שכטר רץ, משקיע, לוחץ, מוסר, עושה תנועה, מטריד את הבלמים, מושך תשומת לב מההגנה בניון הוא קונוס, שחקן עבר שפרש לפני 3 שנים ושכח לספר לכולם קטן בעונות האחרונות שלו היה הרבה פחות גרוע מבניון
פספוס אדיר של בית"ר לדעתי, כבר הובילה ושיחקה טוב והחזירה את מכבי חיפה למשחק. מסכים שהגול שקליימן קיבל מביך, בעיטה חלשה של עמאשה בסה"כ(הקהל בטדי לא הטריד אותו הפעם?). במחצית השנייה חיפה הייתה טובה יותר, בעיקר בזכות חן עזרא, בזמן שבניון רשם משחק נוראי אפילו בסטנדרטים הנמוכים שלו העונה. אבל ברור שבחיפה יגידו שהוא 'עייף' וכך גם שדרי הקווים. שכטר עושה הכל חוץ מלאיים על השער כמו שצריך ולכבוש. מדהים אותי כמה בלבול לא יודע לקרוא את הקבוצה שלו נכון. בצד של בית"ר - אצילי שחקן-שחקן, אנחנו יודעים את זה לא מהיום. טוב, נו, עם הפלייאוף העליון הכל-כך צולע הזה בהחלט יהיה מתח והקרב על המקום הרביעי יוכרע כנראה במחזור האחרון. אפילו מכבי פ"ת בתמונה.
לרוץ גם אני יכול,בלהטריד אני אפילו יותר טוב מחלוץ אתה דורש גם לשים גולים,וזה לא שהוא לא מקבל העונה כדורים נפלאים בתוך הרחבה,כולל כדור נפלא שהוא קיבל מעזרא הערב. אבל הוא פשוט מחרבש אותם אחד אחרי השני,לרוב אפילו לא מגיע למצב של בעיטה,זה חלוץ זה?
אם הוא ימשיך לעבוד קשה הגולים יגיעו אל תשכח שמכבי חיפה תוקפת עם 3 שחקנים בלבד וזה מקשה עליו הוא יכול להיות חלוץ שלישי לגיטימי במכבי חיפה חלוץ גדול הוא אף פעם לא היה
קחו אותו למכבי תל אביב, אני מוכן לסחוב אותו מהכפר שלו עד לקרית שלום על הכתפיים מוחמד עוואד מקבוצת הנוער שלנו וגל קטבי מקבוצת הנערים יותר טובים ממנו
לסכנין יש עוד משחק אחד בלבד בעוד בפלייאוף העליון נותרו עוד שלושה. ומעבר לכך שסכנין משחקת נגד קבוצות חלשות יחסית - ברור שהפלייאוף העליון גרוע מאוד. תראו את אחוזי ההצלחה המביכים של הקבוצות. חיפה ניצחה משחק אחד, גם בית"ר ניצחה רק משחק אחד. מכבי פ"ת לא ניצחה בכלל והפועל באר-שבע ניצחה רק את הקבוצה של רב"ש. אני אחד האוהדים היותר גדולים של איתי שכטר, אבל אי-אפשר להתעלם מהבלוף. הוא ימשיך לקבל צ'אנסים כי ככה זה בליגה שלנו אבל הוא מאכזב ובענק. אי-אפשר להסתתר כבר מאחורי הבעיות שהיו בהפועל העונה או מאחורי החולשה הכללית של מכבי חיפה. למה אלירן עטר נראה טוב למרות שהחברים שלו גרועים?
פי כמה שבניון עלוב. אם זה היה שחקן זר הפרשנים פה בארץ היו חותכים אותו על ימין ועל שמאל. לא משנה כמה עמאשה פח, ערבי פשוט חייב להבקיע בטדי.
מי שאומר שחיפה הייתה יותר טובה לא מבין כדורגל. למרות שליטה במשחק, בית״ר הייתה הרבה יותר קרובה לניצחון ופספסה פה עוד הזדמנות לברוח לחיפה. אפילו הגול של חיפה לא היה הזדמנות ממשית.
היה ברור ששטר יתגלח על העונה הזאת,אין מה לעשות הוא לא משחק כבר 4 שנים בצורה סדירה,אין קסמים ואין לו ביטחון,אבל יכולות יש לו. שער אחד יכול לשנות לו את המומנטום. חנן ממן פותח פה על גיא לוי,בעקבות זה שהוא מוחלף ברוב הפעמים. קצת חוצפן במיוחד שציפו ממנו להרבה יותר וקיבלו בעיקר פוזות על המגרש.
אני שמח שהבלוף של קליימן התפוצץ העונה שנים אני אומר שהוא שוער ברמה של ליגה לאומית מוזר שטביב מחזיק ממנו טביב מבין כדורגל יותר מרוב המאמנים בליגה
ביתר ירושלים היא הקבוצה המלהיבה ביותר השנה בליגה. אני שונא לשחק ב"אם" בכדורגל, אבל כל כך חבל שאין לקבוצה חלוץ בשיעור קומה שיצליח לתרגם את זה לשערים ולנקודות. זה יהיה חבל מאוד אם הם לא יצליחו להשיג את הכרטיס לאירופה אחרי עונה שכזו. הם נראים רעבים יותר מהירוקים.