מחזור 32 בפלייאוף העליון: ב"ש מגדילה את הפער ל-3 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏23/4/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוריחו הלך מכות?די לגנוב דעת ודי לרמות. היו מצלמות כולם ראו מה היה. מכות לא היה שם.

amn אוהב/ת את זה.
  2. Telkiyski Member

אגב מבחינתי מי שהכי פחות גרוע שם זה ראיבקוביץ. בסדר בא להתעמת עם אבוקסיס.
    אבל כל המופעי בכיינות האלה שלהם, די כבר דוחה.
    רבאק 140 מליון נגד 13 אין לכם טיפת כבוד עצמי?

3. Civil Anti Madridista

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1132334.Xxx

Fabio Junior ו-Hapoel_Tel_Aviv אוהבים את זה.
  4. Raulito Madridista

לא קרה כלום. אולי זו הוראה מג'ורדי, מכבי משלמת לו את המשכורת. אם לא מנצחים על המגרש תנצחו במשהו אחר - יאללה מכות.

כל מה שאמרת(עומר) שעלול לקרות ליוסי אבוקסיס חס וחלילה - יכול לקרות גם לערן זהבי. כבר ראינו שיש מטורפים. לא שאני מצדיק את פואד האידיוט ואני מתבייש שזה קרה מהקהל שלי - אבל זהבי שחקן הכדורגל הראשון שאני זוכר שאוהד ניסה להרביץ לו אשכרה והייתה לו אבטחה מסביב לבית. מזל שהוא התמתן מאז ושהפושעים הורחקו.

בנוגע לכדורגל, אבי ריקן חלש מאוד, הייתי משוכנע שהוא יתרום יותר למכבי. נכון שהוא לא מגן שמאלי אבל משהו התקפי לפחות.
    מי שמדהים במכבי כל פעם מחדש זה גל אלברמן, בהחלט בעונת שיא. השחקן הכי חשוב במכבי חוץ מערן זהבי. כמה מתפרצות הוא עוצר בכוחות עצמו וכמה כדורים הוא מחלץ, וגם התרומה ההתקפית שלו לא רעה. לא מדבר על גולים או בישולים אבל הוא יוצא קדימה פה ושם בחוכמה.

- גם טל בן-חיים לא צדיק, אחרי הגול בגביע הטוטו בקיץ(בעיטה אדירה לחיבור, זה כן) - במקום לחגוג בשקט עם הקהל שלו הוא בא לעשות 'דווקא' לשער 5. אף-אחד לא קילל אותו, לא התייחס אליו, הרבה בכלל שכחו שהוא שיחק בהפועל בכלל. מה הוא רוצה מאיתנו אלוהים יודע. הפועל הקבוצה הגדולה הראשונה ששמה עליו כסף ונתנה לו את הבמה.

Fabio Junior אוהב/ת את זה.
  5. Civil Anti Madridista

שמספיק להתייפייף, מי שהצית את האווירה זה השוער שלכם.

Fabio Junior ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. DRORIKO Member

ממש לא בא בטענות לזהבי. עושה עונה אדירה. ציינתי את זה כדי להראות את גודל הבעיה של מכבי שמגיעה לישורת האחרונה כשהשחקן הכי חשוב שלה לא בעניינים. מה שכן התלות בזהבי כן ירדה, סטטיסטית לא רק עניין של תחושה, ודווקא לא בגלל סה שמסתמן כעוד כישלון ברכש, אלא בגלל טב"ח ומיכה שכובשים יותר. אם מכבי רוצה לנצח את ב"ש היא חייבת את טב"ח כשיר במאה אחוז.

7. yakov_y YNWA

החסרת כל כל הרבה פרטים פה שזה מצחיק אותי, אה בעצם את העובדות לטובות מכבי תל אביב שכחת.
    זה מזכיר לי את זה: עומרי אפק: ״עות'מאן מבקש 3 פעמיים מאבוקסיס להתחלף״, והוא מסיים 90 דק׳.

