טוב אז אני יודע שזה ממש באיחור, אבל הייתי צריך כמה שעות טובות לעקל את מה שעבר עליי אתמול... דבר ראשון - היה מדהים באצטדיון בנתניה, אווירה פשוט גדולה שהציגו 2 הקבוצות (נתניה בדקות הראשונות). ובהמשך, איך לא, עידוד אדיר של אוהדי הפועל באר שבע. 1000 אוהדים בודדים השתיקו כבר מהדקות הראשונות (ועוד לפני הגולים) את הקהל של נתניה. היה פשוט אדיר! כמה אנרגיות! מבחינה מקצועית, באר שבע הציגה את המשחק הטוב ביותר שלה העונה. סוף סוף הקבוצה לא התבטלה ומהרגע הראשון באה לנצח. אבל למה רק במחזור האחרון להיזכר? חייב לשנות את הגישה כאן ומהר. בקשר לכדורגל הישראלי, אני נורא עצוב. מכבי נתניה אחד המועדונים הגדולים בכדורגל שלנו (שגם ככה אין הרבה), הקהל שלהם יחסר מאוד לליגה, ואני נורא מקווה שהם יחזרו כבר בעונה הבאה, ביחד עם הפועל פ"ת. בהצלחה!
תיקון ראשון, אומנם לא ניצחנו 21 שנים במשחק חוץ בליגה את מכבי נתניה, אבל זה היה במגרש הקודם (הקופסא) כשכמובן מתוך אותם 21 שנים היו שנים רבות שלא נפגשנו בכלל עם נתניה בגלל שלא היינו באותה ליגה (או בגלל שהם היו בליגה השנייה ואנחנו בראשונה או ההפך). המשחק אתמול היה המפגש הראשון שלנו באיצטדיון החדש של נתניה, ומתברר שהוא הרבה פחות ביתי (לפחות כרגע) מהקופסא שהיה מגרש קטן וצר שעד שאתה מתרגל אליו אתה כבר מוצא את עצמך בפיגור. תיקון שני, 1562 אוהדים מבאר שבע הגיעו למשחק (לפי השוטר איתו דיברתי). חשוב לציין את המספר המדויק שכן כל אוהד נתן את הקול והכול במשחק. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/65681_10201033216740716_475123850_n.Xxx
אם במקרה הנוער היה מפסיד למכבי את האליפות במחזור האחרון, כל השחקנים האלה היו מפורקים מנטלית לא פחות. יש תקציר של חיפה נגד רמת השרון? חייב לראות מה מכבי חיפה פספסו כשלא שיתפו את הבר כל העונה..
נתן גול שגם אלעד יעקובי בתקופות קשות מבקיע, אין ממה להתלהב יותר. וד"א ימפולסקי בישל לו, מהלך גדול של שחקני היציע של מכבי חיפה.
זה לא מה שהיה משפיע על סיכויי השתלבות של אותם שניים-שלושה שחקנים מהקבוצה הזו שבמקרה הטוב ישחקו בעתיד בבוגרים. המטרה של הנוער לגדל שחקנים לבוגרים. תארים זה דבר משני.
אתה רוצה לגדל שחקנים עם טראומה? שום דבר לא ישכנע אותך שתארים זה דבר משני כשמולך שחקנים חוגגים את המהפך שהם עשו לך והם אלה שמניפים את הצלחת...
פתאום היא מתפרצת. כבר הרבה זמן שהפועל לא עשתה התקפת כדורגל נורמלית והנה היום דווקא בדקה האחרונה ובאופן אירוני כשבני-הודה שולחת את כולם למעלה. וכמה הזוי שעל החתום הוא אלמוג כהן, נגר במקצועו, שמחלץ כדורים ונלחם והוא אחלה - אבל מתקשה לעשות פעולה התקפית ראויה בעונה שלמה. לא אשקר, המטרות מתחילת העונה היו אליפות ועונה אירופית סבירה ביחס לסגל ההתקפי הטוב שנבנה, אבל המון החלטות היו גרועות וטוב שגם בעונה סיוט כזה(רק עוד שני מחזורים והפסד אחד בדרבי!) נשיג את הכרטיס לאירופה שחיוני מבחינה תקציבית. שאפו לקהל המועט מצד הפועל שהגיע לעודד, שמעו אחלה שירה. מבחינה מקצועית זה כמובן לא יספיק בדרבי, אבל מעניין השיבוץ של טועמה בכנף ימין דווקא. איתו אנחנו עוד נראים דומים לענף, רק דומים. דמארי חלש מאוד וממן בירידה עצומה ביכולת. וטוב לראות את באדיר לפני שהוא פורש. יאללה הפועל!
מבין את זה יפה, אבל כשאתה במשחק, על הדשא, לא מעניין אותך שהמטרה היא להגיע לבוגרים. בדיוק כמו שאת קינן לא עניינה האופציה שנפתחה לו להגשים חלום ולצאת לשחק באנגליה בזמן שהוא איבד אליפות בדקה ה-92...
קצת מגזימים עם עניין אירופה והפועל. סבבה שיש מקום שלישי אבל מה עם להגיע לבתים? יש לעבור שלושה סיבובים ומספיק שניפול פעם אחת על איזו סלובן ליברץ ואפשר להגיד ביי לכל הכסף שכולם חולמים עליו. אפשר לחשוב שמקום שלישי מכניס אוטומטית לבתים.
מה אתה משווה? ברור שבקבוצת בוגרים של מכבי חיפה היעד זה לקחת תארים, אבל בנוער זו לא המטרה הראשית. היה מקום כבר לפני חודש להתחיל לשתף יותר משחקני המחלקה. שחר לא צריך להוציא על הנוער 6 מיליון שקל בשנה, אם אחר כך אפילו במשחקים חסרי חשיבות בליגה, לא נותנים דקות לצעירים.
אני נוטה להסכים עם alexshw המטרה של קבוצת הנוער היא להפוך את השחקנים לטובים מספיק לקבוצה הבוגרת ולא לזכות בתואר כזה או אחר, אם הם זוכים בתואר על הדרך אז ברור שזה בסדר אבל זאת לא המטרה.
ההבדל הוא ב - 200 אלף שקל מענקי מיקום. מבחינת אירופה, אין הבדל, אלא אם הפועל ר"ג תיקח גביע ותוותר על אירופה, אז מקום שני יתחיל בסיבוב השלישי והמקום השלישי בשני.