מחזור 32 בליגת העל: עירוני קריית שמונה אלופה!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏29/3/12.

  1. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    זה רק מקרה אחד? אני לא מבסס שום דבר על המקרה הזה.
    וכן, ברוב הקבוצות יושבים ערסים ועולם תחתון, זה לא פופוליזם, זה סטטיסטיקה.
     
  2. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    אני מקווה שהיא תאבד אפילו יותר מ2 נקודות.עמוס לוזון הוא בושה לכדורגל שלנו, יאללה ללאומית לפחות שיהיה דרבי שנה הבאה.
     
  3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    4 נקודות שיירדו ל2 אחרי ערעור
    הכל נסגר.

     
  4. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    אלא מה עוד? ההעברה המסריחה של טוביה קסיאס קוז'יקרו למכבי פתח תקווה?

    אם אתה רוצה להשתמש במונחים רשמיים כמו סטטיסטיקה, אז תשתמש בהגדרה רשמית יותר מערסים.

    פרוספר אזגי ה"ערס" לא אמר שום דבר שמוריניו לדוגמא לא אמר, וגל יוסף ה"עבריין" אולי נעצר בחשד לכמה אירועים, אבל שום דבר שם לא התפתח לסיפור אמיתי. ולא באמת אכפת לי אם הוא חבר של אלפרון, בר מוחא, אבוטבול או זאב רוזנשטיין. אם נפסול (איך בדיוק?) כל אחד שיש לו קשר (איזה?) לעבריין (אני בכללי גם לא בעד לשרוף כל בנאדם בגלל עבר פלילי), אז אין מי שינהל את הכדורגל בארץ.

    מבחינתי אין הבדל בין טביב, גולדהאר, שחר, גידמאק, יואב כץ, לוזון ובן זקן לבין אברמוביץ', הגלייזרים, ג'ון הנרי, ג'ילט והיקס, מאסימו מוראטי והשאר. שלא נדבר על בעלים הזויים יותר כמו ברלסקוני, ההוא של פאלרמו (זאמפריני?), ההוא של סטיאווה (בקאלי?) ועוד כל מיני.

    אביב בושינסקי.
     
  5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    רק עוד התייחסות קטנה
    שמעתי איפשהו שיגאל ממן לא עובד מכבי פ"ת והוא בכלל אחראי האבטחה של האיצטדיון עצמו.
    רק להבהיר שזה לא נכון, ליגאל ממן אין קשר לאיצטדיון ראש הזהב ובמשחקי הפועל פ"ת הוא לא נוכח ואין לו שום אישור כניסה לתחומי האיצטדיון מהפועל פ"ת.

    למנהל האיצטדיון קוראים רפי סוברה ולמנהל האבטחה של הפועל פ"ת קוראים רוני ( בלי שמות משפחה ).


    צל שלנו, אנחנו מחכים לכם בסיבוב.
     
  6. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתם (הפועל פ"ת ואוהדיה הנפלאים) עושים עבודת קודש, הלוואי עוד שנתיים נראה אתכם שוב בליגת העל, כשמכבי לוזון בהתאמה תהיה עמוק בלאומית. תמשיכו ככה. שלא ייצאו מהעונה הזאת נקיים!
     
  7. matanbl22 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/2/11
    הודעות:
    1,552
    לייקים שהתקבלו:
    423
    יגאל ממן עובד במכבי פ"ת אני רואה אותו גם במשחקי חוץ.
     
  8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    תודה רבה.
    למרות שאני שונא שנאה גדולה את מועדון מכבי פ"ת אני מאחל לה להיפטר מהלוזונים הבזויים שהפכו את המועדון להכי שנוא בארץ ( מה שאוהדי הפועל פ"ת יודעים עוד משנות ה90 כל הארץ מרגישה היום )
    הם בכו בתקשורת שנים על גבי שנים שאוהדי הפועל פ"ת הם חיות ששונאים אותם סתם והיום כל המדינה רואה עם מי יש לכם עסק.

    ומתן, תודה על האישור.
    יגאל ממן גם חבר קרוב של אבי לוזון ואפילו העיד לטובתו פעם בבית הדין של הההתאחדות.
     
  9. ראיין אדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    879
    לייקים שהתקבלו:
    3
    רק אני מפחד מההתבטאות של אנשי מכבי פ"ת ככה שהם בטוח לא ירדו ליגה? כנראה שנראה עוד המון שריקות הזויות לטובתם. נקווה שאני טועה ומשחק הבא ניתן להם בראש ונוריד אותם ללאומית.

    קרייזיבלו, אני מקווה מאוד שאתה צודק, רק ש2 הנקודות ירדו השנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
    מתי אמורה להתקבל ההחלטה בנושא?
     
