליונייטד/ליברפול/צ'לסי הם 50-50 קלאסיים.
    אני חושב שבארסה קבוצה טובה מליברפול וצ'לסי והיא גם משחקת יפה יותר מיונייטד, אבל לאנגליות יש הגנות חזקות יותר והן משחקות באופן יותר מבוקר מבארסה.משחקים מול האנגליות באירופה לבין משחקים מול קבוצות כמו באיירן/ליון/עגלות ספרדיות בליגה זו אופרה אחרת, וראינו את זה בעבר (אני מתכוון לשנים האחרונות) וראינו את זה גם ביום שלישי.

אגב, אתה מודע לכך שאתה בעצם מצדיק את הבונקר של צ'לסי בעצם המשפט "אבל שתאה בא לשחק כמו קבצה נורמאלית, ולא כמו הפועל יהוד אתה תחטוף בראש."?

אתה צודק שבארסה של העונה חזקה יותר מבארסה של לפני שתי עונות (בהודעה שכתבת לסקאוזר טומי), אבל אל תשכח שהדבר תקף גם לגבי ליברפול...

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/09
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סלח לי אבל אני חושב שזו טיפשות לנסות ולשער מלכתחילה מי תנצח במפגש, וזה ממש לא מה שאני עשיתי למרות שזה איכשהו מה שאתה הצלחת להבין ממה שכתבתי.
    שלחתי עקיצה, שוב, רק למקרה ששכחת, לא טענתי שנעבור אתכם(למרות שכמו שבסט כתב זה 50-50).

4. Ohad_Glr Member

אתה יודע שברגע שקבוצה סופגת שני גולים המשחק שלה לא יכול להיקרא מושלם, אפילו אם היא מבקיעה 20 שערים?

ברסה קבוצת התקפה מדהימה וקבוצת הגנה בינונית. זאת התקווה העיקרית שלי לצ'מפיונס, כי כרגע אני באמת לא רואה מישהי עוצרת אותה (עם כמה שאני מקווה שזה יקרה).

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכוונה למושלם זה רק בחלק ההתקפי , רואים שיש לנו בעיות בכדורי גובה ועם הסגירות של אבידאל באגף וכמובן שפויול בעונה זוועתית.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קודם כל, טיפשי להשוות ליגה לשני משחקי נוק אאוט. באלופות יש אלמנט מאוד חשוב של אופי, מנטליות ולא מעט מזל. אל תישכחו ששם יש שיטה די מפוקפקת שנקראת שערי חוץ. דבר שיכול לטרוף את כל הקלפים.

לא משנה איזה קבוצה אלוהית אתה ותשלב את ברצלונה של היום עם אייאקס של 71 ויונייטד של 99 שער חוץ מקרי יכול לגמור אותך.

מה שבראסה עשתה בליגה הוא מדהים, לכל הדעות, גם אם זאת הייתה ליגה מקסיקנית. וזאת לא. על כן צריך להעריך אותה מאוד. השוואה לאנגליות - ממש לא חכמה. אין לה 10 משחקים מול יונייטד וצ'לסי שנוכל לתת מדד אמיתי של כדורגל נטו, כולה 2 ואפילו משחק אחד. יש המון גורמים שלאו דווקא נמצאים על הדשא במשחקים הללו. פורטו הייתה רחוקה מילמטרים מלהדיח את יונייטד. לא באמת אנשים חושבים פה שהיא איכותית יותר, נכון?. ליגה זה ליגה, גביע זה מפעל שונה לגמרי. לא בהכרח האיכותית לוקחת.

ההשוואות באמת לא במקום.

