מחזור 34: בארסה משפילה את ריאל בבירנבאו עם 2-6

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/5/09.

1. zivmay Member

shacham, אתה מדבר כמו ילד קטן בלי שום מושג בן כדורגל ( אולי אתה באמת ילד קטן אני לא יודע את גילך).
    אבל להשוות בין גנואה לולנסיה? איאפשר להשוות את לאציו ורומא לואלנסיה של השנה.
    שחקנים כמו פאבלו, וייה, אלביול, פרננדז, מאטה, ויסנטה. אין שחקנים כלכך טכנים לא ברומא ולא בגנואה.
    מארקו מוטה מגן שמאלי ממש ממש גרוע. אם אתה באמת חושב שהוא מגן טוב, אז הבעיה הקשה היא אצלך.

וד"א, הליגה הספרדית הרבה יותר טובה מהליגה האילטקית.
    עובדה שאפילו ארסנל בלי 8 שחקני הרכב עברו את רומא, ועוד די בקלות.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/09
  2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטח, אני ילד קטן, כשאתה חושב שמוטה מגן שמאלי, ארסנל קבוצה ספרדית, שקבוצה נמדדת על פי שחקנים טכניים ושארסנל הגיעה בלי 8 שחקני הרכב.

ולנסיה קבוצה לא יציבה, עם מאמן בינוני, הגנה גרועה, מרכז קישור שנופל משל גנואה ורק בהתקפה יש לה יתרון.
    מוטה הוא מגן ימני, ואתה מוזמן לשאול בפורום האיטלקי על המשחקים שלו העונה, אם ראית אותו ביותר מ3 משחקים אתה אמור לדעת.
    נגד ארסנל, רומא הגיעה עם קשר שמאלי ובלם שההישג הכי גדול שלו זה רוטציה בלצ'ה במרכז ההגנה, בלי פאנוצ'י וסיסיניו בעמדת המגן הימני, בלי דה רוסי במשחק אחד, בלי אקווילאני בצמד המשחקים, בלי טוטי בצמד המשחקים, בלי ווצ'יניץ' במפגש אחד, בלי מקסס ובלי חואן, בלי בריגי במפגש אחד.
    ארסנל הגיעה בלי אדוארדו, וולקוט ומי עוד?

ארסנל עברה אותנו בקלות? ארסנל לא עשתה כלום בצמד המשחקים(כמו רומא), ו2 המשחקים היו עם 3 איומים אולי לכל קבוצה, כשארסנל עולה מפנדל שלטעמי לא היה, ואם היא הגיעה איתנו לפנדלים היא לא ניצחה אותנו בקלות.

עריכה:
    טוטי שיחק במפגש אחד בחוסר כשירות, חואן שיחק במפגש אחד 30 דקות, מקסס עם כמעט מחצית במפגש אחד.

3. GRANDE LAZIO Member

להשוות קבוצה מספרד ללאציו? אמממ... לה קורוניה אולי?
    שתי קבוצות עם עליות ומורדות, שתי קבוצות לא יציבות בגרוש, עם בעיות בהגנה, עם התקפה שמבליחה לעיתים רחוקות ביכולת שלה.. עם בעיות כלכליות..

אנחנו, לצערי, לא שווים יותר (למרות ההצלחה המדהימה בגביע והעליה לגמר).

4. xavi6 Member

חלאס עם הדיוני חפירות האלה שלא אומרים כלום. איך לעזאזל הגענו למקסס וטוטי בדיון של הקלאסיקו? ראבאק.

