מחזור 33 בפלייאוף עליון: המאבק על הסגנות ואירופה נמשך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/5/19.

1. South Boy Member

אם כל אנגלית לא לוקחת את המפעל ברצינות למה סטוק קרעו לכם את הצורה בשני המפגשים שלכם ביניהם? למה לא הבאתם ניצחון קל במקרים האלה? או ששכחת לציין שסטוק אימפריה וסאות'המפטון סתם קבוצה?
    אני לא רוצה אפילו לדמיין את ההשתפכות שלך או של הטרול השני אם הייתם מדיחים קבוצות בסדר גודל כזה, מספיק לראות את חגיגות הפנדל שלא היה שקיבלתם מול פורטו וניצלתם מ-0-0-0 כדי להבין כמה אתם מביכים, את חגיגות ה"מעולם לא ניצחנו את באזל אבל תודה לפלטיני שעדיין לא ביטל את חוק שערי החוץ" כדי להבין כמה אתם מחפשים להאדיר את עצמכם בכוח.
    אינטר שיחקה בהרכב קצת יותר חסר בסן סירו, אולי בגלל המפגש מול יובנטוס או אולי בגלל שהם כמוך וכמו כל המדינה לא ספרו אותנו בכלל ולא האמינו שלא ניאנס קשות על ידם גם בהרכב משני אבל השפלנו אותם ואתם הסתכלתם מהצד בזמן שזניט עושה ממכם צחוק וחיפשתם רק איך לנחם את עצמכם בלי להתפוצץ מקנאה אז שלפתם את הקלף של "הם לא התאמצו ולא שיתפו שחקנים".
    ומה היה בטרנר? שיחקו בהרכב הכי חזק שלהם ואפילו הובילו 2-0 וגם מזה חזרנו וניצחנו אותם, לא שאני צריך את האישור שלך או של החברים הליצנים שלך אבל למען השם הטוב שלך כדאי שתפסיק לעשות מעצמך צחוק ולפחות אל תזלזל בהישג עצום בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי בגלל שמדובר בקבוצה שאתה שונא.
    מעולם לא ניצחתם קבוצה בסדר גודל של אינטר, מעולם לא הדחתם בקרב ישיר קבוצה בסדר גודל של סאות'המפטון של אותה שנה, ואני בספק אם תצליחו לעשות דבר כזה בזמן הקרוב. אתה יכול להגיד מה שתרצה.

2. Morientes Member

באחת השנים הגרועות שלנו סטוק ניצחה אותנו וואו
    הדחנו את באזל ובאותה עונה באזל>>אינטר
    אינטר סיימה מקום אחרון אצלכם בבית סאותהמפטון שלישי למה? הם לא אריות המפעל?
    ניצחנו את אייאקס אבל זה שלפני שבאר שבע זכתה באליפות אז זה לא נחשב בטח סיימנו בתיקו עם יובה
    ניצחנו את פרנקפורט בורדו להמשיך?
    ושוב באזל היתה טובה יותר מאותה אינטר וסאותהמפטון ובנוסף עשו הכל כדי לעלות
    אז תסביר אם הם כל כך גדולות וכל כך רצו למה אינטר סיימה אחרון וסאותהמפטון שלישית?

3. Telkiyski Member

סטוק לא סיימה אתכם בתיקו מעולם.
    3-0 באנגליה עם הנעל של יואב זיו ו2-1 בישראל.

