מחזור 32 בפלייאוף העליון: הפועל ב"ש מארחת את מכבי נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏27/4/19.

1. alexshw Member

מתי פעם אחרונה ראית פה צוות מקצועי

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם היה מדובר בחילוף בדקה 20 או 30 בטח שזה היה לגיטימי, גם לבלבול וגם לכל מאמן אחר.
    שתי דקות לפני המחצית זה סתם להפיל את התיק על שחקן בצורה הפחדנית ביותר, זה לומר לקהל "הנה הוצאתי את האפס הזה שבגללו אנחנו בפיגור, אל תאשימו אותי תאשימו אותו".

Sir Alex Ferguson, oranfu ו-לירן אוהבים את זה.
  3. קשר ימני Member

אם הדומנית לא יורד בדקה ה-42 יש מצב שאנחנו יורדים למצחית בפיגור של שניים או שלושה שערים.

yakov_y, Bluekipper ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלבול הוכיח שהוא לא מתאים למכבי חיפה. לצערי זה לא מה שיקרה,ובעונה שהבאה הוא לא יגיע לחגים, בנוהל של השנים האחרונות.
    זה בגלל מה שעשה לגרשון (בקיץ חייבים להפטר ממנו),זאת הפחדנות וקיבעון שמונעים מהקבוצה להרים את הראש כל פעם מחדש.

מה שצריך לקרות זה שבסיום העונה להודות לו,אולי למצוא לו תפקיד אחר במועדון אם ירצה בכך,ולהחתים את דראפיץ את ברדה/בכר/אבוקסיס. בפועל נמשיך איתו לעוד עונה שתגמר כבר באוקטובר.

5. הרצליה Member

מועדון מסודר זה דבר דינמי, הפועל תל אביב נחשב מועדון גדול ומסודר שמקומו בליגת העל? איך הוא הגיע למצב שאליו הוא הגיע לפני שנתיים? כנ"ל לגבי בית"ר ירושלים בימים עברו? אז נכון להיום נראה שמכבי נתניה הוא מועדון סופר מסודר, לפני שלוש שנים הוא היה המועדון הכי מבולגן בארץ.
    אני לא יודע כמה התופעה של קבוצות שלא רוצות לעלות קיימת היום, קבוצות רואות את ההצלחות של חדרה, רמת השרון בעבר ורעננה ורוצות גם, לא שאני תומך בזה במיוחד אבל הליגה הזאת מוכיחה שנה אחרי שנה שגם קבוצות עירייה או קבוצות שהניהול שלהם לא הכי תקין ומסודר מגיעות להישגים מקצועיים ככה שאין לזה שום קשר.

הקטנת הליגה רק תרחיק אנשים שירצו לשים כסף מהכדורגל ורק תיצור עוד בעלים שמתייאשים מזה שליגת העל נראית כמו חלום רחוק, לאלונה ברקת לקח שנתיים לעלות וגם זה היה שהגדילו את הליגה ל-16 קבוצות, עד האליפויות ב-2 או 3 עונות הם נשארו בליגה רק במחזור האחרון מה שאומר שבמקרה של ליגה של 12 או 10 הם כנראה היו יורדים בחזרה ללאומית ויש סיכוי גבוה שהיא לא הייתה נשארת שם.

קבוצות עירייה היו לך גם בליגה של 12, מכבי הרצליה בעונות הכי גדולות בהיסטוריה שלה הייתה קבוצת עירייה.
    קח את העונה הנוכחית בליגת העל שכולם מסכימים שהיא אחת החלשות בשנים האחרונות, תוריד ממנה 2 קבוצות, נניח את סכנין ואשדוד, זה באמת מה שישנה את כל התמונה? אני חושב שלא.
    פחות משחקים, פחות גולים, פחות עניין, פחות חשיפה לקבוצות מה שאומר פחות דור אוהדים חדש.

הרמה בליגה הישראלית היא נמוכה, הקטנת הליגה לא תשנה את זה כי ממקום 4 עד 14 (או 2 במקרה של העונה) כל הקבוצות באותה רמה.

