מחזור 33: ברסה בתיקו במסטייה, ריאל מנצחת בפיחואן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏24/4/09.

  1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,398
    לייקים שהתקבלו:
    4,947
    מין:
    זכר
    אומנם השוונו בדקות הסיום, מה שאולי מראה על אופי, אבל עדיין יש לי תחושה החמצה. אולי אם הנרי היה פותח בהרכב התוצאה הייתה שונה, אך גם איתו חבל שלא הצלחנו לנצל את השליטה שלנו במחצית השנייה. החל המדקה ה 60 ולנסיה פשוט ירדה למגננה ונתנה לנו ליזום וגם להגיע ללא מעט מצבים. אין לי ספק שאם המשחק היה נמשך עוד 5-10 דקות היינו משלימים מהפך, אך זה חוכמה בדיעבד.
    בפועל, איבדנו נקודות הערב במשחק שלמרות מחצית ראשונה לא טובה היינו יכולים לקחת את שלוש הנקודות. חבל, אך נקווה שמחר רעל תאבד גם היא נקודות.
     
  2. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    דבר אחד שגם אוהדי ברצלונה יסכימו איתו הוא שלמרות שויאה, סילבה ויתר שחקני ולנסיה יכולים להיות חיזוקים אדירים לריאל ולברצלונה, ולנסיה כ"כ חשובה לליגה הספרדית ולראות את הקבוצה הזאת קורסת בגלל משבר כלכלי יהיה אסון.
    אני מוכן לוותר על רכישת דויד ויאה אם זה מבטיח לי שולנסיה תעמוד איתנה בשנים הקרובות. קבוצה שאמנם אף פעם לא תהיה גדולה כמו ריאל וברצלונה אך חלק בלתי נפרדת. ולנסיה חזקה זה מרכיב חשוב אם אנחנו רוצים לראות את הליגה הספרדים מתחזקת ולהנות ממשחקים בהם לא ריאל ולא ברסה משחקות.

    אני מוצא עצמי מתאהב בתקופה האחרונה בפאבלו הרננדז ובכלל בולנסיה מחדש.
     
  3. קטלוני Member

    הצטרף ב:
    ‏15/12/08
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כן.צודק.לבנות ליגה רק על קבוצות כמו ברסה וריאל זה לא טוב.ולנסיה קבוצה חיונית לליגה הספרדית כדי להראות שיש אלטרנטיבות לברסה וריאל ואולי גם הליגה תתחזק.
     
  4. קטלוני Member

    הצטרף ב:
    ‏15/12/08
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ב2-2 בסביליה מול בטיס הוא הציל שער בטוח ומנע הפסד.

    כמה קל להיטפל לשוער כשכל הקבוצה עד לכניסה של הנרי,פשוט חושך.
    ואני לא מבין עדיין מה לעזאזל קייטה עושה בברסה?

    אבל אני מאוכזב היום עמוקות מצ'אבי,מסי ובעיקר סמואל שמאז שהשער שכבשו נעלמו לחלוטין.
     
  5. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבעיה שאין משחקים העונה שואלדס אור כשהקבוצה חושך, משהו שאתה לא יכול להגיד על קסיאס, בופון, ואן דאר סר ואחרים. זה שמסי לא טוב לא אומר שלואלדס מותר לצוד פרפרים כשמתחשק לו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/4/09
  6. Mr.Eko Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,664
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ואיפה ואלדז היה בדיוק בסופר קלאסיקו? צד פרפרים? אין לו עונה גדולה והוא חוזר על הוילדוזים הגדולים מלפני כמה עונות אבל אי אפשר להגיד שהוא כלל לא הציל אותנו בשום משחק....

    בכל מקרה,יש פה אנשים בכיינים,הוצאנו תיקו נגד הקבוצה החמה ביותר בספרד כרגע ולבטח במגרש החם ביותר בספרד ויודעים מה? אני שמח יותר ממשחקים כאלה מאשר כל חמישייה,רביעייה ושישייה. צריך לדעת לצאת עם משהו ממשחקים כאלה.

    בכל מקרה,שוב פעם ראינו שהגנה בלי מארקז היא לא אותה הגנה,אין מה לעשות. פויול היה איום ונורא,צ'אבי עם המשחק החלש העונה וקייטה שוב לא עשה כלום מלבד לעמוד במרכז השדה כמו פוץ. בוסקטס היה מעולה. יום שלישי צ'לסי,יהיה טוב.
     
