מחזור 34: איזה בא(ר)סה , 3-4 מדהים לריאל ומקום 1

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, May 11, 2007.

1. Spanish Weapon Member

לוזרים חסרי אופי, שהשחקנים ובראשם רייקארד יתביישו אחרי התצוגה המבזה היום.
    המחצית השנייה הביזיונית מכסה בהרבה על המחצית הראשונה המצויינת.
    השחקנים הראו במחצית השנייה אופי של אפסים שחצנים , לא למדו מהטעות נגד חטאפה.

יום עצוב, כל כך מקומם שלא לומדים מטעויות , כל כך מקומם.

2. REAL MADRID Member

עכשיו הכל תלוי בריאל, הפעם לא מוותרים, קאפלו אנחנו סומכים עליך!

3. FarjuN Member

לא יאומן, איך ממשחק כזה שברסה הייתה צריכה לשחוט את בטיס היא יוצאת איתה בתיקו.
    ציפיתי מברסה ליותר, במיוחד אחרי כל ההצהרות שלהם שבמשחק הזה הם יחזירו את הכבוד ושיראו לקהל שיש להם אופי.
    חבל, באמת חבל.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

וואלדז שוער ליצן, פשוט לא מתאים לרמות האלו.

ריאל סוף סוף עושה מה שהיה צריך לקרות מזמן וזה להעפיל למקום הראשון בלי עודף משחקים. אם ברצלונה של העונה תיקח אליפות זאת פשוט תעודת עניות לליגה הספרדית. לא שריאל מדריד כזאת מבריקה.. אבל לא משנה..

5. Zizou10 Member

אני חושב שהשער של רונאלדיניו היה טעות וואלדז מכר את המשחק, מה לא ככה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

איזה טעות ובאיזה דקה שלו, אבל ברצלונה הייתה מאד נאיבית והייתה צריכה לסיים את המשחק הרבה יותר מוקדם עם 3-4 שערים לפחות.

עכשיו הכל תלוי בריאל. :aaa021:

6. guyholl Member

איזה לוזרים לא להאמין,זה היה ברור כלכך עם כל החמצות האלה במיוחד עם ההחמצה האחרונה של אייניסטה שאז כבר כולם ידעו שנכתב מלמעלה התיקו הזה שכולו הפסד.רייאקארד ממשיך להיות אדיוט הוא רוצה להפסיד את האליפות בכח.עלובים,ביזתם את הסמל.

Last edited: May 14, 2007
  7. Wave Member

איזה טעות אומללה של ואלדז שכבר העיף את ברצלונה מהצ'מפיונס כנראה שהוא רוצה להרוס עוד מפעל! איזה התרסקות של ברצלונה במחצית השניה

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המחצית השנייה אבל להוציא את רונאלדיניו 25 דקות לסיום ולהכניס את אדמילסון זה לשדר לשחקנים שלך שאתה מפחד , זה לשדר לכולם שאתה בלחץ , זה לשדר ליו"ר שלך שתמה הקדנציה שלך בברצלונה .

יאללה הבייתה פחדן .

האליפות תוכרע בשבוע הבא כאשר בארסה תפסיד במדריד . זה כל כך רע שאפילו אנחנו נסיים עם כרטיס למוק' הצ'מפיונס, עלוב .

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איך אפשר לספוג שער כזה ואלדז איך? דבר בסיסי כמו לסגור את הפינה הוא לא עושה. לא ברור לי למה רייקארד פעם אחר פעם מבצע חילופים בלי שום היגיון, החילוף של רונאלדניו הוא עוד טעות ממן רמות שהוא עושה בשבועות האחרונים. שבוע הבא משחק מול אתלטיקו ולא צריך להיות גאון גדול על מנת לדעת שלהוציא משם 3 נקודות תהיה משימה קשה, קשה מאוד.

10. M_T_A Member

זה מה שקורה כשמשחקים רק מחצית אחת, זה מה שקורה כשיש חבורה של עצלנים בהרכב שחושבים ש1-0 יספיק להם, זה מה שקורה כשהמאמן עושה חילופים פחדניים.
    היינו בטוחים שהפעם בארסה תילחם עד הסוף, מה אפשר להגיד..
    חייב להיות ריענון רציני לקראת שנה הבאה בסגל וגם בעמדת המאמן

ואומרים שבארסה רוצה את אוואט, כמו שואלדז נראה הוא עוד יכול להיות שם שוער ראשון..

11. Raulito Madridista

מאושר מאוד מהתיקו של ברצלונה, עכשיו הכל תלוי בנו וחייבים לנצח את כל המשחקים שלנו עד תום העונה. יותר מזה אני באמת לא יכול לומר כי לא ראיתי את המשחק, אחרי שאצפה בתקציר אתן דעה מורחבת יותר ומעמיקה. שמעתי שרייקארד עשה חילוף הגנתי ופחדני וזה ההיפך הגמור מברצלונה. ברצלונה של שנה שעברה במחצית אחת טובה הייתה מבקיעה יותר משער אחד ומסיימת את העניין. השער של סוביס שווה פער של 6 נקודות של בטיס מהקו האדום והיא צריכה לנצח במחזור הבא את חימנאסטיק מהתחתית ולהבטיח את ההישארות בליגה.

