לא היתה לי שום כוונה להביע ציניות, הכוונה היתה שבבארסה תיכננו להביא אותו בתור מחליף לואלדז אבל אם כבר ואלדז צריך להיות המחליף. בלי שום ציניות ואוואט הוא בין השוערים הטובים בספרד ויותר טוב מואלדז
ואלדז הוא פשוט לא שוער שמביא אליפות, אולי היו לו כמה הצלות היום, אבל זה כדורים ששוער של קבוצה שרצה לאליפות חייבלקחת, הגול שהוא חטף פשוט מגוחך, מילא אם זה היה במצב שברצלונה היתה עם ניצחון בכיס , אבל בסיטואציה כל כך קריטית? חייב להגיע מחליף על רמה בקיץ
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ובאנדי(קודם כל, כינוי ענק על שם אל באנדי האגדי), די, מספיק עם הפסימיות.כן, כל מה שריאל עושה הולך לה, לבארסה לא, זה נראה כמו תחילתה של אליפות מופלאה של ריאל, אבל גם העונה שיונייטד סיימה בתיקו 1-1 ביתי מול בורו, והפער מצ'לסי עמד על 4 ומשחק אחד פחות לכחולים, כאשר מחזור אחד לסיום יש צ'לסי יונייטד בסטמפורד ברידג', אז התחילו כל כך הרבה אנשים לברך את צ'לסי על אליפות שלישית ברציפות. נשמע מאוד מאוד דומה לסיפור של בארסה ריאל(וסביליה, שיהיה), לא? אז ראינו מה קרה בסוף, אל תפסיק להאמין, פשוט תאהב ותאמין בקבוצה שלך(חוץ מה"שוער" שבשער).
קבוצה שבאמת שכחתי להזכיר ודור הזכיר אותה היא סבילה שלדעתי תיקח דאבל של הגביעים, הגביע הספרדי וגביע אופ''א. באמת עונה חלומית שלהם, רק נקווה שהם לא יקחו את האליפות גם.
2-0 לנו על סראגוסה במחצית משערים של אמיליאנו מורטי בדקה ה-20 (?!) ושל דוד סילבה בדקה ה-42. בלי הרבה שטויות, ובלי הרבה טעויות, המקום הרביעי שלנו (אני מתכוון כמובן אם ננצח, שכן אז הפער יעמוד על 7 נקודות) דבר נוסף זה, שאם ננצח, זה יהיה נצחוננו ה-14 בבית, מאזן הליגה הטוב ביותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אחחח איזה תענוגגגגגגגג למרות, שלא הגיע לברסה לצאת בתיקו. אבל מי אמר שהחיים הוגנים? ועוד מצפה להם אתלטיקו בקלדרון ואספניול בבית..
אוהדי בארסה אתם פאתטיים. אתם שוכחים מי המאמן שהוציא אתכם מהגועל נפש של סוף שנות ה-90 ותחילת שנות האלפיים, אתם שוכחים מי המאמן ששוב החזיר אתכם לפסגת הכדורגל העולמי, אתם שוכחים מי החזיר את הגאווה לקטאלוניה. אך ורק פרנק רייקארד, אם לא הוא בארסה גם בשולש השנים האחרונות הייתה נאבקת על מקום בגביע אופ"א. תהיו קצת בוגרים ולא אומללים בגלל שעונה אחת אולי לא תהי אליפות. בושה איך שאתם מדברים. כפויי טובה. כנראה אתם מתגעגעים לימים היפים של רשה וחבריו, מאחל לברצלונה לחזור לימים ההם רק כדי שתלמדו להעריך את רייקארד.
בטח שהם זוכרים לירן, אבל מה לעשות, המאמן הזה חזר הבייתה, למקום שהוא צריך להיות. אבל כן, אוהדי בארסה פתאטיים בלי קשר.
אתה יכול לתלות את זה בטן קאטה אבל אני בוחר לבחור באופציה הרבה יותר ריאלית וטבעית- ירידת מתח טבעית לכל דבר אחרי שהקבוצה הנוכחית זכתה בכל תואר חשוב בשנתיים האחרונות והייתה בשיא של אירופה. לא היה שום שינוי בסגל ולכן אין רעב. הקבוצה נראיתה זוועה העונה. רונאלדיניו היה פרווה, אטו ששיחק היה אומלל, זה מעבר לפרנק רייקארד.
אני לא יודע מה ראית אבל כשאטו שיחק הוא היה מצויין היחיד שהצליח לשמור על יכולת טובה במשחק ההתקפה שלנו , הפציעה שלו השפיעה יותר מהפציעה של מסי כי לא היה גולר , לא היה מי שיסיים. אני חצי לא מסכים שלא היה שינוי בסגל כי באו זמברוטה ותוראם שהיו אמורים לתת לשחקני ההגנה להלחלם כל אחד על מקומו בהרכב , היחידי שמקומו מובטח זה פויול . הבאת גודיונסן הייתה כשלון טוטאלי , רייקארד לא ידע איך להשתמש בו נכון ובשביל לעשות גם מלחמה על ההתקפה רייקארד היה חייב להביא שחקן שיאיים על הטרידנטה. רייקארד לא ידע מה עושים כשלא הלך , ניסה את ה3-4-3 חזר אחר כך שוב ל4-3-3 לא מצא את הכלים לצאת מהחולשה הזו