מחזור 32 בפלייאוף העליון: בית"ר מובסת בנתניה; ב"ש מגדילה את הפער ל-5 נק'

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏27/4/18.

1. גלץ Member

לא קניתי השנה מנוי בגלל סיבות מסוימות אבל הייתי במשחק נגד באר שבע בבית (1:0) ומכבי תל אביב (4:1). אני רציתי ללכת מחר למשחק נגד ביתר אבל כנראה שבסוף לא.
    בעונה הבאה אני מאמין שארכוש מנוי כבר.

אני לא מכיר הרבה אוהדי נתניה אישית והשניים שאני מכיר לא הולכים אז לא יוצא לי ללכת עם מישהו (קצת פחות כיף).

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתם מנסים לפתח תייאוריות על סמך אוהדים בפורום כדורגל, יש פה משתמשים שיוצאים בהצהרות ובהכללות על סמך 1-2 משתמשים שמצליחים לעצבן אותם מקבוצה מסויימת, מה שהופך אותם לליצינים גדולים בעיניי ולא יזכו לתגובה ממני בנושא, זו פשוט תת רמה שלא שווה אפילו את ה-2 דקות שאני משקיע עליהם כרגע בכתיבת ההודעה הזו.
    והכוונה פה גם לאוהדי קבוצות אחרות ויש גם ליצנים כאלה שאוהדי הקבוצה שלי ששווים את אותם המילים שכרגע רשמתי. אני תמיד רשמתי את זה, גם כשהיו פה אוהדי מכבי תל אביב, הבעיה האמיתית מתחילה ברגע שמתחילים להכליל, מישהו שחצן? מישהו מתנשא, תצטטו אותו ותכתבו לו בדיוק את האמת בפנים, ברגע שכותבים אוהדי *** נהיו שחצניים על סמך דיעה של 2-3 אוהדים מאותו הקהל... זה בעיקר מצחיק ובטח שלא שווה דיון, לי זה בעיקר מסמל רגשי נחיתות מאוד זועקים של אותם האוהדים, וכפי שרשמתי, יש גם אוהדים שלנו שזה מופנה אליהם. ברגע שאתה עוקץ קהל אחר, ברגע שאתה מכליל וכביכול מנסה להקניט- אתה בעיקר מרגיש נחות.

שי ו-גלץ אוהבים את זה.
  3. Raulito Madridista

הלכתי עם אותו חבר למגרשים מ-2007/08 בצורה מסודרת של מנוי(עוד קודם לכן היינו בגמרי גביע ומשחקים באירופה), ועד ל-2013/14, שנה אח"כ הוא לא רצה לעשות מנוי. אמא שלי אמרה עליי פעם 'דור מסוגל להתחבר גם עם כיסא', ולפעמים זה כיף ללכת לבד. אתה יושב סמוך לאולטראס ורוקד, קופץ, משתולל[עד שהזדקנתי], אתה מכיר אנשים בשנייה ומתחבר, עם חלק אתה מחליף טלפונים או שזה אוהד מזדמן וכל פעם יושב ליד מישהו אחר, כדורגל זה מכנה משותף ענק, סתם דוגמא.

אני אפילו לא קראתי כאן את התגובות, 'מי אמר למי', שחצן או כל מיני כאלה, סתם כתבתי את משנתי האישית. אני אוהב לכתוב את ה-'אנחנו ריאל מדריד' ולהאמין שהקבוצה שלי תנצח. אני לא חושב שצריך לשייך ולהכליל לקבוצה מסוימת שהאוהדים שלה הם שחצנים או לא, אני מדבר על כל אחד בצורה ספציפית. לא אזכיר שמות, וזה ברור למה...

אגב, פורום כדורגל זו אחלה פלטפורמה כי לדעתי בפייסבוק זה פחות לרדת לעובי הקורה ובוואטספ קשה לעקוב, אני בקבוצת אוהדים של ריאל מדריד בוואטספ עם למעלה מ-250 איש, קשה להגיד שהתפתח שם דיון איכותי. זה דיון אחר אבל עם כל הכבוד לפייסבוק ולשטויות, לפורום כדורגל יש את הייחודיות שלו. ואני כותב כאן כבר איזה 13 שנה, וזה ממש הוריד לי את הצורך לדון על כדורגל 'בחוץ'. יש את השיחות בחדר כושר וקצת בלימודים אבל האמת שתמיד פונים אליי ואני פחות מפתח את זה בעצמי.

גלץ אוהב/ת את זה.
  4. Telkiyski Member

אני לא מדבר על שחצנות אוהדי ב"ש פה.
    אני מדבר על כל שלטי ה"אנחנו ביי פאר הכי טובים בליגה הזאת" שרואים ביציעים שלכם השנה.
    ברור שהם לא משקפים את דעת כל האוהדים שלהם (ואולי גם לי את דעת 10% מהם), אבל זה מעצבן לראות את זה.

5. עידן444 Member

הפורום הזה הוא המקום האחרון שאני שואב ממנו את המילה זחיחות בהקשר של כל הקבוצות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Butragueño מנהלים

לא מבין על מה שכנר ואוזן מתעקשים. "מיכה חייב לבעוט יותר לשער" , "אין לו שערים כלל ואיומים כל 75 דקות".
    אחלה, הבן אדם לא יודע לכבוש שערים, לא סקורר, אז למה לנסות בכח?

7. yakov_y YNWA

העונה הכי טובה של דור מיכה בקריירה מבחינת כיבושים היא הראשונה עם 6 כיבושים, למה ? כי הוא שיחק שם כקיצוני שמאלי ונכנס לאמצע עם הרגל החזקה שלו.
    מאז, העונה הכי טובה שלו היא העונה הקודמת עם 7 שערים סה״כ.
    חבל שג׳ורדי ביזבז פליימקר כמו דור מיכה כווינג בק שמאלי.

8. yedidel Member

הפועל חיפה חושבים שהם יכולים לא לנצח חודשיים ולהגיע חמים לגמר גביע

9. עידן444 Member

בני יהודה הצליחה לא לנצח שנה ולהגיע חמה לגביע:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. קשר שמאלי Member

גילי פורח. שוב ורמוט ומקסים יחד בהרכב, מדהים כמה קלינגר חסר מושג

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני טיבי אני לא נכנס , איזה בושה ג'ורדי

12. DRORIKO Member

מה קרה מה קרה

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נכנס דווקא, טיבי עשה בסדר. ג'ורדי איבד את זה לגמרי.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

באבין התלונן על פציעה, טיבי נזעק להכנס מהר בלי חימום מיוחד .
    טיבי כנראה בכלל לא אהב שהוא בספסל אז הוא התארגן לאט לאט לאט לאט ג'ורדי התעצבן כשטיבי בא לשים את החולצה חטף לו אותה וצעק וזעם וזרק אותה על טיבי .
    אחכ בא הגול של בלקמן טיבי על הקווים בא להכנס וגורדי מושך אותו לוחש לו משהו באוזן דוחף אותו וטיבי עומד שם כמו מסכן

15. DRORIKO Member

מה הבעיה במה שג'ורדי עשה?