מחזור 33: ריאל מפרקת את ולנסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏22/4/11.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מאלאגה משיגה ניצחון חשוב מאוד מול ראסינג סאנטאנדר במאבקי התחתית, בין הכובשים סבאסטיאן פרנאנדס שנמצא בכושר טוב לאחרונה ואם אני לא טועה הוא סגן מלך השערים של הקבוצה. לא מעט שמות, יחסית, חתמו במאלאגה השנה, אבל כל כך כיף לראות את פאפליטו האלמוני משתלב מצוין. שחקן עם מידה מסוימת של כישרון, אבל בעיקר נחישות ואופי. גם הגול במשחק הזה היה אופייני למדי לבחור הקטן.

פרנאנדס עם עוד שער

מי שלא ראה ורוצה, הגול הראשון של מאלאגה שווה צפייה. גם אם הוא לא יוצא דופן במיוחד, עדיין פצצה יפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/4/11
  2. hai80 Member

יש סיכוי שמקום 5 ילך למאבקים על עליה לצ'מפיונס?

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

שידרו אותו איזה 7-8 פעמים במהדורת חדשות אחת של TVE. ואיזו מספרת של לה בסטיה בשער השני!

5. Zizou10 Member

6. RubberSoul Member

בדו קרב התחתית בין סראגוסה ואלמריה ניצחה סראגוסה 1-0 משער עצמי של השוער דייגו אלבס(אם מישהו יודע במדויק מה הלך שם מוזמן לעדכן). כמה אומלל, אבל ההפסד הזה מוריד כמעט בודאות את אלמריה, 10 נקודות מ15 אפשריות.

במחזור הבא דו קרב תחתית נוסף - מלאגה מול הרקולס, כשניצחון של הרקולס(וגם הפסד של סראגוסה לריאל מדריד) יעלה את שתיהן מעל הקו האדום, כשגם אוססונה, שירדה מתחת לקו האדום, תנסה להחלץ משם.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

8. riquelme1 Member

ניצחון סופר חשוב לסארגוסה, שעולה מעל הקו האדום נקודה מעל אוסאסונה.

אני עדיין בהתלבטות איזה קבוצה אני רוצה לראות בעונה הבאה בסוגנדה, כמו שכבר אמרתי אני מעדיף שתיהיה יורדת אחת ושתעלה רק בטיס שיחזיר לנו את הדרבי הסביליאני הלוהט לליגה. אלמריה כנראה הבטיחה את מקומה בליגה השנייה בוודאות, היא במרחק גדול מידי, חבל לי על אלמריה, היא ממש לא קבוצה רעה, עם שחקנים כמו פיאטי שיעזוב כנראה לקבוצה גדולה יותר בעונה הבאה, אוז'אה, קאלו אוצ'ה, דייגו אלבס, אלברט קרוסאט, היא גם עשתה רכש לא רע בינואר שהשאילה את פיגולי מולנסיה, ולונה מסביליה, אבל הקבוצה החליפה יותר מדי מאמנים.

כרגע אוסאסונה שהפסידה 3 משחקים ברציפות גם מתחת לקו האדום, אני עדין לא מבין למה החליפו את קמאצ'ו, שעשה עבודה לא רעה בכלל, אוסאסונה קבוצה עם קהל מצויין, איצטדיון בייתי, וקבוצה שהמון שנים בליגה הראשונה, גם יהיה חבל לי שהיא תרד.

הרקולס ניצחה השבוע משער של טיאגו גומס הנפלא, אני גם לא רוצה לראות אותה בליגה השנייה, דיוקיץ' עושה עבודה טובה מאז שהחליף את אסטבן ויגו מאמן שדי חיבבתי, הרקולס אחת הקבוצות היותר מהנות בליגה, עם קיקו פימנייה האדיר(כשרון פנטסטי), ואלדז, טרזגה, טיאגו, פריצלר, דרנתה, כל כך הרבה שחקנים נהדרים וגם קהל תומך.

מאלאגה נמצאת בתקופה טובה ופלגריני הצליח לייצב את המארחת, באפטיסטה בגולאסו אדיר, וסבה פרננדז הנמרץ בכושר מעולה.

בקיצר אני חותם כרגע על אוסאסונה למרות שהיא קבוצה חשובה לליגה, ואלמריה שגם היא קבוצה לא רעה שתרד, הקבוצה השלישית ממש אני לא יודע, חטאפה, סאנטנדר ומאלגה אסור שירדו אחרי שנרכשו ע''י בעליים זרים, יהיה להם הרבה כסף והם יעשו הרבה רכש, בקיצר תסביך.