מחזור 33 בליגת העל: כפ"ס נפרדת מליגת העל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, May 30, 2008.

1. Rudess Member

נכון.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת, אין קשר בין הטענה שלך למציאות.
    בני יהודה נשארה כי באותו רצף ניצחונות מדהים שהיא עשתה היא ניצחה את כל קבוצות התחתית:
    כפר סבא ( 3- 0 ) הרצליה ( 2-0 ) מכבי פ"ת ( 1-0 ) אשדוד ( 2-0 ).
    קבוצה שמנצחת את כל היריבות שלה לתחתית, במיוחד בכל הקשור למפגש לפני 2 מחזורים מול כפר סבא, מגיע לה להישאר.
    שאר הקבוצות שניצחה -
    סכניין וחיפה לא סיימו את העונה כשהיא פגשה אותם. סכניין נלחמה על הכרטיס לאופ"א כך גם חיפה, את בית"ר היא אומנם ניצחה בטדי אבל במשחק בלי קהל שהקל על בני יהודה.
    זה לא שבני יהודה פגשה את הנוער של חיפה או בית"ר.

ואיך היא עשתה את זה? בני יהודה התחילה לשחק פתוח, התקפי וללכת בכל משחק על ניצחון, כי פשוט לא הייתה לה ברירה.
    בליגה כמו שלנו, שרוב המאמנים מחפשים פשוט לא לספוג, זה עושה את כל ההבדל.

אז להגיד שבני יהודה לא נשארה בחסד או בזכות טובות של אחרים זה שטויות, היא נשארה בזכות משחק התקפי, קהל שחזר ודחף במספרים גדולים והרבה אמונים של 2 מאמני חירום.
    קבוצה שמנצחת את כל היריבות שלה לתחתית יותר מראויה להישאר בליגה...

3. תומר22 Member

אוי, הרצליה. הייתם כל כך קרובים לשמח 99.9% מהאוהדים בארץ ולהוריד את המשפחה עם הקבוצה לליגה השנייה. עוד שבע דקות...

אתמול נחשף פרצופו האמיתי של אבי לוזון, וכל פעולה שלו מעתה והלאה תעורר חשד לגבי השירות שהיא תעשה למכבי פ"ת. עכשיו גם אלה שהאמינו לניקיון הכפיים שלו קיבלו את האמת בפרצוף. התנהגות כל כך בוטה, כמו של אוהד מהרחוב, בלי לזכור לרגע שהוא יושב ראש ההתאחדות לכדורגל "של כולם", כמו שהוא הקפיד לציין כשנכנס לתפקיד. לא לחינם הוא התחיל להריץ את רעיון הגדלת הליגה בדיוק כשקבוצתו על סף ירידה - עכשיו תהיה לו האופציה לדחות במעט את הרעיון הזה, לפחות עד לפעם הבאה שמכבי שלו תהיה במצוקה.

איפה לוזון היה כשמכבי חיפה גמרה להרצליה את העונה בשבוע שעבר? גם אז שיחקנו בהרכב חסר, אבל עשינו את העובדה כמו שצריך וגרמנו לכך שלהרצליה אין על מה לשחק במחזור האחרון בו היא אמורה לארח את... נכון, מכבי פ"ת.

אבי לוזון מדבר על חוסר ספורטיביות (ודרך אגב, תעיפו מבט למחזורים האחרונים בליגות הבכירות באירופה ותגלו הרבה קבוצות שאיבדו עניין בליגה ועולות בהרכבים משניים - זו לא המצאה ישראלית - רק ששם עושים הכל כדי לנצח ולא משנה באיזה הרכב) ושוכח שההתאחדות בראשותו חיסלה את הספורטיביות בליגה השנייה וערערה על חוק אותו קבעה בעצמה, מה שהביא להתדרדרות של הרצליה והוריד מתחרה אחת של הלוזוניה.

מכבי פ"ת היא עדיין בראש מעייניו של אבי לוזון ולכן הוא צריך לעשות דבר אחד - לחזור לנהל אותה ולעזוב אותנו בשקט.

והנה הצצה קטנה לשנה הבאה, כאזהרה מראש. שבת: מחזור 29, מכבי פ"ת נמצאת 3 נק' מתחת לקו האדום ובסכנת ירידה ממשית. יום ראשון: עיתוני הבוקר מדווחים ש"ההתאחדות החליטה על הקפאת הירידה, וזאת על מנת להגדיל את הליגה במיידית ל-18 קבוצות". אבי לוזון בתגובה: "טובת הכדורגל הישראלי לנגד עיניי, אני אחזיר את הכדורגל אל העם, יהיו קבוצות מבאר שבע בדרום עד ק"ש בצפון".

