חואן פאבלו שוער טוב כל העונה ויש לו המון הצלות נהדרות. כן יש לו פה ושם פאשלות(בעיקר במשחק הרגל) אבל לטעמי הוא אנדרייטד מובהק
דבר אחד אני לוקח מהמשחק מול הפועל עכו: החלטה שלי לא להגיע יותר למשחקים מהסוג הזה, בהם יש 'הכשר' לשופט לעשות במשחק כבשלו.
מופע האימים של בר נתן . החלטות מעצבנות וחד צדדיות שבאו רק כדי לעצבן אותנו . אפס . עצוב לי שזה היה המשחק האחרון שראיתי את קאיודה ורוני לוי בצד שלנו . מצד שני אולי הידיעה על המשקיעים נכונה .. נקווה לטוב .
היה משחק מהנה בוסרמיל. מחצית ראשונה חלשה, ובמחצית השנייה שלטנו ובאמת קולינאס רשם על עצמו את הנקודה כמו שביטון רשם. משחק מאוד מאוד חלש של מכבי, שפשוט לא משכנעת. אמרו כאן את הנתון - 8 משחקי חוץ ללא ניצחון. לא שלסגנית שלה, שנמצאת בערך במקום החמישי בליגה מבחינת טבלת החוץ, יש נתונים טובים יותר, כן? וזה אחד מהנתונים שמעידים על רמת הליגה הירודה העונה כאשר 3 הקבוצות שרצו בצמרת לאורך כל העונה פשוט לא שומרות על יציבות.
האירוע בו שחקן של עכו נפצע מחוץ לתחומי המגרש ושלומי דורה קופץ מהספסל בשביל לגרור אותו חזרה פנימה - מסכם בצורה הטובה ביותר איך נראתה העונה של השופטים שלנו.
ב"ש פשוט פראירים,מכבי עשתה הכול כדי לא לנצח וב"ש לא יודעת לקחת. מליקסון,כל שבוע מחדש מוכיח שהוא מתאים לרמה,לדעתי אלונה תעשה בשכל אם (תצליח) למכור אותו,שום פעלה חויובית ושלא לדבר על הסטטיסטיקה המחרידה שלו (26 משחקי ליגה,שער אחד בפנדל !!). גבאי פשוט אגואיסט,וארביטמן זה פלופ. תתפללו שבוזגלו יתפוס יום ויביא לכם את הגביע.
יכול להיות שזה יראה לאנשים כאן שאנחנו כל שבוע מאשימים את השופטים. אז א׳- זה נכון! השופטים העונה דפקו את נתניה אפילו יותר מבעונת הירידה רק שהפעם המאמן הוחלף בזמן ושינה את הגורל. ב׳- אתמול זו דוגמה למשחק שלא ירדנו ליגה, לא פיספסנו אליפות, לא הודחנו מהגביע ואפילו ה 200-300 אלף מענק מעניינים לי אתם יודעים את מה... לראות קבוצה שעושה הכל כדי להעביר זמן(ואין לי טענות לעכו- כל קבוצה היתה עושה אותו דבר במצבם ומי שלא- מטומטם וגם יורד ליגה בסוף...) ושופט שלא רק שלא מעניש, גם לכל אורך המשחק מעודד את זה- ובסוף בסוף אתה רואה שלט של 3 דקות שזה זמן שמוסיפים בלי שיש העברת זמן מכוונת זה מעורר זעם ותהיות...
משחק רע של מכבי, אני מתבאס שק"ש וב"ש איבדו נקודות לפני חודש ונתנו לשחקני מכבי את הלגיטימציה "לשייט" לאליפות. לא היה כלום אתמול שניתן לציין לטובה במשחק של מכבי חוץ מחואן פאבלו. מעצבן שהשחקנים משחקים עם משקולות ברגליים, בלי חשק ובלי דרייב אמיתי לניצחון. ועוד יותר מעצבן אותי שזהבי עסוק בשבירת השיא מאשר לעזור לקבוצה לנצח, הוא נראה לחוץ בכל פעם שכל ניסיון בעיטה שלו לא נכנס לשער. די כבר להתעסק בזה, טובת הקבוצה מעל הטובה האישית.
היכולת הטובה של חואן פאבלו בחצי השני של העונה בהחלט קובעת שהסיכוי שיוותרו עליו שואף לאפס, וגם יש הבדל הרי בין לספוג שער נגד מכבי פ"ת במשחק בו מכבי יכולה לתת חמישייה, לבין משחק מעולה במסגרת הפלייאוף(הכוונה שהפלוס עולה על המינוס כמובן). בגדול, מכבי כבר חודשיים בלי ניצחון חוץ, אחוזי ההצלחה יורדים, הקבוצה די שבעה והיא ממש חלק מהפלייאוף העלוב הזה מה שנקרא. מבחינת באר-שבע, בהחלט זה נראה לא הגיוני מבחינה מספרית שהיא תנצח את מכבי פעמיים תוך עשרה ימים. היכולת יכולה לתת לה ביטחון רב לקראת גמר הגביע. הקרב על המקום השני עם ק"ש יהיה קשה מאוד וברור מה סדר העדיפויות. אין לי בעיה שמכבי תזכה באליפות במחזור הבא. ערן זהבי הרי לא משחק הוא מוצהב