מחזור 33: ריאל מנצחת וברצלונה רק עם תיקו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Apr 16, 2010.

1. אלי מתחן Member

מדהים איך בדרבים אספניול פתאום נראית כמו קבוצת צמרת (לא ראיתי את המשחק), ההיפך מאתלטיקו.
    יאללה רק לא לפשל בזמן הקרוב, פלוס עוד איזה טובה קטנה מסביליה או ויריאל ויש על מה לדבר.

2. xavi6 Member

עמי, אתה לא יודע מלחמה מהי. זאת לא מלחמה, זה משחק מלוכלך. הבדל עצום בין השניים. לא מעצבן אותנו שנלחמים מולינו, לא התעצבנו על זה שצ'לסי נלחמה מולינו, התעצבנו שקבוצות נכנסות לנו ברגליים נטו והשופט הבן **** בגלל שזאת ברסה בחוץ יגיד "פה לא יכעסו עלי, להפך" אז הוא מסמן להמשיך, אבל כשדני אלבס לא נוגע בשחקן ומקבל צהוב שני בגלל שזאת מתפרצת אעלק זה בסדר, בוא נרחיק אותו ונצא גברים אוביקטיבים שלא מפחדים מברסה. מעניין או יבטלו לדני את הצהוב, כי לי מה זה לא נראה...אם היו קוראים לו אלביול...בעצם סליחה, אם הוא היה לובש לבן היו מבטלים לו. תלוי מי יגיש ערעור. השופט היום היה פשוט לטובת אספניול, ואני לא תמיד בוכה על שופטים או משהו כזה, ואני יכול להודות שברסה מקבלת מתנות או שבוסקטס צולל יותר מידי או שדני אלבס סתם בכיין, אבל היום השופט פשוט בכל חצי חצי-הלך לכיוונה של אספניול, וגם כשלא היה חצי חצי הוא הלך לכיוונה של אספניול. מעניין שהאפס הזה שפט אותם 4 פעמים בבית, בכל הפעמים הם ניצחו. והם ההתקפה הכי גרוע בליגה.

אמרתי בתחילת העונה וגם אחרי הקלאסיקו, ריאל יקחו. אז תסתמו את הפה, תפסיקו עם תגובות שחצניות של "שירדפו שירדפו" כאילו אתם הווינרים. שכחתם את ההיסטוריה של ברסה, אז בוא נחזיר לכם קצת פרופורציות-אנחנו, ברצלונה, לוזרים. ל-ו-ז-ר-י-ם. ריאל מדריד היא הווינרית. וככה זה התחיל אז, ובאה אותה אספניול רק בבית. תיקו נגד בטיס, הפסד פה, איבוד נקודות שם, יכולת לא משכנעת, והופה התחלנו לבכות לכרית. יש את סביליה וויאריאל בחוץ, שבו בשקט ותתפללו לנס. המקום הראשון הוא זמני.

אתם רואים, אוהדי את'?! ככה משחקים בדרבי!!! לא פותחים להם רגליים כמו ***** ומבלבלים את המוח לפני המשחק כמה אתם חמים ומרגישים התלהבות ואנחנו אימפריה בלה בלה בלה. אשכרה ילדים בני 14 לפני המפגש המיני הראשון שלהם...שלא נדבר שהסיום אותו סיום-חרא. רק מולנו יודעים לשבור רגליים ולשחק חזק, מול ריאל ביתרון פתאום יוציאו בלם ויכניסו חלוץ ומעניין מי המאמן-איזה אוהד ריאל לשעבר (מישהו אמר אלמריה?)