4. Jack Wilshere Member

ניתוח מדויק של ברקוביץ' לנפילתה של הפועל כפר-סבא.

http://www.one.co.il/cat/articles/Personal...d=117063&cid=89

אני טוען זאת כבר כמה שנים. ירידתה של הפועל כפר-סבא ליגה היא, בין היתר, ההוכחה לכך שהכדורגל הישראלי הפך ליותר כוחני, טקטי, הגנתי, ופחות קבוצתי-התקפי. אני משוכנע שקבוצות התקפיות נהדרות, כדוגמת שמשון תל-אביב ומכבי חיפה בשנות השמונים, לא היו מגיעות להישגים בליגת העל בימינו. הטקטיקה, הכוחניות, ההתצברות וכולי, דוחקות הצידה את היצירתיות, התאווה למשחק יפה לעין וכולי. זו הסיבה העיקרית לכך שרמת המשחק בארץ נמוכה מאוד.

אוהד שקונה כרטיס למשחק לא רוצה לראות את הכדור כל הזמן מחוץ למגרש, שחקנים שוכבים על הדשא (כי בארץ השחקנים מחפשים ליפול, ולא מחפשים לשמור על הכדור), הגבהות אין סוף, הצגות של שחקנים, אינספור שריקות לעבירות ופנדלים (אני משוכנע שבארץ יש את האחוז הגבוה ביותר לעבירות מבין הליגות באירופה), אלא הוא רוצה לראות משחק מסירות מרגל לרגל (בארץ מעט מאוד קבוצות מסוגלות לחבר יותר משלוש-ארבע מסירות, וגם אלו שמסוגלות לעשות כן - יורדות ליגה מסתבר), הצטרפות של שחקנים להתקפה, תנועה ללא כדור וכיוצא באלו.

Last edited by a moderator: Jun 2, 2008
  5. אביתר 5 Guest

עצוב שכפר סבא ירדה

6. Raulito Madridista

כפר-סבא ירדה ליגה גם בגלל חולשת ההתקפה שלה. כפר-סבא משחקת התקפי, הכל טוב ויפה, אבל המספרים שלה בהתקפה לא מדהימים בכלל. מקבוצה שיש בה שחקנים כמו יבואה, ישראלביץ, לוז, מליקסון ודה סילבה(אני מציין אותו למרות שהוא בלם, משום שיש לו התמקמות נהדרת במצבים נייחים), אתה מצפה לקצת יותר מ37 שערים בעונה(חמישה פנדלים הוחמצו שם, בושה וחרפה). שקבוצה יוצרת מצבים ולא כובשת יש כאן בעייה, ובעונה הזו שום חולייה לא תיפקדה אצל כפר-סבא כמו שצריך.
    אוחנה לא פישל רק בבניית הגנה חלשה מאוד(כל כדור ארוך והם עושים במכנסיים), אלא גם לא הצליח להביא חלוץ שני לצידו של יבואה, העיקר את דוארטה הוא שיחרר(אומנם איכזב בשנה שעברה בליגה, אבל בגביע הטוטו הוא הבקיע מספר שערים לא רע). אגאבור וביל גונזאלס לא סיפקו את הסחורה. כאשר יבואה היה חלש בסיבוב השלישי ראינו מה קרה לקבוצה.

משה אוחיון,
    הכדורגל שלנו מתנהל ככה לא מהיום, אני לא מבין למה זה כל-כך מעצבן אותך.
    בקשר למה שאמרת על הפועל - אנסומבו תוקל באימון בצורה חריפה על ידי רמי דואני, תאמין לי שהוא היה משחק אם הוא היה יכול, הוא רוצה להוכיח שמקומו בקבוצה גם בעונה הבאה. הפועל השנה פשוט קבוצה גרועה, זה לא נקרא חוסר ספורטיביות. עובדה שגם במשחק קטסטרופלי הגענו פעמיים מול שוער(נאתכו וג'וניור), גם לסרור הייתה בעיטה נחמדה. בנוסף, טלקיסקי וטופוזאקוב ביקשו להיעדר מהמשחק הזה ולצאת לחופשה מוקדמת וההנהלה לא איפשרה להם.

