מחזור 32 בפלייאוף העליון: באר-שבע נוגעת באליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/4/17.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פתאום עכשיו אחרי שעיתונאים הותקפו בסכנין,כולם מזועזעים מהתנהגות של אוהדי סכנין..איפה הייתם עד עכשיו ?! בושה!!
    כשמדברים על לה פמילה כולם צועקים גזענות (ובצדק) אבל כשמודבר בסכנין פתאום נוח להעלים עיין. יש דין לסכנין ודין לשאר הקבוצות.
    אם סכנין לא תיענש בצורה קשה על התנהגות של היו"ר שלה (שדאג לזרוק,להשפיל ולאיים על עיתונאית שעשתה את עבודתה) והקהל,אפשר לסגור את הכדורגל פה,ואת כול מוסדות התאחדות שמאפשרים את התנהגות הזאת.

amn אוהב/ת את זה.
  2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. עידן444 Member

לא רצו לטפל בתופעה אז:
    ???? ????? ???? ???? ????? ????? ??? ???

ואז:
    רק 7500 ש"ח קנס לנצרת על התפרעות אוהדיה מול אשדוד - אשדוד אונליין

ואז:
    ynet עונש קל לסכנין על אירועי המשחק מול בית"ר - ספורט

וכמובן שתמיד התגובות בסוף הם משהו בסגנון הזה...

???? ??? ????: ?? ?????, ???? ?? ????? ??????

גם כאן ימצאו דרך להאשים את אוהדי מכבי ת"א שגרמו לפרובוקציה...
    הרי אסור לעצבן ערבים... זה פוגע להם ברגשות...

oFiRzZz, orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה כשאנחנו מתארחים בסכנין, וזה עוד לפני התקרית עם מכבי תל אביב והאנטי שנוצר כלפיהם מה שהוביל לתמיכה בנו, אנחנו תמיד מקבלים אירוח יפה, לא משנה אם מנצחים, עושים תיקו או מפסידים?

כבר סיפרתי על התופעה של הטרמפיסטים בסכנין, "אוהדי" סכנין שבאים רק למשחקים מול מכבי ת"א ובית"ר י"ם ומחזירים גזענות בגזענות, ואלה הם גם אלה שהורסים את השם של כל אוהדי סכנין, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שאותם טרמפיסטים מגיעים למשחקים כי גם בית"ר ירושלים וגם מכבי תל אביב גידלו גוש של אוהדים (בבית"ר הגוש הוא כמובן גדול יותר) של אוהדים גזענים.
    אם לא מסוגלים במגרש בסכנין לאבטח את השחקנים או את הקהל של היריבה אז מבחינתי שיסגרו את המגרש בסכנין, אבל מצד שני לא נכון להתעלם מההתנהלות של אותו גוש האוהדים של מכבי תל אביב ובית"ר י"ם שמתסיס את האווירה באווירה הגזענית שהוא יוצר ומושך לאותם משחקים גזענים מהצד של סכנין.

דרך אגב, מאותה סיבה צריך גם לסגור את טדי במשחקי הבית של בית"ר ים. לא היה משחק בשנים האחרונות שלא סגרו אותנו זמן רב ביציע בטדי אחרי המשחק, כשאנחנו שומעים מחוץ לאיצטדיון את ארגון לה פמיליה מקלל ומחכה לנו.
    לא היה משחק בטדי בשנים האחרונות שהאוהדים שלנו לא הותקפו בו. בשנה שעברה זה נגמר "רק" בסלעים שעברו לי מעל הראש וגרמו לנזק להסעות של האוהדים שלנו, באוהדים שלנו שהותקפו פיזית ובשמשת האוטובוס של הקבוצה שלנו שהתנפצה באבניים.

דרך אגב 2, מאותה סיבה צריך גם לסגור את האיצטדיון בנתניה במשחקי הבית של מכבי תל אביב. במשחק האחרון סגרו אותנו באיזור סגור עם רשת, התנהגו אלינו באופן כללי כמו חיות, וכן שוב נופצה שמשת האוטובוס של הקבוצה שלנו על ידי אוהדי מכבי תל אביב.

אז צריך לגנות את אוהדי סכנין, וגם לסגור את האיצטדיון שם אם אי אפשר להבטיח את הבטיחות של קהל היריבה/שחקני היריבה, אבל אסור להיות צבועים, הגזענים בבית"ר י"ם ומכבי ת"א שהפכו את האצטדיונים שלהם עצמם לבעייתיים, הם אלה שבהתנהגות שלהם מובילים את הגזענים באוהדי סכנין לבוא ולעשות בלאגן דווקא במשחקים מולם, שכן מול קבוצות אחרות (אפילו מכבי חיפה שמתמודדת עם סכנין על הכרטיס לאירופה) לא מגיעים למשחקים של סכנין אותם טרמפיסטים גזענים מהצד של סכנין.