Last edited: Apr 18, 2010
  3. M_T_A Member

אספניול קבוצה מסכנה שחיה על הקטע הזה של לדפוק לברצלונה אליפויות. חבורה של שחקנים כסחנים, בכיינים ומתלהמים שהקשר של רובם לכדורגל ומפוקפק. תמיד שנאתי את הקבוצה הזאת, אבל כרגע אני שונא אותם יותר מכל דבר אחר בעולם הזה, כולל ריאל מדריד.
    גם השיפוט הביזיוני והחיסרון של אינייסטה(צ'אבי החנוק היה צריך להתמודד לבד לגמרי עם השמירה המשולשת והמרובעת שהוצבה עליו וגרזנים כמו טורה של העונה הזאת וקייטה לא יכלו להוריד ממנו את הלחץ) לא תרמו את חלקם.
    לא נורא. בארסה תיקח את האליפות השנה, לא היה לי ספק בזה לאורך כל העונה ואין לי ספק בזה גם עכשיו.

4. שלו Guest

ברצלונה אמנם איבדה שני נקודות יקרות אבל מי אמר שריאל תטייל לה מחר בברנבאו? המשחק מחר מול ולנסיה הוא יותר מחורץ גורלות, ריאל צריכה להוכיח שהיא ראוייה לאליפות ולצמצם את הפער לנקודה גם לאחר שברצלנה ניצחה בשני הקלאסיקוס'.

5. xavi6 Member

ולנסיה בידיוק תקבל משחק חלש של כל החלק ההתקפי, שלא נדבר שההגנה של ולנסיה תתפוס יש חלש ורונלדו וואן דאר וארט שוב יחגגו.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

העונה נגמרה סופית בהפסד 2-1 בויאריאל...

7. hai80 Member

תמות בשקט.

8. ValenciaCF Member

הרכב משוער להיום בערב,
    סזאר;
    ברונו, אלקסיס, מרצ'נה, אלבה;
    באנגה, אלבלדה;
    פאבלו, סילבה, מאטה;
    וייה.

הגנה וקישור אחורי הכי טובים שיש לנו, אלבה מגן שמאלי טוב.
    אבל עוד פעם מאטה ופאבלו? חואקין וויסנטה להרכב!

שאר הסגל:
    מדורו, בראחה, ויסנטה, חואקין, דומינגז, זיגיץ' ומויה.

Last edited by a moderator: Apr 18, 2010
  9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי אתמול את ברצלונה-אספניול ודווקא מאוד נהנתי. אווירה מצוינת ביציעים, כיאה לדרבי, וזה הזכיר לי כמה דרבים מהגדולים בעולם. פשוט מדהים. המשחק עצמו היה קצבי מאוד ובניגוד למשחק ספרדי טיפוסי (במיוחד של ברצלונה) הוא לא נגמר בתוצאה 6-1 אלא התאפיין בזכות משחק הגנתי משובח, שאני אישית מאוד אוהב (אולי זה האופי האיטלקי). תענוג לראות שחקן כמו פיקה, כרגע הבלם הטוב בעולם, שפשוט לא עושה טעויות. אני לא יודע מה נקודת התורפה שלו, אם קיימת בכלל, כי משחק הראש שלו אדיר, הוא מהיר וקורא מהלכים והוא גם גבוה ופיזי. מזכיר לי מאוד את קנאברו בשיאו+כמה סנטימטרים. פשוט אדיר.
    גם ההגנה של אספניול הייתה מאוד ממושמעת טקטית ולא נתנה למסי לברוח ולעשות את התרגילים שלו, כאשר הם מצופפים מאוד את מרכז השדה ומגבילים את התנועה של מסי וצ'אבי על ידי שמירה כפולה ולעיתים משולשת, ומראה לאינטר איך צריך לשמור על שחקני ברצלונה.

בניגוד לתגובות כאן לא ראיתי איזשהו שיפוט חד צדדי. אספניול היו פיזיים אבל לא ברמה של כרטיסים (במקרים בהם לא קיבלו כרטיסים) והמקרה של דני אלבס אולי באמת שנוי במחלוקת, אבל כן היה מגע וזה סיכוי גבוה שהשופט ישלוף כרטיס. אם דני אלבס אכן לא נגע בו אז בשביל מה הוא רץ ככה לכיוון השחקן של אספניול, אם ידע שזה הולך לחלוף על פניו? לא ברור.