4. Morientes Member

צודק תיקנתי ועדיין יש תוכן להתייחס אליו

5. South Boy Member

וואו, כולה תקעה לכם שלישייה וניצחה אתכם בבלומפילד. וזה עוד כשהם לא מתאמצים כי הם קבוצה אנגלית וקבוצות אנגליות לא מתאמצות בליגה האירופית בעולם על פי מיקי, מעניין מה היה קורה אם הם היו מליגה שוויצרית או צרפתית כי משם מגיעות כל הקבוצות שמתאמצות.
    באזל > אינטר זה בהחלט הסבר משכנע. תרשה לי פשוט לא להסכים איתו כי איך אתה רוצה שאתווכח עם טיעון כזה אינפנטילי? לא זוכר שלבאזל היה שחקן כמו איקרדי או פרישיץ' או ברוזוביץ' בהרכב שלהם, עם כל הכבוד לבריל אמבולו (על באזל של סלאח האליל אני לא מדבר כי אני מניח שגם אתה לא זוקף את ההשפלות מולם לזכותכם).
    אז תיקו מול יובה במחזור האחרון של ליגת האלופות כשהיא כבר עלתה ממזמן ובאה לארץ עם שקפקפים וקרם הגנה, כשבופון זלאטן וחצי מהכוכבים שלהם לא בהרכב בכלל זה הישג אבל דאבל על אינטר זה כי ויתרו לנו וכי זה ליגה אירופית וכי מיקי אמר שקבוצות כאלה לא מתאמצות בליגה האירופית? אתה כל הזמן חוזר על זה שאינטר סיימה אחרונה בבית אבל למה אתה לא אומר שהיא לא איבדה נקודה באף משחק בית שלה באותו קמפיין חוץ מנגד באר שבע? עד המחזור האחרון היא הייתה חזק בתמונת העלייה וההפסד לנו הדיח אותם, זה פשוט מצחיק אותי איך אתה נאחז בקרנות המזבח ומציג אותם בכוח כקבוצה שבאה לטייל במפעל הזה ועדיין לא ספרטה ולא סאות'המפטון הצליחו להוציא מהם נקודה בבית.
    איך אינטר סיימה אחרונה וסאות'המפטון שלישית? פשוט מאוד, כי הפועל פאקינג באר שבע נתנה להן בראש והדיחה את שתיהן.
    ועדיין אני נשבע לך, הייתי בסן סירו, הייתי בסט. מריס, שום דבר לא ריגש אותי בעונה הזאת יותר מהמסמר של אוגו בנתניה:sm_1luvu:

6. Morientes Member

כנראה לא ראית כדורגל באותה עונה מכבי תל אביב חטפה גם שלישיות מקבוצות אמצע טבלה
    מוחמד סלאח פחות טוב ממי שציינת? בוא נבדוק מה עשתה באזל אותה עונה ומה אינטר אותה עונה
    מוחמד אלנני ? נחשב? ביארנסון? אתה זוכר מי הייתה באזל אותה תקופה ?
    בסופו של יום אינטר סיימה רביעית בבית שכלל אתכם סאותהמפטון(שבריש גלי המאמן שלה אמר שהמפעל פחות חשוב וכל אנגלית יודעת את זה) וספרטה פראג באותה עונה אם אני לא טועה אנחנו היינו בבית עם סלביה פראג
    תשווה מה שאינטר עשתה אותה עונה לבאזל או באיזור אותם עונות

זה כמו שאני אגיד שניצחנו את פסז' אבל לכולנו ברור שזאת לא אותה פסז' האימתנית שאנחנו מכירים

7. South Boy Member

איך יכולתי לראות כדורגל באותה עונה? אני אוהד באר שבע, לא היינו קיימים לפני 2015.
    אם זכרוני אינו מטעה אותי כשסלאח שיחק בשוויץ הייתם הכלבות של באזל, בכל שלוש מאות המשחקים שלכם נגדם ההישג היחיד שלכם זה שתי תוצאות תיקו מול באזל בעידן הכי פחות מוצלח שלה שאחרי כל הכוכבים שהיו שם. ואני לא חולק על זה שזה הישג מכובד, אבל לא ברמה של לעלות מבית כמו שהיה לנו ואני בטח שלא מגדיל לעשות כמוך ומזלזל בהישג של קבוצה ישראלית בסדר גודל כזה.
    כן, אלנני וביארנסון זה בקליבר של איקרדי פרישיץ' וברוזוביץ', ברור.
    אתם לא הייתם באותה עונה עם סלאביה פראג, דאנדוק אלקמאר וזניט, בית הרבה יותר קשה משל באר שבע כי לא עליתם וכי אין אף אנגלית אז כולן התאמצו אז זה בטוח היה קשה מדי. אולי כדאי שתרענן את הזיכרון לפני שאתה מנסה למצוא בכוח מה לכתוב.
    אתה יכול להמשיך עד מחר, בפועל כל ההודעות שלך הן full of shit ואף אחת מהן לא תצליח להוריד אפילו בסנטימטר מאחד הקמפיינים הכי מדהימים שקבוצה ישראלית עשתה אי פעם באירופה.

