אשדוד ורחובות מבחינתי הם מקומות טובים שצריך שיהיו בהם קבוצות כדורגל טובות ויריבויות, ערים גדולות יחסית שיש בהם את כל ייצוגי החברה הישראלית ואפשרות גדולה ליריבויות, שיוכלו לחזור שהקבוצות יריבו בניהם בליגה א' וב', אבל כדי לצלוח את זה יצטרכו באשדוד מוערבות של אנשי עסקים, כי עכשיו יש טרנד וגל של האוהדי םאבל כמה שנים בליגה ב' ו א' יכולים לעשות ייאוש בחזרה וכדי שזה יצליח שתי הקבוצות צריכות לעלות ללאומית ובזמן הזה שיבנו אצטדיון חדש של 10 אלף מקומות באשדוד (לא יודע מה הפונצטיאל אוהדים שם באמת אז נראלי ש10 זה מספיק.
טקורה פשוט לא בלם , איזה עוול עשו לו ששמו אותו בעמדה הזאת , אם היו מציבים אותו בקישור היה אפשר לקבל ממנו הרבה יותר
לגבי איינוגבה, לדעתי בני יהודה חייבת להחליף אותו, היה אחד מהשוערים הטובים בליגה אבל הוא בנפילה אדירה, אני ראיתי תתקציר של המשחק עם הפועל רמת גן וזה באמת בדיחה השערים שהוא חטף, אמרו שיש לו בעיה בעין ובגלל זה, מילא אם היה שוער ישראלי צעיר אבל הוא שוער זר ובזבוז של זר שאמור לשדרג את הקבוצה, לדעתי בני יהודהצריכה לחפש שוער זר טוב יותר ממנו. אני די מחזיק מלויטה שוער טוב ואני לא בטוח שהוא כל כך גרוע כמו שעושים ממנו ושנתניה הייתה יורדת, אולי הוא לא ברמה של הרוש (שגם מוערך יותר מידי) אבל יחסית שוער טוב ביחס למה שקיים בארץ ולדעתי כן ברמה של ליגת העל, בכלל לדעתי רוב השוערים הישראלים בליגת העל וחלק מהלאומית הם בערך באותה רמה וזה עניין של יום טוב או יום פחות טוב, אין שוערים גדולים כמו פעם.
לא בא להוציא את כץ גאון..הוא רחוק מזה,אבל בסופו של דבר לקח לסליחי קצת זמן להתאקלם ועוד עם איך שהקבוצה נראת,בסוף הוא סיפ את הסחורה במאני טיים.
יש איזה מן קטע סקסי להגיד מי כן מתאים לליגת העל ומי לא כאילו בליגת על שלנו משחקים כוכבי על והרמה מדהימה. היא גבוהה מהליגה הלאומית אבל בואו לא נצא מכלינו. הרבה שחקנים שהתבלטו בלאומית התבלטו והשתלבו יפה מאוד גם בליגת העל- קהת, שלומי אזולאי, ערן לוי(גם עליו אמרו שהוא לא מתאים), קאיודה(שנתניה חשבה בקיץ להשאיל כדי לתת לו ״להשתפשף״), ואי אפשר להגיד ששחר הירש ודור כוכב החלישו את הפועל פ״ת. גם בנתניה לא היה שחקן אחד כמעט שחשבו שיכול להשתלב בליגת העל. דווקא אם כבר מישהו אז עלה שמו של לויטה ושל טופי ודווקא הם לא נשארו. בסוגיית הרוש לויטה, אם אביא ציטוטים שלי מתחילת העונה בהחלט הייתי בעד המהלך כי אני לא מחזיק מלויטה, אך הדגשתי שאני לא מכיר מספיק את הרוש. עכשיו, אחרי שראיתי את שניהם אני יכול להגיד שמבחינתי מדובר בשיבוט! אם ננתח מקצועית בלי ססמאות ריקות מתוכן שמבוססות על ניחושים(כמו להגיד שעם לויטה נתניה היתה יורדת- אגב, בעיני נעשה עוול ליוסי מזרחי באימרה הזו- משמיעת ההקלטה ניתן היה להבין שיוסי דיבר בכלליות על מהלכים שהוא עשה ועושה בקיץ כדי שהקבוצה לא תרד ליגה ולא דיבר ספציפית על לויטה) אפשר להגיד שמדובר בשני שוערים מצויינים באחד על אחד, בינוניים על קו השער וזוועתיים בכדורי גובה. לא שוערים שמשרים ביטחון על החוליה האחורית(וראיתי כמה שוערים טובים בנתניה בימי חיי שכן עשו את זה, האמת שרובם זרים, וגם כשהחוליה האחורית לא מורכבת משחקני הגנה משובחים) ואף להפך-משרים פאניקה. אם אני אוהד של קבוצת צמרת בארץ אני מתפלל שהמאמן שלי לא יהיה מספיק טיפש להתרשם מיחסי הציבור שיש לאריאל הרוש, ינתח אותו מקצועית ויבין שמדובר בשוער בינוני שכמעט לא מביא נקודות. שוער טוב היה מביא הרבה יותר נקודות ממה שאריאל הרוש הביא למכבי נתניה העונה. לא רק שהוא לא הביא, הוא גם גרם להפסד נקודות. לא זוכר הרבה הצלות של הרוש שאמרתי וואו!- אני יכול לספור אותן על יד אחת(כמו במקרה של ה 1 על 1 עם ברדה ברגע קריטי במשחק, שכבר תפסתי את הראש בבאסה...). כשאני שומע את הסכומים שהבחור הרוויח בבית״ר והסכומים שהוא דורש מהפועל ת״א זה רק נותן מבחינתי את החותמת ללמה לא... פשוט לא שווה את זה!