10. Raulito Madridista

אספניול תמיד עובדת בשירות ריאל מדריד. אתמול היא הציגה משחק לחימה נפלא והיה ברור שזה הכלי היחידי שיש לה מול בארסה, בידיוק כמו להרבה קבוצות אחרות וטובות ממנה באירופה. לא ראיתי שום דבר שחרג מגבולות המותר במשחק ההגנה של אספניול. המצב הטוב ביותר במשחק היה שייך לקבוצה המארחת וזה אומר הכל. אני חושב שהתיקו הזה יחזיר את בארסה לקרקע והשחקנים יגיעו יותר מפוקסים לשאר המשחקים - לא תיהיה עוד שאננות. בארסה מסוגלת לנצח את כל המשחקים שנותרו מה גם שריאל מדריד עדיין לא ניצחה היום. אני לא הייתי ממהר לפתוח את סיפור האליפות.

אתמול אתלטיקו הפסידה 2-1 במדריגל והיא כבר לא תסיים העונה במקום השישי בטבלה. ויאריאל השתלטה על המקום השישי והיא מובילה בתשע נקודות על אתלטיקו כשנותרו רק 15 נקודות בקופה. אתלטיקו עם 40 נקודות עד עכשיו וזה 40% הצלחה - פשוט ביזיון. פורלהאן היה חייב לפתוח אתמול בהרכב, קיקה עושה שטויות במשחקים קריטים וחבל. הגול השני שאתלטיקו ספגה זו פשוט שערורייה צפו בו בעצמכם. איבוד כדור סתמי על סף הרחבה ואחר-כך סידרה פעולות כושלות. רוסי נופל ובסוף המהלך כובש. מבחינת ויאריאל - אם היא תשמור על המקום השישי ותשיג את הכרטיס לאירופה גם בעונה כזאת, בה שחקני המפתח איכזבו, אחרים נפצעו ויותר מידי דברים רעים קרו - זה יהיה מרשים.

11. hai80 Member

אם אתלטיוק בעונה כזאת היתה בתמונת הליגה האירופית אז ההישג ממש לא מרשים עם כל הכבוד. ליגה פשוט זוועה הייתה השנה, אתלטיקו בעונה שמזכירה את ימיה בליגה השניה כמעט השיגה מקום לאירופה פשוט לא להאמין כמה הליגה חלשה השנה.

בכל מקרה אנימקוה שויאריאל תהיה בליגה האירופית ושאתלטיקו תגיע לשם מהגביע.

12. Spanish Weapon Member

מצד שני,אתלטיקו היא אחת הקבוצות הכי לא יציבות שאני זוכר בכדורגל העולמי מאז שהתחלתי רק
    להתעניין בכדורגל. הזיגזגים המטורפים ביכולת,אי מימוש הפוטנציאל העצום שיש למועדון הזה מבחינת
    משאבים כלכליים וקהל נפלא. עזוב,אתלטיקו מדריד לא מדד לכלום.

בכל אופן,למרות שאתמול אחרי המשחק מול הכסחנים הפתטיים של אספניול הייתי די שבור ומבואס,
    הבנתי שהתוצאה הזאת בסופו של דבר היא לא רעה בכלל.
    להגיע לדרבי מול 40,000 גזענים זורקי חפצים ושופט מאוד לא נייטרלי ולהוציא ממנו תיקו שעדיין מבדיל
    אותנו 4 נק' מריאל, שתארח היום את ולנסיה,זה לא כל כך נורא.
    למי שהספיק לשכוח,לברצלונה מחכים כרגע 3 משחקי בית מול 3 האחרונות בליגה ועוד 2 משחקי חוץ
    מול ויאריאל וסביליה.
    המטרה של גווארדיולה צריכה להיות שהמשחק נגד סביליה לא יהיה זה שיכריע את גורל האליפות,כי
    אני לא רואה את ברצלונה מצליחה לעמוד בעומס המקצועי-מנטלי הזה עד לנקודה של המשחק מול סביליה
    וגם מוציאה משם את התוצאה הרצויה.