7. oFiRzZz Member

עמוס לוזון עוזב את פתח תקווה ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

8. King Kenny Member

עשו הכל על מנת להכשיר את הבולגרים ולבסוך הצליחו. אם הם היו שמים זין על המשחק נגד כפ"ס אז לא היו משקיעים מאמצים כה רבים בשביל להכשיר אותם, ותאמין לי שהשקיעו מאמצים רבים להכשיר אותם.
    בקטע של אניימה כמה שזה עצוב זה שיקול אישי שלו ולהפועל אין שום מילה בעניין. בסוף אניימה נסע עם ניגריה וגליל שיחק במקומו והיה לא פחות טוב.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום מכבי נתניה סוגרת את העונה באופן רשמי. אני מקווה מאוד שזה יהיה עם נצחון, כדי לצאת עם טעם טוב לפגרה ולהכנות שיהיו לעונה הבאה. השחקן היחידי שאני מבכה על חסרונו, הוא אלמוג כהן. את אבי סטרול מחליף גולן חרמון, ככה שאני רגוע. עד היום, בכל פעם שגולן חרמון נקרא לדגל, הוא נתן הופעות מעולות שברובן הוא אפילו נחשב לשחקן המצטיין. נקודת זכות ענקית למכבי נתניה על שיש לה בלם שלישי כמוהו.
    לעירוני קריית שמונה חסרים מספר שחקנים משמעותיים. בלי גיא צרפתי, האפשרויות שלהם בהתקפה מצתמצמות. מרכז השדה שלהם צפוי להיחלש עקב חסרונו של עבאס סואן. ובכל זאת, הם יבואו טעונים באנרגיה כדי להשיג את הכרטיס לגביע אופא. אנחנו, כמו מול בני יהודה, נצטרך לצנן להם את ההתלהבות.

אם רק תאמינו! http://www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Smilies/ari_ole.Xxx

Last edited: Jun 2, 2008
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

החסרון של צרפתי וסואן הוא בעיה עבור קרית שמונה, 2 שחקנים שהיו הלב של הקבוצה העונה, בעיה קשה לבן שמעון. קרית שמונה כמובן חייבת לנצח, אם בסוף קרית שמונה לא תגיע לאופ"א אין ספק שזה יעשה טעם חמוץ משהו אצל הצפונים למרות העונה המכובדת מאוד, ההבדל של לסיים עונה עם אירופה לבין בלי אירופה (אינטרטוטו... ממש עונש) הוא גדול. הבעיה של ק"ש זה שנתניה לא מחלקת מתנות.. נתניה בבית רוצה לסיים יפה בשביל עטר במשחק הפרידה שלו.

11. TariboWest Member

יפה לראות את האוהדים של נתניה מעריכים את התרומה של עטר למועדון הזה בשנים האחרונות, טקס יפה.

12. burning soil Member

פשוט כבוד לקהל של קרית שמונה, שגם עשה את הדרך הארוכה מהצפון וגם חוגג בצבעוניות
    ביציעי נתניה. מגיע להם אירופה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חשבתי שנתניה תהיה היחידה שתשמור על הכבוד שלה ולא תיתן לקבוצה שצריכה ניצחון לנצח... אבל כמה מפתיע... גם קרית שמונה מנצחת... מחזור סיום שאני לא יודע איך לכנות אותו.... כל מי שהייתה צריכה לנצח הייתה מדורגת מתחת לקבוצה ששיחקה מולה (חוץ ממכבי פ"ת) וניצחה...

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מצליח להבין למה תמיד במשחקים טובים יותר שלנו, אנחנו לא מצליחים לנצח. שיחקנו לא רע, תיירי טזאמתה עשה כמה מבצעים לא רעים, יחיאל צגאי היה מצוין, גם שניר גואטה נתן כמה דקות טובות. כאילו שהיה חתום על המשחק הזה הפסד.
    השער הראשון שספגנו היה שער של תמימות. אין אף קבוצה בכדורגל הישראלי שמעמידה את החומה שלה 9 מטר מהכדור. חבל מאוד שהיינו הראשונים לעשות את זה העונה. ומילא זה, אבל דלה ימפולסקי עשה טעות קשה שפשוט זז אחורה וניסה לגונן על עצמו, במקום פשוט לתת קפיצה ולסובב את הגב. השער הזה היה יכול להימנע בקלות. ואגב, עבירה בכלל לא הייתה. קבאז'רו הוציא את הכדור נקי.
    בשער השני אני לא מאשים אף אחד. עירוני קריית שמונה עשתה לנו מה שעשינו השנה יותר מכל קבוצה אחרת, לעקוץ. הם ניצלו את מרכז ההגנה האיטי שלנו והגיעו מהר לרחבה.
    המצטיין שלי במשחק, הוא גם המצטיין של הסיבוב השלישי במכבי נתניה, קלימי סבן. ברוך שובך.

במקום לצאת עם טעם טוב, יוצאים עם תחושה חרא. וזה לא מנחם אותי שלכאורה ניסינו.

15. oFiRzZz Member

חפיף , העיקר מקום 2 .. והחגיגה ביציעים .