http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אני עדיין לא מעכל מה שעישנו כאן. 6(!) בברנבאו, לא נתפס, פשוט לא נתפס. צ'אבי פשוט במשחק אלוהי, 3 בישולים אם אני לא טועה יש לו בסביבות 26-27 בישולים העונה. פשוט שחקן ענק. עדיין לא החלטתי עם החטיפה בשער השלישי גם נקראית בישול, כי אם כן יש לצ'אבי 4 (!) בישולים במשחק.
אחד המשחקים הנהדרים שיצא לי לראות ועוד לצערי פיספסתי את שלושת השערים הראשונים. ברצלונה אכן קבוצה מדהימה שעושה דברים שמעטות הקבוצות שמסוגלות לעשות. אז האולפן היה שכונה אמיתית אבל מה שיותר שכונה זה המוצר וזו הליגה הספרדית שלדעתי ההייפ קצת גדול עלייה, קבוצה במקום השני מחברת למעלה מעשרה נצחונות רצופים והיא נראית ככה? זה רק גורם לי להעריך עוד יותר את הידיניק שעכשיו צריך להתכונן לכאב ראש אדיר כמו אינייסטה הגאון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
משחק גדול . ענק . מי היה מאמין שבארסה תתן שישיה בברנבאו .. לפני המשחק צחקתי עם חברים שלי וזרקתי 5-1 לבארסה .. לא הייתי רחוק . עם הפנים לצ'לסי.
צ'אבי ענק, פשוט גאון. אבל מלבדו לא היה איזה משחק ענק של בארסה, אלא פשוט הגנה עלובה במיוחד של ריאל. לא ייתכן ש-3 שחקני הגנה ישמרו על שחקן אחד, ואז מי שלידו יהיה חופשי ויקבל כדור בפס הכי פשוט בעולם. ההגנה של ריאל היא פשוט חבורת ליצנים שאומנה בצורה גרועה. 4 שחקנים מנערים ג' של בני טמרה היו עושים עבודה טובה יותר. כל הכבוד לבארסה, בעיקר לצ'אבי, על ניצחון יפה. יום מביש של ריאל מדריד.
כל הכבוד לבארסה! מתי היה שפל כזה בלה ליגה שהיריבה היחידה שיכול לעמוד מול המובילה חוטפת שישייה בבית? לא מובן איך הליגה הזו נחשבת לאחת הטובות בעולם.
אותה קבוצה שלא הגיעה למצב אחד מול ליברפול ב-180 דקות, אותה קבוצה שמוליכה בהפרש של יותר מ-20 נקודות מהמקום השלישי. מישהו יכול לענות לי מה ההבדל בין הליגה הסקוטית לליגה הספרדית? ליגה של קבוצה אחת מדהימה, עוד אחת שממוקמת במקום השני רק בזכות הריספקט שקבוצות נותנות לה, בדיחה אחת גדולה. חלק מהגולים שבארסה כבשה (איבוד הכדור של דיארה, הנגיחה של פויול) אלה שערים שאצלי בכדורגל בשכונה לא חוטפים. המון ריספקט לבארסה, שאין מה לעשות, היא משחקת כדורגל מדהים. אני באמת לא מנסה להמעיט מערך הניצחון, אבל מישהו שם (ולטובתם) צריך לשים את הכל בפרופרציה לקראת צ'לסי, כי זה הולך להיות משחק אחר לחלוטין. ריאל...אין מילים, ההגנה שלה זו בדיחה אחת גדולה.
אין לי מילים. זה קבוצה של פלייסטיישן. זה לא אמיתי. אני עדיין לא מאמין שראיתי את זה. באמת שאין טעם להתחיל לשפוך סופרלטיבים כי כל מה שייאמר יקפח את מה שראינו היום ויקפח את הקבוצה הזאת. איך בכלל אפשר לבחור כאן מצטיין למשחק הזה? הנרי עשה דברים שהוא לא עשה כל הקריירה(והוא עשה הרבה..), מסי עם 2 גולים ובישול גאוני(ועוד 5 החמצות), צ'אבי עם 4 בישולים, פיקה שכל נגיעה שלו בכדור היתה מושלמת וגם הוסיף גול.. אינייסטה המשיך להדהים עם סיבוב שאפילו בפיפא אי אפשר לעשות. חבל לי רק על אטו. אי אפשר היה להעביר מסר יותר מפוצץ ממה שבארסה העבירה היום. אי אפשר היה להשתיק את מדריד בצורה יותר רועשת מזה. המשפט madrid cabron saluda al campeon מעולם לא התאים יותר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
כבר הרבה זמן שלא ראיתי קבוצה אומללה כל-כך כמו ריאל מדריד. את האמת, הייתה לי את ההרגשה לפני המשחק שברצלונה יתפוצצו היום אבל לא חשבתי אפילו לרגע על שתכבוש שישה שערים בברנבאו. הישג מדהים. ואני חייב להגיד שהיה לי תענוג לראות את אחת הקבוצה שאני הכי שונא חוטפת בראש (ועוד מול הקבוצה שאני מחבב בספרד). כל הכבוד ברצלונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
Hala Madrid! במיוחד ברגעים האלה חשוב לשנן את צמד המילים הללו ולזכור שלא משנה מה יקרה, אנחנו תמיד היינו ותמיג נהיה המועדון הגדול בעולם. ערב מביך אבל קמים מחר בבוקר וצריך לעשות זאת עם ראש מורם. פלורנטינו, אני מחכה..
בסקוטית מעיפים כדורים ללא מטרה באוויר ועושים שטויות בהגנה, בספרדית מעיפים כדורים ללא מטרה על הקרקע ועושים שטויות בהגנה...