13. אלי מתחן Member

אם יש משהו שברצלונה אולי נבדלת מהרבה קבוצות גדולות אחרות זה העמידה בלחץ, יש להם יכולת מנטלית מדהימה. ראינו את זה בכל שלב בעונה הזאת ובעונה שעברה, היא קבוצה שקשה מאוד להלחיץ אותה.
    אני חושב שאם ריאל תנצח את כל המשחקים עד סוף העונה, אפשרי שברצלונה תאבד איזה ניצחון במדריגל או בפיחואן, עדיין גם במקרה וריאל מצליחה הסיכויים הם לטובת ברצלונה.

14. Raulito Madridista

http://www.as.com/img/carrusel/escudos/13_dm.Xxx ריאל מדריד - וולנסיה http://www.as.com/img/carrusel/escudos/20_dm.Xxx

ראשון, 22:00, אין שידור;
    יישפוט: טישיירה ויטיינס;

עם שריקת הסיום של הקלאסיקו העונה נראתה אבודה מבחינת ריאל מדריד. בארסה ניצחה בצדק והשיגה יתרון משמעותי והשחקנים נראו גמורים. אלא שריאל הצליחה להתאושש וניצחה את אלמרייה(2:1) תוך שילוב של כדורגל מצויין מצד אחד ואופי מצד שני, ואתמול האחות אספניול עשתה עבור ריאל את העבודה כשסחטה תיקו מול בארסה בדרבי. ואן דר-וארט, שכבש את שער הניצחון, אמר השבוע שהוא אוהד אספניול לערב אחד. הקבוצה מילאה את מבוקשו. איבוד הנקודות של בארסה אמור לתת זריקת עידוד גדולה מאוד לריאל מדריד שתוכל לצמק היום את הפער בטבלה לנקודה אחת בלבד במידה ותנצח. פלגריני היה שבע רצון מהיכולת של קבוצתו והשבוע הוא ביטא בתקשורת את התחושות בצורה הטובה ביותר כשאמר – "כל משחק מעכשיו והלאה הוא גמר ואני מאמין שאם ננצח בכולם – נזכה באליפות. השחקנים ידעו להשאיר מאחור את האכזבה מהמשחק מול ברצלונה והשיגו ניצחון חשוב מול אלמרייה ואני רואה שהם ממוקדים ונחושים להגיע ליעד". המאמן התראיין עוד בשישי ואמר שלא בטוח שיראה את הדרבי של ברצלונה. אולי, אבל בטוח שהתוצאה שם לא הזיקה לו... מבחינה מקצועית, הסגל של ריאל עדיין לא משביע רצון ויש יותר מידי נעדרים. הבולט שביניהם הוא קאקא שעדיין שקוע בתהליך ההחלמה וכבר חמישה שבועות נעדר מהמגרשים. ראול אלביול היה אמור להיעדר גם הוא שכן הבלם ספג מול אלמרייה את הצהוב החמישי שלו העונה, אך ריאל עירערה ו-ועדת התחרויות של הליגה קיבלה את הערעור, משמה שאלביול וגאראי(ריצה השעיה בשבוע שעבר) ימשיכו להרכיב את ההגנה. בתקשורת מציינים כי ייתכן וגאגו יאבד את מקומו בקישור, אך לא בהכרח דווקא לאס יזכה לחולצת ההרכב – גם מהאמדו בתמונה. הפעם המוזמן התורן מקבוצת המילואים יהיה החלוץ הצעיר חואנפראן שחולם על פרמיירה מול ברנבאו מלא עד אפס מקום.

http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0910/valencia1.Xxx
    ואן דר-וארט ניצח את אלמרייה השבוע

