מחזור 32 בליגת העל: עירוני קריית שמונה אלופה!!!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Mar 29, 2012.

1. yedidel Member

סוף סוף אלופה ישראלית אמיתית. עם דרך ותשתית. שלא רק זורקת כסף וקונה את כל הליגה. שיודעים לפתח שחקנים, לזהות כשרונות, ולשמור על שפיות כלכלית.
    קרית שמונה ממש לא אמרה את המילה האחרונה בכדורגל הישראלי.

2. Mellow29 Kopite

לא יודע לאן היא תגיע, קשה לחזות דברים כאלה. מאמן חדש, חלק ניכר מההרכב יעבור לקבוצות עם יכולת משיכה כלכלית הרבה יותר מקריית-שמונה (בארץ או בחו"ל). יש להם פוטנציאל נהדר להישאר חזק בתודעה, אבל חובת ההוכחה היא עליה. אמנם קבוצה קטנה שרצה עד הסוף זה לא שכיח, אבל היו קבוצות שנתנו עונות נהדרות וירדו מנכסיהם.

מקווה שיהיה להם הרבה בהצלחה בשנה הבאה, ועד אז שיחגגו כמה שאפשר. מגיע להם כל הכבוד, שאפו לרב"ש ולשחקנים.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

3. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/1241821-18.Xxx

זה כל מה שנדרש כדי לתאר את הרגע הגדול (תרתי משמע) הזה. ברכות חמות ומזל טוב לק"ש!

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לא משנה איזה תירוץ יהיה לכם (ליגה חלשה, עונה רעה של כל הגדולות וכו'), אי אפשר לקחת מקריית שמונה את האליפות הזאת. נכון, הם לא הרשימו כל העונה, אבל הם היו הכי טובים מרוב הזבל שראינו העונה ואין ספק שזה יותר ממגיע להם.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני חושש שהילד החמוד הזה יגדל למימדים של אביו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

מזל טוב לתושבי המקום, שסוף סוף חווים רגע של נחת, הרחק מאוד מאור הזרקורים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

6. alexshw Member

מזל טוב לק"ש. מגיע להם. אליפות נפלאה. מי שמצפה מקבוצה קטנה לזכות באליפות דרך חמישיות, חי בסרט. הם לא אשמים במצב הליגה.
    מי שאשם זה קודם כל הגדולות.

7. Muurad Member

כל הכבוד לקריית שמונה, הישג היסטורי.

אולי האלופה הראשונה שאשכרה כל הליגה וכל מי שאוהד כדורגל שמח בשבילה ורצה שהיא תזכה בה במהלך רוב העונה.

8. ראיין אדלי Member

לראות ולקנא בקבוצה הכל כך קטנה הזאת שהגיע למעמד הכי גדול בכדורגל הישראלי, אני לא ישכח שרק לפני שלוש-ארבע שנים שיחקנו מולם בלאומית, כל הכבוד לרן בן שמעון ואיזי שירצקי שלקח אותם מליגה א', העלה אותם לליגת העל, ספק אם נראה דברים כאלה בשנים הבאות...
    מה שאותי מעניין זה אם קריית שמונה תהפוך בשנים הבאות לאחת מהקבוצות הדומיננטיות בליגה, או שתעלם ממפת הכדורגל הישראלי, אם הם יצליחו לגבש כמות אוהדים מכובדת במשחקי בית/חוץ...

מה שנותר לי לקוות הוא שהדבר הגדול הזה יקרה גם בדרום
    אשליות...

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא חושב שזה משהו שלא יחזור, ואם כן לא בתקופתנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אליפויות כאלו קורות פעם בעשור, כל תקופה ארוכה מגיעה לה קבוצה "קטנה" שנותנת עונה גדולה ועם כל הגורמים שמסביב עושה את הבלתי ייאמן, עדיין הכסף הגדול תמיד מנצח והגדולות נשארות גדולות ומתחלקות באליפויות

10. Don Joan Roman Member

אליפות גדולה של קבוצה גדולה והכי מגיע להם בעולם.
    על הסבלנות, על ההשקעה, על המוכנות המנטאלית והטאקטית לאורך כל העונה, על הכבוד שהשחקנים רכשו אחד לשני ולמאמנים, על האכפתיות וכן גם על היכולתץ שאמנם לא הייתה מלהיבה במיוחד אבל הייתה מספיקה כדי לקחת 3 נקודות בכמעט כל משחק וזה שהם לא ספגו 20 משחקים זה בכלל נתון נמדהים.
    אליפות מוצדקת ושיהיו בריאים.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברכות לאנשי ק"ש על האליפות ההיסטורית הזאת. אני רק לא מסכים עם ההילולה שעושים פה לקבוצה של שירצקי ורן בן שמעון. קרית שמונה לקחה את האליפות בצדק, אבל לא ראיתי ממנה כדורגל גדול. היתה לה את ההגנה הכי טובה בליגה ואת זה אני סופר, אבל ההתקפה של האלופה בינונית מאד. כל הכבוד לשחקני האלופה הטרייה שהצליחו ברצף נחמד להוציא ניצחונות מינימלים, אבל בבקשה לא נשכח שמכבי חיפה והפועל ת"א היו העונה יותר עסוקות עם דברים שלא קשורים בכדורגל. בעונה הבאה אני רוצה לראות אם ק"ש מסוגלת עכשיו גם להיות אלופה כשמכבי חיפה והפועל ת"א לא מאבדות נקודות מול נמושות הליגה...

