מחזור 33 בעליון ו 32 בתחתון: הפועל פ"ת יורדת, עכו שורדת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, May 8, 2015.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

סילחי מתברר כרכש הכי הטוב שעשה יואב כץ ב5 שנים האחרונות. משאיר אותם בליגה !

2. alexshw Member

אם הוא היה שומר על הקצב מעכו, הם היו נשארים קודם לכן

rivaldo likes this.
  3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

טענתי את זה שנה שעברה ואטען גם עכשיו
    אסור להפועל פ"ת לעלות ליגה בחמש שנים הקרובות אלא אם יבוא בעל בית עמיד שיוכל להחזיק קבוצה בליגת העל בלי השאלות וזרים לכדורגל
    הבעיה בהפועל פ"ת עמוקה יותר היא מתחילה במחלקת נוער ובקבוצת הנוער שגם ירדה
    צריך להתחיל שם מאפס לבנות מחדש ולייצר שחקנים
    אני לא מאוכזב מהירידה כי במצב הנוכחי היינו יורדים בעונה הבאה
    ואני לא בטוח שהקבוצה משנה שעברה הייתה מגיעה לתוצאות טובות יותר
    היה בה הרבה נשמה אבל לא יותר מידי כישרון ומה שמספיק ללאומית לא מספיק בליגת העל ולראייה אין אף שחקן שעלה איתנו ליגה ושיחק בליגת העל.

4. עידן444 Member

לא אמרתי שהיו משיגים תוצאות טובות יותר כי זה יומרני מידי, אבל יתכן מאוד שעם יותר נשמה ולמרות שעם הרבה פחות כשרון- לא פחות טובות.

5. Raulito Madridista

לא ראיתי את המשחק בין אשדוד להפועל פ"ת אבל רק הריאיון של קלינגר אחרי הסיום מרתיח אותי ובא לי לבעוט בו, מדבר כאילו הוא מאמן מתנ"ס, ואין לי שום חיבה כלפי מ.ס אשדוד. "אם ננצח במחזור הבא ונגזר עלינו לרדת אז"... הלו, הקבוצה שלך הגיעה מחזור אחד לסיום כשהכל תלוי בה, כשהיא משחקת בבית נגד קבוצה עם סף שבירה נמוך, כזו שבעיתונים קשקשו כל השחקנים שלה עד כמה המצב בלתי-הפיך. ואשדוד כמו אשדוד - פרווה, לא דומה לכלום. הלוואי והפועל פ"ת תישאר.

6. DRORIKO Member

עזוב את זה שהוא היה גרוע רוב התקופה שלו בהפועל. מה הטעם בלהחזיק 3 חלוצי 9 על אותה משבצת כשאתה כל כך קצר בכסף?
    מה זאת הליצנות הזאת?

קשר שמאלי and alexshw like this.
  7. DRORIKO Member

והכי מצחיק שהוא גם בזבז 2 תקנים של זרים על אותה משבצת. איזה אידיוט.

8. alexshw Member

העפתם את כל הסגל שעלה ליגה? כבר טעות קלאסית של עולה חדשה שקירב לחזרה לליגה הלאומית.

9. DRORIKO Member

תראה בוא נגיד את האמת,הפועל פ"ת עונה שעברה נראתה רע בליגה השניה. אפילו נתניה שנראתה הרבה יותר טוב הבינה שזה לא סגל לליגת העל והחליפה הרבה שחקנים(דבר שהשתלם לה בסופו של דבר).
    כנ"ל אגב לבני יהודה, אם היא לא רוצה להיאבק על הירידה עוד לפני שהעונה התחילה היא חייבת לעשות רמונט בקבוצה(כולל בעמדת המאמן).

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגל של בני יהודה העונה הוא בערך אותו הסגל שירד ליגה בעונה שעברה ובערך אותו הסגל שסיים במשך כמה עונות במקומות 3-5.
    ההבדל היחיד היה פדרו גלבאן, בעונה היחידה שהוא לא שיחק בבני יהודה הם ירדו ליגה. אבל איתו וכאשר ההגנה מתפקדת(איינוגבה וכו') הם בקלות שווים פלייאוף עליון. אני גם מאמין שדמאיו ו"חבריו" יביאו חיזוק.

11. עידן444 Member

אני עם אלכס. להחליף את כל השחקנים כשעולים ליגה זו טעות.
    נתניה הביאה הרבה שחקנים אבל היה שלד שעלה ליגה- לויטה(שהיום אחרי שראיתי את הרוש מקרוב עונה שלמה אני אומר בודאות שהוא לא פחות טוב), עידו לוי, טופי(בהחלט היה צריך לעלות איתנו ועובדה שמשחק בקבוצת צמרת בליגת העל), ירין חסן(היה שחקן רוטציה ונשאר שחקן רוטציה), רן רול, עומר פרץ, ערן לוי, לארי קאיודה, אקסברד(בהחלט יכול היה לעלות גם הוא בהתחשב בתפוקה של אור ברוך). בקיצור, אפשר להגיד בסופו של דבר שהשחקנים היחידים שבאמת חיזקו את הסגל שעלה ליגה הם דיא סבע ורומאריו פירס.

12. DRORIKO Member

לא יודע מה היה לפני שנתיים או שלוש,זה גם לא חשוב כי שחקן שהיה טוב -2012 לא בהכרח גם יהיה טוב ב-2015, בטח לא בליגה שלנו שיציבות זאת מילה זרה לרוב השחקנים.
    אני ראיתי לא מעט משחקים של בני יהודה העונה,בחלקם נרדמתי באמצע,בחלקם הלכתי מדי פעם לעשות לי קפה או נודלס, הם פשוט היו משעממים בצורה מחרידה. בני יהודה היא קבוצה גרועה,קבוצה לא מאומנת,קבוצה שכשהיא מצליחה דאבל פס היא רצה לקהל. עד כמה היא גרועה? שהפועל רעננה בתקופה הרעה שלה,שניה לפני שאשר אלון פיטר את סילבס, הצליחה להדיח אותה מהגביע.

לגבי אינוגבה הגיל עושה את שלו,הוא כבר כמה שנים אחרי שיאו והיה אחת מהסיבות העיקריות לירידת הקבוצה. בני יהודה חייבת להביא שוער יותר טוב, אולי קאלה דרשלר(סתם :) )

13. DRORIKO Member

הרוש טוב בהרבה מלויטה, ומספיק לראות לא מעט תקצירים שבהם רואים אותו מחזיק לבד את הקבוצה(ההגנה שלכם היא קטסטרופה,ואפילו רוני לוי "המהולל" לא הצליח לייצב אותה) קטלו בזמנו את יוסי מזרחי כשהוא אמר שעם לויטה אתם תרדו ליגה,אמרתי את זה אז ואני אומר את זה גם היום שהוא צדק,הוא אפילו לא יודע כמה.

abcd and Don Joan Roman like this.
  14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הסגל של נתניה היה יותר טוב בכל עמדה והיא יכלה להרשות לעצמה להשאיר שחקנים
    הסגל שלנו היה חלש בליגה לאומית ובטח שחלש בליגת העל

תעבור שחקן שחקן ואתה לא תמצא אפילו אחד שראוי לליגת העל ולא סתם הם כולם מדשדשים בליגה לאומית וחלקם אפילו בליגה א'

15. קשר שמאלי Member

לויטה לא מתאים לליגת העל
    אין לי ספק שאיתו נתניה היתה יורדת ליגה
    ואני לא מחזיק מהרוש