ריאל מדריד - הרכב משוער: קסיאס; ראמוס, אלביול, גאראי, ארבלואה; דיארה(לאס), אלונסו, ואן דר-וארט, גוטי; רונאלדו והיגואין

המאזן של וולנסיה בחמשת המחזורים האחרונים מראה שני נצחונות, שני הפסדים ותיקו בודד. קשה לומר שהקבוצה של אמארי באמת שומרת על יציבות, אבל כנראה שביחס לשאר – היא עושה מספיק. וולנסיה שואפת להתבסס במקום השלישי בטבלה ולחזור לליגת האלופות(ללא מוקדמות), אחרי היעדרות של שנתיים. לא מזמן הודחה וולנסיה על-ידי אתלטיקו מהליגה האירופית בגלל שערי חוץ, וארבעה ימים לאחר-מכן וולנסיה נכנעה 3-2 למאיורקה והיה נדמה שהקבוצה של אמארי מאבדת את הכיוון, אולם ביום חמישי היא גברה 2-0 על בילבאו תודות לצמד של דוד סילבה המצויין, שמחוזר על-ידי ריאל מדריד לאחרונה. ההפתעה האמיתית בולנסיה הייתה ויסנטה רודריגז, הקיצוני השמאלי והפצוע הכרוני, שקיבל את חולצת ההרכב לראשונה מזה 13 חודשים. למרות משחק לא רע של ויסנטה, הוא יפנה את מקומו בהרכב לטובתו של חואן מאטה, וגם חואקין יחזור לספסל. וולנסיה מציגה התקפה מאיימת ולא משנה מי משחק. ההגנה היא זו שמדירה שינה מאוני אמארי. בוולנסיה כבר לא זוכרים מתי בפעם האחרונה כל שחקני ההגנה היו כשירים. לוולנסיה יש ארבעה שחקני הגנה בלבד בסגל ונראה שמרצ'אנה ישוב להרכב ואלבלדה ישחק בעמדה הטיבעית שלו – בקישור האחורי ולא כבלם כפי שנוסה מול בילבאו. בראחה ישלם את המחיר ויירד לספסל. וולנסיה העונה לא בידיוק הראתה שהיא יודעת לתפקד במשחקי החוץ הקשים. העטלפים הובסו מול ברצלונה ואתלטיקו מדריד וירדו מנוצחים גם בפיחואן ובאונו-סטאדי. בכל-מקרה, המאזן הלא-מרשים של וולנסיה לא גורם לאמארי לחשוש. "נגיע למשחק במטרה לנצח כי אנחנו מסוגלים לכך, למרות שהמשימה תיהיה קשה כי רק ברצלונה לקחה נקודות בברנבאו. אנחנו לא מצלחיםי להחזיק מספיק בכדור במשחקים הקשים האלו וזו הסיבה לספיגות הרבות. ננסה לתקן את זה", אומר המאמן לקראת המשחק.

http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0910/valencia2.Xxx
    וסילבה ניצח את בילבאו.

וולנסיה - הרכב משוער: סזאר; ברונו, אלכסיס, מרצ'אנה, אלבה; אלבלדה, באנגה, פאבלו, מאטה, סילבה; ויאה

15. xavi6 Member

הפאולים שהם ביצעו עלינו בעיקר בתחילת המשחק לא היו ראויים לצהובים מיידים, כל פעם השופט הבליג להם. הפאול הראשון שדני אלבס עשה שעליו הוא קיבל צהוב, הוא בידיוק כמו ה-4 שגרסיה עשה בתחילת המשחק על פויול, שלא נדבר על השחקן אמצע 37 הצעיר שהדבר היחיד שהוא הגיע לעושת אתמול זה לבעוט. לא היה משנה לו במה. בושה שהשופטים נותנים לגיטימציה לזה, ואותו דבר אמרתי כאשר כיסחו לרונלדו את הרגליים.