ראיתי את לויטה בליגת העל הוא כמעט הוריד את באר שבע ליגה שוער מוקיון לגבי שחקנים שבלטו בלאומית והשתלבו יפה בליגת העל תוסיף גם את חן דילמוני, בן ביטון, וובה בראון, ערן זהבי, לואי טאהא, תום מונד(שחקן טוב), אורי פסו, קאצו'בה, שלומי אזולאי החלוץ ועוד רבים וטובים נ.ב מעניין מה יהיה עם הצעירים המוכשרים של אשדוד במידה ואשדוד תרד
עד כמה שאני יודע אהבו אותו בב"ש ורצו שהוא ישאר...(אין לי ספק שהדעות לגביו יהיו חלוקות כמו בנתניה- הבחור מבחינה מקצועית רחוק מלהיות קונצנזוס) הוא פשוט התחיל לעשות פוזות ולמשוך זמן כי חיכה להצעות מאירופה ואלונה ואלישע עשו נכון והחתימו את אג'ידה למרות שירד ליגה עם הפועל פ"ת. הוא לא היה טוב חלק מאותה עונה אך בסוף העונה הוא היה אחד הגורמים לכך שב"ש נשארה בליגה.
לויטה היה הרכש הכי טוב שעשינו אותה עונה והיו לו מניות רבות בהישארות שלנו. לא רואה מה אריאל הרוש שכמעט כל משחק עושה טעות של גול טוב ממנו.
אין לי שום בעיה שתקראו לי מושפע, אבל אם במשחק כה משמעותי של קבוצתו נגד הפועל פ"ת בוחר ג'קי בן זקן להגיע למגרש עם חולצה כחולה, זה אומר הרבה על זכות הקיום של המועדון שזהו בעליו בליגת העל.
קורה שבעלים פושט רגל\נקלע לקשיים... זה קרה לפני שגב ויקרה אחריו... מי שצריך להיערך למקרים כאלה כדי למנוע ביזיונות כאלה שקבוצה קבורה בחובות, מה שגם מונע מבעלים חדשים להגיע- זו הבקרה התקציבית שבינתיים לא ממש מצדיקה את קיומה... ואם מחר הבעלים של הקבוצה שלך יפשוט רגל? גם הקבוצה שלך תאבד את זכות הקיום שלה?
צודק... טעות שלי... עבור הרבה אנשים(ואולי בצדק) יש לזה משקל מכריע כאשר ברוב המקרים מדובר בלא יותר ממזל\חוסר מזל.
אני חייב להבין על איזה יחסי ציבור בדיוק אתם מדברים בעניין אריאל הרוש? לבחור הזה אין שום יחסי ציבור ושום עמייאת, כל הזמן מנסים להדגיש את החסרונות שלו ומתעלמים מהיתרונות, כשהוא מציל גול כולם שותקים וכשהוא חוטף כולם מקימים עליו קול צעקה, אריאל הרוש הוא השוער עם יחסי הציבור הגרועים ביותר בארץ, אפילו ללויטה יש יותר כתבי חצר ממנו, אני לא אגיד שהרוש נתן עונה טובה בנתניה כי הוא לא נתן עונה טובה ולראיה כמות ספיגת השערים אבל הוא גם לא היה מהשוערים החלשים בליגה (תמיד צריך לזכור שהגנה היא חלק בלתי נפרד משוער ולהפך), הוא היה בהחלט סביר, נכון שמאריאל הרוש מצפים ליותר כי הוא יכול לתת יותר (לדעתי הרבה יותר) אבל יחסי ציבור? זה הדבר האחרון שיש לו. לעניין ההשוואות אל מול אוהד לויטה, בליגה הלאומית בקבוצה שלוקחת את הליגה בהליכה אפשר לשים בשער גם את בן רהב ולעלות ליגה ולכן זו לא אינדיקציה