8. Morientes Member

מ3-0 ל 3-3 זה כלבות של באזל
    מציע לך להכנס לפורום שלהם לנושא שהם קיבלו אותנו בהגרלה ואמרו שהם לא יכלו לקבל הגרלה קשה יותר.
    העידן הכי פחות מוצלח שלה? היא עלתה ל32 של אירופה מבית עם פיורנטינה מהנקום הראשון אם אני לא טועה הגיע לרבע הגמר והודחה מול סבילה אני לא בטוח
    עונה לפני עלתה מבית שכלל את ריאל וליברפול(או ארסנל?)
    אבל אתה מתעלם מהעובדות מה אינטר עשתה? למה היא סיימה במקום הרביעי ולמה סאותהמפטון שלישי? זכור לי גם שהיתה איזו עונה שאינטר אפילו לא העפילה לאירופית ולצמפיונס(אני לא בטוח אבל) להגיד שאינטר לא היתה באחת התקופות הגרועות שלה? להתכחש לכך ש4 שחקנים שלהם לא נרשמו בכלל לאירופית? שהם לא החליטו לתת לחלק מנוחה בגלל המשחק מול יובנטוס? שסאותהמפטון טסה לפה בלי 4 שחקנים? שלעלות לליגת אלופות תוך כדי הדחת באזל ופלזן זה לא יותר מרשים? להזכיר לך איך פאלזן השתשעו בכם?

9. גלצ Member

אני לא טרול ולא ליצן. אני אוהד כדורגל מכובד מהשורה:) מיקי תגיד מה שאתה רוצה לזה נועד הפורום

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/19
  10. עידן444 Member

לא מבין על מה הדיון?
    הרי תמיד כשקבוצה ישראלית תעשה משהו באירופה זה כי היריבה לא רצתה\לא היתה טובה\הכוכבים לא שיחקו\זה לא היה חשוב לה והמחמיאים יגידו שזה היה פוקס.
    כל הסבר אחר הוא סובייקטיבי לגמרי.
    זו רוח הפורום האמיתית כאן לצערי.

EuropeGuy ו-Jakur אוהבים את זה.
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין למה צריך להקטין הישגים של קבוצה ישראלית אחת באירופה בשביל לשבח אחרת.
    מכבי תל אביב עשתה הישג גדול כשעלתה לאלופות והדיחה קבוצה ברמה של באזל. נכון, זה היה בעיקר זהבי בקמפיין אירופאי וכושר מטורף (כמו שזה היה בעיקר טוני שהביא אותנו מרחק הצלה אדיר של הנדונוביץ השוער של מאריבור מעלייה לליגת האלופות) אבל עדין מכבי עשתה הישג גדול.
    וגם הפועל באר שבע עשתה הישג גדול כשהדיחה קבוצה כמו אולימפיאקוס ועלתה על חשבון סאות׳המפטן ואינטר ל-33 הגדולות כשאנחנו לא מפסידים אפילו משחק אחד מולם בבית ובחוץ כשמול אינטר אנחנו אפילו מנצחים פעמיים כולל אחרי פיגור 2-0 במחצית.