  7. zivmay Member

    הצטרף ב:
    ‏26/1/06
    הודעות:
    8,249
    לייקים שהתקבלו:
    2,629
    אם אתם לא שמים לב בגול הראשון שלהם, דויד וויה חסם את ואלדז ועיקב אותו ביציאה.
    על זה ואלדז התלונן, ממש כמו הגול הרביעי של צ'לסי לפני כמה שנים בשמינית גמר ליגת האלופות.
    שופטים לא רואים את הדברים האלה וזה ביזיון!
     
  8. Spanish Weapon Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/05
    הודעות:
    3,542
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק של ווינרים, בארסה של שנה שעברה הייתה מתפרקת אחרי הפיגור 2-1 במחצית.
    כיף לראות קבוצה עם אופי שלא מוותרת ויודעת שהיא שווה לפחות שיוויון עד שבסוף היא שוברת
    את היריבה ומכניעה.
    ולנסיה אתמול שיחקה למופת,אין מה לומר,קשה להאמין שהיא במקום השלישי במרחק כל כך משמעותי
    מריאל ומבארסה, מי יתן ויתנו אפילו חצי מהיכולת הזו מול ריאל וזה יספיק לנו.

    היום ריאל יוצאת לפיחואן עם סגל פצוע ומוצהב ויש לי תחושה שדווקא היום המאבק אליפות יכול איכשהו
    להיקרב לקיצו עבור ריאל, למרות שאם ריאל תנצח היום בפיחואן למרות כל תנאי הפתיחה שעובדים
    יחסית לרעתה אז אין ספק שמגיע להם כל הכבוד ושהם במאבק האליפות בזכות ולא בחסד.


     
  9. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    הבעיה היא שכשואלדס מציל,אומרים על השחקן שהוא או שהחמיץ או שזה היה מזווית בלתי אפשרית.
    דוגמא ברורה לכך היא ההצלה מול דרנטה העונה.
    אם זה היה נכנס היו מאשימים את ואלדס.
     
  10. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    צודק בהחלט, לפעמיים נוטים לבקר שחקנים רק על פי הסטיגמה שלהם. למשל אתמול, כולם מאשימים את ואלדז, אבל האשם העיקרי הוא פויול שדועך מרגע לרגע, הפאניקה הבלתי מוסברת שלו אתמול כמו במשחק נגד באיירן, היא משהו שהורסת לכול ההגנה.

    נגד צ'לסי בארס צריכה לשחק עם מארקז ופיקה(אולי הרכש הכי טוב העונה של בארסה).

    קייטה מבזבז את הזמן של ושל ברצלונה, הבן אדם לא ברמה שלהם. האמת, הוא גם לא היה ברמה של סביליה.
     
  11. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    או.קי, הוא לקח כדור אחד מול דרנת'ה. מה הלאה? זה באמת הקלאסיקו השני שהיסתכלתי ואמרתי "או! יש לנו שוער שמציג יכולת כמו הבחור בצד השני!" אבל סה"כ ההגנה במשחק הזה עשתה את עבודתה נאמנה, במיוחד מארקז. בגול פויול אומנם "חסם" את ואלדס, אבל שוער צריך להיות מתואם אם שחקניו ושום תירוץ לא ישכנע אותי. שוער שיוצא לכדור גובה, חייב לקחת אותו, גם אם מטוס נכנס לו בבטן. אם הוא לא בטוח-שישאר בשער. נכון שזאת חוכמה בדיעבד, אבל אם הוא היה נשאר בשער, אלבס היה לוקח את הכדור ראשון (נתן משחק הגנתי מעולה, התקפי חלש)\מאדורו היה מגלגל את זה לידיו של ואלדס. בשורה התחתונה-שוער חייב להיות בקשר עם שחקניו כדי למנוע מצבים כמו אלה-ששחקן שלו יחסום אותו. זאת אשמתו הישירה, הוא חייב להיות מתואם עם שחקניו, בטח לבטח כשהקפטן שלו הוא בפאניקה מתמדת.
     
