אריאל הרוש לא עמד בציפיות עוד בבית"ר, אחרי עונות ראשונות מעולות ציפו ממנו ליותר. ובנתניה העונה הוא היה די פרווה. לא גרוע, אולי רק בתקופה נקודתית - אבל בטח שלא הביא ערך מוסף. זו משנתי בנוגע אליו, ועדיין - אני אשמח לראות אותו בעונה הבאה עומד בשער של הפועל ת"א. - לגבי המשחק הערב בטדי - בית"ר תעלה עם תחושת 'כל העולם נגדה', הקהל יתן הצגה ומכבי חיפה לא קבוצה טובה יותר אלא רק אוסף שחקנים טוב יותר. יהיה מעניין לדעתי. ללא אלירן עטר ההתקפה של מכבי חיפה נראית חיוורת, למרות שבית"ר מציגה במשחקים האחרונים הגנה מאולתרת. אם אני בלבול אין שאלה בכלל - חן עזרא בהרכב. מעניין אותי מי תשחק על מתפרצות. ברור שמשחק של מתפרצות טוב יותר לחן עזרא. צריך לציין שאוראל דגני כמגן זו לא הברקה גדולה אבל לחיפה הפעם אין ברירה. אני חושב שבית"ר תנצח היום.
אני הייתי עולה עם ידין, מיצ'ל וקאמרה באמצע ראיוס ועזרא בקישור הקדמי, שכטר בחוד הצנון יפתח עם עמאשה ובניון הקונוסים וישאיר את עזרא בספסל
ראיוס זה בזבוז באגף או ברמכז המגרש,הוא אפקטיבי רק מאחורי החלוץ. שיעלה עם קמארה וידין באמצע באגפים עזרא ובניון וראיוס באמצע ובחוד שכטר.
יהיה מעניין לראות את השיפוט היום בטדי, אני מקווה שלא רמזו לשופט היום עם איזה צד ללכת. ואני לא מבין למה אוהדי חיפה נגד שיתופו של עמאשה? שחקן ערבי נגד בית"ר זה שער בטוח, בטח בטדי. מתוך 37 השערים שספגה בית"ר העונה 9 הובקעו ע"י שחקנים מהמגזרים, בלי בית"ר למהראן ללה לא הייתה קריירה והמאזן של אחמד עאבד העונה היה עומד על שער אחד בלבד, אפילו ראמזי ספורי כבש העונה מול בית"ר..
נראה כאילו שכטר שוב ישחק באגף ועמאשה בחוד. הייתי מעדיף גם את ורד וגם את עזרא במקומו. במיוחד כשדסה מרבה לעלות באגף ימין, שחקן כמו עזרא שישחק בשמאל הוא בדיוק החלק שחסר לנו בהרכב הזה. בית"ר תפתח את המשחק הזה די בטירוף, בטח אחרי כל מה שקרה לה במהלך השבוע והורדת הנקודות, אם מוסיפים לזה את העובדה שאנחנו לרוב תחת בלבול פותחים את המשחקים חלש מאוד ואחר כך משתפרים, נקווה מאוד שנעבור את ה 20 דקות הראשונות בלי ספיגה.
נשבר כבר הזין מההילולה הזאת סביב טוואטחה, מעניין אם איינשטיין ואיווניר הגיעו למשחק עם רכבים של וולוו...... אז יופי הוא נייד מאד ונוגע הרבה בכדור, אבל מה זה עוזר אם הוא לא עושה איתו שום דבר. ובזמן שאני כותב את זה חיפה סופגת שער שהאשם העיקרי בו הוא......טוואטחה