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה טרמפיסטים? היו אתמול שניים וחצי אנשים באיצטדיון.

האוהדים של סכנין - חלקם, כמובן - לא 'נמשכים' לאווירה הגזענית של אוהדי בית"ר ומכבי. הם יוצרים אותה. הם גזענים. כמו לה פמיליה, כמו הפנאטיקס, גזענים. חלקם בגועל הזה שווה לחלקם של פליטי להב"ה ביציעים שלנו ואת כולם - כולל כוללללללללללם - הייתי בועט מהמגרשים לכל הרוחות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/17
    oFiRzZz, orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  6. Telkiyski Member

אם אוהדי סכנין כאלה גזענים, למה אני יכול להעיד שמעולם לא נתקלתי בגזענות מצידם בדוחא? כמוני גם משה אוהד ב"ש מעיד פה.
    אולי הם "גזענים" רק נגד מי שמקלל אותם באופן קבוע.

7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לרגע לא מזכה את אוהדי מכבי מחלקם באווירת המלחמה שנמצאת סביב המגרש בסכנין בכל פעם שאנחנו מגיעים לשם, אבל אבנים נזרקו עליי שם עוד הרבה לפני שצצו הניצנים הראשונים של הימין הקיצוני בשער 11.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגזענות שלהם נובעת ממי שפוגע בהם.

הייתי השבת בסכנין ויותר בטוח שם מטדי

Mamadu אוהב/ת את זה.
  9. gilad16 Member

איפה בדיוק זרקו עליכם אבנים? בתוך במגרש או אח"כ/לפני?
    אם באמת לא היה אף אחד במגרש וזה היה בחוץ, יכול להיות שאלו לא היו אוהדים בכלל?

10. Telkiyski Member

אוהדי מכבי תמיד היו לאומנים עם כל ה"תנו לצהל לנצח" , "אין אדומים אין פיגועים" וכל זה.
    בשנה שנתיים האחרונות המצב "החמיר" כשה"פנאטיקס" עלו לשלטון בתוספת המשחק ההוא בחצי גמר הגביע.

אוהדי סכנין הם לא טלית שכולה תכלת כמובן ולזרוק אבנים על אנשים זה מפגר וברברי.

מצד שני, אתה צריך לזכור שהם לא באמת מבדילים בינך לבין שאר היציע (או רובו) ששר להם "שיישרף לכם הכפר" או וואטבר ולוקח חלק במופע הלאומנות הקבוע של אוהדי מכבי בדוחא.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביציאה מהיציע בסיום המשחק ולאורך הכביש מחוץ לאיצטדיון.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה אתם עונים להם בכלל? אוהדי מכבי יכולים לקבל אבנים כי הם אוהדי מכבי. פורום מחליא ומעיק.

שלא לדבר פה על השקרים של אוהדי ב״ש, בטח עד עכשיו אתם סגורים בטדי נכון? סתם דמיינתי אתכם הולכים לידי במשחק האחרון בינינו בטדי.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני לא מבין את הטיעון הזה. למה לנקות אנשים מאחריות?
    בי פגעו הרבה פעמים. פעם הלכתי עם אשתי למשחק נגד מכבי חיפה ואסופת אידיוטים שרו לה בהרמוניה "זאת עם הצהוב זונה" באמצע הרחוב. מעולם לא עלה בדעתי לזרוק אבנים על אותם אנשים.

אז כן, יש אידיוטים בקהל של מכבי שמתסיסים, אבל האווירה והעוינות בסכנין קיצונית ברמות מטורפות. אני החלטתי כבר מזמן שאני לא חוזר לשם.
    וכן, גם בטדי עוין ודי מסוכן.

oFiRzZz ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  14. Telkiyski Member

מי אמר אוהדי מכבי יכולים לקבל אבנים?
    אל תנסה ליצור ה איזו תמונה כאילו מנסים להוציא את אוהדי סכנין בסדר.

אבל צריך להגיד את האמת. מול קבוצות שאינן מכבי וביתר קהל חוץ לא נתקל שם בגזענות ולא באלימות.
    המסקנה היא שאת ההתנהגות שלהם אפשר לקשר להתנהגות של אוהדי מכבי וביתר נגדם.

אני אישית יכול לספר שבטדי אני מרגיש הרבה יותר מאוים לפני ואחרי משחק מאשר בדוחא.

15. עידן444 Member

קשקוש.
    אם הייתי יכול הייתי מביא לך דברים שכתב לי חבר אוהד שלכם שהיה בסכנין 3 פעמים- פער ראשונה, פעם אחרונה ופעם אחת יותר מידי.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.