מחזור 34: בארסה משפילה את ריאל בבירנבאו עם 2-6

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/5/09.

1. oFiRzZz Member

איזה מתח .. גורלה של עונה מופלאה תלוי במשחק הזה ..
    נקווה לטוב ושהפער רק יגדל .

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בריאל , רובן פותח.
    http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/05/02/futbol/equipos/real_madrid/1241262811_0.Xxx

קסיאס
    היינצה, קנאברו, מצלדר, ראמוס
    מרסלו, גאגו, לאס דיארה, רובן
    היגוואין, ראול

למרות הפרסומים והרצונות של אנשי המארקה , תיירי הנרי פותח ובארסה בהרכב הקלאסי.
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_360/foto_360221_CAS.Xxx

ואלדז
    אלבס,פיקה,פויול,אבידאל
    אינייסטה,טורה,צ'אבי
    מסי,אטו, הנרי

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/09
  3. oFiRzZz Member

לגבי השער של ריאל :
    רואים שהתיאום בין פויול לפיקה לוקה בחסר , מארקז חסר ..

השער של הנרי :
    בישול גאוני , והשערר כל כך מתאים להנרי ..פשוט , בשקט .

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פויול בעונה זוועתית , אבל היום הוא החזיר בבענק על הטעות שלו בגול. גם אבידאל בקלות רבה נותן לרובן לעבור.

אסון אם הנרי יוחלף בקייטה , אנחנו נאבד את אינייסטה במרכז השדה שזה אבדה ענקית והשליטה תעבור לריאל , הייתי מעדיף את בוסקטז אם באמת והנרי יצטרך להלחליף.

שמסי ואינייסטה יפסיקו לתת גולים של פלייסטישן במשחק הזה , פה כל גול מתקבל על הדעת.

זה לא גמור , גול אחד של ריאל ושוב כל ההתלהבות שלהם תחזור.

5. riquelme1 Member

סוף סוף הבלוף יוצא לאור, ריאל מדריד שוב פוגשת קבוצה נורמאלית ונראת כמו כלום ושום דבר, כן זאת קובצה שניצחה 18 מתוך 17 משחקים, פשוט לא יאמן.

בקשר למשחק, ברצלונה פשוט טובה יותר, ההגנה של ריאל מגוכחת, ויותר מגוכח זה הקישור עם גאגו, ליאל אין פשוט אמצע, כול המשחק שלה לרובן וכדורים ארוכים, זה נירא כמו קבוצה אנגלית של שנות ה80.

איינסטה חייב להיות קצת יותר פלפל, ראבק אתה מול קסיאס מה אתה אומר למסי, די לפירגון תסים אתזה ברשת, הבן אדם הזה פשוט מפחד לכבוש. אטו כרגיל גרוע, פויול הוא חור בהגנה, ולמרות הגול הוא פשוט איבד אתזה העונה.

6. JR-Riquelme Member

זה היה צפוי מראש.
    אף אחת לא יכולה לשחק פתוח מול ברסה ולצאת מזה בשלום. גם הסופרקלאסיקו וכל מה שמסביב קטן על הקבוצה הזאת. בפיגור 1-0 מוקדם, כשהביטחון אמור להיות בקרשים היא עדיין מגלה אופי וקור רוח וממשיכה לשחק את הכדורגל הטוב בעולם.

ד"א, לא הבנתי למה כולם מתלהבים מ"ריאל של התקופה האחרונה". "ריאל של התקופה האחרונה" היא קבוצה בינונית עם 200% מזל שעשתה את הריצה שלה בגלל ליגה עם קבוצות חלשות ולא בגלל שהיכולת שלה הייתה מדהימה.

הנרי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    פשוט פנומן.

7. guyholl Member

:aaa021: :aaa021: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx :aaa021: :aaa021:

אין מילים לתאר את התחושה וזאת רק מחצית! עד כה מחצית מושלמת ונקמה מתוקה, רק שהשנייה תיהיה זהה.

8. אבו Member

פשוט מדהים, לא זכור לי את ריאל מדריד במגרש הביתי שלה כ"כ אומללה, על לוח התוצאות זה 3-1, יכל להיות גם 5.

טוב לראות את הנרי נראה כמו שהוא נראה. אחד הבולטים במחצית הראשונה, ללא ספק. שמח בשבילו.

9. איגור .פ. Member

ברסה זכתה באליפות היום.

אהבתי את מה ששגיא אמר :הקבוצה עם המסירות הכי טובות בעשור האחרון 20 שנה האחרונות.

ברסה פשוט קבוצה אלוהית ,מסי הגיע למשחק,צ'אבי אינייסטה.

איך פויל השתיק את נדב יעקובי ושגיא כהן במיוחד את שגיא כהן ,עם השער שהוא כבש.

לגבי ההגנות אין הגנות היום ולא צריך ,קיבלנו 4 שערים במחצית וזה מה שצריך.

אני אומר שיהיו עוד 2-3 שערים במחצית השניה.
    אח איקר קסיאס הוא באמת איש המשחק של ריאל מדריד כי היה אמור להיות לפחות עוד 3 -4 שערים.

מקווה למחצית שניה באותה רמה.

אמרתי להרבה חברים שלי שאני 15-16 שנה רואה כדורגל ולא היית קבוצה כמו ברצלונה.
    ברסה הוכיחה היום שהדיבורים על משבר היו לא נכונות ,ובכלל צ'לסי תזהרי.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רבאק! הבקעתם שער תחזיקו 5 דקות כדור ותרדימו את ברצלונה אבל החברה בלבן חייבים לעשות הכל קשה.
    שגאגו הוא הקשר האחורי שלנו אנחנו בבעיה, שוב גאגו מוכיח שבעונה הבאה לפני רונאלדו מי שחייב להגיע הוא צ'אבי אלונסו או ססק בכל מחיר.
    השופט צריך לסדר את החולצה במחצית כדי שלא יראו את החולצה של ברסה מתחת מבצבצת, שיפוט חד-צדדי במחצית עם שריקות הזויות ויד ברורה של פויול(פנדל!!!!).
    הגמדים של ברצלונה בראשות צ'אבי משאירים אותי עם פה פעור והמון עצבים, מזל שיש איקר אם לא........

11. oFiRzZz Member

מחצית מדהימה . שלא יגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. 亚历山大帕托 Member

רק מחצית, ובמשחקים שכונתיים כאלה יש 5-6 שערים במחצית. מה אתם קופצים למסקנות?

13. SeRgInHo Member

פשוט ביזיון. קבוצה שמנצחת 17 מתוך 18 משחקים בליגה מובסת אצלה בבית במשחק העונה. זה אומר כל על הליגה הספרדית העונה ובעיקר על ריאל מדריד.באנגליה היא הייתה מתמודדת על מקום בגביע אופ"א עם ווסט האם.
    מגיע לברצלונה את כל הכבוד שבעולם. אבל הרמה בספרד זה פשוט ביזיון...

14. riquelme1 Member

סוף סוף אנשים מתחילים להבין אתזה, שהליגה הספרדית העונה היא הכי עלובה שהית אולי אי פעם, ובטח בעשור האחרון,

6-2....לא יאמן.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יושב נושך את השפתיים ולא מאמין....
    6-2!
    המשחק הזה לא ייצא לי מהראש לעוד הרבה זמן, אני מפחד כבר מהדרבי בשבוע הבא באולד טראפורד.
    אחד הימים העצובים שלי כאוהד כדורגל וצריך לעמוד ולמחוא כפיים לברצלונה על משחק ענק למרות הכל.