מחזור 32 בפלייאוף העליון: ב"ש מגדילה את הפער ל-3 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏23/4/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

מתוך הפייסבוק:

בתמונה: מהלך ספורטיבי.
    https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/13051573_944583305657837_1629406554077191348_n.Xxx?oh=e8b6f163e5a9e586ba922df5190a7622&oe=57BAD426ֿ

תגובה נוספת מהפייסבוק:
    כשבאולפן חדשות הספורט הממוזג יושב חלאה כמו שגיא כהן ומלבה את היצרים החל מיום חמישי ועד עכשיו, מטיף לאלימות וזה אכן מה שקרה. הרצון האובססיבי של המדינה שב"ש תיקח אליפות יוצא מכל פרופורציה אפשרית.

הבושה היא לתקשורת, שבמאמציה להכשיר את ב"ש לאלופה (ראויה ככל שתהיה אגב) הצליחה להסית דעה של מיליון אוהדי כדורגל בישראל, וזה מרשים וזה מגעיל להפליא.

orimor2212, amn ו-henry1 אוהבים את זה.
  2. סמואל אטו Member

נכון, לאף אחד אין זכות לתקוף את אבוקסיס על מה שהוא עשה.
    זה לא משנה את העובדה שהוא זה שהצית את מה שקרה וגרם לכל הבלאגן.
    בלאגן שהיה גדול יותר מ״ראיקוביץ׳ דחף את אבוקסיס״, אבל משום מה זה הדבר היחיד שבו בחרו להתרכז.

ואם לאבוקסיס מותר להתגרות בצוות של מכבי, אז על הנייר מותר לטב״ח לחדש משחק כמו שהוא עשה בגביע.
    מעניין שבשתי המקרים רוב חברי הפורום בחרו לציין את מכבי כזו שיצאה לא בסדר.

3. Telkiyski Member

סליחה? שגיא כהן הוא זה ש"מלבה את היצרים"? לא זהבי, בוס ובן חיים שהתגאו כ"כ במהלך שהיו שותפים בו ביום חמישי?
    זה כל כך מגוחך.
    מכבי תל אביב היא האחראית הבלעדית לאווירה החמה ושלא יתלננו על אף אחד.
    פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. zivmay Member

לפחות אוהדי מכבי פה יכולים להפסיק לבכות שכולם פה נגדם. מאיפה הגיעו כל אוהדי נתניה לדיון? זאת כבר באמת קנאה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Telkiyski Member

אגב אבוקסיס מספר שבוס קילל אותו כל המשחק. נראה לי הוא משקר, בוס הוא חלק ממועדון אירופי מתורבת. נראה לי לא הגיוני.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מכבי אחראית בלעדית?!?

הפורום הזה כבר לא מה שהיה פעם...

henry1, orimor2212, Drama2 ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  7. yakov_y YNWA

ומה עם ההגנה של סכנין ? קנדיל שוער גדול אבל הטעויות שלו בלתי נסלחות, עותמאן מגן נהדר כבר הרבה שנים לדעתי, אבו סאלח בכלל אנדריידט כבר שנים, אברהם פאס גם היום בגיל 36 פותח בהרכב של מכבי חיפה ולא ברור איך וויתרו עליו והמגן הברזיאלי יחד עם מבולה הטוב בליגה, אה וחליאלה חלאה אבל גרזן אמיתי, תוסיף את איציק כהן הבינוני שהצליח פה בזכותם.

8. Telkiyski Member

כן. אחראית בלעדית.
    שלא יצפו שהם ישימו גול כששחקן מוציא לאאוט כי הוא פצוע ואז יתגאו בזה כל כך ויזיינו בשכל על "פילוסופיה" ושכעבור 4 ימים יבואו למשחק חוץ נגד אותה קבוצה ויתקבלו בורדים.

