מחזור 33 ו 31 בפלייאופים השונים: קרבות תחתית במוקד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏28/4/16.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מדהים איך כל העולם ראה אותו בנוער, אבל רק כשעלה לבוגרים נזכרו לדבר עליו.

הילד בפורמה, אבל ההצהרות לגביו מצחיקות. הוא עוד לא עשה כלום כדי שידברו עליו כרכישה לקבוצה גדולה או כשחקן עתיד של הכדורגל הישראלי.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  2. סיונרה Member

הוא כבר שחקן ליגה לגיטימי מהמספרים שהוא מציג. על כל אחד כמוהו יש כמה שמעולם לא קיבלו את ההזדמנות בתזמון הנכון.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

דווקא יחסית לשחקנים אחרים באותו מצב שהבקיעו גול אחד, הוא כן מוכיח את עצמו. לא כל ילד יגיע וידפוק כאלה הופעות במשחקים קריטיים בטירוף לקבוצת תחתית בוגרת. הבחור עם 3 שערים ב3 משחקים, שמכל המשחקים האלה פספס 8 דקות בלבד. יש לו גם מס' בישולים נהדר (3? 4?) והכי חשוב שהמשחקים האלה הם לא גארבג' טיים. הוא ניצח את מכבי נתניה ואפשר להגיד שגם את עכו, ואתמול הביא נקודה.

זה יפה שמנסים לגמד אותו, ואני מקווה גם שעושים את זה בהפועל חיפה, אבל אני חושב שעליו דווקא כן נשמע עוד הרבה.

4. Raulito Madridista

לא חושב שמדובר ביוסי בניון הבא מן הסתם, אבל מותר וצריך לתהות על קנקנם של הדברים בהפועל חיפה. זה לא שהקבוצה הזו מפוצצת בכישרון וכשלא הולך או לחילופין האפשרויות בינואר מוגבלות, עם כל הכבוד לארבייטמן - צריך תמיד להסתכל על מה שקורה בנוער. לגבי הטווח הקצר של החודש הזה - ההתלהבות ממנו מוצדקת לחלוטין, הוא השתלב בקבוצה במצב לא פשוט! זה לא שהפועל חיפה הולכת לים, היא נאבקת על החיים שלה והוא מביא נקודות. לא חושב שהוא במכבי בעונה הבאה אבל יואב כץ אוהב כסף, לא אתפלא אם ינסה לדחוף אותו החוצה. ואם כבר הפועל חיפה - הזוי שלאלא המבקיע המצטיין שלה לא משחק, עם כל הכבוד לשלומי 'נו נרווס' ארבייטמן.

האמת כשאני מסתכל על ק"ש אני כבר תוהה עד כמה הסגל שלה באמת חזק, כנראה שהיו אתמול חיסורים רבים. שלומי דורה ניצח רק פעם אחת עד עכשיו וגם זה נגד מכבי נתניה.

- את הניצחון היחיד שלה העונה השיגה מכבי נתניה נגד בני-יהודה עם הגולאסו בדקה האחרונה. נו, אולי היום איכשהו היא תעשה משהו, אני מחכה לראות כבר את דיא סבע חוזר, היה מרגש לקרוא על כך.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מי מנסה לגמד אותו, אלה שמדברים עליו כשחקן שמתאים לאירופה או אלה שמקשרים אותו לקבוצות הגדולות? הבעיה אם כבר שמנפחים אותו יתר על המידה.

עידו דוידוב לא פחות טוב ממנו לדעתי.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אלה שישר מבטלים אותו ואומרים "היו לא מעט כמוהו שדיברנו עלייהם ומי שמע עלייהם בכלל".

כשעידו דוידוב יכניס 3 שערים ב3 המשחקים הראשונים שלו בבוגרים בגיל 20 וקצת (בנתיים בן 22 ואין לו הופעה אחת בליגת העל), שעל הדרך גם יביאו נקודות חשובות לקבוצה בה הוא נמצא ואולי גם יציל אותה מירידה, נדבר על כמה הוא טוב או לא טוב בהשוואה למקסים.

קשר שמאלי ו-gilad16 אוהבים את זה.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כשתראה את עידו דוידוב ולא תסתמך על נתונים יבשים בלבד, תבין על מה אני מדבר. סביר להניח שתראה אותו במדים שלכם ממה שאני שומע.

אני מסרב להתלהב מכמה גולים נגד קבוצות עלובות כמו עכו ונתניה או הפועל שסיימה את העונה מבחינתה. מה שקלטינס ולביא עשו העונה יותר מרשים מכל בחינה.

8. Telkiyski Member

השחקן הכי מרגש בליגה המקסים הזה.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

קבוצות עלובות? לא ממש. נתניה כן, אבל עכו נאבקת ישירה על ההישרדות והפועל תל אביב בבלומפליד (בעיקר בתקופה האחרונה) היא בטח לא עלובה. חוץ מזה ראית איזה גול הוא הבקיע אתמול? בנגיחה מ13 מטר! לא רואים כאלה כל יום.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הפועל לא עלובה, אבל עכו כן וזה ממש לא משנה שהיא נלחמת על חיה. אני בספק אם היא הייתה עולה מהלאומית.

11. avicii Member

הסיפור עם מקסים הוא שהשחקן הזה מצליח להביא נקודות ולהיות כוכב למרות המערכת והתנאים בהפועל חיפה ולא בזכות.זה אולי ההבדל בינו לבין שחקנים צעירים אחרים שגם הם תגלית השנה.לקלטינס וללביא יש מועדון תומך,הפועל חיפה זה מועדון מזיק תחת יואב כץ.

12. Telkiyski Member

אני מאוד אוהב אצלו את התנועה לעומק, תמיד מחפש את הרחבה ומגיע למצבים. למד מזהבי?

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה תפקידו של בני לם היה במערכת של נתניה שפתאום הוא נמצא המאמן אחרי שגילו שלעומר פרץ אין תעודת מאמן .

14. alexshw Member

להיות האיש עם תעודת אימון שיושב על הספסל במידה ולמאמן שמינו אין תעודה כזו

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיע הזמן להפסיק את ההמנון בטדי , זה צריך ליות רק במשחק לאומי של נבחרת וזהו .

זה רק מוביל לבאלגן , השחקנים של סכנין לא כיבדו כל כך את ההמנון כמובן המצלמות לא שמו דגש על כך אבל ראו את השחקנים מרחוק קופצים ומתחממים בזמן ההמנון ושלומי אזולאי היה הכי מביך שכאיל ו פחד לשיר .