מחזור 32 בעליון ו31 בתחתון: הפועל פ"ת והפועל חיפה בקרב על החיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏1/5/15.

1. Love Is Red Member

אתה צודק, בכלל העונה השיפוט של השופטים נהיה הרבה יותר גרוע, זה נראה כאילו השופטים נהנים מהטעויות שלהם, וגם איגוד השופטים לא מוסיף עם ההגנה הבלתי מתפשרת על השופטים הצדיקים שלהם וחוסר הלמידה מטעויות...

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בגדול, אחלה משחק. אני לא צופה במכבי חיפה יותר מדי אבל באמת לא ברור איך הרכב כזה, לא מסיים את הליגה, עם כל העניין של סמי עופר וקהל מצויין שדוחף - אי שם באיזור ב"ש וק"ש. ובטח לא 50 נקודות ממכבי או משהו כזה. בסך הכל יש שם כמה עמדות עם שחקנים לא רעים בכלל. פאס בלם טוב, טוואטחה לדעתי מהמגינים הטובים בארץ, שוער טוב. וכל זה שאלירן עטר במשחק מזוויע ושכטר כרגע הוא בלוף רציני. משחק טוב מאוד לדעתי של יוסי בניון, שבדרך כלל יש לאוהדי חיפה כאן ספורט לאומי להתנגח בו. הכל שאלה של ציפיות - אם היו קוראים למספר 15 בירוק אתמול איציק איציק, אז כנראה שהוא היה זוכה לספורלטיבים. בגלל שזה יוסי בניון והביאו אותו מלכתחילה להבקיע 2 ולבשל 3 בכל משחק, אז מלכתחילה אין לו באמת בגילו ובמצבו סיכוי להצליח. הוא בהחלט שחקן טוב רק לא לבנות עליו קבוצה שלמה ולצפות שהוא יוביל את הקבוצה לבד. גם בשיאו בחיפה היו לו הרבה מאוד שחקנים מצויינים מסביבו. בסך הכל אני חושב שיש בסיס טוב בחיפה אבל שוב, ברגע שחוסכים בצוות מקצועי ושופכים על שחקנים שבקושי רואים ומסתמכים על פיני זהבי ואברהם גרנט, היא תמיד תפגר אחרי מכבי.

לגבי מכבי, אין הרבה מה לומר. עושים את שלהם וזוכים באליפות די בלי מאמץ. גם הקיץ שלהם יהיה מעניין אני מניח.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

המשחק אתמול של טוואטחה היה חד פעמי בעונה האחרונה ממה שראיתי. נגד בית״ר הוא היה זוועתי במשחקים ששיחק.

4. DRORIKO Member

גם לקבל כדור ברחבה זה ליצור לעצמך מצב. המצבים של בדש היו כשזכות המהירות שלו הוא הסתנן לרחבה וקיבל כדורים טובים. זה שהוא פקשש אותם זה סיפור אחר. פריצה לעומת זאת לא הצליח פעם אחת לקבל כדור טוב,פשוט כי הוא איטי מדי ואין לו יכולת הסתננות,לא מול פס ובטח לא מול דגני שמהיר ממנו בהרבה(שאגב בפעמים שהוא שמר עליו שיתק אותו לחלוטין, אבל העיקר שפריצה אצלך הוא חלוץ על ודגני הוא פח)

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא פריצה שנתן לזהבי בישול גדול במחצית השנייה כשזהבי בעט החוצה?
    פריצה לטעמי הוא מהסקוררים הגדולים בליגה, ועדיף על כל חלוץ אחר שיש למכבי בסגל (למעט יצחקי כשהוא בריא ובכושר, מה שלא קרה יותר מידי בשנתיים האחרונות).

6. DRORIKO Member

קודם כל דגני לא שמר עליו באותו מהלך. דבר שני זה הדבר היחיד שהוא עשה כל החצי שעה שהיה על המגרש. גם דגני וגם פס נטרלו אותו לחלוטין, הוא לא הגיע אפילו לחצי מצב. לא בדיוק תואם את המילה "סקורר".