Jakur אוהב/ת את זה.
  12. עידן444 Member

בסופו של דבר מה שאותי הכי הרשים בב"ש באירופה זו החזרה המטורפת נגד סלטיק. באמת מהחזרות ההירואיות שראינו באירופה סטייל לה קורונייה נגד מילאן- רק שהיה חסר גרוש ללירה וההעפלה אחרי משחק ראש בראש מול הסיינטס- שברור שסימנה את המשחק הזה כ-הההמשחק של העונה שלה- ובעונה טובה שלה עם השמות המכובדים שהוזכרו כאן והיום משחקים באריות של אירופה.
    אינטר פחות הרשים אותי. גם איזה נצחון או תיקו מול ארסנל במפעל הזה היה גורם לי להרגיש עלבון גדול- אבל זה לא היה מפיל אותי מהכיסא כשאני רואה את היחס של הקבוצות הבכירות למפעל הזה בשלבים הראשונים ואפילו בשלב הנוקאאוט ארסנל הצליחה להפסיד לבאטה בוריסוב ולחטוף מראן.
    אבל ההדחה של אולימפליקוס, הקאמבק מול סלטיק, וההעפלה על חשבון הסיינטס במשחק ראש בראש- הישגים אדירים.
    הפספוס הגדול- מול קבוצה כמו מאריבור שלדעתי ב"ש בהחלט טובה ממנה! זה ברור בערך כפי שברור שאוגו לא בליגה של קבהא.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושלא יובן לא נכון, מכבי פירקה את הליגה העונה, איביץ עשה עונה אדירה, מיכה לטעמי נתן עונה מדהימה והוא שחקן העונה בהליכה, וצריך לתת למכבי קרדיט ענק על שלקחה אליפות עם כמות גדולה של שחקני בית בהרכב ובסגל (נכון, תוצאה של הפייר פליי ונכון זה קל יותר עם 20 או 25 מיליון שקל תקציב למחלקת הנוער, אבל עדין זאת עובדה בשטח ומגיעות לה כל המחמאות על זה).
    אני גם חושב שסבוריט הוא בינגו גדול והמגן השמאלי הכי טוב שהיה בזרים מאז מסיאאללה.
    התגובה שלי הייתה לטענות שעלו כאן שמספיקה העונה הנוכחית כדי לקבוע שאיביץ טוב מבכר וסוזה והוא הכי טוב שאימן כאן. בגלל זה ציינתי נקודות שבהם איביץ הציב מטרה ולא עמד בה (כמו הגביע ואירופה), בגלל זה כתבתי שאסור לשכוח שבכל זאת לא הייתה למכבי יריבה השנה בליגה מבחינת איכות וצבירת נקודות בניגוד לשנים קודמות ושהליגה נחלשה השנה, ובגלל זה גם ציינתי שאסור לשכוח שעם 120 מיליון תקציב והמעטפת שזה נותן לך והישראלים הטובים בארץ ויכולת להביא זר מהליגה הראשונה בספרד יותר קל להצליח ממאמן כמו אביטן שבנה קבוצה לפלייאוף עליון עם פחות מתקציב מינימום.

14. קשר שמאלי Member

מבחינתי להשוות בין בכר לאיביץ' זה כמו להשוות בין שחקן ישראלי טוב ברמת הליגה לשחקן זר מהליגה שהוא שובר שוויון. כלומר מבחינתי אין מקום להשווואה. גם רוני לוי לקח 3 אליפויות ברציפות, אלישע לוי לקח 2 אליפויות והגיע לליגת האלופות ושניהם לא קרובים לרמה של איביץ'.

מצטער שאני לא חושב שבכר הוא עילוי. אני לא חושב שיש היום מאמן ישראלי שקרוב לרמה של איביץ' או של סוזה

אתהעכשיו מהלל את השחקנים של מכבי תל אביב. בתחילת העונה היית בטוח שאתם תקחו אליפות העונה ושהסגל שלכם טוב יותר משלהם

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/19
    גלצ אוהב/ת את זה.
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכי הרשימה אותי העובדה שניצחנו לא על ידי גניבה של שערים במתפרצות אלא בשליטה במשחק ובכדור, הגענו למעל ל-60 אחוזי שליטה בכדור מול קבוצות כמו סלטיק ואולימפיאקוס בטרנר, וזה לדעתי לימד על החוזק האמיתי שלנו.