כואב לי בגלל אבירם, בגללו החזקתי לנתניה אצבעות בשנים האחרונות ואפילו ישבתי עם האוהדים של נתניה בפעמיים האחרונות שהם הגיעו לחצי גמר הגביע. זאת גם הסיבה שאני מקווה שנתניה תחזור לליגת העל כמה שיותר מהר, בתקווה שכבר בשנה הקרובה. עם זאת, אפשר בהחלט להבין את האוהדים שלנו שחגגו היום על חשבונם של אוהדי נתניה. מאז שחזרנו לליגת העל האוהדים של נתניה מחפשים את האוהדים שלנו, מכינים נגד אוהדי באר שבע שלטים, מקללים אותם בלי הפסקה בכל התמודדות בין הצדדים, שינאה לא מובנת שחוויתי אותה גם היום כשבדרך לאיצטדיון זכיתי לתנועות מגונות, לקריאות בסגנון היום אנחנו מורידים אותכם ליגה, לקללות או במילים אחרות: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/923506_10200377507733780_93828422_n.Xxx _______________________________________ https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/65671_10151581569519738_639779018_n.Xxx
אין לי טענות לאוהדי ב"ש שחגגו היום במשחק, אלוהים יודע שאם המצב היה הפוך הייתי מתנהג אותו דבר, אבל יש במגרש ויש מחוץ למגרש וחבל שיש פה אוהדים שלכם שלא יכולים לתת כבוד מינימלי. מה לקחתם קשה את השלט הזה? קחו את זה כמחמאה, זה כמו שאני אעלב מהשיר "אתמול ראיתי נתנייתי.."(מילים: נעמי שמר), נו באמת.
אין לי שום דבר אישי נגד נתניה, כן בריא יותר לליגה שעכו הייתה יורדת- אבל זה כדורגל, נסענו לנתניה כדי לנצח- ומתחילת השבוע הייתה לי ולחברים שלי- להוריד את נתניה ליגה, כיף אדיר להגיע לקבוצה לבית שלה, לתת תצוגה (לא שמעתי את אוהדי נתניה לשנייה אחת... באמת שלא, לא בדקה הראשונה, ולא בדקה -20, אולי בגלל מבנה המגרש, שמעתי אך ורק אותנו) של עידוד, ולתת לה נוק אאוט ולהיות אלו שנוריד אותה ללאומית- הייתי מרגיש ככה גם אם היינו משחקים נגד הפועל חיפה, סכנין או כל קבוצה אחרת עם יותר מ-3000 אוהדים. כיף להיות סוף סוף בצד הזה של המטבע. האוהדים שלנו גם התגרו הרבה פחות ממה שחשבתי... בכל אופן, הצדק נעשה, לנתניה מגיע לרדת ליגה, קבוצה שנראית כך במשחק על החיים שלה אין לה זכות להישאר, מקווה שיחזרו במהרה.
אתה אמיתי? לקרוא לאוהדי באר שבע כאילו באתם " ממוסד רפואי " זה מכובד? תסתכל במראה קודם לפני שאתה אומר שאנחנו לא נותנים לכם כבוד, כל השנה הזאת הגבתם בוואן נגדנו כשאין לנו שום קשר אליכם, לא אכפת לנו שתשארו בנתניה אתם קהל מבורך, אבל כשזה מגיע למילים מגעילות וכמה פעמים ראיתי שאיחלתם לנו מחלות בדרך כזאת או אחרת, זה הגיע למצב מגעיל, מקווה שתעלו שנה הבאה, כי מקומכם בליגת העל.
אני אסביר לך בפעם השניה ואני מקווה שתבין. אלה שרושמים תגובות כמו: ?נתניה לגזים? ו?שואה לנתניה? הם אנשים שכנראה ברחו ממוסד רפואי כלשהו והם המיץ של הזבל מבחינתי. בשום משפט או מילה לא ייחסתי זאת לכלל האוהדים. אתה לא מסכים שזה מגעיל עד כדי מבחיל לרשום תגובות כאלה?
אני אישית לא חושב שצריך לשים בכלל על תגובות באתר וואן, רוב הטוקבקיסטים שם הם חבורה של ילדים-נערים שחושבים שהעולם סובב סביבם... אני מכבד את כל האוהדים בארץ ולא מזיז לי שיש יריבות מפגרת באיזה אתר אינטרנט...