אני רק אגיד שמעולם לא ראיתי את הגנת ריאל מדריד כל כך רכה וחלשה. זה באמת היה מדהים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/09
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברצלונה החזירה לנו על ה1-4 מהעונה שעברה עם ריבית, לא זכור לי עונה שבה הפסדנו פעמיים לברסה באותה עונה בליגה.
    הליגה הספרדית בשפל שלה ללא ספק, אם קבוצה כמו ריאל מציגה הגנה כזאת ונמצאת במקום השני בפער ענק מסביליה(מקום 3 בספרד שלא עברה את שלב הבתים באופ"א).
    ברצלונה תמיד הייתה קבוצה של יופי ולא של אופי אבל העונה זה נראה שפפ הצליח להחדיר בקטלונים העונה הזאת גם אופי אבל קודם כל שיעבור את צ'לסי.
    חבל שאחרי עשור שבו זכינו ב-4 אליפויות ו-2 גביעי אירופה נזכור את ה6-2 המשפיל דווקא בברנבאו וכמעט בדיוק אחרי שנה שבה השפלנו את ברצלונה 1-4.
    פרז אמנם דירדר לנו את הקבוצה עם הפיטורים של דל-בוסקה שבנה את אחת הקבוצות המדהימות בהיסטוריה שלנו עם זידאן, רונאלדו, מקאללה, רונאלדו, קרלוס, היירו, מוריינטס, איקר וראול אבל צריך לזכור שאיתו תמיד השחקן הטוב בעולם איכשהו נחת אצלנו בקיץ, כולי תקווה שבעונה הבאה עם פלורנטינו נחזיר מהכבוד שלנו שנרמס אתמול בברנבאו.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מצליל להבין את (חלק) מאוהדי ריאל מדריד שפתאום נזכרים להגיד שהליגה בשפל אם קבוצה כמו ריאל משחק ככה .
    מה זה חדש לכם ? הקבוצה שלכם נראית זוועה מתחילת העונה (ואם נדייק יותר כבר שנתיים) לא משחק כדורגל , מנצחת משחקים עם המון המון מזל ועם כמה עזרה מחברים (חטאפה,אספניול) וזה פשוט מסנוור אותכם .
    חיכיתם לקבל בראש רק כדי להבין את זה ?!

9. riquelme1 Member

אני טענתי שהליגה חלשה ממחזור 2 בערך, האמת טענתי אתזה עוד שראיתי את הסגלים של הקבוצות לקראת העונה, אולי 95 אחוז מקבוצות הליגה התחלשו, 60 אחוז התחלשו משמעותית מעונות קודמות(סביליה, חטאפה, אספניל וכו').

10. THE STRETFORD END Member

אם מכבי ת"א ובית'ר ירושלים יהיו במקומות הראשון והשני,הפרש 4 נקודות אחת מהשנייה,אחת תגיע לבית של השנייה ותיתן לה בראש 6-2
    זה יהיה משחק שיחרט לדורי דורות בתולדות הכדורגל הישראל כאחד הגדולים ובלי קשר לרמת הכדורגל בארץ.

אם יונייטד וליברפול יפגשו במקומות הראשון והשני,הפרש 4 נקודות אחת מהשנייה,אחת תגיע לבית של השנייה ותיתן לה בראש 6-2
    זה יהיה משחק שיחרט בתולדות הכדורגל האנגלי כאחד הגדולים ובלי קשר לרמת הכדורגל באנגליה.

אם יובנטוס ומילאן יפגשו במקומות הראשון והשני,הפרש 4 נקודות אחת מהשנייה,אחת תגיע לבית של השנייה ותיתן לה בראש 6-2
    זה יהיה משחק שיחרט בתולדות הכדורגל האיטלקי כאחד הגדולים ובלי קשר לרמת הכדורגל באיטליה.

עזבו אתכם מניתוחי ליגה כזו או אחרת,רמת הגנות כזו או אחרת,
    זה פאקינג ברצלונה שהגיעה לפאקינג ברנביאו ופאקינג כבשה שם 6 שערים!!!
    נכון,גולים של הגנה רעה,רעה מאוד אבל ההתקפה המדהימה של ברצלונה גרמה להם לא מעט להיראות כמו ילדים שרק עכשיו עלו מהנוער ועשו במכנסיים.
    לריאל מדריד יש הרבה כאבי ראש והרבה עבודה לעשות בקיץ בכדי להשתפר ומהר
    ועדיין ברצלונה ולמרות שהליגה הספרדית ירדה ביכולת שלה(כן או לא זה לא משנה כרגע)
    עשתה זאת גם לבאיירן מינכן ולליון ולליסבון ו....
    תנו כבוד היכן שמגיע,הרבה כבוד,
    לראות ואפשר אפילו לקנא כאוהד קבוצה יריבה מליגה אחרת בחלק מהמהלכים והכדורגל שברצלונה הציגה אתמול ובכלל העונה.

ככל הנראה הכדורגל הזה שלה יהיה מלווה בזכייה בתואר אלופת ספרד וזו עדיין ליגה בכירה מאוד באירופה
    וזה צריך לשמח אוהדי כדורגל ולא משנה מהיכן הם,שכדורגל כזה זוכה גם בתארים.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בדרך כלל לא נוהג להגיב על דעות כאלה ככה, אבל זה בדיחה להגיד שההגנה בליגה האיטלקית יותר גרועה מהליגה הספרדית. אני לא חושב שהסטטיסטיקות קובעות מי הגנה יותר טובה בד"כ, אבל במקרה הזה הסטטיסטיקות כל כך חד צדדיות שאני פשוט אציג אותן. הנה ההגנות הגרועות ב2 הליגות אחת מול השניה.
    גיחון-72 ספיגות. בולוניה-59 ספיגות.
    נומנאסיה-66 ספיגות. לצ'ה-54 ספיגות.
    אתלטיקו מדריד-54 ספיגות. רומא-52 ספיגות.
    אתלטיקו בילבאו-54 ספיגות. טורינו-52 ספיגות.
    מלאגה-53 ספיגות. לאציו-48 ספיגות.