המינימום שיכלו לעשות היה להגיד "אולי טעינו". משהו. מישהו. כלום. הכל בסדר. יש להם "פילוסופיה" לפ.צ מכבי חגיגות בצימוק נגד פורטו תל אביב.
    שלא יבכו ושלא יפתלאו.
    אם הפועל תל אביב הייתה עושה דבר כזה נגד בית"ר לפני משחק ליגה הייתה מצפה למשחק חם שבעתיים ולא הייתי מאשים אף אחד חוץ מאנשי הקבוצה שלי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. amn Member

אתה מגיב לאדם שלא רואה בעיניים כשמדובר במכבי.
    לפני כמה ימים הוא אמר שמכבי פחות או יותר אחראים לכל הרוע והאלימות במדינה.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אובייקטיביות, אפילו מינימלית, היא מצרך נדיר ששמור ליחידי סגולה. אני יכול לספור על כף יד אחת משתמשים פה שמצליחים לשמור על אובייקטיביות (עזבו אותי, כמעט בטוח שלצב נינג'ה תספיק כף יד אחת).
    כבר חודשים שבפורום הזה יש צד דומיננטי נוטף שנאה למכבי שתמיד יצא נגדה, בכל סיטואציה, עם מעטים שמשמשים קונטרה (גם כי יש מעט אוהדי מכבי פה) ונוצרו פה מחול שדים ואורגיה המונית, אז זה לגמרי טבעי שחלק ממי שיצדדו בה במאבק אליפות שכזה יהיו שונאי באר שבע (ואין הרבה כאלה. זה מועדון קטן יחסית בלי יריבות אמיתיות).

לפחות הטענה הזו הגיעה מלירן, שלא נוטה להצטדק ולומר שאין כל קשר לשנאה בדיונים פה.

11. oranfu Member

שמעו, התמונה הזאת שונה לגמרי ממה שראיתי בשידור. רואים בה בבירור את אבוקסיס חוג עם אגרוף מונף באוויר, הפרובוקטור המלוכלך הזה. אישית החגיגה הפרובוקטיבית הזאת הצדיקה גם בעיטה מראיקוביץ' ואני מקווה שבית הדין יידע לבוא חשבון עם הפרובוקטור שחגג בכזאת התרסה חסרת תקדים. בכלל, אולי כדאי לתת לראיקוביץ' איזה מגן הוקרה על שמירת ערכי הספורט.

12. South Boy Member

זה הדבר שבחרו להתייחס אליו כי מדובר באלימות לעומת מילים זולות וריקות מתוכן. דמיין לעצמך ששופט יקבל לשולחן שלו תיק על רצח ותיק על דו"ח חניה של אדם שבחר לעמוד למשפט במקום לשלם, באיזה תיק השופט ידון קודם? שני המעשים שנעשו חמורים בפני עצמם אבל בפעם המאה, הם לא באותה מידה. אפילו לא קרוב.
    לטב"ח מותר לחדש משחק כמו שהוא עשה בגביע למרות שזה מלוכלך, בדיוק כמו שלאבוקסיס מותר להתגרות למרות שזה מלוכלך. זה בדיוק מה שאמרתי כמה הודעות קודם. הייתי מבקר את ההתנהגות של אבוקסיס באותה מידה שביקרתי את ההתנהגות של טל בן חיים אם זהבי לא היה מתגרה כמו אבוקסיס באוהדי הפועל ואם לא הייתה מעורבת אלימות במקרים האלה שמצריכה התייחסות שונה לגמרי מאשר להתגרויות מילוליות. ובכלל איך מכבי יכולים לבוא בטענות על התגרויות אם זה כל מה שהם עושים בתקופה האחרונה?
    אל תבכה שעושים לך משהו שאתה עושה לאחרים. הפוסל במומו פוסל.

13. Butragueño מנהלים

קנדיל שוער של שער למשחק. היום נתן משחק טוב, אבל הוא גרוע ביציאות לכדורי גובה (או כדורים כמו באחד-על-אחד מול זהבי בגביע, שהכדור עבר אותו). בסה"כ אכן קבוצה חזקה, שלומי אזולאי מתעורר לחיים, אפילו אבידור מצליח לשחק כדורגל.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

די לזיין לי בשכל על הגול הזה בחיאת ראבק, בגללו סכנין הפסידה? חלאס.

מי שהלהיט את היצרים, וברור שמכבי לא טמנה ידה בצלחת, זו קודם כל הנהלת בני סכנין ואבו יונס שבמשך ימים מטיפים לאלימות אבל כמובן שמשחקים אותה בדיוק ההפך,כאילו הם "שוחרי שלום" ו"קוראים להימנע מאלימות".

amn אוהב/ת את זה.
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אורימור מטיף על חוסר אובייקטיביות. אפשר לסגור את הפורום.

oranfu ו-Telkiyski אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.