היום ראיתי שוב את המשחק, ובפעם ה-5 אני כל פעם מקבל שוק. איזה קלילות. 5 רמות מעל ריאל. לא פחות. אני חושב שביום שבת קלטתי כמה טובים צ'אבי ואיניסטה באמצע, כמה חד ויעיל הנרי, כמה חלודה יש לאטו, כמה מוזר הוא מסי ועד כמה טורה חשוב לנו. אפילו הגולים של ריאל היו בגלל טעויות שופט-בגול הראשון היה צריך להישרק פאול לטובת טורה, רובן פשוט נכנס בו בבטן, אשכרה התכופף ונכנס בו בבטן. אני זוכר שבנסיעה הביתה אחרי המפגש של אוהדי ברסה, נסענוי ובטלפון דיברו 2 מהאוהדים היותר מוכרים, והאחד אמר לשני על זה שרובן פשוט נכנס טורה בכוונה בבטן ושזה נראה כמו מהלך מהבית. אפילו טורה אחרי הגול עשה סימנים לרובן, וזה קרה עוד פעם עם שחקן אחר. לאחר מכן ראיתי את זה ובכל פעם זה נראה יותר משכנע-רובן פשוט נכנס בטורה בכוונה ולכן הכדור הלך בכזה קלילות להיגוואין שהיה לבד. בגול השני לא היה פאול בכלל. אז כן, אוהד-לא נתנו משחק מושלם, באמת סליחה שהשופטים אפילו בניצחון 6-2 דופקים אותנו, היה צריך להיגמר 7-0 אבל היי, אתם רגילים לשמוע אותנו מתבכיינים...

מסי, כמה צניעות וחשיבה בילד הזה. במקום לחגוג על האוהדים המטונפים בברנבאו, הוא מפציר בהם קצת פרופורציה ועל הדברים היותר חשובים בחיים עם מה שכתוב בחולצתו. בשלושער שלו הוא הקדיש את כל השלושה לדודו שהיה חולה, הפעם מקדיש לחולים במחלה שהוא ציין בחולצתו. מלך.

הנקמה כ"כ מתוקה, התמונה של הפאסיו נמחקה, ואותו ערב מזעזע שישבתי על ז'בוטינסקי עם בירה ביד מחכה למונית שירות ומסתכל בריצפה הופך להיות ערב כואב שישכח במהרה. תודה לך ברסה, תודה לך צ'אבי, תודה לך מסי, תודה לך הנרי. מישהו שמע על לאס? כי צ'אבי עשה לו בית ספר. מישהו אמר שאנחנו חולמים על ראמוס? ובכן, הנרי עשה לו בית ספר. מישהו אמר...היגוואין? פיקה לא שמע עליו. זה היה נראה כזה מדהים, כאילו שאנחנו אומרים לכם "באנו בטוב, תנו לנו לצאת עם ניצחון משכנע" וריאל החליטו שהם רוצים לעשות מקרה חטאפה\סביליה\כל קבוצה בליגה, אבל הפעם אנחנו שיחקנו מולם, ואנחנו לא סביליה ולא חטאפה ולא אספניול, אז ככה? אין בעיה, קבלו עוד 3. כנראה שהפעם ראול לא ינשק את הגברת הקרירה, וחבל-אני סבור שממנה הגיע שפעת החזירים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

רק אתה פפ, רק אתה!!!

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

נהנינו מהיכולת הדלה של חלוצי בטיס בניצול הזדמנויות ומיום טוב של לאו פראנקו. אני ממשיך לטעון שאופו לא יותר טוב מפאבלו.
    ראול גרסיה קיבל המון עזרה ממקסי. לדעתי, זה בא על חשבון הייטינחה. אבל RG ממשיך לצבור ניסיון ועכשיו אנחנו כבר לא נוותר עליו.

6. riquelme1 Member

אגב, גם חואניטו אתמול הוכיח שאתלטיקו לא צריכה לרכוש אותו, בלם בינוני להחריד.

הבישול של LG- תענוג, שחקן שכבר הספדת אותו.

7. Ohad_Glr Member

משום מה לא הצלחתי לצצט חלק מההודעה (איזה באג במחשב כנראה) אז אני נאלץ לצטט את כולה.
    לגבי העניין של משחק מושלם. 7-0 זה לא היה צריך להיגמר בגלל שגם לריאל היו הזדמנויות (מסכים שאיזה 7-2 היה משקף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ) ואני בכלל לא בטוח שהדברים שאתה אומר על הגולים של ריאל נכונים (מסיבות ברורות לא צפיתי עוד פעם אפילו בדקה מהמשחק הזה. אבל אני זוכר שברגעים האלה היה נראה די ברור שפאול של רובן אין שם) אבל מוכן לקבל אותם כי בטח ראית את הגולים האלה כמה פעמים מתוך השידורים החוזרים שאתה מקרין בלופ.
    בכל מקרה העניין הזה של משחק מושלם פשוט "הציק לי בעין". אתה יודע מה זה "חטא היבריס"? (אני מקווה שאני אומר נכון ולא מתבלבל) להגיד על משהו שהוא מושלם, במיוחד על דבר כזה- דוגמה מושלמת להיבריס. אני אגב מקווה שתקבלו על זה תבוסה בברידג', אבל על מי אני עובד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