אלו דברים שקשה לראות שאתה משקיף על הליגה ממרחק 30 נקודות עם מועדון מסודר וקהל אוהדים גדול, אתה לא יודע מה זה שאתה צריך לנסות ולהצדיק את הקיום של הקבוצה שלך כל יום מחדש.
    נוח לך לשלוח את כולם לשחק בימי שישי ב-12:00 בצהריים בספורטק בזמן שאתה משחק באירופה, אז תרשה לי לא להסכים איתך.

6. Telkiyski Member

"לא רוצות לעלות" זה בעיני סתם איזו סיסמא ריקה מתוכן.
    חדרה עלו יפה מאוד למרות שהם קבוצה קלאסית ש"לא רוצה לעלות".

גם עפולה ונס ציונה יעלו אם יתאפשר להן על הדשא.

מי ישמע איזה זירה בלתי אפשרית זה ליגת העל

7. קשר שמאלי Member

oranfu ו-G.B7 אוהבים את זה.
  8. עידן444 Member

איך דואגים לזה שלא יהיה VAR בגמר?

yakov_y אוהב/ת את זה.
  9. הנתנייתי Member

מכבי נתניה: חשש לגבי הפציעה של גבי קניקובסקי - וואלה! ספורט

כעת יש חשש שכתוצאה מהפגיעה הזאת קניקובסקי גמר את העונה. מעניין אותי אם אתה עדיין חושב שזה לא היה צריך להיות אדום.

10. גלצ Member

עד 2006/2007 ליגת העל הייתה ברמה טובה. מאז ליגה של כלום.

11. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תסביר לי למה, מעניין אותי לדעת

12. Butragueño מנהלים

הליגה בעונת הדאבל האחרונה של הפועל ת"א הייתה חזקה מאוד. אני לא מבין מאיפה מגיעים כל ההצהרות האלו.

13. גלצ Member

מזיכרוני וממה שראיתי בעין, אולי זו רק הרגשה מהסוגים האלה של "פעם היה יותר טוב".
    היו פה זרים כמו קולאוטי, בוקולי בשיא הפריחה שלהם (וההוא של מכבי תל אביב ברח לי השם) שהתמודדו עם ליברפול והגיעו רחוק באירופה.
    הפערים בינינו לאירופה היו פחות גדולים גם ראינו את זה על המגרש (זה רחוק מאוד מהיום).
    הפועל תל אביב עם ישראלים באמת טובים כמו ברדה וסלים טועמה. אפילו שחקני הגנה בליגה הזאת היו דומיננטים. אף קבוצה לא הפסידה בקלות. היו יותר כישרונות צעירים מהיום (כם כל הכבוד סולומון זה מיעוט וגם הוא כבר לא כאן).
    היה קצב משחק משגע, באמת. ברור שלא בכל המשחקים ואני רק מציג את החיובי אבל היה מעניין ואני פשוט נהנתי וכל ניצחון ריגש אותי.
    היום יש לי הרבה פחות ריגוש ובכלל הכל נעשה מאוס. כל שחקן שמבקיע שער השדרים מתלהבים ממנו ואומרים שהוא יגיע רחוק וזה נשמע מאולץ, כאילו שהם משכנעים את עצמם.
    אף שחקן ישראלי לא מציג המשכיות. היום הכסף מדבר וזה נהיה תעשייתי. כל שחקן טיפה עם פוטנציאל עף מפה מהר, במיוחד ישראלי.
    אגב אני רק בן 28 כן? הייתי בן 16 אז.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/19
  14. גלצ Member

אחלה עונה אבל היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל. גם העונה שעברה הייתה אחלה ליגה.
    מבחינת איכות ועניין? פחות מהעשור הקודם.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/19
  15. קשר שמאלי Member

כמה קבוצות טובות היו באותה עונה? לי דווקא זכור שהליגה הייתה מאוד חלשה באותה עונה

oFiRzZz ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.