המתח העצום בתחתית החזיק במקרה הטוב חצי שעה עד להתפרקות של מכבי נתניה וחבל - זה היה יכול להיות מחזור עצום בכדורגל הישראלי, דרמה שתיזכר להרבה שניםה. כל העוקץ מהמשחק המרתק בדוחא נאבד לחלוטין. במחזור האחרון העונה באר-שבע הציגה את המשחק הטוב ביותר שלה ועוד כנגד הציפיות - במגרש מנחוס עבורה ובמשחק מאוד מלחיץ. בכל מקרה אני מאמין ומקווה שאף אחד שם לא יסתנוור. באר שבע לא קבוצת כדורגל ובכל עונה חוזרים שם על טעויות העבר. איך מכבי נתניה מרשה לעצמה להיראות ככה במשחק כל-כך גורלי כשהקהל התגייס בהמוניו למשימה להשאיר את הקבוצה בליגה - שאלה טובה. ועוד נתניה של עטר שצברה מומנטום, לא עם בנין החאפר שבנה קבוצה מאוד בינונית ולא מאוזנת ויש לו מניות רבות. נתניה ניצחה רק 3 משחקים במגרש החדש ולכן זה קרה, כמובן שהפועל תל אביב אחת מהן. כואב ולא נעים לראות מועדון גדול מכובד ואהוב מתפרק בצורה כזו ונראה שכולם רוצים לברוח מהספינה שטבעה, חוץ מהאוהדים....
מכבי חיפה גמרה את העונה אחרי השישיה ששמה לרמת השרון. הקבוצה מפורקת מנולית ופיזית. חבל שבקבוצה מחפשים תארים בנוער, במקום לתת הזמדנויות לצעירים במשחקים שכאלה. אם לא פה, אז מתי.
לא מתייחס לאותם אנשים שעושים שימוש בביטוים קיצונים כמו ?נתניה לגזים? ו?שואה לנתניה? כאוהדי הפועל באר שבע. למעשה, אני חושב שצריך להתעלם מהם (ומהתגובות באתר כמו ONE) באופן מוחלט. לא מייצגים אותנו והם מבחינתי לא אוהדים שלנו. אני פשוט הגבתי לאחת מההודעות בתחילת הדיון (של המשתמש "itai") ששאל למה האוהדים שלנו בסוף המשחק "ירדו" על אוהדי נתניה, אז הסברתי את הסיבה לכך. בשנים האחרונות אוהדי נתניה די חיממו את הגזרה (באחת מהעונות, נראה לי בשנה שעברה, הם הגיעו לבאר שבע עם שלט נוסף שהיה כתוב עליו "עצרנו להשתין בדרך לאילת") ובגלל זה האוהדים שלנו במהלך החגיגות גם הכניסו כמה "עקיצות" (שכמו שלירן אמר, היו מאוד מעטות יחסית לעידוד הסוחף שהיה בשאר הזמן). ושוב אני אומר, מבחינתי לפחות, לא רק שהייתי מעדיף שעכו ירדו ולא נתניה אלא אני גם מחזיק אצבעות לנתניה שיעלו חזרה לליגת העל כבר בשנה הבאה. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946692_493880034000446_1578298442_n.Xxx
אין בעיה עם הירידת מתח הזאת, תיקו מול הפועל ומכבי עוד מתקבל אבל להפסיד לרמת השרון, ובכלל לא לנצח משחק רביעי רצוף זה די מביך. לא אוהב להיות הקבוצה הראשונה שנותנת לרמת השרון לחגוג עלינו, התירוץ של ההגנה החסרה כבר די מיצה את עצמו. במיוחד כששיימן חזר לעמדת המגן השמאלי. אני מצפה מבנאדו לגרום לשחקנים למינימום כבוד בישביל המועדון הזה. חסר להם שהם יפסידו להפועל תל אביב או קרית שמונה וגם יאבדו את המקום השני.
זהו נגמרה הליגה....הלכה כל המוטיבציה של חיפה...הוציאו את דניאל האבר לחלון הראווה כדי שיעשו סוג של קופה עליו בעונה הבאה..
אולי זה יוריד לקרקע כמה מקברניטי הקבוצה שחשבו שהסגל שיש עכשיו מספיק טוב, בשינויים קוסמטיים, בשביל להצליח. הייתה סוג של אופוריה אחרי השישיה נגד רמה"ש. ואם קטן גם בעונה הבאה ישחק בהרכב ועוד 90 דקות בדרך כלל, אריק לא ישאר פה הרבה זמן. שיבחר בין חברות למקצוע שלו. לא רואה שלאלישע עזרה במיוחד העובדה שהוא הפך לשפוט של קטן. מי זוכר לו את זה עכשיו כשהוא בבוץ של הכדורגל.