מחזור 33 בעליון ו-31 בתחתון: בפעם השנייה ברציפות: הפועל באר שבע אלופת המדינה !

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by EO11, Apr 27, 2017.

  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    עטר השתנה, זה לא אותו אחד ממכבי וזה כבר מעבר למערכת החולה סביבו לדעתי למרות שיש לה השפעה. הוא כבר הרגיל את עצמו לבינוניות.
     
  2. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,596
    Likes Received:
    26,857
    Gender:
    Male
    מבחינת כדורגל אין שום הבדל גם לא מבחינת סביבה שהייתה לו במכבי ת"א לפני עונת קרויף. ואם יש שינוי אז לרעת הסביבה.
     
  3. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,721
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    לטעמי עטר בעונה וחצי הראשונה אצלנו היה טוב מאד,מנקודות האור הבודדות. אבל נראה שהוא הבין שהוא נמצא במועדון רקוב בלי יומרות אז זה הוציא ממנו את החשק לשחק. יכול להבין אותו.
     
    de Middenweg and oranfu like this.
  4. amn Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Messages:
    2,307
    Likes Received:
    1,239
    ברכות. הקבוצה הטובה יותר לקחה את האליפות, וגם עשתה את זה בסטייל...

    2 דקות לפני הקורה של מיכה אמרתי לחבר שיש לידי שאם לא נשים את השני אנחנו מפסידים היום. לצערי צדקתי, מכבי פשוט לא עלתה למחצית השנייה (או ליתר דיוק, ב"ש השאירה אותנו בחדרי ההלבשה).


    לנו יש הרבה עבודה כדי לקחת את הגביע, כדי לשדרג את הסגל, וכדי להגיע טובים יותר לעונה הבאה. מי ייתן ותתחיל ביולי ולא ביוני. עייפתי (לדעתי לא היה חודש בלי משחק רשמי של מכבי מאז יולי 2014).
     
    לירן likes this.
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    @amn

    מה לגביי הישראלים ללא חוזה? מתי יקבלו החלטה לגביהם?
     
  6. Sarek Member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    980
    Likes Received:
    848
    ברכות חמות להפועל ב"ש, עונה פשוט נפלאה - גם בזירה המקומית וגם בזירה היבשתית.
    קבוצה נהדרת.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  7. amn Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Messages:
    2,307
    Likes Received:
    1,239
    לא מבוסס על כלום מלבד התקשורת ותחושה אישית, כן? רק אחרי גמר הגביע.
     
    EO11 likes this.
  8. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,761
    Likes Received:
    2,681
    מצטרף לברכות לאוהדים (האמיתיים) של ב"ש שסבלו במשך כלכך הרבה שנים. אליפות ראויה, ויפה ועוצמתית עם עונה אירופאית נדירה ורגעים שתזכרו לנצח. כיף גדול. זה באמת נפלא לליגה והלוואי שמאבקי הצמרת האלו יימשכו ואל מכבי וב"ש יצטרפו עוד מועדונים. לראות 3-4 קבוצות רצות לאליפות ונאבקות על מקומות 1-2-3 יהיה כיף גדול.

    באופן טבעי אחרי ה-2:1 עשיתי את דרכי החוצה באיטיות, ואז זה הכה בי. רגע לפני המדרגות של האצטדיון הדוחה הזה, הבנתי שאני צריך לחוות את הרגע הזה עד הסוף. לשמוע את השריקה, לראות את המראות (הלא מאוד קשים אני חייב לציין), למחוא כפיים לקבוצה שאני אוהד וגם לקבוצה שלקחה כרגע אליפות ראויה. מה רע? מה כבר פאקינג קרה? זו לא הפועל ת"א, וגם לא בית"ר.

    אני מניח שאם זה היה קורה בבלומפילד ההרגשה הייתה טיפה שונה, אבל בגדול - אפשר גם למצוא את הצד החיובי בעובדה שזה קרה באצטדיון "הביתי" שלנו. מכבי צריכה לנצור את הערב הזה ולתעל אותו לאנרגיות חדשות ולמוטיבציה אמיתית לעונה הבאה. היא חייבת למצוא את הדרייב שהיה חסר לה העונה ובעונה שעברה (ובעיקר כמובן לבנות את עצמה נכון יותר).