  10. matanbl22 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/2/11
    הודעות:
    1,552
    לייקים שהתקבלו:
    423
    היום הזה לצערי לא יגיע לעולם כבר הבאנו שני רוכשים לקבוצה.
    אחד מהם ניתקו לו בפנים
    מהשני ביקשו שהלוזונים ימשיכו להיות בתוך ההנהלה והוא אמר כל עוד המשפחה הזאת נמצאת במועדון הזה הוא לא מתקרב.
    ביום שמשפחת לוזון תעזוב אותנו אני מזמין את כל הפורום לשווארמה על חשבוני!
     
  11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,398
    לייקים שהתקבלו:
    4,947
    מין:
    זכר
    http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/4.Xxx מכבי חיפה - מ.ס אשדוד http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/9.Xxx

    יום שני, שי שטרית, 19:00, קרית אליעזר.

    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/7/182037.Xxx
    מכבי חיפה מדורגת במקום השישי, ובמאזנה כ 48 נקודות, נקודה אחת בלבד יותר מליריבתה, ושתי נקודות בלבד מהמדורגת במקום השני, הפועל תל אביב. במחזור הקודם ניצחו הירוקים 0:2 את בני סכנין באיצטדיון "דוחא". ניצחון יעלה את הירוקים למקום השני, מה שיקרב את הקבוצה למקום ממנו זוכרים בכרטיס לאירופה בעונה הבאה.
    בנוגע להרכב, דלה ימפולסקי ישחק בקישור האחורי לצידו של סיידו יאיא ואלון תורג'מן ישחק בחוד לצידו של וויאם עמאשה. השינוי המשמעותי לעומת ההרכב שפתח מול בני סכנין יהיה חזרתו להרכב של הקפטן יניב קטן. האחרון ישחק לצידו של עידן ורד. מהסגל יחסרו הפצועים אייל גולסה, אוראל דגני, טאלב טוואטחה וגוסטבו בוקולי החולה.

    http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/026/260.Xxx
    קטן. הקפטן החיפאי יחזור להרכב.

    הרכב משוער: ניר דוידוביץ', עלי עותמאן, יוריצה בולייאט, אדין צוצאליץ', סארי פלאח, דלה ימפולסקי, סיידו יאיא, עידן ורד, יניב קטן, אלון תורג'מן, וויאם עמאשה.

    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/4/182034.Xxx
    מ.ס מדורגת במקום השמיני כאשר במאזנה כ 47 נקודות. במחזור החולף הפסידה הקבוצה מעיר הנמל, במגרשתה הביתי, 2:0 למכבי נתניה. על אף הפתיחה הטובה של החניכים של יוסי מזרחי, הקבוצה כבר עם 6 ניצחונות ליגה מבלי ניצחון, והפסד נוסף ירחיק את המועדון מלשחק באירופה בעונה הבאה.
    בנוגע להרכב, מאמן הקבוצה, יוסי מזרחי, שוקל לפתוח עם מערך של שלושה בלמים. אפא אמברוז תורגל לצידם של יאיא פטי וישראל ראש במרכז ההגנה. חאתם עבד אלחמיד שסיים לרצות עונש הרחקה מארבעה משחקים בגלל התקרית עם השופט איתן תבריזי, יפתח בעמדת המגן השמאלי במקומו של אדיר טובול, שייעדר בגלל ההרחקה בשבוע שעבר מול מכבי נתניה. עופר ורטה שהחמיץ את המשחק האחרון בגלל צבירת כרטיסים צהובים יחזור להרכב.

    http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/270/560.Xxx
    ורטה. יחזור להרכב לאחר שריצה עונש הרחקה.

    הרכב משוער: אופיר מרציאנו, עופר ורטה, יאיא פטי, ישראל ראש, אפא אמברוז, חאתם עבד אלחמיד, בן בוטבול, ניר ביטון, דוד רביבו, עידן שריקי, רוג'רס קולה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/4/12
  12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,398
    לייקים שהתקבלו:
    4,947
    מין:
    זכר
    http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/3112.Xxx עירוני קרית שמונה - הפועל תל אביב http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/5.Xxx

    שני, זיו אדלר, קרית שמונה, 20:50.