כבר אמרתי את זה בשבועות האחרונים. בעונה הזאת כולם תמכו בקבוצה הזאת וברור גם למה. עכשיו נגמרו ימי החסד ואיזי שרצקי יצטרך עוד יותר להוכיח את עצמו. yedidel דיבר על דרך ותשתית. על איזו תשתית אתה מדבר? אם ק"ש רוצה באמת להפוך לקבוצת צמרת היא תצטרך איצטדיון יותר טוב, בסיס הכנסות יותר רציני (למשל יותר אוהדים), ויכולת להשאיר שחקנים טובים. עד כמה שזה נשמע מגוחך, השחקנים הכי טובים של ק"ש כבר לא נמצאים בקבוצה...עמאשה ואלרואי כהן נחשבו ליהלומים של הקבוצה הזאת. מישהו חושב פה שברק בדש ישחק בעונה הבאה בקבוצה יותר גדולה מק"ש?

להגיע לפסגה זה קשה, להשאר שם זה משימה עוד יותר קשה...אנחנו נראה אם האלופה הטרייה מסוגלת לעשות משהו באירופה. בלי חיזוק רציני אני יכול כבר עכשיו להבטיח לכם שההרפתקאה באירופה לא תארך ימים. בשביל ליגה בלי מכבי חיפה והפועל ת"א בשיאן ק"ש עשתה הישג אדיר, אבל באירופה ק"ש לא צריכה לקוות לניסים...

אנחנו נראה מה העונה הנפלאה של ק"ש תתן לה. מה שכן, האליפות הזאת נותנת תקווה לכל הקבוצות הקטנות. עם ניהול טוב ושקט אפשר לגנוב לגדולות אליפות. אני רק חושש שההישג של ק"ש לא תחזור במהרה כי אין הרבה קבוצות בגודל של ק"ש שיש להם יו"ר שכזה וקהל אוהדים שקט ולא דורש...גם את זה אסור לשכוח. לקבוצה כמו הפועל באר שבע יש קהל הרבה יותר דרשני מאשר זה של ק"ש...תחשוב על זה ראיין אדלי.

12. yedidel Member

זה בדיוק הדרך והתשתית. מכרו את שני הכוכבים שלהם ולקחו אליפות.

13. Raulito Madridista

מזל טוב לק"ש, אליפות היסטורית ומרגשת, ספק אם יגיעו שוב למעמד הזה. הקבוצה הנחושה, המאורגנת, קרת-הרוח, 'קבוצה', לא כמו מכבי, חיפה או הפועל. רק צאו מהסרט שק"ש 'חגגה אליפות על הפועל', בין כה הייתה זוכה בצלחת בשבוע-שבועיים האלה. אפשר לחשוב שהיינו קרובים אליהם בשלב מסוים, אולי בסוף הסיבוב הקודם. ללא ההתבטאות המיותרת של שירצקי שלא הייתה תמימה כל-כך - הסימפטייה כלפיהם הייתה אף גבוה יותר מהצד שלי, אבל אני שמח בשביל רב"ש.

דבר אחד אני לא מצליח להבין - התיקו הזה לא משרת את הפועל בשום צורה, הקרב על המקום השני פתוח לגמריי בהתאם ליתר התוצאות בצמרת, ואפילו יותר מזה - גם המקום השלישי לא בטוח. לא מבין למה שירזי לא ויתר על קשר אחורי(נניח גורדנה החלש) וזרק מישהו למערכה - חלוץ מהנוער אם לא לאלא שדיבר קצת לא יפה. הייתי מעדיף לנסות באמת לנצח את המשחק ובסוף להפסיד ולא את הנעת כדור הסתמית או הדריבלים המרגיזים כמו בשכונה(פעם איגבור, פעם אורמוש). העיקר אמרו לפני המשחק שאנחנו 'באים בטירוף'. הפועל היא מלכת ה-X. 14 נצ' ו-12 תוצאות תיקו - הזוי.

הגיע להפועל פנדל בהכשלה על אלרואי כהן ברחבה, שלרוב משחקת חרא נגד האקסית(ואני מציין: לא רק). במקום שגבאי יתרכז בעבודת ההגנה עליו - זה היה הפוך, קצת הזוי). אני רואה את זה כחוסר ביטחון של אלרואי שמפחד להיות קרוב לשער וחבל.

נקודה אחרונה - קליימן לא עמד בפניי איום ממשי בניגוד לדרבי שהיה צריך להתמתח פעמיים-שלוש(אבל אני מסכים עם נוימן שהוא לא מתפתה ישר ליפול לקרקע וזה נהדר, רואים יסודות של שוער טוב) - ובלי קשר הוא צריך לשחק עד סוף העונה, מה עם מחשבה לעתיד? אפולה הציג יכולת טובה, התחבר לאוהדים והיה רחוק מלהיות אותו פלופ שחשבנו ואנחנו מעריכים אותו על כך, אבל הוא לא יישאר. ופעם אחת שמישהו בהפועל יגדיל ראש.

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לאחר הנגיחה של עמי גניש בחטיב במכבי פ"ת שוקלים לאמץ את שם האיצטדיון האמיתי כ"ראש הזהב" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. alexshw Member