    השחקנים לא נתנו את התחת היום בשביל לא להפסיד את המשחק הזה. ראו את זה מהדקה הראשונה. הם עלו אדישים. ראו את זה כבר אחרי 5 שניות. אבל זו כנראה מכבי של העונה הזו. במקום לעלות ל-0:2 במצב קל היא חוטפת מיד במתפרצת. אני חושב שהיא באמת התקשתה העונה למצוא את האנרגיות ואת הרעב הזה בשלבים ארוכים מדי של העונה הזו, וקרויף (או מי שלא יחליף אותו) יצטרך למצוא את הדרך להחזיר את זה. קבוצה שמאבדת נקודות נגד אשקלון, כפר סבא, בני יהודה ושות' פשוט לא יכולה לבוא בטענות לאף אחד חוץ מלעצמה, ואמצע העונה העלוב שלה, עלה לה בעונה.

    בשורה התחתונה קרויף נפל בעמדת המאמן, עשה כמה טעויות קשות בבניית הסגל וכשאלו מצטרפים לבעיות של רעב, לא היה מנוס מלשלם על זה את המחיר. בטח כשיש קבוצה אחרת שעשתה את הדברים נכון, בנתה סגל חזק יותר ובעיקר עמוק יותר, ניצלה את הטעויות של היריבה שלה, וגם רצתה את זה הרבה הרבה יותר.

    מבחינה מקצועית הקבוצה הזו צריכה בלם טוב מאוד שישחק לצד טיבי/טבח, מגן שמאלי, קשר אחורי אמיתי שיעזור לאלברמן לרדת לספסל למשחקים בהם כבר קצת קשה לו לעמוד בקצב לבד, קיצוני שיתן למיכה תחרות וידחוף אותו לקצה כבר מתחילת העונה, קשר מתחת לחלוץ במקום סקאריונה, וחלוץ מהיר וזריז שמסוגל לעבור קונוס, בניגוד לוידאר ושוינפלד. בקיצור, שיהיה קיץ קצת יותר מעניין מהקודם.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  9. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    ברכות לבאר שבע על האליפות הראויה

    Sent from my m3 note using Tapatalk
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  10. oFiRzZz Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    4,760
    Likes Received:
    1,859
    ברכות לאוהדי ב"ש, מגיע לכם, מודל לחיקוי.
    קצת מצחיק שאת שער האליפות ראיתי עם .... שחקני נתניה.

    רשמתי את זה כמה פעמים וארשום גם עכשיו -
    לפעמים מפחיד לחשוב כמה רגע אחד משפיע על ההיסטוריה.
    אם נתניה לא סמרטוטים ומנצחים את ב"ש בבית לפני 4 שנים -
    ב"ש הייתה בלאומית, אלונה הייתה נשברת, לא הייתה ב"ש
    הגדולה של היום. נתניה לא הייתה נכנסת למעגל הסחרורי
    הזה של הבעיות הכספיות והנדנדה בין הלאומית לעל.
    על חודו של משחק.
     
    amn likes this.
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,721
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    באופן סמלי ב"ש חגגה אליפות ונתניה חגגה עליה באותו מגרש בנתניה
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  12. oFiRzZz Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    4,760
    Likes Received:
    1,859
    צחוק הגורל.
    מעניין אם זה קרה פעם .. שביומיים אצטדיון אחד ראה עליית ליגה ואליפות.
     
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    יהיה לנו עוד זמן לסכם, אבל אני חייב לומר מילה על מיכאל אוחנה, הילד עשוי מאבק של כוכבים. עילוי, אין מילה אחרת, לא פעם ראשונה שהוא אחראי על ניצחון על מכבי תל אביב , שנה הבאה חייב להיות שחקן הרכב קבוע, הילד מדהים, סופרסטאר, איזה כיף שהוא איתנו, באופן זמני.

    Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
     
  14. wings Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    3,282
    Likes Received:
    777
    עטר מתאים למכבי חיפה הנוכחית כמו כפפה ליד. אגואיסט מסריח.
     
    Drama2 likes this.
  15. Drama2 הסמל מעל הכל

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    5,497
    Likes Received:
    2,357
    Gender:
    Male
    מזל טוב ובהצלחה באירופה

    נשאר להחזיק אצבעות למכבי ת"א באירופה ולקוות שנעשה את העבודה מול חיפה