מחזור 32 בפלייאוף העליון: ב"ש מגדילה את הפער ל-3 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏23/4/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

מה שהם עושים להפועל וביתר זה כוחנות פר אקסלנס. נסיון תמידי לרוקן את שתי הקבוצות האלה מכל שחקן טוב שיש להן מאז שהגיע ההולנדי המהולל.
    וכן, אוהדי מכבי משתמשים לא פעם באלימות פיזית. גם הם.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ומה זה קשור להתנהגות הקהל של סכנין במקרים מסוימים? בקהל של בית"ר, הפועל ומכבי יש אנשים תת רמה שהשטן ברא. אז?

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני חושב שלא עושים מספיק את ההפרדה בין אוהדים לקהל:
    לסכנין אין הרבה אוהדים. יש להם את האולטראס, שבחלקו הגדול הוא זבל מזוקק כמו בכל מקום, ויש כמה עשרות חוץ מהם.
    אבל לסכנין יש גם את ה"מתלווים" שהם מרבית הקהל (אם שופטים קהל לפי פוטנציאל מקסימלי). אותם גזענים חשוכים נוטפי שנאה ומחרחרי ריב, שמוצאים כל הזדמנות להצטרף לחגיגה של אלימות בסינרגיה עם האולטראס, ששוב, הוא זבל מזוקק.
    אנשים שזורקים אבנים, שקוראים קריאות השמד, שיורקים, שמשתמשים בכל סוג של אלימות בערך, והם אלפים. אני לא חושב שהקבוצה בראש מעייניהם.

להתעלם מהם זו עצימת עיניים.

4. amn Member

סליחה.
    מכבי הם המיץ של הזבל של כל מה שרע בחברה הישראלית (אלימות, דורסנות ותרבות האם אתה רוצה להשיג משהו תפעיל כח).

צודק, הם לא אחראים לכל, הם פשוט התמצית והמקור של זה.

5. zivmay Member

האלימות היא מגעילה משני הצדדים.
    אבל שיש קבוצה אחת שכל הזמן בוכה, משפילה כל יריבה, מתעסקת בכל הקבוצות רק לא בעצמה.
    עושה טעות ואפילו לא מתנצלת על מנת להרגיע את הרוחות, אז אין מה לעשות.
    רוב האש יופנה אליה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. South Boy Member

אני חייב לציין שההקבלה לבאר שבע הגיעה יותר מאוחר ממה שחשבתי, העיקר אומרים שלבאר שבעים כאן יש רגשי נחיתות.
    אני לא מתעלם מהתגרויות ומאלימות מילולית, אני פשוט מציב מולך מראה בדמות הרבה אנשים אחרים שהתנהגו בצורה הזאת ואין לך מה להגיד לי חוץ מלהסביר לי שמדובר במקרים שונים. מי שמתייפף ועוצם עין זה אתה, אתה עושה איפה ואיפה בין שני מקרים מכוערים וזהים לחלוטין.
    כבר הפסקתי לספור אבל אני אומר שוב, סכנין התנהגה בצורה מחפירה ומכוערת בין אם בגלל קללות גזעניות והתגרויות של אנשי המועדון ובין אם בעובדה שהם נגררו אחרי מכבי תל אביב וחלקם המשיכו לריב עם אנשי מכבי במקום להתרחק ולהפריד בין המחנות. ועדיין מי שצריך לקבל את רוב החיצים הוא זה שגרם לכל הבלאגן הזה - פרדראג ראיקוביץ', חואן טוריחו ואחרים.
    אם זה היה באר שבע והדוחף היה דודו גורש, דודו גורש צריך להיות מורחק לשלושה משחקים והוא צריך להתבייש בעצמו שמילים זולות גורמות לו להגיב באלימות כמו איזה ערס מהשכונה. אם בוס היה חוגג מול אבוקסיס ומותקף על ידי קנדיל אז הוא אמנם מתנהג בצורה לא מכובדת ונמוכה מאוד אבל עדיין אין לקנדיל שום זכות להרים עליו יד. בחיי שזאת תהיה התגובה שלי אם דברים כאלה יקרו, למה אתה חושב שהתגובה שלי תהיה שונה אם יהיה מדובר בבאר שבע? עברנו את הגיל הזה כבר.

7. Telkiyski Member

נו מה אתה רוצה?
    אתה כאילו עושה איתי תחרות מי ימצמץ ראשון?

אומר לך בשפה פשוטה. מבחינתי מכבי מייצגת את כל החרא שבחברה הישראלית. מאלימות פיזית דרך אלימות לא פיזית ודרך דורסנות וחוסר כבוד וחמלה כלפי האחר והשונה, ואני יכול להמשיך. עכשיו אתה יכול לשחרר.

8. Civil Anti Madridista

גם זהבי היה זה שהצית את האווירה דרבי אחרי דרבי בהתגרויות שלו, ואף אחד לא מצדיק את הפסיכופת שפרץ לדשא ותקף אותו.
    זה כבר ויכוח של מה קדם למה, ואני אזרוק דעה פרועה לאוויר שאם לא המעשה הנבזי של טב"ח בגביע מול אותה סכנין - האווירה מלכתחילה לא הייתה דליקה, ולאבוקסיס לא הייתה כל סיבה להתגרות במכוון בספסל\אוהדים של מכבי ת"א.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. henry1 Member

בקהל של ביתר יש חלק שהוא יותר גרוע מהמיץ של הזבל, בקהל של מכבי ת"א יש התעוררות גזענית שמנסה להיות מיני לה פמיליה ומתעסקת בגניבת שלל בחשאי כדי שיראו כמה הם גברים, בקהל של הפועל ת"א יש אלימות ושנאה תהומית כלפי מספר קבוצות, בקהל של ב"ש יש כמה שלא סיימו כיתה ג' שגם מחפשים אלימות וגם בקהל שלנו יש מטומטמים.

בשום מגרש, גם אם כל קבוצה מהנ"ל תביא 20,000 איש לאצטדיון, לא תהיה רמת אלימות וחשש לביטחון השחקנים כפי שקיים במגרש של סכנין. בשום מגרש חבר הנהלה/צוות יעז לפגוע בשחקן יריב. בשום מגרש אוהד שירד לדשא וינסה לפגוע בשחקן יריב יקבל ליטופים מהמאבטח ויחזור הביתה כאילו שום דבר לא קרה.

EsheD אוהב/ת את זה.
  10. Drama2 הסמל מעל הכל

מייצגים אלימות ? "ישראליות" (במובן הרע) ?
    שוב, תבדוק קהלים אחרים.

לרוקן את הפועל ת"א ? מי עבר ישירות מהפועל למכבי חוץ מגילי ורמוט ?
    שחקן שנקנה במכירת חיסול רק כי יענקל'ה רצה (ורוצה) כרטיס ביד.
    מצד שני עברו שחקנים ממכבי להפועל כמו בן רייכרט, עומרי אלטמן ועוד מס' שחקני נוער (מליקה ואת השאר אינני זוכר)

המהלך של ורמוט היה 'מסריח' במונחי אתיקה אבל כמו במערכון, מרוקנים ?, לאן עפת כבודו ?

עכשיו יש להפועל את כבירי והוא לא ימכור שחקנים למכבי.

בנוגע לבית"ר, זה כבר לא סוד שאוהדי בית"ר הולכים יד ביד עם אלי טביב.
    אבל גם אם נסתכל בקיץ, זה היה ברור שטביב ימכור את דסה או אזולאי או שניהם. שוב, הוא עשה זאת עם היחידה שהייתה מוכנה להכניס את היד לכיס - מכבי.

לרוקן ? אולי אם הם יקחו את אצילי, קלטינס, רואדה, רוקאביצה ועל הדרך את קליימן לספסל.

amn ו-orimor2212 אוהבים את זה.
  11. Telkiyski Member

אני יכול להעיד שבטדי אני מרגיש שמסוכן הרבה הרבה הרבה יותר מבדוחא. ככה שהטענה שלך לא אבסולוטית.

אני אגב לא בטוח שאוהדי הפועל חיפה, מכבי חיפה או כפ"ס לדוגמא מרגישים יותר סכנה בדוחא מאשר בטדי. אפילו בבלומפילד נגד מכבי אני בטוח שלא כזה סימפטי עם הלה פנאטיקס האלה שמחפשים לצאת גברים כל שבוע.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. amn Member

אחרים צריכים ללמוד ממך. זו, שנאה ספורטיבית.
    הלוואי ועוד כותבים פה היו מסוגלים להתנתק לפעמים מענייני אהדה ולכתוב את הדברים כמו שהם.

אתה אמיתי?
    בי לא פגעו אישית, אבל יש פה משתמשים שיש עליהם עליהום ברמה יומיומית שכוללים פגיעות אישיות לא נעימות.
    ברמת ההתנכלויות של בית ספר יסודי.

את אותם הדברים אני יכול להגיד גם על מועדון הספורט הפועל תל-אביב וקהל אוהדיו.
    אני לא רואה אותך מדבר על האלימות של הפועל באותו להט.

ובאמת שמבחינת מקרים, שתי הקבוצות נותנות פייט אדיר זו לזו.

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מה זה טועה לגבי קנדיל.
    הוא שוער נוראי, לא יודע לצאת לכדורי גובה, יש לו קבלת החלטות שיכולה להיגמר באסון, אבל מה הוא דואג לדפוק הצלה אחת טובה פעם בשני משחקים כדי שיתקע לנו בשער כל העונה. רן קדוש שהוא גם לא שוער גדול, עדיף על קנדיל בעיניי.
    לגבי אבו סאלח, אי אפשר לסמוך עליו. יש לו מעט משחקים שקטים וטובים (כמו היום), אבל זו אחיזת עיניים, הבחור יודע ועוד איך יודע לעשות שטויות ולגרום לקבוצה לספוג שערים שטותיים.
    ואחרון חביב, ואנדרסון המגן השמאלי, הוא אחלה מבחינה התקפית, אבל הוא אסון מהלך בהגנה. כל צד שמאל שלו היה פנוי להשכרה ה בחינם לשחקנים מכבי תל אביב, מאוד מוזר לי שלא הצליחו להבקיע.

14. Drama2 הסמל מעל הכל

@Mamadu

איך סאגס תאמבי ואיאהב שאמי ?

15. סמואל אטו Member

ההקבלה לבאר-שבע - המתמודדת הנוספת על תואר האליפות. אתה
    בטוח שאתה עדיים רוצה לדבר על רגשי נחיתות?

אז עכשיו גם חואן טוריחו אשם? די נו.
    האשם הוא אבוקסיס. אתה חושב אחרת זכותך.

מה אתה חושב שהיית חושב במקרים שציינתי לא רלוונטי.
    בפועל, לא משנה מה קורה, תמיד מוצאים במה מכבי לא בסדר.
    מכבי לוקחת אליפויות - התקציב שלהם גדול מדי והיא הורסת את הכדורגל.
    מכבי קנה את ורמוט - בושה, הם מרוקנים את הפועל.
    אוהד תוקף את זהבי - המועדון הזה הביא את זה על עצמו.
    מכבי עולה לליגת האלופות - הם בושה למדינה ולא שייכים.
    מכבי ממנה את פאקו אייסטרן - מאמן כושר כושל.
    מכבי לא רוצה שהשחקנים שלה יבזבזו זמן במשחק ידידות של הנבחרת - בושה אנטי ישראלית.

אתה מבין לאן אני הולך עם זה?
    עובדות העבר מלמדות שאין שום אובייקטיביות בנושאים הקשורים למכבי תל-אביב. האנטגוניזם כלפיהם שבר את כל השיאים.
    להצדיק את אבוקסיס והקהל של סכנין זה שיא הגועל הנפש.

amn אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.