איזה מסר בארסה העבירה? אתה צריך לקלוט שבארסה נמצאת במצב כמו שמכבי בכדורסל הייתה: יש את הליגה המקומית שאפשר לתת לקבוצות 4/5/6 חתיכות (שווה ערך ל-20/30 הפרש), ויש את ליגת האלופות (שווה ערך ליורוליג), שמול הקבוצות האנגליות (שווה ערך לצסק"א, בארסה, פנא) הם יצטרכו להקיא דם כדי להגיע ל3/4 מצבים טובים ב-90 דקות. לא קטע של להתנשא, זו המציאות ידידי, וזה גם מה שקרה ביום שלישי וזה גם מה שיקרה ביום רביעי (לא משנה אם בארסה תעבור או לא - היא בחיים לא תגיע לשער של צ'לסי בקלות שכזו).
נסטה האיטלקית לא פחות גרועה, ואף יותר גרועה. אבל עדיין, הליגה העונה בספרד, זה משהו שצריך לחקור, רמה כ''כ נמוכה. האמת שהעליבות של ריאל הית הרבה יותר גדולה, מהגדולה של ברצלונה. עכשיו אולי אנשים יעריכו את הידניק וצ'לסי, על מה שעשו בקאמפ נאו. ריאל מדריד זה ביזיון אחד גדול, סרחיו ראמוס במשחק הכי גרוע בקרירה שלו, היינצה השחקן הכי גרוע שראיתי מימיי, לא יאמן איך הוא הפך לשחקן כדורגל, גאגו במשחק מחריד, וראול שוב הוכיח שנגד קבוצה טובה הוא לא עושה כלום, פשוט היה על תקן רוח רפאים במגרש, אין לו אתזה. ועכשיו לבארסה, יש הרבה בעיות נגד צ'לסי, קודם כול הכדורים ניחיים, לברצלונה יש בעיה, וראינו אתזה היום בשערים של ריאל, פויול למרות הגול נמצא בדעיכה, והיום שוב הוכיח אתזה בפעמיים היחדים והמעטים שריאל תקפו. אטו נמצא בתקופה מזעזעת, שוב פעם, כמו נגד צ'לסי הוא לא עשה כלום, 6 שערים ולא שער אחד של אטו, שהיה פשוט גרוע, זה לא אותו חלוץ של עונת האליפות האחרונה. איינסטה זה שחקן עם שליטה בכדור אלוהית, צ'אבי היה היום מדהים אחרי תקופה בינונית, וג'רארד פיקה הוא הרכישה הכי טובה של בארסה העונה, ואולי הבלם הכי גדול שהיה לספרד בכול הזמנים, כמה קלאסה.
אתם ממזמן כבר לא. ופרז הוא האיש שיותר מהכל גרם להתמוטטות של המועדון הזה בעשור האחרון, אחרי כל מה שדל בוסקה עשה הוא הרס ואת התוצאות ממשיכים לראות. ---- אגב הדיון על המשחק הוא פה ולא בדיון התקשורת האנגלי למי ששכח. נדב יעקובי צריך ללמוד איך לשדר, זה פשוט לא ייאומן השידור הסובייקטיבי שלו, בכלל נדמה שבישראל אין מונח כזה שידור אובייקטיבי. תמיד נוקטים עמדה נגד קבוצה או שחקן. אל תתחיל פה מלחמת ליגות מטופשת אבל תעשה לי טובה, אני האחרון שאדבר על כך שהליגה השנה ברמה גבוהה אבל אין לי ספק שהאיטלקית טובה מהספרדית, באיטליה זה לא היה קורה, לא מבחינת הרמה ולא מבחינת הדריסה האבסולוטית.
נתחיל מזה שבעייני הקבוצה הזו יותר טובה מהקבוצה של קרויף. ואסביר. בקבוצה של קרויף לא היה פנומן כמו מסי ושני גאוני כדורגל כמו אנייסטה וצ'אבי. ואף על פי כן, כדורגל יפה זו לא ערובה להצלחה, כך שאני לא אופתע אם ברצלונה תודח ברביעי על-ידי טורפי הנבלות, אבל זה בשום פנים ואופן לא מפחית מהמשחק הנדיר ביופיו של ברצלונה. הקבוצה הנוכחית היא ללא ספק אחת הגדולות בהיסטוריה (מבלי להיכנס להשוואות מיותרות). ההגנה של ריאל מדריד היא בדיחה. קבוצה שחושבת שהיא יכולה לנצח את ברצלונה כשהיא משחקת פתוח היא קבוצה נאיבית. בזמן שצ'לסי ומנצ'סטר יונייטד שנה אחר שנה מצליחות לשמור על רשת נקייה בקאמפ נואו, קבוצת פאר כמו ריאל מדריד סופגת שישייה בביתה - זו הוכחה חותכת לפערים בין ספרד לאנגליה, בעיקר ככל שמדובר במשחק ההגנה. אני מוכן להתערב שברצלונה הייתה מתקשה הרבה יותר נגד הנגרים של סטוק סיטי בבריטניה סטדיום מאשר נגד ריאל מדריד בברנבאו. נ.ב. מקווה שהנרי יניף גביע אירופה. החלוץ הכי גדול בעידן המודרני של המשחק. ספורטאי ענק. אין ראוי ממנו.
אושר אדיר היה לראות את הלבנים מוציאים 6 כדורים מהרשת. כמה שאני שונא אותם. פיקה הולך להיות אחד הבלמים הטובים בעולם, אם הוא לא כזה כבר עכשיו. יש לו חכמת משחק טובה והוא לא נותן לאף אחד לעבור אותו. על צ'אבי ואינייסטה כבר לא צריך להרחיב.