אלה 5 ההגנות הגרועות בכל ליגה, ההפרש הוא 34 שערים פחות בליגה האיטלקית. הליגה האיטלקית השנה יותר חזקה מהליגה הספרדית, שקבוצה כמו מלאגה במקום השביעי שם, וקבוצה כמו ריאל במקום השני שם כשהיא הפסידה השנה פעמיים מתוך פעמיים לקבוצה איטלקית, ועוד אחת ממש לא מוצלחת. ונניח ריאל יותר טוב מיובה, אז סביליה נופלת ממילאן, ולנסיה נופלת מגנואה, ויאריאל נופלת מפיורנטינה ואתלטיקו מדריד מרומא. מלאגה נופלת מפאלרמו, לה קורוניה מלאציו, מאיורקה מקליארי ואני יכול להמשיך ככה.

12. riquelme1 Member

הטענות שלך לא נכונות, בליגה האיטלקית אין ברצלונה.

ויאריאל ממש לא נופלת מפיורנטינה, ואתלטיקו לא נופלת מרומא, כ''נל מאיורקה מקליארי, וולנסיה מגנואה. הליגה האיטלקית לא טובה יותר מהספרדית, זה פשוט לא נכון.

13. JR-Riquelme Member

עזוב. זה וויכוח שיכול להימשך שנה.ראיתי במו עיניי את ההתקפות בליגה האיטלקית בינוניות לעומת אלה שבספרד. ככה אני רואה את זה והסטטיסטיקות שמראות על הגנה טובה יותר יכולות להראות מצד שני על התקפות חלשות יותר.

ד"א, מאיפה קבעת שרומא טובה מאתלטיקו? קליארי ממאיורקה? ג'נואה מולנסיה? ויאריאל מפיורנטינה?
    אני חושב שהקבוצות האלה פחות או יותר באותה רמה, בטח לא הבדלים כאלה משפיעים.

14. xavi6 Member

איזה חפירות יא אללה. עמי, אני מסכים איתך-הליגה הספרדית העונה חלשה. אריאל, אני מסכים איתך, הליגה האנגלית היא הכי טובה בעולם כיום. אוהד, אני מסכים איתך-לא נתנו משחק מושלם, קיבלנו 2. אם זה מה שמשפר את הרגשתך...

רציתי לתת תגובה נרחבת, אבל באמת שאין לי מה להגיד. יש צורך? כאילו באמת, יש צורך? אני חושב שראינו את המגרש כל מה שצריך. פרפרנו, השפלנו, צחקנו, ליגלגנו על ה-11 בלבן שהיו על המגרש. חשבתי שנכבד אותם, מסתבר ששחקנינו חשבו אחרת. אם צ'לסי לא הייתה ברביעי, היינו עדים ל-8 גולים לפחות. מה שעשינו לריאל בברנבאו, אחחח. אתם קיבלתם פאסיו של 20 שניות, אנחנו קיבלנו פאסיו של 90 דקות. הנקמה מתוקה.

6-2!!!

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויאריאל-פיורנטינה אולי באותה רמה.
    רומא-אתלטיקו מדריד, עם כל זה שההגנה של רומא העונה עלובה, של אתלטיקו יותר. רומא סבלה העונה מכל כך הרבה פציעות, השחקן הטוב ביותר של רומא שהוא טוטי טוב מאגוארו, ווצ'יניץ' העונה נופל בקצת מפורלאן למרות שבכלליות הוא עולה עליו, רומא בהגנה כשירה עולה על של אתלטיקו ב17 רמות עם מקסס, חואן, ריסה, מוטה, פאנוצ'י, סיסיניו, הבעיה שחואן השנה עשה פחות מ10 משחקי ליגה, סיסיניו פצוע מדצמבר, פאנוצ'י לא שיחק 3 חודשים ומקסס פותח במרכז ההגנה בקביעות עם לוריה בדיחה.
    קליארי-מאיורקה, קליארי העונה ביופי של עונה כשמאיורקה עד לפני מעט זמן הייתה במקום האחרון, קליארי עשתה תצוגות גדולות נגד קבוצות כמו מילאן ויובנטוס ומציגה יכולת מדהימה, משהו שמאיורקה לא עשתה.
    ג'נואה-ולנסיה, לולנסיה אין הגנה, משהו שלג'נואה יש בנוסף לעומק(ולא רק התקפי שזה מה שיש לולנסיה).