זהו זה..דני גויזה פשוט שבר את הציפיות שלי!! 21 שערים בלי פנדלים או בעיטות חופשיות ועל הדרך גם שובר את השיא של מגדלנו הגדול(של כיבוש שערים בעונה אחת)וזה רק בעונה הראשונה שלו בקבוצה!! בינתיים הוא החלוץ שהכי קרוב לאטו במיורקה, פשוט חלוץ ענק..חייב להיות בסגל של ספרד ביורו. עכשיו רק 7 נקודות מסביליה, ואיך שסביליה ניראת בזמן האחרון זה לא בשמיים לקחת את המקום בגביע אופ"א.
אה? לאטו יש משחק גב מחורבן? זכורים לי משחקים שלו שהוא הבקיע שערים כשגבו אל השער עם סיבוב גדול. חבל שאין לי פה קישור לשער ענק שהוא הבקיע במדי מיורקה מול ריאל לפני כמה שנים עם הגב לשער, הוא פשוט שחקן שלא אוהב לקבל את הכדור עם הגב לשער ברוב המקרים אבל להגיד עליו שיש לו משחק גב "מחורבן מהיסוד" זאת פשוט שטות.
תסתכל במשחקים, תראה שכל פעם שהוא מסתובב עם הגב-השחקן שלוחץ עליו לוקח לו ואטו מאבד. אין לו יכולת שמירה על הכדור, עם כל הצער שבדבר. להיסתובב ולבעוט זה לא אומר שיש לו משחק גב מצוין. תסתכל על ואן ניסטלרוי, לא ראיתי שחקן אחד שמוציא ממנו את הכדור כשהוא עם הגב עליו.
בהיבט הזה אתה צודק,כנראה אני הסתכלתי על זה בצורה אחרת. הוא בהחלט לוקה בכל מה שקשור לשמירה על הכדור עם הגב לשער.
ריאל מדריד יוצאת עם מלוא 3 הנקודות מהמגרש הקשה בסנטאנדר אחרי ניצחון 0-2 על ראסינג העיקשת. 12 נק' פער מברצלונה, ובדרך הבטוחה לאליפות! :aaa021: HALA MADRID
אני מאוד מרוצה. נכון שהצגנו יכולת לא טובה והיציאה שלנו למתפרצות לא הייתה עם הרבה חוכמה, אבל בכל-זאת הצלחנו להשיג ניצחון במגרש לא קל, בהפרש של שני שערים(יש הבדל גדול בין 1-0 ל2-0,), לא לספוג(אולי איקר לראשונה בקריירה יהיה הזאמורה?)ולהגדיל את הפער בצמרת ל10 נקודות. לא יאומן שכבר במחזור הבא אפשר לחגוג אליפות. רוב החלק ההתקפי היה חלש, אבל מי שהרגיז אותי אישית הוא אריאן רובן ששוב מחמיץ ממצב קורץ ברשלנות(בשבוע שעבר במחצית הראשונה הוא בעט לשמיים ממצב נוח אחרי מסירת עומק של גוטי). אם גוטי היה משחק אני בטוח שהיינו מכריעים את המשחק הרבה יותר מוקדם. http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/04/1208713245.Xxx עוד צעד בדרך לאליפות.
איזה תוצאות מדהימות במחזור הזה , לבאנטה על תקן בני יהודה ממשיכה לנצח והפעם את חטאפה שכנראה נכנסת למשבר אחרי באיירן מינכן ואיבוד גמר הגביע ,וצריכה להתחיל להסתכל למטה 4 נק' מפרידות בינה לבין ירידת ליגה. סארגוסה מנצחת את רקרה והולכת להכניס את ולנסיה (שכרגע בפיגור 0-1 בבילבאו) לצרות גדולות , 2 נק' בלבד מהקו האדום.
ולנסיה בפיגור 3-0 מול בילבאו ובוודאות את המשחק הזה היא גם הפסידה. המרחק מהקו האדום הוא 2 נקודות\ולרקראטיבו ולסראגוסה יש יותר סיכויים להוציא נקודות במשחקים הקרובים מאשר לולנסיה ככה שאני בכלל לא בטוח שולנסיה תישאר בליגה לצערי. אגב,קרה פעם שקבוצה שזכתה בגביע גם ירדה ליגה?
התחתית בוערת!!! ולנסיה צריכה לקחת את עצמה בידיים,אם לא היא תמצא את עצמה בליגה השנייה... אני אישית מאמין שהיא לא תרד ואסור שהיא תרד,קבוצה כזאת צריכה להשאר בליגה הראשונה.
קומאן אוכל את הדייסה שהוא בישל לעצמו. מוריינטס וחואקין, שניים שהיו מהטובים בגמר גביע המלך, פתחו על הספסל, אני לא מסוגל להבין מדוע. עוד שלושה מחזורים תפגוש וולנסיה את סראגוסה במאסטייה בקרב אדיר על הישרדות. אשתקד זה היה קרב בין שתיים מהצמרת הגבוהה(מקום רביעי נגד מקום שישי). לא בדקתי את המשחקים של קבוצות התחתית האחרות, אבל לוולנסיה יש ביקור בקאמפ-נואו ומשחק נגד אתלטיקו בבית במחזור האחרון(ויכול להיות שגם עבור אתלטיקו זה יהיה משחק על החיים - על מקום בליגת האלופות), בהחלט לא פשוט. עדכון חיי: דויד ויאה מצמק ל3-1 בדקה ה-74.
לא... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אני מאמין שלאחר שנבטיח רשמית את האליפות, שוסטר יתן לו הזדמנות בהרכב הפותח.