7. קשר שמאלי Member

פאס הוא אחד משני הבלמים הטובים בליגה
    הוא בהחלט מוביל את ההגנה שלנו
    תבדוק כמה שערים ספגנו מאז שהוא הצטרף אלינו

8. alexshw Member

חד פעמי במובן הזה שהוא הצליח להעביר מסירה נורמלית לרחבה.
    ההגנה עדיין ממנו והלאה. בשורה התחתונה הוא עד עכשיו בלוף.
    כמובן הוא ועמאשה יכבשו בראשון כי זה טדי[emoji1]

Nigel de Jong, DRORIKO ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה עדין יותר משבדש עשה ב64 דקות משחק.

הויכוח מיותר לדעתי, פריצה ובדש לא באותו מקצוע בכלל. פריצה הוא חלוץ שבשיאו היה שחקן הרכב בבונדסליגה, שסנדרלנד מהפריימר לייג קנתה אותו ביותר משני מיליון פאונד, ששיחק 14 משחקים במדים של נבחרת שבדיה.
    בדש הוא שחקן שלמעט עונה אחת בבלגיה, לא באמת עשה משהו בקרירה, וגם כעת במכבי ת"א הוא לא מנצל את העדר האיכות והפציעה של פריצה כדי להשאיר חותם אמיתי.

אין לי ספק שאם פריצה כשיר מכבי ת"א טובה יותר התקפית ומשחקת הרבה פחות עם זהבי כחלוץ.
    אין לי ספק שאם לא היה חוזר מפציעה פריצה כבר מזמן היה באנקר בהרכב.

alexshw ו-gilad16 אוהבים את זה.
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מרגיש לך ככה כי פאס הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מכל בלם אחר שלבש את המדים שלכם העונה, כשגם השותף הנוכחי שלו להרכב כרגע (דגני) פחות טוב ממנו בכמה וכמה דרגות.
    קשה למדוד או להעריך דברים כאלה, ופאס באמת מצוין העונה, אבל אני עדין חושב שהוא נופל מבלמים כמו סוארס, טיבי, פרננדס וארסו.

11. קשר שמאלי Member

ואני חושב שהוא הרבה יותר טוב מטיבי פרננדס וארסו(עדיין לא התאושש ממה שגאדיר עשה לו בטדי)

12. DRORIKO Member

גם קרל-היינץ רידלה בשיאו היה שחקן הרכב בבונדסליגה,אז זה אומר שהוא מספיק טוב למכבי? עם כל הכבוד למה שפריצה עשה בעברו,כיום הוא לא שם,כי אם הוא היה שם הוא לא היה מגיע לליגה שלנו. אישית אני לא נופל ממנו,חלוץ סביר ותו לא. ואני מדבר לא רק על בסיס המשחק אתמול אלא גם על העונה שעברה. לא חושב שזה חלוץ בשביל הצ'מפיונס. גם הפציעות שלו זה לא סתם, הבן אדם כבר בן 35.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/15
  13. alexshw Member

חלוץ פיזי, חכם וחד. בדיוק מהסוג שיכולים לחגוג בליגה פה. פשוט הוא כבר הזדקן והפציעות נותנים את אותותיהם.
    אפשר לכבד את הדרך שעשה בדש בקריירה אבל הם לא באותו לבל ואפילו קרוב

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/15
    Sir Alex Ferguson ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  14. DRORIKO Member

מכבי העונה בלי פריצה עם 2 שערים למשחק,ככה שגם בלעדיו ההתקפה שלה מספיק טובה לליגה. השאלה אם הוא החלוץ שיכול לשדרג אותה באירופה,והתשובה היא בפירוש לא(להזכירך מי שניצחו למכבי משחקים באירופית היו זהבי ויצחקי,לא פריצה). אם היה ישראלי הייתי אולי משאיר אותו, אני לא חושב שהוא מצדיק משבצת של זר.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

פריצה לא מספיק טוב לאירופה כרגע, אבל הוא עדיין שחקן כל כך הרבה יותר איכותי ומגוון מבדש שאני לא מבין את הוויכוח בכלל.
    הוא עולה על בדש בכל נתון טכני פחות או יותר.

oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.