8. REAL MADRID Member

ירדן, אתה מחליט לבכות גם אחרי שאתם מנצחים?

מה יהיה איתך?...

9. xavi6 Member

אוהד, בחטא ההיבריס אנחנו מומחים, סוביס וטאמודו נתנו לנו השלמות. מותר לך לשמוח אחרי ניצחון, לא לפני...

ואגב, אין לי ספק שנפסיד לצ'לסי, השאלה בכמה הפרש, תלוי אם קסרס\אבידל ישחקו. אני כבר רואה את הדיון מוצף באוהדים אנגלים שמשפריצים על הליגה הטובה בעולם.

10. The Legend-Ryan Giggs Member

הליגה האנגלית היא באמת הטובה בעולם.
    כל שנה יש קבוצה אנגלית בגמר זה הוכחה לזה!
    בארסה לקחו את האליפות,אבל ריאל זה הסיפור פה,הקבוצה הזאת מרוסקת,צריכים למכור את כל השחקנים חוץ מפפיטה וראול שהוא סמל להביא שחקנים צעירים שיש להם תשוקה למשחק,כי מה שהיה במשחק הזה לא יכול לקרות עוד פעם.

11. xavi6 Member

עוד אחד...הם מתרבים מהר יותר מדוסים...דיי לשיגעון האנגליות!!!

12. RubberSoul Member

חבל שלא קולטים שכדורגל זה לא רק הצלחות.
    חבל שבאנגליה אין דרך להצלחות.

13. yonmu Member

עם הצלחה אי אפשר להתווכח. זה לא דעה, זה עובדה.

עם הדרך להצצלחה, אתה יכול להנות מסגנון המשחק של בארסה, אנגלופיל יהנה יונייטד, אני אהנה ממילאן. כל אחד והטעם שלו.

14. The Legend-Ryan Giggs Member

אם אתה מתכוון אליי אני אהדתי את יונייטד גם שצ'לסי לקחו שנתיים ברציפות אליפויות וגם עם הכישלונות בליגת האלופות ההפסד למילאן ההפסד לפורטו אני אוהד את יונייטד עוד מ1997 כך ש אני כאוהד ראיתי כישלונות וכן גם ראיתי הצלחות,ואני מקווה להמשיך לראות,למרות שלא משנה מה יקרה אני ישאר אוהד יונייטד.
    וגם אתה כאוהד ברסה יש לכם מלא הצלחות.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/09
  15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא התכוון לזה שאוהדי יונייטד הם אוהדי הצלחות, למרות שבימים אלה אני לא מבין אוהדי יונייטד אם הם במתח והם בלחץ כמו שאני לפני משחקי אתלטיקו כי זה לא הכי כיף כל הזמן לנצח וזה לא כיף לראות משחק בידיעה שלא משנה מה יקרה בסוף תנצחו ככה שמתח אין...

הוא התכוון לזה שבאנגליה יעשו הכל בשביל לעלות עוד שלב, כמו בונקר ודברים כאלה שהורסים את הכדורגל.

שנה שעברה יונייטד באה לקמפ נוא הרסה חצי גמר משובח בטענה שזהו משחק חוץ והעברנו את ההכרעה לבית.

בבית הם שיחקו עוד יותר בונקר ועוד יותר מחליא ובעיטה מרחוק של סקולס שאיכשהו התלבשה לו העלתה אותם שלב, ואז מה היה התירוץ, עלינו וזה מה שחשוב...

לזה הוא התכוון שבאנגליה לא איכפת להם להרוס את הכדורגל העיקר שיעלו, ולרב זה מגעיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx