מחזור 32 בפלייאוף העליון: ב"ש מגדילה את הפער ל-3 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏23/4/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

תלמד הבנת הנקרא. לא אמרתי שהם האחראים הבלעדיים (אל תעשה ממני ילד בן 9 אוקיי?), אמרתי שהמועדון שלהם משקף בצורה נאותה את הישראליות. את האלימות הפיזית והלא פיזית. את הדורסות ואת מדיניות ה"אם אתה רוצה משהו תהיה כוחני כמה שאתה יכול". אני עדיין חושב ככה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. amn Member

ראיקוביץ' טיפש.

ושוב אגיד, כי אין לי חשק או רצון להתייחס מעבר לזה - יש פה אנשים שהשנאה (הלכאורה ספורטיבית) מוציאה אותם מדעתם.

לא ייאמן שמשתמש מציין פה את האלימות כלפיו בפורום הזה, ואנשים מזלזלים, עונים לו ב-"ביי", ויש עוד כאלה שעושים לייק.

תתאפסו על עצמכם.

orimor2212, henry1 ו-yakov_y אוהבים את זה.
  3. henry1 Member

ושגיא כהן אוהד נתניה, הייתכן...?

קנאה? ראשית, אין לנו במה לקנא. צריכות לעבור עוד 20 שנים שלכם כפי שעכשיו כדי שנתחיל לקנא במשהו. ושיהיה לכם בהצלחה, אגב. ואני לא ציני.

וסליחה? אוהדי נתניה לא יכולים להגיב בלי שיהיה חשד לקנאה? דעותינו פסולות מראש?

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אחי האדום, הדגשתי בהודעה המקורית שבציטוט שרשמת מילה במילה שמכבי אחראית בלעדית לאווירה החמה. אני גם לא ילד בן 9.

orimor2212, amn ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  5. סמואל אטו Member

וואו. פשוט וואו.

orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  6. Telkiyski Member

מה הקשר? תלמד גם אתה הבנת הנקרא. הוא טען שאני אמרתי שמכבי אחרית לאלימות במדינה, לא לאווירה החמה במשחק היום. גאד...

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחיי שאני שונא את הויכוחים האלה על האוהדים, אבל לעתים אני מוצא את עצמי משתתף בזה בעל כורחי מרוב שיש דיסאינפורמציה וניפוחים.
    מי שחי בסרט וחושב שהקהל של הקבוצה שלו זה עם מתורבת כדאי לו שיתעורר ושלא יטיף מוסר לאחרים. יש לי חדשות בשביל כמה אנשים פה, אוהדי כדורגל הם לא עם אינטליגנטי במיוחד (כמובן לא כולם, אבל הרוב), חלקם הגדול גזענים, אלימים, הומופובים ורחוקים מלהיות מתורבתים. כל קהל מתאפיין במידה יחודית של התבהמות, הקללות האיומות שהשחקנים מקבלים לא יכולות להישמע במקום אחר חוץ מאיצטדיוני כדורגל.
    הייתי בהמון משחקים בארץ, של סכנין ושל קבוצות אחרות, כאוהד וכסדרן, בליגת העל ובליגות הנמוכות, וכל פעם שאני הולך למשחק ושומע את הקללות הללו, והנהימות אל עבר שחקנים שחורים אני מזדעזע, וזו הסיבה למה אני לא הולך להרבה משחקים, כי האיצטדיון מרגיש לי כמו קוביה שהכניסו לתוכה אלפי אנשים תת רמה שבאו לשפוך את הזוהמה שלהם לתוך היציעים.

oranfu ו-FelaKaT אוהבים את זה.
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איפה הטפתי על חוסר אובייקטיביות?
    אני כתבתי פה מספר פעמים בעבר את המילים "אני לא אובייקטיבי" ואני גם לא מצפה לאובייקטיביות.
    יושרה, כבוד עצמי, אמינות - לזה אני כן מצפה. אובייקטיביות זה לא משהו שצריך לצפות לו מאוהדים.

את הפורום אפשר היה לסגור מיליארד פעמים בערך בעבר, בכל פעם שאוהדים של השד יודע מי הטיפו נגדי על חוסר אובייקטיביות.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  9. ייא Member

כל כך בטוח שזהבי הולך להביא דאבל עם שחזור קטלני של 2010. אליפות דקה 92 אחרי חירבון של בש עם תיקו דבילי כזה סטייל חיפה וגביע בפנדלים. תקפיצו ב24.5

Drama2, zivmay ו-yakov_y אוהבים את זה.
  10. Hapoel_Tel_Aviv Member

3 פעמים (מוציא חגיגות רגילות שלו)
    בדרבי 1:0 שלכם בעונת רב"ש בפנדל.
    בדרבי 3:2 שלכם בעונת רב"ש בגול הראשון.
    בדרבי 1:1 שפוצץ.

11. yakov_y YNWA

מה שהכי מדהים אותי זאת הצביעות,
    איפה התלונות על השיפוט ביום חמישי ? שער שנפסל למכבי ת״א, שער לא חוקי שאושר לסכנין, אדום של קנדיל ואם אני לא טועה היה עוד מקרה.
    איפה התגובות על עותמאן הפצוע שמבקש חילוף ומסיים 90 דק׳ ? איפה התגובות של אבוקסיס שהורה לו לשכב ? ההתנהגות של אבוקסיס בגביע ? הראיון ההזוי שלו שם ? איפה המילים של איש ההנהלה לטל בן חיים ? איפה ההתנהגות של הנהלת סכנין ?
    אפילו כשזרקו פה נעל ואבנים על קליימן לא ראיתי תגובות נגדם.

איפה התגובות על הגזענות על דסה, האלימות של המאבטחים ואיש ההנהלה של סכנין.
    איפה האלימות כלפי אזולאי ושחקני מכבי ת״א ?
    על אבוקסיס אני כבר לא מדבר כי אני מבין שאתה מצדיקים אותו אבל רק שלא ישקר בראיונות ויגיד שהוא לא עשה כלום, תמים.

orimor2212, amn ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  12. סמואל אטו Member

מוזר שאף אחד פה לא התייחס לאלימות כלפי מכבי.
    ובעיני, להתעלם מהתגרויות ואלימות מילולית זו עצימת עין והתייפיפות.
    ראיקוביץ׳ דחף מאמן וזה בסדר לבקר אותו. הנקודה שלי היא - שזה קורה כי מדובר במכבי.
    אם זה היה ב״ש והדוחף היה דודו גורש, אז היינו שומעים כמה הקהל של סכנין מגעיל ואיזה אדם בזוי אבוקסיס. לחילופין, אם בוס היה חוגג ניצחון מול אבוקסיס והיה מותקף ע״י קאנדיל, אז בוס אשם שהתגרה בסכנין.

13. Telkiyski Member

איפה הגזענות של אוהדי מכבי ששמעתי וראיתי בטלויזיה שרים יציע שלם "תנו לצהל לנצח לזיין תערבים"? איפה זה אה?

לגבי השופט, הבנתי שיש מצב שהגיע לראייקוביץ אדום.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Drama2 הסמל מעל הכל

אתה מדבר על מכבי ת"א ? אתה אמיתי ? ראית קהלים בארץ ?
    מכבי ת"א משתמשים באלימות פיזית ? מה ?
    "אם אתה רוצה משהו תהיה כוחני כמה שאתה יכול" - להביא לפה פעם ראשונה מנג'ר אמיתי, מאמנים שהם היום שם דבר באירופה, ניקוי אורוות מכל 'המזיקים' (תזכירו לי עוד מועדון שהצליח לעשות זאת), מצליחים להעמיד תקציב גבוה, להביא לפה את בשורת הכושר, מאמן כושר, רופא מקצועי, תזונה. כל זה נקרא מ-ק-צ-ו-ע-נ-ו-ת.

שורה תחתונה מנצלים (בחוכמה) את התקציב הגבוהה בישראל. לפעמים זה מגעיל, לפעמים זה נכשל, לפעמים זה מצליח עד כדי קנאה. אז לאן עפת כבודו ?

15. Telkiyski Member

ברור. מה אתה בא להגיד? שאם זה היה קורה במשחק של כפ"ס נגד בני יהודה זה היה פחות מעניין? צודק! אז?
    אחרי מה שהם עשו ביום חמישי האצבע איתם כרגע קלה על ההדק, זה לגיטימי לגמרי.

מצב נושא:
הנושא נעול.