  12. guyholl Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    2,120
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השאלה היא, אם אתה מעיף את ואלדס, מי אתה מביא במקומו? וזה לא שיש איזה קסיאס בחוץ שרק מחכה שנחתים אותו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/4/09
  13. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר

    אני חושב שוולנסיה אתמול הייתה טובה יותר בסופו של דבר וברצלונה יכולה להיות מאוד מרוצה מהתוצאה. היא לא הייתה רחוקה מלהפסיד, אבל כמו תמיד, היה לה את השחקן שיראה את האופי, הפעם זה היה הנרי. מצד שני, ההגנה של וולנסיה נראתה בהתחלה כאילו היא יכולה לטעות בכל דקה ודקה, ותיקו נגד ברצלונה זו לא תוצאה איומה, ממה לא.
    שימו לב לפאבלו הרננדז שכבש שער יוצא מן הכלל אתמול אחרי דאבל פס שלו עם חואן מאטה. הקשר הצעיר של וולנסיה כבש גם לפני שני מחזורים במשחק הצמרת של וולנסיה נגד סביליה, והוא הוכיח שמקומו בהרכב כאשר היה מאוד פעלתן בהמשך המשחק. חואקין צריך מאוד מאוד לחשוש לקראת סיום העונה, כי נראה שהוא מחוץ לעניינים.
    גם השער הראשון של ברצלונה היה נהדר כמובן, מסי ואינייסטה שוב הראו שהם פשוט גאונים ואי-אפשר להתמודד עם הזריזות שלהם גם ברגליים וגם בראש, הם חושבים מהר. שני השערים האחרים היו בגלל טעויות שוערים, אם כי פויול לא יוצא נקי מהשיוויון של וולנסיה.
    כולם דיברו על אטו וויאה, אבל השניים שמובילים את טבלת ההבקעות בליגה(לאטו יש שני שערים יותר), לא כבשו אתמול וזה אירוע דיי נדיר. אני חושב ששניהם היו יכולים להציג יכולת מעט טובה יותר. גם דוד סילבה לא היה מספיק מעורב, הוא עשה דברים יפים אבל לא באיזור של השער של ברצלונה. הבולט בשורות וולנסיה היה חואן מאטה(פרט לפאבלו הרננדז שאליו כבר התייחסתי מקודם).

    ריאל מדריד חייבת לנצח היום כדי לנצל את איבוד הנקודות של ברצלונה. ההתרגשות לקראת המשחק היא כעת גדולה יותר. אני רוצה לראות את הקבוצה מגיעה באטרף למשחק, עומדת נכון במגרש ומשחקת ביעילות, על התקפות מתפרצות שייעברו דרך היגואין. חבל שמרסלו פותח בהרכב, אולי עדיף את ואן דר וארט שגם היה נכנס לאמצע מידי פעם. מרסלו לא יכול לתרום לנו כלום פרט למהירות. מה שכן, אם ההולנדי היה משחק אז היינו מאבדים לגמריי את האגפים. כל משחק אני מדבר על ראול ועל המאזנים שלו נגד היריבה. אני חושב שהיום הוא צריך לתרום לנו ולחזור סוף סוף לשחק כדורגל ולא רק להיות משוטט על המגרש. שיראה משהו מהקילריות של פעם, כי זו לא חוכמה להבקיע רק נגד יריבות מצחיקות בברנבאו. ראול השנה הבקיע רק שער אחד נגד קבוצות הצמרת - סביליה וזהו. הוא לא מצא את הרשת נגד ליברפול או יובנטוס בליגת האלופות. לפי מה שאני ראיתי, ראול לא כבש בפיחואן כבר הרבה זמן(אם בכלל) והגיע הזמן שהוא יעשה זאת. מעניין אם הונטלאר ייכנס בהמשך המשחק. לכל מי שלא יודע אגב - ניצחון של ריאל מדריד בפיחואן והיא שוברת את שיא נצחונות החוץ הרצופים שלה בהיסטוריה, שעומד כרגע על שבעה כאלו.


    לי יש רושם שברצלונה אף פעם לא באמת ניסתה להחתים שוער אחד. אני חושב שאם יש עמדה בברצלונה שדרושה לחיזוק זו העמדה בין הקורות. קסיאס פסול בקטע הזה, אבל אפשר לנסות את ז'וליו סזאר, בופון או פטר צ'ך. אני ממש לא חושב שזה אבוד בקשר לשלושה האלו. הראשון הוא סתם שם שזרקתי, ובקשר לבופון יש לי תחושה שהוא רוצה שינוי אווירה.

     
  14. Spanish Weapon Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/05
    הודעות:
    3,542
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האמת שאני כל הזמן פינטזתי על קאמני בין הקורות שלנו.
    תמיד התרשמתי ממנו לטובה,מה גם שהוא תמיד במגמת שיפור ויש לו היכרות עם סמואל אטו מה
    שיעזור לו להתחבר לקבוצה ולמועדון,שלא לדבר על כך שהוא כבר גר בברצלונה כך שזה יהיה לו נוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  15. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קאמני ממש לא עדיף על ואלדס