סלטה ויגו בדרך לליגה השנייה לאחר עוד הפסד הפעם ללבאנטה מהתחתית בבלאידוס. אני חושב שאין לסלטה את הכוחות ואת האמונה להישאר בליגה העונה. ריאל סוסיאדד למרות שהיא באותו מצב כמו שלה, במומנטום טוב יותר והיא הצליחה לנצח את חימנאסטיק מהתחתית בחוץ והיא נמצאת בתקופה טובה. חימנאסטיק בעצם גמרה את העונה לדעתי והיא יורדת ליגה לאחר עונה אחת בלבד. מקווה שפורטיו יימצא קבוצה טובה יותר לשחק בא. העונה הוא עשה את שלו מבחינת הכיבושים.

סביליה הצליחה להישאר במרחק סביר מריאל מדריד והצליחה לנצח את רקראטיבו בביתה. מארסקה תוך שני מחזורים עם שני שערים כאשר כל העונה הוא לא הבקיע. בעקבות היכולת המצויינת שלו לטעמי יש מקום למחשבה לשלב אותו בהרכב של סביליה בגמר גביע אופ"א. סביליה חזק בתמונה על המקום השני וגם על האליפות בעקבות הניצחון. רקראטיבו לעומת זאת עדיין לא אמרה את המילה האחרונה גם בגביע אופ"א, אך התוצאות הבינוניות שלה משפיעות לרעה לאחרונה.

אחת הקבוצות החמות בליגה היא מאיורקה שמנצחת את סנטאנדר בחוץ. סנטאנדר מתרחקת מאופ"א ומהאינטר-טוטו ומאיורקה עם ניצחון נוסף והפעם בחוץ. בבית למאיורקה יש מאזן מעולה לאחרונה והיא ניצחה את שבעת משחקי הבית האחרונים שלה. מאיורקה במרחק 2 נקודות בלבד מהאינטר-טוטו וזה יהיה הישג מבחינתה להגיע למקום הזה לאחר שרוב העונה הייתה עמוק בתחתית אבל התאוששה נהדר בחודשיים האחרונים והתחילה לקחת נקודות.
    ויאריאל גם בכושר נהדר והיא שוב מנצחת, הפעם היא מביסה את אוססונה ששבורה מההדחה מגביע אופ"א.

אתלטיקו מנצחת את חטאפה ורושמת לטעמי ניצחון שאמור לעלות לה את המוראל לקראת ברצלונה. היא פתחה פער של 4 נקודות מהקבוצה שמאחוריה בקרב על גביע אופ"א ואני מקווה מאוד שאתלטיקו תעזור לנו נגד ברצלונה כמו בעונות האחרונות. הפעם אנחנו באמת חייבים ניצחון של אתלטיקו, שאם שתעפיל לגביע אופ"א לטעמי ובסופו של דבר אם מתחשבים בפציעות שעברה הקבוצה, אז אגירה לא נכשל, אפשר לומר. אתלטיקו של השנה לא בנוייה לליגת האלופות.

מדהים כמה קבוצות מתמודדות על שני מקומות בגביע אופ"א: סראגוסה, אתלטיקו מדריד, רקראטיבו, ויאריאל, חטאפה וסנטאנדר.

12. Engonga Member

סוף סוף מישהו מזכיר פה את מאיורקה .7 ניצחונות רצופים בבית, כמעט תיקו בקאמפ נואו ,ניצחון על ראסינג סנטאנדר בחוץ..והכי חשוב הדרך שבה אנו משחקים פשוט תענוג!! עם כדורגל התקפי וגולים מדהימים אחד אחד..הרבה זמן לא נהנתי מהקבוצה שלי ככה ובעזרת השם עוד נגיע לאירופה!!אוהב אותך מאיורקה! :aaa021:

13. George Best Member

"ואומרים שבארסה רוצה את אוואט, כמו שואלדז נראה הוא עוד יכול להיות שם שוער ראשון.. "

אני לא מבין מה מצחיק ולמה כתבת זאת בציניות.יש למישהו ספק מי שוער יותר טוב?
    תהרגו אותי, אבל התעלומה מספר 1 בכדורגל העולמי מבחינתי - שוער כל כך בינוני ומטה כמו ואלדז עומד בשער של בארסה.היום, עוד שתי נקודות ברחו להם בגלל הדביל הזה.
    ואני לא סתם כותב את זה, אני כותב את זה מהלב, כי על בשרי חוויתי הדחה מליגת האלופות מול מילאן לפני שנתיים, איבוד של כל כך הרבה נקודות בגלל שוערים ליצנים(קארול, ופשוט כל מי שעבר בדרך משמייכל האגדי לואן דר סאר הענק).לא מפתיע שיונייטד לוקחת אליפות עם שוער שמביא נקודות, משחק כמו בלם שלישי ומשרה כל כך הרבה שקט וביטחון על ההגנה.
    ולאדז?אם הוא לא היה היום בבארסה, אנשים היו שולחים אותו לסקונדה.אבל בגלל שהוא שם, אנשים לא מבינים שהוא פשוט לא לרמות האלה.

14. XabiAlonso Member

לדעתי ויקטור ואלדז הוא שטראובר הספרדי (נו טוב, הקטאלוני.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx )

15. Bensh Member

ברכותיי למדריד