מחזור 34: בארסה משפילה את ריאל בבירנבאו עם 2-6

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/5/09.

1. riquelme1 Member

ממתי מודדים איכות של קבוצה על פי קהל, ברצלונה אולי הקבוצה הטובה בעולם, ועם הקהל הכי גרוע בעולם. שכחת להזכיר את מנואל פרננדז הפורטגלי שגמר את העונה, והיה אחד השחקנים הטובים של ולנסיה העונה. נכון, ולנסיה קבוצה בינונית, אבל אני לא חושב שגנואה עולה עלייה, אולי רק בהגנה.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מודד מי יותר טובה על סמך קהל, אני אומר שזה יתרון עצום לגנואה(שהממוצע שלה ד"א בטוח יותר גבוה מ50 אלף). אתה מוזמן לצפות בדרבי הג'נובי, הטופ של הקהלים בעולם ביחד עם הארגנטינאות, היווניות, הטורקיות וקבוצות כמו דורטמונד, בטיס, ליברפול ועוד.
    גם עפ מנואל פרננדז מרכז הקישור של גנואה בכמה רמות מעל זה של ולנסיה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/09
  3. REAL MADRID Member

אני לא מסכים לגבי ההגנה של ולנסיה. רנאן שוער טוב, אמנם לא מהטופ של הליגה הספרדית אבל בהחלט שוער טוב. מיגל בעונה בינונית אבל רחוק מלהיות הנזק כמו שאתה מנסה לצייר אותה. אלביול בעונה טובה פלוס לפי דעתי והוא אחד מהשחקנים שיהיו מבוקשים מאוד בקיץ הקרוב כאשר ולנסיה תיפרד מנכסיה.

אתה משווה בין דויד ויאה למיליטו?. דויד ויאה שני אך ורק לאטו בכיבוש שערים וזאת למרות לא מעט פציעות שהשביתו אותו מלא מעט משחקים. כיום דויד ויאה הוא החלוץ השני בטיבו בעולם כאשר רק פרננדו טורס טוב ממנו.

4. riquelme1 Member

אלביול בעונה מזעזעת, עם הוא היה מבוקש זה יהיה על ידי קבוצות תחתית. 3 שערי עצמיים העונה וחור אחד גדול בהגנה.

לבינתיים 1-0 לאתלטיקו בבטיס, שער של פורלאן, שישאר כך.

5. עמית האדום Member

יש שידור למשחק הזה תגידו, של בטיס נגד אתלטיקו ?

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

רנאן שוער טוב, רוביניו בטוח שוער יותר טוב ממנו(בלי לזלזל, וגם יש לרנאן עתיד, עד כמה שידוע לי הוא ילד). אני לא מנסה לצייר את מיגל כנזק, אבל הוא בטח לא מגן למקום 4 בליגה האיטלקית. ראול אלביול ברוב המשחקים שראיתי לא מקנה שקט על ההגנה כמו שבלם צריך לעשות, בטח שלא ברמה של בוקאטי, קרישוטו, פרארי, ביאבה וכו'. היתרון של גנואה הוא המערך שלהם, 3-4-3, כש3 בלמים מתוך 6 אפשריים(אלה שציינתי, היווני הצעיר שגם עליו דיברתי ובמקרה הצורך מודסטו) עושים מערך הגנתי מדהים, ועוד כולם שם גבוהים מאוד, ככה שגם פריצות מהאגף שגם כן נסגרות על ידי מוטה, רוסי וג'וריץ'. המערך הזה פשוט מושלם לקבוצה הזאת, ועוד פעם אני יגיד שעמדת המאמן עושה יתרון גדול לגנואה.

כן, דויד וייה טוב ממיליטו, אבל לא בהבדלים גדולים העונה(מיליטו בעונת השיא שלו אני חושב אי פעם, גם בקדנציה הראשונה בגנואה וגם בסראגוסה), והרבה יותר קל לכבוש בליגה הספרדית מאשר באיטלקית.

7. JR-Riquelme Member

מוטה? מרקו מוטה?
    לא פחות מליצן שלא קשור לרמות האלה.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שלא ראית אותו ברומא, בלעדיו אפילו במקום השישי אנחנו לא, במשחק הבכורה שלו הוא עשה 2 בישולים, וכל משחק הוא מצטיין התקפית ובהגנה היה גול אחד באשמתו(אינטר), בתור אחד שרואה את רוב המשחקים של רומא(ואם לא בגלל צ'רלטון הכלבים והעונה הזאת בליגה האיטלקית לפחות שיש יותר סיכוי שרומא תגיע לרביעייה הראשונה אחרי התיקו היום בורונה מאשר למצוא שידור נורמלי למשחק ליגה איטלקית) אני אומר בפה מלא-שחקן נהדר.

9. עמית האדום Member

אני לא זוכר מי אמר את זה פה, אני לא מוצא את התגובה בישביל לצטט

אבל אמרו פה שצאבי נתן 4 בישולים, אז לא.. תיקון הוא בישל את כל השערים ! כן 6 בישולים לקשר הענק הזה !

בדקתי פה
    http://www.sport.es/comunes/ligaBBVA0809/f..._34_00013_00003

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בישל 4 שערים, את הגול הראשון בישל מסי כמובן ואת הגול החמישי אף אחד לא בישל.

11. עמית האדום Member

אז מה זה Asistencias?

בכל מקרה אתה צודק.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/09
  12. Mehmet Member

מזל טוב לספורטינג חיחון על תיקו ראשון לאחר 34 מחזורים.
    אני מניח שהם היו מוותרים עליו בשמחה כדי לא לספוג שוויון קריטי בדקה ה-90...

13. riquelme1 Member

פורלאן כובש את השני, ו2-0 לאתלטיקו שבדרך לניצחון ולצמצם את הפער מולנסיה, והמקום הרביעי לנקודה בלבד, אתלטיקו חייבת לסיים רביעית, פשוט חייבת, היא טובה יותר מולנסיה.

ראול גארסיה עונה לכול המבקרים, ונותן משחק אדיר היום, איזה קשר נפלא.

שוב אתלטיקו לא סופגת, איך הכול נירא אחרת בלי פאבלו. אגב, משחק נפלא גם לאופאלושי.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון כל כך חשוב במגרש לא קל בכלל, 2-0 על בטיס!

רחוקים רק נקודה מולנסיה כשאנחנו מארחים אותם עוד שבועיים.

VAMOS ATLETI !!

15. hai80 Member

המשחקים עד תום העונה:
    אספניול בבית , ולנסיה בבית , בילבאו בחוץ ואלמריה בבית !! אשששששש נקודה מולנסיה

ראול גארסיה אני לא כ"כ מעריך אותו אבל היום הוא באמת נתן משחק גדול , באנגה לעומתו איכזב מאוד החזיק יותר מדי בכדור ואיבד יותר מדי פעמים את הכדור אבל לא נורא הוא עוד ישתחרר מזה ויהיה ריקלמה הבא.

פורלאן בכושר נפלא! מקום 2 במלכי הכיבושים בליגה ואני מאוד מקווה בשבילו שיגמור מקום ראשון פשוט מגיע לו הוא בעונה פנטאסטית !