תמשיכו להתעלם מההערות הגזעניות לדסה, תמשיכו להתעלם מאבוקסיס שהתחיל הכל, תמשיכו לשים לב רק לדברים שנוח לכם לשמוע מערן זהבי אבל לציין את המאבטחים לא ציינתם.

דאבל של מכבי תל אביב תהיה תשובה מושלמת.

amn אוהב/ת את זה.
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם ראיקו יורחק או לא אבל מגיע לו להיות מורחק בגלל כי הוא נגרר אחרי הקוף. אני מצפה משחקן שלי להתנהג בהתאם. אני מאוכזב מראיקו כי רק לפני שבועיים בטויקוביץ' החונך הגדול ירק על הקהל של באר שבע. איפה הראש שלך בן אדם?

Ajax Amsterdam, de Middenweg ו-Hapoel_Tel_Aviv אוהבים את זה.
  9. סמואל אטו Member

חחח.

כנראה שראיקוביץ׳ גם עומד בשער של בית״ר.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מוכן להפסיד עד סוף העונה אם בשנה הבאה אני מקבל קבוצה עם הגנה רצינית ונורמלית עם או בלי ערן זהבי במכבי. הבעיה שכולנו יודעים שזה לא יקרה. ופה האכזבה שלי מגורדי. אליפות אפשר לאבד. אחרי 3 שנים זה אפילו ריאלי. לא הגיוני בעיני ש-3 שנים יודעים שלמכבי אין מגן שמאלי. שנתיים אין חלוץ נורמלי.

Fabio Junior ו-Hapoel_Tel_Aviv אוהבים את זה.
  11. Telkiyski Member

מה ההבדל בין המשחקים של ערן זהבי שבהם הוא "חלש" לאלה שבהם הוא "טוב"? שהוא מבקיע.
    הוא תמיד היה שחקן של גול בנגיעה בזכות תנועה, בעיקר מכדורי רוחב.
    אף פעם הוא לא היה שחקן שעם כדור ברגל עושה יותר מדי (דריבל, מסירות מתוחכמות).
    היום ונגד חיפה הכדורי רוחב של מיכה (שהתפקיד שלו על המגרש זה למסור לזהבי) לא הגיעו אליו כדי שיבקיע בנגיעה מ7 מטר ולפני זה כן. זה כל ההבדל.
    אפשר לחשוב שכשהוא "משחק טוב" הוא עושה משהו חוץ מלשים גולים בנגיעה.

12. yakov_y YNWA

עזוב את ההיסטוריה של האיצטדיון, רק לפני חודש, דוחא זה רמאללה, להזכיר לך את האבנים והנעל על קליימן לפני חודש ?! זה איצטדיון כדורגל בטוח ? היית שולח לשם את הילד שלך ?

ולמה לא להתייחס למה שזהבי אמר שהרביצו לאזולאי ?

וטוריחו הלך מכות ? טוב תקשיב זה שקר ואני ממש לא מתכוון להתווכח איתך על זה, תביא הוכחה כי בסרטון רואים משהו אחר.

amn אוהב/ת את זה.
  13. DRORIKO Member

לא סותר. אתה צריך גם להגן טוב וגם לפרוץ בונקרים

14. סמואל אטו Member

כשסה טוב ומועיל, אז מכבי מצליחה להשתמש בו כדי לפצח את הבונקרים של ראשל״צ, כפ״ס וסכנין, אבל כשהוא רע( והוא רע כבר הרבה זמן) אז למכבי אין מה למכור נגד בונקרים.
    פריצה היה הכלי נשק של מכבי נגד בונקרים בעונות קודמות, וסה היה צריך להיות הכלי נשק שלהם היום, אבל זה לא קורה.

עומר אוהב/ת את זה.
  15. oranfu Member

אם אבוקסיס היה הולך לספסל של מכבי ת"א ועושה "פיו פיו" זה היה ממש משעשע, כי אחרי הכל זאת התגרות לגיטימית לחלוטין (בניגוד לתנועת אגרוף לשמיים).

Telkiyski, Fabio Junior, עומר ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.