המסירות שלו דווקא טובות, הרבה מקרים של חוסר תיאום ותנועה של שחקן אחר (דומה לנוסא בתחילת העונה). הוא שחקן מאוד מוכשר. לא הייתי קורא לו נוראי.
אני חושב שלראשונה בחיי אני רואה שופט שנותן יד לבזבוזי זמן ומעניש שחקנים שבאים להאיץ בשחקנים מוחלפים שיוצאים מהמגרש בקצב שהבן שלי בזמן שהיה זוחל זחילת גחון היה מגיע מהר יותר לעמדת החילוף... בושה שלמחצית כזו הוא הוסיף 3 דקות... המינימום שבמינימום היה אמור להיות 6. לשלומי דורה אני חייב להגיד- באמת עשית דבר גדול. שאפו! לא מיותר לרדת כל כך נמוך ולגלגל שחקן פצוע שלך לתוך המגרש כדי להרוויח עוד זמן?
וואלה צודק,אני עכשיו מסתכל על נתונים שלו והוא רק בן 21, הייתי בטוח שהוא בגיל של דור מיכה משום מה. אם כך אז ניתן לו עוד כמה שנים להוכיח את עצמו
רק מזל מנע מאיתנו ניצחון, אבל טוב שלא ניצחנו. לא רואה אותנו מנצחים את מכבי תל אביב פעמיים ב 9 ימים. עדיף לשמור את הניצחון לשבוע הבא.
מכבי כבר באס"ק,ואפשר לראות את זה עוד מהמשחק נגד חיפה, ועדיין היא לוקחת נקודות בשני המשחקים. אין ספק שיש לה אופי של אלופה. באר שבע לשם שינוי במשחק טוב,חבל רק שהיא נזכרת לשחק בגרבג' טיים. שליטה מוחלטת במרכז המגרש,הרבה בזכות צמד הקשרים המצויין הובאן שחוזר להראות את היכולות שלו מתחילת העונה, וג'ון אוגו,שלא מדברים עליו הרבה אבל לטעמי הוא השחקן הכי חשוב של ב"ש העונה לצד בוזגלו ואג'ידה. יש לו שליטה אדירה בכדור, הראיית משחק שלו מעולה, הכדורים שלו מדוייקים והוא אגרסיבי מאד בהגנה. לא סתם הוא קיבל זימון לנבחרת ניגריה.
מרוב שבלבלתם את השכל על קולינאס, נתן פה הצגה. אגב, אם איגיבור היה מקבל צהוב שני (מתוך ה8 שהגיעו לו), הוא היה משחק בגמר?