    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/8/182028.Xxx
    קרית שמונה מגיעה למשחק הזה כאשר היא מדורגת במקום הראשון בטבלה, ובמאזנה כ 66 נקודות. במחזור הקודם ניצבה בפני הקבוצה של בן שמעון הזדמנות לזכות באליפות, אך הפסד ביתי 1:0 לבני יהודה, דחה את החגיגה למחזור הנוכחי. הפעם, גם במצב של תיקו, תחגוג הקבוצה הצפונית זכייה באליפות היסטורית.
    בנוגע להרכב, בן שמעון לא תירגל את ההרכב איתו יפתח במשחק ונראה כי ההרכב יהיה בהתאם למה שתורגל קודם: שלושה חלוצים - ברק בדש, שמעון אבוחצירא ושלומי אזולאי וקשר אחורי בודד - בראין גרזיץ'.

    http://www.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3614775/10_wa.Xxx
    שחקני קרית שמונה חוגגים. יעמדו במשימה ויזכו באליפות?

    הרכב משוער: דני עמוס, אלעד גבאי, שיר צדק, איתן טיבי, ליאור לוי (דושאן מטוביץ'), בראיין גרזיץ', אדריאן רוצ'ט, דוד סולארי, שמעון אבוחצירא, ברק בדש ושלומי אזולאי.

    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/182036.Xxx
    הפועל תל אביב מגיעה למשחק הזה כאשר היא מדורגת במקום השני בטבלה, ובמאזנה כ 50 נקודות. במחזר הקודם סיימה הקבוצה בתיקו 0:0 מאכזב מול מכבי בדרבי העירוני. במועדון האדום יודעים אומנם כי את האליפות הם כבר לא ייקחו, אך גם הם יודעים כי ניצחון יבסס את הקבוצה במקום השני, וכמעט ויבטיח מקום באירופה בעונה הבאה.
    בנוגע להרכב, המאמן ניצן שירזי ייהנה מחזרתו של החלוץ מהראן ללה לסגל. גם שי אבוטבול ערך אימון מלא ותורגל בהרכב הפותח, אם כי הוא אינו כשיר לחלוטין ויעלה עם זריקה. ביוואן פרנסמן חזר לסגל ותורגל דווקא כקשר אחורי, כמחליף לאבוטבול אם לא יוכל לשחק במשך כל המשחק.
    שירזי ימשיך עם אותו הרכב שסיים בתיקו מאופס בדרבי, כשקליימן יפתח בין הקורות, חוטבא, שולר, באדיר ואנטבי יהיו בהגנה. אבוטבול יפתח בהרכב, כשלצידו רועי גורדנה ומירקו אורמוש, כשמעליהם נוסא אייגיבור, אלרואי כהן ועומר דמארי בודד בחוד.

    http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/247/981.Xxx
    פרנסמן. ישוב לסגל אחרי פציעה ארוכה.

    הרכב משוער: בוריס קליימן, נאאל חוטבא, מרקו שולר, וואליד באדיר, יגאל אנטבי, שי אבוטבול, רועי גורדנה, מירקו אורמוש, נוסא איגייבור, אלרואי כהן, ועומר דמארי.
     
  13. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,402
    לייקים שהתקבלו:
    1,351
    אתם תשבו שבקט, תתכוננו כמו שצריך בשבוע וחצי שיש לכם, תתאמנו חזק, תפוצצו את האיצטדיון ושום שופט לא יעזור להם, במקום לבכות תעבדו, לא יעזור לכם אם גביש יבכה שק"ש נתנו לבית"ר 3 נקודות, לא יעזור לכם אם תבכו שלא נתנו לכם פנדל נגד הפועל פ"ת, לא יעזור אם הפועל חיפה תבכה שפסלו לה שער חוקי, מה שיעזור זה שתעשו את העבודה שלכם ותורידו את הקבוצה המיותרת והמסריחה הזאת כבר מליגת העל, הלוואי שהיו לנו עוד שלושה משחקים נגדם והיינו יכולים לקבור אותם עמוק באדמה בעצמנו אבל זה בלתי אפשריף הכדור ברגליים שלכם ולא של לוזון ולא של השופטים, תנצחו אותם, בבית שלכם אתם מסוגלים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/4/12
  14. matanbl22 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/2/11
    הודעות:
    1,552
    לייקים שהתקבלו:
    423
    אדל יהיה על הספסל או שהוא עדיין מורחק/פצוע (לא זוכר מה קרה לו)
     
  15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    קשה לדעת מתי ייערך הדיון.
    כל עוד הנושא נמצא בחקירת המשטרה יש איסור מוחלט על בית הדין לעסוק במקרה.

    זה יכול לקחת גם שבועיים + והכל תלוי במשטרה כמה מהר היא תעבוד
    ואל תשכחו שיש לנו פסח שבוע הבא ככה שרק הדיון בעניין יכול להיות בעוד חודש על החלטה עוד מוקדם לדבר.

    וזו ד"א בדיוק הסיבה שצריך להפסיק את הליגה.
    בקצב שדברים במדינה הזו זזים ההחלטה יכול ליפול אחרי סיום הליגה.